Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 593
Nolan Siegel helyettesíti a hétvégén Agustín Canapinót a Juncos Hollinger Racing #78-as autójában Road Americában.

Határozottan jó döntés, az argentin is nagyon érdekes reakciókat adott a szurkolóinak a minősíthetetlen viselkedésére.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Az a csoda, hogy a Hungaroring új épülete sem dől össze. Mikor voltam kint a főelosztókat bekötni, meséltek érdekességeket az ottaniak. 😀

Szerintem már az meglepő, hogy a Forma 1-et meg tudják rendezni...

több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 550 — …not me…Im in my prime!
Ameddig fiszem - faszommolnak másik pályák építésével, én addig nem is veszem komolyan az egészet. Senki ne magyarázza be nekem, hogy a Hungaroringet drágább lenne GP kompatibilissé tenni, mint nulláról felhúzni egy komplett létesítményt.

Amíg ezek vannak, az addig számomra egyértelmű árulkodó jel, hogy pénzmosásról/egyéb smekkerkedésről szól az egész. Valójában hatodlagos, hogy tényleg lesz e GP vagy akár csak WSBK verseny a pályán valaha.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
dawyd728 4 215
Superbike Balatonpark OFF, hivatalos
zacknorb
Azt lehet tudni, miért?
Mikey
 hu.motorsport.com/hazai/news/elmarad-a-magyar-fordulo-a-rangos-motorverseny-sorozatban/10620435/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR28UN0PtZNY8U10kuj0tB-cIodjV_Qt5MzJ-jNSkRm2u6T8T8hK-IaE050_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw
dugo93
Milyen érdekes, hogy ez a pálya sem lesz kész időre...
Mikey
Hagyjuk már. Ha nincs akarat, akkor nem is lesz verseny. Hónapok óta vannak egyéb versenyek/rendezvények a pályán.
több mint 1 éve
Noha Road American még Helio viszi a 66-ost, utána jön Malukas!
zacknorb
De nagyon röhögnék ha előzné Pourchaire-t. (Nem valószínű, de vicces lenne.)

több mint 1 éve
zacknorb
Azt lehet tudni, miért?
Mikey
 hu.motorsport.com/hazai/news/elmarad-a-magyar-fordulo-a-rangos-motorverseny-sorozatban/10620435/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR28UN0PtZNY8U10kuj0tB-cIodjV_Qt5MzJ-jNSkRm2u6T8T8hK-IaE050_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw
dugo93
Milyen érdekes, hogy ez a pálya sem lesz kész időre...

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 943 — Kinek mit intézett a kormánya
Noha Road American még Helio viszi a 66-ost, utána jön Malukas!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 652
zacknorb
Azt lehet tudni, miért?
Mikey

több mint 1 éve
zacknorb
Azt lehet tudni, miért?

több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 658 — Steelers fan
zacknorb
Ehh, pedig terveztük, hogy a fiammal ketten felmegyünk, és helyszinen nézzük. 😕

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 943 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha Bryce Young-nak nem jön össze az NFL karrier, a NASCAR-ban tárt karokkal várják. 😀
több mint 1 éve
A jól értesültek szerint a Front Row Motorsports 20 és 25 millió dollár közötti összeget fizet a Stewart-Haas Racingnek a charterért. Ez mondjuk kevesebb mint amennyiért tavaly lehetett venni, de nagyon durva hogy pár éve még Earnhardt Jr. a 6 milliót is sokallta érte.

Aztán most arról pletykálnak, hogy lehet a negyediket ő fogja megvenni. (A másik kettő megy a Trackhouse-hoz és Childresshez az insiderek szerint.)

több mint 1 éve
Tényleg fel nem foghatom, hogy lehet favorizálni a rövid oválokat a road pályák kárára.
Még több Portland-i versenyt!
🤘 gaben 🤘
Portlandnek simán a Cup Series menetrendjében kellene lennie. Nagyon jó pálya.

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 984 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Tényleg fel nem foghatom, hogy lehet favorizálni a rövid oválokat a road pályák kárára.
Még több Portland-i versenyt!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 640 — Patriot

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
Hálisten az enyém még kicsi hozzá hogy sajár kedvence legyen 😀😀

Ugyhogy mindig az a kedvence akinek apa is drukkol. 😀😀

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 673 — Cowboys fan
na várjunk.
- Ha Martin megy a Pramactól, és a helyét már be is töltötték;
- ha Marquez meg a Corséhoz, és Pecco marad;
akkor hova megy Martin? nem úgy volt, hogy bajnoki cím esetén idénre, egyébként jövőre menne a Corséhoz?
slowmotion
Aprilia gyári, hétvégén vált biztossá
zacknorb
húha, gyerekek a Dunának mennek majd
slowmotion
Na a gyerkőcök ilyen nagy Martin fanek? 😊
Cowboykarcsi90
jaja.
tavaly év végén nagy dráma volt itthon.
több mint 1 éve
Marc Marquez: “ Már novemberben, a valenciai teszt után tudtam, hogy a gyári Desmoval akarok versenyezni, amivel Pecco Bagnaia két világbajnoki címet szerzett.”

Még nem is csapattársak de már kezdi pszichológiai hadviselést az ember. Imádom 😀😀

több mint 1 éve
dawyd728 4 215
Én úgy tudom, hogy a Pramacnak van 25-re is szerződéde a Ducatival. Most így lehet akkor tényleg Aldeguer is hozzájuk kerül Martin helyére. Tehát jó eséllyel “kaphatnak” egy másik fiatal tehetséges spanyolt a Ducatitól. Szerintem ez is az ellen szól hogy váltsanak.

Mondjuk a Gresini, Marquez távozásával lehet bevállal egy másik gyártót, ha jövőre se kapnak gyári gépet. Szóval jah, benne van a pakliban hogy jövőre “csak” 6 Ducati lesz 😀 .
Cowboykarcsi90
Aldeguert már márciusban bejelentették a Pramac-hoz.
Jughead
Én úgy tudom, hogy a Ducatival van szerződése és a konkrét csapat még nem tisztázott. Igen kb. mindenki elkönyvelte hogy a Pramac lesz az - már csak azért is mert azt már akkor lehetett sejteni, hogy Martin utolsó éve a csapatnál mindenképp - de ez még nem hivatalos.
Cowboykarcsi90
Valóban nem volt hivatalos bejelentés, de gyakorlatilag mégis hivatalos bejelentés volt.

p1race.hu/2024/03/22/kiderult-melyik-csapat-motorjara-ultetne-fel-a-jovore-debutalo-fermin-aldeguert-a-ducati-mauro-grassilli/
Jughead
Ha a Pramac lehívja a Ducati opcióját.
Mivel nem Pramac-kal szerződött, nem velük van kapcsolatban, hanem a gyárral, így minden feltételes.
Grassilli szerint hiába mond bármit Borsoi, egyáltalán nem eldöntött tény, h maradnak Ducatin.
dawyd728
Ok, de ha Pramac mégis Yamaha lesz, akkor mire ül Aldeguer?
Jan
Ducatira. Amit a bolognaiak mondanak, arra.. Gresini vagy VR46. Persze csak, ha gyártót vált a Pramac.
több mint 1 éve
Jan
Szerintem motorra 😀😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 658 — Steelers fan
Én úgy tudom, hogy a Pramacnak van 25-re is szerződéde a Ducatival. Most így lehet akkor tényleg Aldeguer is hozzájuk kerül Martin helyére. Tehát jó eséllyel “kaphatnak” egy másik fiatal tehetséges spanyolt a Ducatitól. Szerintem ez is az ellen szól hogy váltsanak.

Mondjuk a Gresini, Marquez távozásával lehet bevállal egy másik gyártót, ha jövőre se kapnak gyári gépet. Szóval jah, benne van a pakliban hogy jövőre “csak” 6 Ducati lesz 😀 .
Cowboykarcsi90
Jughead
Én úgy tudom, hogy a Ducatival van szerződése és a konkrét csapat még nem tisztázott. Igen kb. mindenki elkönyvelte hogy a Pramac lesz az - már csak azért is mert azt már akkor lehetett sejteni, hogy Martin utolsó éve a csapatnál mindenképp - de ez még nem hivatalos.
Cowboykarcsi90
Valóban nem volt hivatalos bejelentés, de gyakorlatilag mégis hivatalos bejelentés volt.

p1race.hu/2024/03/22/kiderult-melyik-csapat-motorjara-ultetne-fel-a-jovore-debutalo-fermin-aldeguert-a-ducati-mauro-grassilli/
Jughead
Mivel nem Pramac-kal szerződött, nem velük van kapcsolatban, hanem a gyárral, így minden feltételes.
Grassilli szerint hiába mond bármit Borsoi, egyáltalán nem eldöntött tény, h maradnak Ducatin.
dawyd728

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
Gilliland hosszabbított az FRM-mel, ahogy az várható is volt. Nagyon kíváncsian várom hogy ki lesz a másik két csapattársa jövőre.

több mint 1 éve
dawyd728 4 215
Mondjuk ezzel egyidejűleg remélem hogy így jövőre kettővel kevesebb Ducati lesz, és valamelyik privát tényleg vált másik gyártóra. A 4 legjobb Ducati emberből ugyanis így 2 kiesik, és örülnék ha a maradékot nem Marini, Alex Marquez félék foglalnák el. A KTM és Aprilia sokat fog erősödni versenyző fronton (főleg ha előbbinél Millert és Augustot is kipenderítik)

Így mindenképpen javulnia kell a többi gyártónak, mert ahogy idén még elvesz pontokat egymás elöl a 4 Ducatis élmenő, jövőre a 2 gyári (és legfőképp Marc) nem igazán lesz fogható, a többi márkatárs részéről szvsz.

Mivel Acostat követem már moto3 óta, és mindig is szimpatikus gyerek volt, így legjobban azt díjaznám ha a KTM-el jövőre már komoly kihívó tudna lenni. Ugyanakkor rajta kívül én a jelenlegi mezőnyben MM-hez a legközelebb a teljes képet tekintve, Quartararot tartom, így egy Yamaha feljavulást is p látnékapna . És nyílván Martin sem lenne ideális, ha eltűnne a süllyesztőben, de szerintem az a felállás rendben lesz.
esanders10

Cowboykarcsi90
Jughead
Cowboykarcsi90

Jughead
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 895 — #NoStress
Ez a Canapino srác se az esze miatt került be az Indycarba.
Jughead
A szurkolói sem teljesen normálisak.
Mikey
Ja de ha már elhatárolódni nem tud tőlük, akkor maradjon inkább csendben, meg ne lájkolgasson Twitteren.
Jughead
Aki nem akar guglizni, hogy miről beszéltek:

www.usaracing.hu/2024/06/05/en-nem-lattam-egyet-sem-canapino-szerint-pourchaire-es-ilott-csak-felfujta-a-halalos-fenyegeteseket/