Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Jó vam bmeg Norris lúzer vagy bmit csinálsz..... 😔
több mint 1 éve
Norris még mindig nem tud rajtolni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Csal az FIA! Hamilton három helyes büntetéssel is csak egyel hátrébbról indul!!!Ha így lett volna, akkor valóban csalna.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Rick Allen jobb kommentátor Diffeynél, ez erős downgrade.Én pont fordítva érzem.
Cubehor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Csal az FIA! Hamilton három helyes büntetéssel is csak egyel hátrébbról indul!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Elég fasza verseny volt, bár Berry olimpiai aranyas breakdance-ét nem akartam látni.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most nézem vissza a versenyt, nagyon furcsa Diffeyt hallani NCS versenyen. De tetszik.Köcsög LaJoie, ez tuti hogy törlesztés a múlt hetiért. Biztos megérte tönkretenni Gragson versenyét azzal, hogy a sajátját is, és a harmad mezőnyét is hazavágta.
Mikey
Meg is érdemli hogy kirakták a Spire-től.
több mint 1 éve
Azért simán benne van, hogy a holland elveszti a VB címet és azért az nagyon nem fog jól esni neki.Szerintem szinte esélytelen. Túl nagy a különbség, és ha ég a ház akkor Max vmi extrát fog húzni és előjön a 21-es énje!
NB2
több mint 1 éve
Most nézem vissza a versenyt, nagyon furcsa Diffeyt hallani NCS versenyen. De tetszik.
több mint 1 éve
Harrison Burton rájátszás pilóta idén a NASCAR-ban.Az utolsó, 34. helyen áll azok közül, akik minden versenyen indultak.
iktriad
több mint 1 éve
Harrison Burton rájátszás pilóta idén a NASCAR-ban.
több mint 1 éve
Hamilton +3 rajthely
több mint 1 éve
Hivatalosan is bejelentette a Trackhouse Racing, hogy SVG jövőre a Cupban megy teljes szezont, méghozzá a #88-as Chevyben.Kár hogy nem a 97-est választották.
több mint 1 éve
Remélhetőleg a játékosok jobban fognak célozni 😀Ózdi vagy ésszerintem ez a rossz topikba ment?SinterTimber kezd a Villa ellen
Heisman nádor
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Ózdi vagy ésszerintem ez a rossz topikba ment?SinterTimber kezd a Villa ellen
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ózdi vagy és Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 1 éve
Azért simán benne van, hogy a holland elveszti a VB címet és azért az nagyon nem fog jól esni neki.Ahhoz Norrisnak mindent is nyernie kell plusz Piastrit be kell áldozni....
NB2
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Azért simán benne van, hogy a holland elveszti a VB címet és azért az nagyon nem fog jól esni neki.
több mint 1 éve
Ha már Front Row Motorsports: végre összejött a tökéletes front row Daytonában, McDowell és Gilliland indul az első sorból a ma esti versenyen. 😀Gragson P15, az idei két superspeedway versenyen 9. és 3. lett, szóval remélem ma is jó eredményt fog elérni. (Nem, Atlanta nem superspeedway, hanem egy elcseszett korcs.)
több mint 1 éve
Zane Smith karrierje a Trackhouse-nál azelőtt véget ért, hogy elkezdődött volna, szóval alakul hogy visszatér a Front Rowhoz, csak végre a Cupban fog versenyezni náluk. Talán jobb is így.
több mint 1 éve
Eddig is az volt az egyik gáz a Hypercar-mezőnynek méret szempontjából, hogy a WEC olyan pályákra is ment, ahol nem volt elég pit nekik, meg a GT mezőnynek.Bocsáss meg, de ezt most nem értemwww.eurosport.hu/wec/isotta-fraschini-kiszall-endurance-vilagbajnoksag-duqueine-egineering-okok_sto20030803/story.shtmlAhhoz nagy naptármódosítás kell, hogy mindenhol nagyon som garázs legyen.
Nem egy hatalmas tragédia, így talán 4 Aston is lehet jövőre.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bocsáss meg, de ezt most nem értemwww.eurosport.hu/wec/isotta-fraschini-kiszall-endurance-vilagbajnoksag-duqueine-egineering-okok_sto20030803/story.shtmlAhhoz nagy naptármódosítás kell, hogy mindenhol nagyon som garázs legyen.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Kaulig Racing NXS hírek:2025-ben is Josh Williams vezeti a 11-es autót, a 10-est pedig az idén már részidősként náluk bemutatkozó, de egyébként a Truck Seriesben versenyző Daniel Dye vezeti majd.
Részben, és teljesen más okból nehezen érthető mindkettő, de ők tudják...
több mint 1 éve
www.eurosport.hu/wec/isotta-fraschini-kiszall-endurance-vilagbajnoksag-duqueine-egineering-okok_sto20030803/story.shtmlAhhoz nagy naptármódosítás kell, hogy mindenhol nagyon som garázs legyen.
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.eurosport.hu/wec/isotta-fraschini-kiszall-endurance-vilagbajnoksag-duqueine-egineering-okok_sto20030803/story.shtmlNem egy hatalmas tragédia, így talán 4 Aston is lehet jövőre.
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "