Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Fura volt, hogy sokan az idö letelte elött nem is mentek újra, Lecler se, Alonso is úgy lett idözítve, hogy csak egy szett. Gondolom gumik miatt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
Igazabol ez lehetett volna egy tavalyi qualy is, Alonsot leszamitva de hat o is kapott 6 tizedet..
több mint 3 éve
Wéberék megint vakon voltak. 😀 Sainznak és a két Red Bullnak volt még friss szettje azért jöttek ki még egy körre.
több mint 3 éve
Gecc használ gumi...abból maximim gyerek lesz....itt meg Energiaitalos domanancia
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
a végére azért ki lettek osztva a különbségek1. kérdés milyen lesz a verseny, ki hogy bírja, akár az autó, akár a versenyző, milyen lesz a gumikezelés
2. Vettel vajon mit érezhet ilyenkor?😊
több mint 3 éve
wégének nem esett le, hogy LEC kiszállásával game overnah most egy perc után sikerült nekik
több mint 3 éve
Miért szállt ki?
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Holnap a Red Bull agyonveri a másik 3 csapatot gumikezelésben. De ez a mai valóban izgalmas.
több mint 3 éve
eddig nem rossz és az látszik, minél később jössz annál jobb köridőt mészVajon kiben mennyi kakaó van még?
NB2
Draft

több mint 3 éve
eddig nem rossz és az látszik, minél később jössz annál jobb köridőt mész
több mint 3 éve
Fú ha az egész szezon ilyen lesz akkor végre lehet izgulni nem pedig aludni
Draft

több mint 3 éve
Köszi.Lemaradtam az elejéről, miért volt a megszakítás a Q1-ben?Leclerc Ferrarija elhagyott néhány légterelő elemet.
Vitézlő Titoknok tomz
Hanni
több mint 3 éve
Lemaradtam az elejéről, miért volt a megszakítás a Q1-ben?Leclerc Ferrarija elhagyott néhány légterelő elemet.
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Mind a 20 autó majdnem 1 mp-en belül... 🧐😳Idejét se tudom, mikor volt ilyen szoros mezőny! Az utóbbi 15 évben biztos nem, de előtte se valószínű Schumacher miatt.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Lemaradtam az elejéről, miért volt a megszakítás a Q1-ben?
több mint 3 éve
Norrist majdnem szívatóra tette a rookie amcsi....
Draft

több mint 3 éve
Na lesz valami érdekesség?
Draft

több mint 3 éve
csipkelli
4 010
A Ferrarit már a Q1-ben szét kell hajtani. Binotto, segíts!
több mint 3 éve
Ferrari 😔
több mint 3 éve
Mondjuk keményeken, szóval én is brutális red bull dominanciát várok 😀az a kérdés, hogy lesz e valaki verstappenhez képest 0,5 mp-n belülA harmadik szabadedzésen sikerült fél secen belül lennie... Verstappennek Alonsohoz 😀
peach
dugo93
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
az a kérdés, hogy lesz e valaki verstappenhez képest 0,5 mp-n belülA harmadik szabadedzésen sikerült fél secen belül lennie... Verstappennek Alonsohoz 😀
peach
több mint 3 éve
az a kérdés, hogy lesz e valaki verstappenhez képest 0,5 mp-n belül
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Az F1 már kezdődik?3 teszt nap alatt hozott egy 2., egy 3. és egy 9. helyet. Jónak tűnik az autó viselkedése, és a koncepció is erősnek tűnik. Előzetesen a 4. legjobbnak raktam volna be, de szorosan a Mercivel - főleg, ha nem kamuztak nagyokat.
Mennyire volt bíztató ez az Alonso-Aston csomag már a előszezonban is?
Ha tényleg van ráció ebben a douban, ez még egy olyan tényező ami miatt lehet hogy leülnék F1et nézni. Kb. 17 óta először. Vagy melyik évben volt amikor Vettelnek utoljára volt még esélye a Ferrariban? Na azóta.
Cowboykarcsi90
Jó az autó, de félek hamar eloszlik a lila köd :S
Don't talk the walk, Walk the talk!