Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Amúgy zseniális volt Piastri előzése.Gondolom verseny elejen csak megdumaltak h mennyire versenyezhetnek egymastol. Vagy Piastri szart ra, de errol mar tuti hallottunk volna radiozast.
De a McLarennél hülyék ülnek?
steelwolf
több mint 1 éve
Amúgy zseniális volt Piastri előzése.De a McLarennél hülyék ülnek?
több mint 1 éve
?????Ruhellem Norrist ennyi az egesz es ugyanitt megelozve, nem azert irtam h ezzel Maxnak jo legyen.Piastri halistennek odavagott kocsog NorrisnakMiért köcsög?
Beki
steelwolf
Beki
Ugyan mi bajod Norissal? Csak kèrdem.....
Amúgy meg francba.....
több mint 1 éve
Ruhellem Norrist ennyi az egesz es ugyanitt megelozve, nem azert irtam h ezzel Maxnak jo legyen.Piastri halistennek odavagott kocsog NorrisnakMiért köcsög?
Beki
steelwolf
több mint 1 éve
Van esélyünk a vb-re? Van egy kicsi…
Á hagyjuk a faszba
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Piastri halistennek odavagott kocsog NorrisnakMiért köcsög?
Beki
több mint 1 éve
Angolok hülyék, hülye angolok.
több mint 1 éve
Bazmeg Piastri mekkora egy retek
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Piastri halistennek odavagott kocsog Norrisnak
több mint 1 éve
Mi számít kicsit is kockázatosnak? Nem próbálta meg lehetetlen helyzetből kifékezni, egyszerűen elment mellette versenyíven, bekanyarodott. Ha ráfékez, akkor meg időt veszítenek, aztán jön Acosta.Azért volt hülye, mert sehova nem kellett sietnie. Ilyen esetben csak kicsit is necces előzésbe nem mész bele vb esélyesként..Jó hülye volt PeccoÉn nem bírom Peccot, de itt nem ő volt a hibás csak, sőt..AM sokkal lassabb volt már
Heisman nádor
Pep71
Simán nála volt a tempófölény. Marquez meg az idei legjobb versenyét futotta nyilván a határig elmegy, h dobogóra álljon.
Egy szóval hülye volt Pecco. Hiábaa kap esetlegesen majd büntetést Marquez, az nem fogja vigasztalni Bagnaiat.
dawyd728
Bagnaiát nyilván nem vígasztalja, ha AM-et meg is büntetik, de valahol ez megint olyan, hogy a bajnoki versengésbe megint kívülről szólnak bele, mint anno Rossi és Lorenzo esetében... Marc Marquez 😊
Úgy látszik, ez családi hagyomány lehet 😮
több mint 1 éve
hm az a fekete felsős csaj...az MM nője? vagy tesója?
több mint 1 éve
dawyd728
4 057
Azért volt hülye, mert sehova nem kellett sietnie. Ilyen esetben csak kicsit is necces előzésbe nem mész bele vb esélyesként..Jó hülye volt PeccoÉn nem bírom Peccot, de itt nem ő volt a hibás csak, sőt..AM sokkal lassabb volt már
Heisman nádor
Pep71
Simán nála volt a tempófölény. Marquez meg az idei legjobb versenyét futotta nyilván a határig elmegy, h dobogóra álljon.
Egy szóval hülye volt Pecco. Hiábaa kap esetlegesen majd büntetést Marquez, az nem fogja vigasztalni Bagnaiat.
több mint 1 éve
Mivel több 'forrás' is megerősítette hogy én láttam szarul, akkor ezt benéztem 😊Nem tudom, nekem elsőre úgy tűnt hogy rázárta az ajtót az apexenAnnyival ment el mellette, hogy nem számított arra, hogy AM még visszagyorsít kanyar előtt, és a semmilyen helyzetből bármit is megpróbál. Nem volt nagyon más opciója, esetleg befordulbak ketten, és akkor megint ő kerül szopórollerre.
Heisman nádor
De szvsz AM nem tehette volna oda a motort a kanyarba, mert hátrébb is volt, lassabb is volt, ilyet komoly versenyző nem csinál.
slowmotion
Marc viszont tökéletes hétvége 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
a király visszatért
több mint 1 éve
Nem tudom, nekem elsőre úgy tűnt hogy rázárta az ajtót az apexenAnnyival ment el mellette, hogy nem számított arra, hogy AM még visszagyorsít kanyar előtt, és a semmilyen helyzetből bármit is megpróbál. Nem volt nagyon más opciója, esetleg befordulbak ketten, és akkor megint ő kerül szopórollerre.
Heisman nádor
De szvsz AM nem tehette volna oda a motort a kanyarba, mert hátrébb is volt, lassabb is volt, ilyet komoly versenyző nem csinál.
több mint 1 éve
MM aki miatt nem lehetett fejleszteni a Hondát(mondta valaki okos itt a fórumon) , éppen az első helyen megy és leköröz egy Hondát(jól fejlesztenek mióta elment..😂😂)
több mint 1 éve
Nem tudom, nekem elsőre úgy tűnt hogy rázárta az ajtót az apexen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Elég komoly verseny, már csak az hiányzik, hogy MM is eldobja (jynx)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jó hülye volt PeccoHogy mi?
Heisman nádor
Körök óta arra vár, hogy elfékezze magát AM, megvolt, előzött, AM meg torpedózott egyet.
több mint 1 éve
Jó hülye volt PeccoÉn nem bírom Peccot, de itt nem ő volt a hibás csak, sőt..AM sokkal lassabb volt már
Heisman nádor
több mint 1 éve
Jó hülye volt Pecco