Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 229
Amúgy zseniális volt Piastri előzése.
De a McLarennél hülyék ülnek?
steelwolf
Gondolom verseny elejen csak megdumaltak h mennyire versenyezhetnek egymastol. Vagy Piastri szart ra, de errol mar tuti hallottunk volna radiozast.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 464 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Amúgy zseniális volt Piastri előzése.
De a McLarennél hülyék ülnek?
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
Piastri halistennek odavagott kocsog Norrisnak
Beki
Miért köcsög?
steelwolf
Ruhellem Norrist ennyi az egesz es ugyanitt megelozve, nem azert irtam h ezzel Maxnak jo legyen.
Beki
?????

Ugyan mi bajod Norissal? Csak kèrdem.....

Amúgy meg francba.....
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 229
Beki
Miért köcsög?
steelwolf
Ruhellem Norrist ennyi az egesz es ugyanitt megelozve, nem azert irtam h ezzel Maxnak jo legyen.
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Van esélyünk a vb-re?
Van egy kicsi…
Á hagyjuk a faszba

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 464 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Beki
Miért köcsög?
több mint 1 éve
Angolok hülyék, hülye angolok.
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Bazmeg Piastri mekkora egy retek

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 229
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 040 — Cowboys fan
Jó hülye volt Pecco
Heisman nádor
Én nem bírom Peccot, de itt nem ő volt a hibás csak, sőt..AM sokkal lassabb volt már
Pep71
Azért volt hülye, mert sehova nem kellett sietnie. Ilyen esetben csak kicsit is necces előzésbe nem mész bele vb esélyesként..
Simán nála volt a tempófölény. Marquez meg az idei legjobb versenyét futotta nyilván a határig elmegy, h dobogóra álljon.
Egy szóval hülye volt Pecco. Hiábaa kap esetlegesen majd büntetést Marquez, az nem fogja vigasztalni Bagnaiat.
dawyd728
Mi számít kicsit is kockázatosnak? Nem próbálta meg lehetetlen helyzetből kifékezni, egyszerűen elment mellette versenyíven, bekanyarodott. Ha ráfékez, akkor meg időt veszítenek, aztán jön Acosta.
Bagnaiát nyilván nem vígasztalja, ha AM-et meg is büntetik, de valahol ez megint olyan, hogy a bajnoki versengésbe megint kívülről szólnak bele, mint anno Rossi és Lorenzo esetében... Marc Marquez 😊

Úgy látszik, ez családi hagyomány lehet 😮
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 501
hm az a fekete felsős csaj...
az MM nője? vagy tesója?
NB2
Barátnője
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 659 — nabege2@yahoo.com
hm az a fekete felsős csaj...
az MM nője? vagy tesója?
több mint 1 éve
dawyd728 4 057
a király visszatért
NB2
Jimmy? Hol?
több mint 1 éve
dawyd728 4 057
Jó hülye volt Pecco
Heisman nádor
Én nem bírom Peccot, de itt nem ő volt a hibás csak, sőt..AM sokkal lassabb volt már
Pep71
Azért volt hülye, mert sehova nem kellett sietnie. Ilyen esetben csak kicsit is necces előzésbe nem mész bele vb esélyesként..
Simán nála volt a tempófölény. Marquez meg az idei legjobb versenyét futotta nyilván a határig elmegy, h dobogóra álljon.
Egy szóval hülye volt Pecco. Hiábaa kap esetlegesen majd büntetést Marquez, az nem fogja vigasztalni Bagnaiat.
több mint 1 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Csóri.

De megérdemli, 3 év.
3.🥲
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 414 — "Montoya por favor!"
Nem tudom, nekem elsőre úgy tűnt hogy rázárta az ajtót az apexen
Heisman nádor
Annyival ment el mellette, hogy nem számított arra, hogy AM még visszagyorsít kanyar előtt, és a semmilyen helyzetből bármit is megpróbál. Nem volt nagyon más opciója, esetleg befordulbak ketten, és akkor megint ő kerül szopórollerre.
De szvsz AM nem tehette volna oda a motort a kanyarba, mert hátrébb is volt, lassabb is volt, ilyet komoly versenyző nem csinál.
slowmotion
Mivel több 'forrás' is megerősítette hogy én láttam szarul, akkor ezt benéztem 😊

Marc viszont tökéletes hétvége 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 659 — nabege2@yahoo.com
a király visszatért
több mint 1 éve
Heisman nádor
Annyival ment el mellette, hogy nem számított arra, hogy AM még visszagyorsít kanyar előtt, és a semmilyen helyzetből bármit is megpróbál. Nem volt nagyon más opciója, esetleg befordulbak ketten, és akkor megint ő kerül szopórollerre.
De szvsz AM nem tehette volna oda a motort a kanyarba, mert hátrébb is volt, lassabb is volt, ilyet komoly versenyző nem csinál.
több mint 1 éve
MM aki miatt nem lehetett fejleszteni a Hondát(mondta valaki okos itt a fórumon) , éppen az első helyen megy és leköröz egy Hondát(jól fejlesztenek mióta elment..😂😂)
több mint 1 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 543 — Kinek mit intézett a kormánya
Elég komoly verseny, már csak az hiányzik, hogy MM is eldobja (jynx)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jó hülye volt Pecco
Heisman nádor
Hogy mi?
Körök óta arra vár, hogy elfékezze magát AM, megvolt, előzött, AM meg torpedózott egyet.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 395
Ez jó randa volt.

több mint 1 éve
Jó hülye volt Pecco
Heisman nádor
több mint 1 éve
Jó hülye volt Pecco