Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 1 éve
Nagy kár hogy ilyen hülyén, kurtán-furcsán ért véget ez az amúgy szenzációs verseny.
több mint 1 éve
Krosnoff balesetét még másnapi felvételről közvetítve láttam, ha ez mond valamitTényleg jó régóta, mert ha emlékeim nem csalnak '17-ben nyerte az elsőt.Oh my, lászik hogy nem nézek open wheel racinget már egy jó idejeSato kétszer is megnyerte, szóval annyira nem longshot. 😀Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
History will remember his name. pic.twitter.com/k5hsLYgoaH
— NASCAR (@NASCAR) July 21, 2024
Mikey
slowmotion
Mikey
Vagy valamelyik japán pilótának kellett volna megnyerni az Indy 500-at, de azért az elég longshot
slowmotion
Jughead
slowmotion
Mikey
több mint 1 éve
www.origo.hu/sport/f1/2024/07/magyar-nagydij-f1-csapatutasitas-stroll-alonsoEnnek mi ertelme vagy de tenyleg, igy is eleg kinos ez az egesz.
NB2
több mint 1 éve
Tényleg jó régóta, mert ha emlékeim nem csalnak '17-ben nyerte az elsőt.Oh my, lászik hogy nem nézek open wheel racinget már egy jó idejeSato kétszer is megnyerte, szóval annyira nem longshot. 😀Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
Mikey
Vagy valamelyik japán pilótának kellett volna megnyerni az Indy 500-at, de azért az elég longshot
slowmotion
Jughead
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ebben igazad van. Ez nekem is csak ma reggel esett le mikor szembejött ez a kép.Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
Oh my, lászik hogy nem nézek open wheel racinget már egy jó idejeSato kétszer is megnyerte, szóval annyira nem longshot. 😀Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
Jughead
több mint 1 éve
Preece olyan volt, mint egy fodballista, aki időt akar húzni, és visszamászik a pályára ápolást kérni.A versenyek végén nagyon sokszor csinálják ezt, de a tegnapit én sem értettem mert egyből egyértelmű volt hogy Preece nem fog tudni továbbmenni.Inkább a NASCAR, ők nem lengettek sárgát, mikor ez egy random 17. körben bárhol sárga lenne.És Preese megnyeri Larsonnak.inkább Elliott, ő lökte meg Preece-t
iktriad
slowmotion
zacknorb
Pedig Larson ezt így is, úgy is megnyerte volna, egy újabb re-start után is, annyira gyorsabb volt mindenkinél. Mondjuk azt a fél mezőny lehet nem bírta volna már ki üzemanyaggal.
Mikey
több mint 1 éve
Sato kétszer is megnyerte, szóval annyira nem longshot. 😀Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
Mikey
több mint 1 éve
én is furán néztem a végére, főleg, hogy előtte fél órán át álltak pirosbankét dolog lehetséges: kezdődött valami másik műsor vagy nem akarták már az embereket még ott várakoztatni 😊 (egyébként elég kevesen voltak, nyilván tudom, hogy itt a kevés is több mint egy Paks NB1-es meccsén😊 )
néha már arra is sárga jön, ha egy lepke rászáll a pályára és utána köröznek a pc mögött negyedórát (nyilván reklám miatt), most meg direkt megvárták még jöhetett a fehér és zutty vége a versenynek
több mint 1 éve
Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
több mint 1 éve
Háttérképgyanús fotó.History will remember his name. pic.twitter.com/k5hsLYgoaH
több mint 1 éve
Gragsonnak végül egy 9. helyet írtak be, nem tudom mi lehetett ott, de a live timing alapján négyes photo finish, és nyilván ő jött ki a legrosszabbul belőle. Mindegy igazából, a lényeg a Top 10, és az hogy az utolsó négy versenyen így 10., 14., és 9. helyek (meg egy kiesés Poconón), szóval jó hangulatban mehet a kéthetes szünetre ő is és a csapata is. Nagyon remélem hogy az SHR nem fog kiengedni a szezon második felében, és jó eredményeket tudnak majd elérni. Aztán jövőre az addigra már Tier 1-es Ford csapat FRM-nél robbanthat. 😊
több mint 1 éve
A versenyek végén nagyon sokszor csinálják ezt, de a tegnapit én sem értettem mert egyből egyértelmű volt hogy Preece nem fog tudni továbbmenni.Inkább a NASCAR, ők nem lengettek sárgát, mikor ez egy random 17. körben bárhol sárga lenne.És Preese megnyeri Larsonnak.inkább Elliott, ő lökte meg Preece-t
iktriad
slowmotion
zacknorb
Pedig Larson ezt így is, úgy is megnyerte volna, egy újabb re-start után is, annyira gyorsabb volt mindenkinél. Mondjuk azt a fél mezőny lehet nem bírta volna már ki üzemanyaggal.
több mint 1 éve
Inkább a NASCAR, ők nem lengettek sárgát, mikor ez egy random 17. körben bárhol sárga lenne.És Preese megnyeri Larsonnak.inkább Elliott, ő lökte meg Preece-t
iktriad
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És akkor félhivatalosan elismerte hogy jövőre is megpróbálja az Indy 500 - Coke 600 duplát.
több mint 1 éve
És Preese megnyeri Larsonnak.inkább Elliott, ő lökte meg Preece-t
iktriad
több mint 1 éve
Hát ez nagyon érdekes bíráskodás volt, és akkor most politikailag korrekt maradtam. Nagyon nem akarták hogy a fél mezőny kifogyjon az etanolból.Larson nyert, Gragson P6, tökéletes. 😊
több mint 1 éve
Ez így -Blaneynek drukkolva- némileg igazságtalannak tűnik.
több mint 1 éve
És Preese megnyeri Larsonnak.
több mint 1 éve
Hát ezt Larson duplán megköszönheti a Nascarnak (kiugrás + ez itt a végén kabaré volt).
több mint 1 éve
Ezt a kretén szar finishtKonkrétan fél körrel előbb be kellett volna lengetni a sárgát
Poloska vagyok.