Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 8 031
A Maserati Trófea (WTCC betétfutam volt a ringen) másik magyar indulója történetesen egy újságíró volt, itt egy kis beszámoló az ő tollából.
http://www.origo.hu/auto/20110609-wtcc-maserati-trofeo-elmenybeszamolo.html
több mint 14 éve
catattack 3 520
Azért a rajtért kijárt volna, de akkor büntessék azért, ne pedig ilyen mondvacsinált akcióért!
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 513 — Vikings fan
Szerintem az is benne van ebben hogy van egy-két meredek akciója Norbinak lásd magyar rajt a 2.futamon és kis gátat akarnak szabni.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Mivel nem volt pontszerzés, ezért ez nem oszt, nem szoroz. shawnka
Abból a szempontból számít, hogy ha ezt Muller kapja, aki nyert, akkor ő is a 15. helyre került volna!
Megnézném ezt az Norbi vs. Young akciót valami értékelhető kameraállásból!
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 684 — Tyrone Creek
Basszák meg!
Az O'Young féle ütközés miatt 30 mp-es büntetést kapott, így a 2, futamon 11.-ről a 15-re rangsorolták, valamint megdobták egy 3 futamra felfüggesztett 10 helyes rajtbüntetéssel!
Ennyivel Tarquinit is meg lehetett volna dobni...catattack
Mivel nem volt pontszerzés, ezért ez nem oszt, nem szoroz. A felfüggesztettet kicsit durvának érzem. Menu is vidáman löködte Coronelt, csak a holland meg tudta fogni, pedig ugyanaz a kanyar volt, ugyanazzal a szituációval.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Basszák meg!
Az O'Young féle ütközés miatt 30 mp-es büntetést kapott, így a 2, futamon 11.-ről a 15-re rangsorolták, valamint megdobták egy 3 futamra felfüggesztett 10 helyes rajtbüntetéssel!
Ennyivel Tarquinit is meg lehetett volna dobni...
több mint 14 éve
8.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Hányadik lett? A kajak-kenut nézi az asszony a TV-n. 😀

több mint 14 éve
Hands Down Norbinak, megint eszméletlen, hogy mit alkotott. A magyar szurkerek leírhatatlan hangulatot csinálnak Csehországban is, a Norbi-kántálások ülnek 😀
több mint 14 éve
Ez hatalmas verseny volt bravó Norbi!
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Én azért reménykedek, hogy így is mindent kiprésel magából Norbi. Olvastam olyan kommentet (nem itt), hogy így már nem is nézi a versenyt. Én ezt elképzelni sem tudom. Hajrá Norbi!Matthew99
az ilyen a divat drukker. A 3 Cruze-t nem lehet hátrányból megverni, bármennyire is tehetséges Norbi. Előnyről is nehéz lenne, de így szerintem lehetetlen. Mind1, ne forduljon elő többször ilyen, mert biztató a csapat fejlődése. A versenyt meg nézni kell, nem tudom, engem nagyon megfogott ez a folyamatos test-test elleni csata.Habi
Olyan nagyon sok nem szokott lenni, a Hungaroring kicsit kilógott a sorból ilyen szempontból persze ettől függetlenül király dolog a WTCC 😊JayB
azért Monzaban is igencsak szépen tologálták egymást. 😀 Mondjuk én régebben is követtem a sorozatot még Priaulx miatt, kicsit értetlenkedtem is, hogy idén miért nincs itt.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Én azért reménykedek, hogy így is mindent kiprésel magából Norbi. Olvastam olyan kommentet (nem itt), hogy így már nem is nézi a versenyt. Én ezt elképzelni sem tudom. Hajrá Norbi!Matthew99
az ilyen a divat drukker. A 3 Cruze-t nem lehet hátrányból megverni, bármennyire is tehetséges Norbi. Előnyről is nehéz lenne, de így szerintem lehetetlen. Mind1, ne forduljon elő többször ilyen, mert biztató a csapat fejlődése. A versenyt meg nézni kell, nem tudom, engem nagyon megfogott ez a folyamatos test-test elleni csata.Habi
Olyan nagyon sok nem szokott lenni, a Hungaroring kicsit kilógott a sorból ilyen szempontból persze ettől függetlenül király dolog a WTCC 😊
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Itt van Lantos Andris írása az esetről: http://tv.eurosport.hu/fiawtcc/storynews_sto2837832.shtml
Hát elég szerencsétlen dolog, de ez van.

több mint 14 éve
Egy jó rajttal a pontszerzés simán elérhető, de ez a pálya rohadt sok kanyarral rendelkezik, temérdek előzési ponttal, szóval akármi lehet a két versenyen.

Új kedvencem Fabio Fabiani amúgy miért nem indult?
több mint 14 éve
az ilyen a divat drukker. A 3 Cruze-t nem lehet hátrányból megverni, bármennyire is tehetséges Norbi. Előnyről is nehéz lenne, de így szerintem lehetetlen. Mind1, ne forduljon elő többször ilyen, mert biztató a csapat fejlődése. A versenyt meg nézni kell, nem tudom, engem nagyon megfogott ez a folyamatos test-test elleni csata.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Én azért reménykedek, hogy így is mindent kiprésel magából Norbi. Olvastam olyan kommentet (nem itt), hogy így már nem is nézi a versenyt. Én ezt elképzelni sem tudom. Hajrá Norbi!

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Így még nagyobb bravúr lesz a dobogó.Matthew99
így nem lesz dobogó

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Így még nagyobb bravúr lesz a dobogó.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Amatőrség

"Eredetileg a dobogót célozta volna meg Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság csehországi hétvégéjén. A Zengő Dension Team pilótája a pályán az ötödik helyet szerezte meg mind a két vasárnapi futamra – az edzés után elvégzett technikai ellenőrzésen azonban kiderült, a magyar versenyző autója a megengedettnél könnyebb volt."
(nem is kevéssel, 12 kilóval)Gogo
Bazzeg, ez hihetetlen...

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Amatőrség

"Eredetileg a dobogót célozta volna meg Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság csehországi hétvégéjén. A Zengő Dension Team pilótája a pályán az ötödik helyet szerezte meg mind a két vasárnapi futamra – az edzés után elvégzett technikai ellenőrzésen azonban kiderült, a magyar versenyző autója a megengedettnél könnyebb volt."
(nem is kevéssel, 12 kilóval)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Norbi mindkét futamon az 5. helyről fog indulni Brno-ban. Ettől függetlenül ez a kvali rendszer még mindig gáz.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
tegnap volt tíz éve, hogy meghalt... ő volt a valaha volt egyik legnagyobb!

http://www.youtube.com/watch?v=gcMs3UfPBVQ

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azert örülök ennek a futamnak mert a sok Vettel fán legalább latja hogy ha egy gyorsabb autó jön Vettelke mögött akkor ő még mindig beszarik.Toca
Ja ezt láttuk Barcelonában is.
több mint 14 éve
Volt itt téma Fettel és a cukroslötty közti házasság, 95 óta tart.
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/35684/31/a_red_bull_eddig_15_millio_eurot_koltott_vettelre/
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A legnagyobb lúzer Schumi volt, aki egy körrel a teljes leszakadás előtt ment ki 3-4. hely környékéről új gumikért, majd utána mehetett még egyszer. Ő szerintem még jobban visszaesett, de a végére fel tudott jönni.Wyatt
Egyébként éppen ezaz. Én azt hittem, hogy esőgumit kapott, mert kb. már a kijövetelkor leszakadt az ég. De nem, mehetett be mégegyszer, majd ezután ott volt második helyen, simán fogja Vettelt is, ha nem szárad fel a pálya. Nagyon agyonvert mindenkit esőben.
Alonso meg egy körrel jött ki előbb. Simán elkúrt taktika szerintem, azért eléggé esőre állt ahhoz, hogy ne intert rakjanak fel.