Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 040 — Cowboys fan
Visszatér a legendás Rockingham Speedway a két kisebb kategóriában, valamint új helyszín az NCTS-ben a Connecticut állambeli Lakeville mellett található Lime Rock Park. Utóbbi sorozatban ráadásul kettővel több verseny lesz jövőre, az eddigi 23 helyett 25.
Mikey
Amúgy mi van akkor ha a 23 versenyt mind más pilóta nyeri? 23-as PO? Vagy miképp választódik ki a 16?
Őszentsége Sobri Jóska
Pontszám alapján
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 874 — Deion Sanders for president!
zacknorb
És Chicago marad.
Királyság.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 581 — #NoStress
Visszatér a legendás Rockingham Speedway a két kisebb kategóriában, valamint új helyszín az NCTS-ben a Connecticut állambeli Lakeville mellett található Lime Rock Park. Utóbbi sorozatban ráadásul kettővel több verseny lesz jövőre, az eddigi 23 helyett 25.
Mikey
Amúgy mi van akkor ha a 23 versenyt mind más pilóta nyeri? 23-as PO? Vagy miképp választódik ki a 16?

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 543 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 543 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 808

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 435 — Patriot

zacknorb
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/456681296_492160843772966_202078056439805255_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=wi3uLYF2CxwQ7kNvwHMWHto&_nc_oc=AdmaNpOT8ouYvJGrPe2C7Uaoy5kEpQRHc8XURsi0dFAfeqoXRe5x9AFvB05sK7ZdkiY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=n-K9KNK3pkR2ANFz0PUHWg&oh=00_AfrXSjJRdY1kxYdsI6zSPxYf_9gdob9Fb8MjR31-NtjY6A&oe=69775581
118.198 Aufrufe · 1.233 Reaktionen | Így tört össze az Aston Martin biztonsági autója | A Forma 1 jelene és múltja
Így tört össze az Aston Martin biztonsági autója
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
 www.motogp.com/en/news/2024/08/29/thailands-somkiat-chantra-joins-idemitsu-honda-lcr-in-2025/506812

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YESSSSSS
 www.motogp.com/en/news/2024/08/28/motogp-back-at-brno-from-2025-to-2029-inclusive/506739#:~:text=MotoGP%E2%84%A2%20is%20delighted%20to,from%202025%20to%202029%20inclusive.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dawyd728 4 057
 p1race.hu/2024/08/25/a-vr46-fonoke-szerint-egy-teruleten-valoban-nagy-a-kulonbseg-a-tavalyi-es-az-idei-ducati-kozott/
NB2
 www.the-race.com/motogp/revealed-why-older-ducati-bikes-suddenly-so-far-back/

szóval a 2023 eleji masinát kapták MM-ék
NB2
Ha a cikk igaz, akkor 1,5 év nem volt elég egyetlen gyártónak sem, h 2023 március óta közeledjenek a GP23-hoz.
Ha ez nem elég, pontosan beárazza az alusisakos konteózással az utolsó bekezdésben Patterson a cikkét. Attól mert betesz pár képet még semmit nem bizonyít. Martin és Bagnaia csak a tavalyi évben rengetegszer más-más vázzal mentek, mert egyiknek egy fejlesztés bevált a másiknak nem és a papíron lassabbra visszaváltott egyik vagy másik.

Ja és nem tudom hol olvastam, de Gigi szájából hangzott el, h a Ducati a GP23-at még most is fejleszti egészen a szezon végéig..
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 659 — nabege2@yahoo.com
 p1race.hu/2024/08/25/a-vr46-fonoke-szerint-egy-teruleten-valoban-nagy-a-kulonbseg-a-tavalyi-es-az-idei-ducati-kozott/
NB2
 www.the-race.com/motogp/revealed-why-older-ducati-bikes-suddenly-so-far-back/

szóval a 2023 eleji masinát kapták MM-ék
több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 391
Mick Schumit eléggé beárazta a szakma. Mondjuk személy szerint én sem hoztam volna vissza.
Heisman nádor
Kb pont Sargeanttel egy szint a csavo, kizart, h barhol eselyt kapjon sztem.
Duff
Amúgy azon kívül, hogy volt pár látványos törése, mi a gond vele? Nyilván nem olyan szint, mint a fater volt, de a tempója általánosságban nem volt rossz. Nyilván nem egy kocsiban ültek, de szerintem az istenített Cunodánál semmivel sem volt lassabb a rookie szezonjukban. A zúzást meg simán lehet, hogy kinövi, addig is sokkal jobb marketing értéke van, mint a legtöbb opciónak.
dugo93
Rég vót má, de én úgy emlékszem a tempója is botrány volt. És igen, rengetegszer falhoz verte, és a második szezonjára nem fejlődött semmit, jött a langyosfing Magnussen és lealázta. Yuki első szezonja szintén szar volt, a második viszont rendben volt és azóta is folyamatosan egyre jobb. Jelenleg sztem ő es Hulk akik a fos autóval versenyzők közül kiemelkednek. Mickben én egyáltalán nem látom, h egy jelenlegi Hulk vagy Tsunoda szintet elérjen.
több mint 1 éve
dawyd728 4 057
 www.motogp.com/en/news/2024/08/28/aldeguer-to-join-gresini-racing-motogp-in-2025/506703?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=traffic&fbclid=IwY2xjawE7yQlleHRuA2FlbQIxMQABHX3fR6qKPdBAO3ZfpHKDFV-eE3rabf_tEaBINiAhC4UX0ZhjI-fky7Zf-w_aem_19X-89FjHuyIXjFRPXAZOQ
zacknorb
Én a Ducatit nem értem. Kb minden fontos hír 1 hónappal azután jön ki tőlük hivatalosan, h vagy elszólja magát valaki, vagy újságírók hozzák le hónapokkal korábban centire pontosan egy döntsük. Én még ilyen elcseszett titokban tartást vagy ellenkezőleg bejelentés elodázó brigádot kb nem láttam soha.
több mint 1 éve
 www.motogp.com/en/news/2024/08/28/aldeguer-to-join-gresini-racing-motogp-in-2025/506703?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=traffic&fbclid=IwY2xjawE7yQlleHRuA2FlbQIxMQABHX3fR6qKPdBAO3ZfpHKDFV-eE3rabf_tEaBINiAhC4UX0ZhjI-fky7Zf-w_aem_19X-89FjHuyIXjFRPXAZOQ

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jaja a Hermanos Rodríguez, de remélem a végén a teljes ovál kanyar lesz a pályában.
Mikey
Teljesen kizártnak tartom, nem azért alakították ki azt a stadiont, hogy aztán szépen meg legyen kerülve
zacknorb
nem is van megkerülve. a F-1 is behajt, mióta újra rendeznek ott, és a két lelátófél között ki. (amikor Senna fejre állította az MP4/6-ot, akkor még megkerülték hátulról a lelátókat, a baleset is ott történt)

meg a stadiont nem alakították ki, 2015 előtt valid baseballpálya volt, csak aztán leaszfaltozták a pályát.

en.wikipedia.org/wiki/Aut%C3%B3dromo_Hermanos_Rodr%C3%ADguez
több mint 1 éve
Jaja a Hermanos Rodríguez, de remélem a végén a teljes ovál kanyar lesz a pályában.
Mikey
Teljesen kizártnak tartom, nem azért alakították ki azt a stadiont, hogy aztán szépen meg legyen kerülve
zacknorb
Jah hogy az ott van? Akkor esélytelen valóban.

több mint 1 éve
Mikey

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 245
Mick Schumit eléggé beárazta a szakma. Mondjuk személy szerint én sem hoztam volna vissza.
Heisman nádor
Duff
Amúgy azon kívül, hogy volt pár látványos törése, mi a gond vele?
dugo93
Nem elég?

Amúgy a nyugdíjból beeső Magnussen megverte mindenféle felkészülés nélkül. Az a Magnussen, akit azóta bucira ver Hulkenberg.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 507
Heisman nádor
Duff
Amúgy azon kívül, hogy volt pár látványos törése, mi a gond vele? Nyilván nem olyan szint, mint a fater volt, de a tempója általánosságban nem volt rossz. Nyilván nem egy kocsiban ültek, de szerintem az istenített Cunodánál semmivel sem volt lassabb a rookie szezonjukban. A zúzást meg simán lehet, hogy kinövi, addig is sokkal jobb marketing értéke van, mint a legtöbb opciónak.

több mint 1 éve
zacknorb
Utcai pálya ha jól látom.
Király.
🤘 gaben 🤘
nem, road course, de épített. ahol a F-1-et is tartják.
slowmotion

Anno Hamlin nyert még Xfinitysként. 🙃

több mint 1 éve
zacknorb
Király.
🤘 gaben 🤘
nem, road course, de épített. ahol a F-1-et is tartják.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 874 — Deion Sanders for president!
zacknorb
Király.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 391
Heisman nádor