Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Azért a 2. edzésen úgy tűnik itt nem elsz akkor fölény. Hamilton szerencsésen futott ilyen kört a többiek asszem nem is mentek lágyon.Alonso simán verte Webbert(0,001 ) 😀
Remélem most az időmérőn valamelyik RB meg lesz csípve és akkor már nagy gond talán nem lesz.
több mint 15 éve
Anno az nem érdekelt ennyire. Helmut Marko és Mr. "talpig becsületes" Horner kihozza belőlem az állatot. Bocs.En ertem, hogy gond, de hat az nem volt gond anno, amikor a Ferrari vagy a McLaren volt ilyen jo? 😊endorphynAz teljesen elkepzelhetettlen, hogy megiscsak jobbak, mint a tobbiek?endorphynNem az a gond hogy jobbak, hanem hogy ennyivel? És mindíg akkor amikor szorul a gatyamadzag? Nem hinném, hogy a Ferkánál, meg a Mercinél balf@szok ülnekapeszos
több mint 15 éve
En ertem, hogy gond, de hat az nem volt gond anno, amikor a Ferrari vagy a McLaren volt ilyen jo? 😊Nem az a gond hogy jobbak, hanem hogy ennyivel? És mindíg akkor amikor szorul a gatyamadzag? Nem hinném, hogy a Ferkánál, meg a Mercinél balf@szok ülnekapeszosÉn azt egész egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs valami suskus a Red Bull autóiban. Hogy lehet az, hogy amint megközelítik őket, rögtön találnak kb. 0,5 mp-et. Az nagyon sok!apeszosAz teljesen elkepzelhetettlen, hogy megiscsak jobbak, mint a tobbiek?endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Nem az a gond hogy jobbak, hanem hogy ennyivel? És mindíg akkor amikor szorul a gatyamadzag? Nem hinném, hogy a Ferkánál, meg a Mercinél balf@szok ülnekÉn azt egész egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs valami suskus a Red Bull autóiban. Hogy lehet az, hogy amint megközelítik őket, rögtön találnak kb. 0,5 mp-et. Az nagyon sok!apeszosAz teljesen elkepzelhetettlen, hogy megiscsak jobbak, mint a tobbiek?endorphyn
több mint 15 éve
Én azt egész egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs valami suskus a Red Bull autóiban. Hogy lehet az, hogy amint megközelítik őket, rögtön találnak kb. 0,5 mp-et. Az nagyon sok!apeszosAz teljesen elkepzelhetettlen, hogy megiscsak jobbak, mint a tobbiek?
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Én azt egész egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs valami suskus a Red Bull autóiban. Hogy lehet az, hogy amint megközelítik őket, rögtön találnak kb. 0,5 mp-et. Az nagyon sok!
több mint 15 éve
Esetleg aki nézné:http://www.ilemi.com/12230/1/Watch-F1-Grand-Prix---Abu-Dabi-Practice-1/Koszi!
http://www.atdhe.net/26433/watch-formula-1-abu-dhabi-grand-prix-practiceapeszos
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nem tudjátok Alonso megkapta akkor az egy edzést futott bahreini motort?
több mint 15 éve
Esetleg aki nézné:http://www.ilemi.com/12230/1/Watch-F1-Grand-Prix---Abu-Dabi-Practice-1/http://www.atdhe.net/26433/watch-formula-1-abu-dhabi-grand-prix-practice
több mint 15 éve
Hihetetlennek hangzik, de igaz. Esik az eső Abu Dhabiban. 😊 Az időjárás-előrejelzések szerint további záporok várhatóak a nap folyamán...Jól kezdődik a hétvége...
több mint 15 éve
Mondani bármit mondhat...Majd mondtam akkor hiszem ha látom a számlákat. Én meg olyantól hallottam h nem akit azóta volt alkalmam személyesen megismerni és hiszek is a szavában...De lefutott körök felesleges belemenni.Nem az újságokban olvastam, egy riporter barátom személyes tapasztalatairól van szó... (de ezt már leírtam 100x)JayBNemtudom mennyit fizetnek 😒JayBKi tudja? Úgy egészen őszintén...Egy kurva számlát nem mutatott senki, mindenki csak pofázik. 😂 Mondjuk eléggé lerágott csont már ez a nyilatkozósdi, valami újabbat is kitalálhatnának már. :rolleyes:Asbee
több mint 15 éve
Nem az újságokban olvastam, egy riporter barátom személyes tapasztalatairól van szó... (de ezt már leírtam 100x)Nemtudom mennyit fizetnek 😒JayBKi tudja? Úgy egészen őszintén...Egy kurva számlát nem mutatott senki, mindenki csak pofázik. 😂 Mondjuk eléggé lerágott csont már ez a nyilatkozósdi, valami újabbat is kitalálhatnának már. :rolleyes:Asbee
több mint 15 éve
Nemtudom mennyit fizetnek 😒JayBKi tudja? Úgy egészen őszintén...Egy kurva számlát nem mutatott senki, mindenki csak pofázik. 😂 Mondjuk eléggé lerágott csont már ez a nyilatkozósdi, valami újabbat is kitalálhatnának már. :rolleyes:
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Kicsit utanolvastam.Hát azért az elején meglepődtek rendesen 😀 Ennyire nem megy még a ferka se 😊JayBAz komoly cucc 😀 Ez a Ferrari park lenne Abhu Dhabiban?Ja. Bar nemhiszem h nekik ennyi G betenne 😊
JayB
A vegen mit tapsolnak ? Ritka ha tulelik ? 😀Fake
It is the world's fastest roller coaster at a top speed of 240 kilometres per hour (150 mph). The ride accelerates to its top speed in 4.9 seconds using a hydraulic launch system which is similar to that used on aircraft carriers.
Hatareset. Sztem a legidealisabb attet es egyeb beallitasokkal megverne.
Mondjuk a repulogepkilovo az valoban jo elmeny lehet 😀
több mint 15 éve
Hát azért az elején meglepődtek rendesen 😀 Ennyire nem megy még a ferka se 😊Ja. Bar nemhiszem h nekik ennyi G betenne 😊Alonso + Massa funmiilannAz komoly cucc 😀 Ez a Ferrari park lenne Abhu Dhabiban?
JayB
A vegen mit tapsolnak ? Ritka ha tulelik ? 😀Fake
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ja. Bar nemhiszem h nekik ennyi G betenne 😊Alonso + Massa funmiilannAz komoly cucc 😀 Ez a Ferrari park lenne Abhu Dhabiban?
JayB
A vegen mit tapsolnak ? Ritka ha tulelik ? 😀
több mint 15 éve
Alonso + Massa funmiilannMilyen szar nekik, hogy ilyen PR rendezvényekre kell járkálniuk 😀
több mint 15 éve
Alonso + Massa funmiilannAz komoly cucc 😀 Ez a Ferrari park lenne Abhu Dhabiban?
Nemtudom mennyit fizetnek 😒Én nemismerem Favarrot, nemtudom pontosan mennyit tett a VB-ért, csak azt tudom amit Vobeczky Zoli ex danubiusos sportriporter mesélt nekem, Favarroéknál nem úgy mentek a dolgok mint más sportolóknál, kőkemény pénzeket kértek MINDENÉRT. Persze ez egy menedzser dolga, de szerintem ő túlzásokba esett.JayBBochkorékhoz miért jár akkor annyit Gábor? :rolleyes: 😀 Ők annyi pénzt fizetnének mindig? 😉Asbee
több mint 15 éve
Én nemismerem Favarrot, nemtudom pontosan mennyit tett a VB-ért, csak azt tudom amit Vobeczky Zoli ex danubiusos sportriporter mesélt nekem, Favarroéknál nem úgy mentek a dolgok mint más sportolóknál, kőkemény pénzeket kértek MINDENÉRT. Persze ez egy menedzser dolga, de szerintem ő túlzásokba esett.JayBBochkorékhoz miért jár akkor annyit Gábor? :rolleyes: 😀 Ők annyi pénzt fizetnének mindig? 😉
több mint 15 éve
Oké, érdemei elismerése mellett..... A magyar viszonylatokat nem vette figyelembe. Ha egy külföldi médiát vág le dohánnyal, tegye, vagy fizet, vagy nem, és akkor vagy van riport, vagy nincs. Ennyi. De Magyarországon rögvest kikezdik, hogy ugyanmá mé ennyi, aztán még ki is pellengérezik. És egy idő után csak a rossz jön le.... Nem volt jó ötlet itthon ugyanannyit kérni, mint mondjuk Spanyolországban. Itthon az sok. Plusz a rosszindulat...
több mint 15 éve
Én nemismerem Favarrot, nemtudom pontosan mennyit tett a VB-ért, csak azt tudom amit Vobeczky Zoli ex danubiusos sportriporter mesélt nekem, Favarroéknál nem úgy mentek a dolgok mint más sportolóknál, kőkemény pénzeket kértek MINDENÉRT. Persze ez egy menedzser dolga, de szerintem ő túlzásokba esett.JayBÉn sem ismerem Favarot, de az biztos, hogy egy magyar tehetséget tudott a megfelelő időben, a megfelelő helyre elhelyezni anno 2007-ben. Mivel kis ország vagyunk, ezért a technikai sportban a tehetség nem mindig elegendő a sikerhez. Magyarul megfelelő technika is kell az eredményes szerepléshez. Plusz még bekerülni sem túl egyszerű ide. A motogp-ben is jól meg lehet figyelni azt, hogy csak a nagy nemzetek versenyzői szerepelnek nagy számban a versenyeken. Spanyolok, olaszok, németek, ausztrálok, amerikaiak. A többi nemzetből nem sok versenyző van, és ők sem ülnek általában megfelelő technikán.
Az, hogy Talmának sikerült ez abban - szerintem - benne van Stefano Favaro is. De biztos, hogy voltak hibái, a pénzes nyilatkozatokról én is hallottam...
több mint 15 éve
Én nemismerem Favarrot, nemtudom pontosan mennyit tett a VB-ért, csak azt tudom amit Vobeczky Zoli ex danubiusos sportriporter mesélt nekem, Favarroéknál nem úgy mentek a dolgok mint más sportolóknál, kőkemény pénzeket kértek MINDENÉRT. Persze ez egy menedzser dolga, de szerintem ő túlzásokba esett.
több mint 15 éve
Igen, arra gondolok. Csak a munkakapcsolat szűnt meg úgy tudom, a barátság nem.... Annak nem is kell. Gondolom, azért ad még néhány jó tanácsot Gábornak, mert saját magát menedzselni még nehezebb lesz...Bizonyára igazad van, nem vitattam a VB címig a munkáját. De onnantól rosszul irányította a dolgokat, azt hitte ő diktál. Nem írtam róla soha rosszat, inkább nem is írtam. Most is csak annyit, hogy elrontotta Talma karrierjét, megesik az ilyen, és ez nekem -személyes vélemény- nem tetszett. És bizony voltak furcsa megnyilvánulásai, nem egyszer Talmának kellett megmagyarázni, hogy miért nyilatkozik xy-nak, és zzs-nek miért nem, és mennyiért. Odáig felépítette Talmát, ideje volt pénzt is látni belőle.apeszosGondolom az Asparral való szakításra gondolsz. Pontos okot nem tudunk miért szakítottak, de szvsz ott egy harmadik fél lehetett a hunyó. Németh Balázs azóta hol van? Pedig voltak nála jóval gyengébb versenyzők is a vb-n...Azért érdekes nekem az egész, mert Talma és Stefi mindig jóban volt, és mindig is jóban lesznek. Viszont még azt érzem, hogy lesz még valami "munkája" Stefinek Talmával, max nem menedzserként. Plusz ott lesz neki a tehetségek felkutatása.Asbee
több mint 15 éve
Azt írtam, hogy a VB-ig jó munkát végzett, utána nem. A félreértések elkerülése végett, nekem nem szimpatikus az olasz, de a jó munkát elismerem mindenkitől. Alonso sem szimpatikus, mégis tisztelem a kiváló munkáért amit végez. Egyszerűen nem tetszett ahogy intézte Talma ügyeit a VB cím után. Igen, bizonyára sokat köszönhet neki Gábor, nem vitattam sosem, de lehetett volna ez sokkal jobb is.Ha meg nem viszi el jó irányba sohasem lesz VB. Nem kedvelem sőt Favarot ,de ő csinált Talmából VB. Nélkül nincs a KTMes szerződés és miután idiótasága miatt elküldték a KTMtől Favaro nélkül nem került volna a VB esélye Aprilliához se. Lehet hogy utána hozott rossz döntéseket, de nem egyedül hozta hanem talmával. Neki fontosabb volt hogy MotoGPben versenyezzen mint hogy tovább építse a karrierjét. Most meg azért Moto2ben inkább a fiatalabb tehetségekre számítanak, de lesz még élversenyző talma ha kitart.Tocaés ezzel mi a baj? mindenki pénzből él...peachNem azzal van a baj. Hanem azzal, hogy ha nem viszi el rossz irányba Talmát, a karrierje is felívelt volna, és több pénzt is kivehetett volna. Pár rossz döntés, ennyi....apeszos