Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Sainz Perez Alonso Hamilton Russell Albon Ricciardo a sorrend
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Albon Q3-banNem semmi!
Heisman nádor
Ha jól néztem min 6. lesz!
Leclerc honnét hozta az időt, nem értem!
több mint 3 éve
Albon Q3-ban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
F3-n nagy crash de szerencsére megúszták
több mint 3 éve
JEREMY CLEMENTS IS YOUR WINNER!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Vicces Top 10 lesz ez ma. 😀Gragson és Hill pedig megküzd a győzelemért.
több mint 3 éve
Almirola további két évig marad az SHR-nál. 😂😂😂Ahhoz képest hogy bejelentette a visszavonulását, nem rossz. Azt tudtam hogy a szponzoroknak nagyon nagy beleszólása van a dolgokba, de ez elég extrém eset.
több mint 3 éve
Bestia megy a gyári Ducatihoz jövőre
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Na itt a Merci nagy esélye a futam győzelemre, "csak" a két másodpilótát kell legyűrniük hozzá. Így viszont nem lesz izgalom mentes a futam, a leggyorsabbak indulnak a végéről, plusz így hogy ennyi mindenkinek lesz motorcseréje az időmérőn is nyomni fogják, büntivel is akár megcsíphető lesz a 14. rajtpozíció. 😀Jók lesznek. Wéber nem tudom, mit siránkozott Hamilton hátrányán. Beteszik a friss motort, aztán meg is vannak. Ráadásul nem is Verstappenre kell "lőni".
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 934
Na itt a Merci nagy esélye a futam győzelemre, "csak" a két másodpilótát kell legyűrniük hozzá. Így viszont nem lesz izgalom mentes a futam, a leggyorsabbak indulnak a végéről, plusz így hogy ennyi mindenkinek lesz motorcseréje az időmérőn is nyomni fogják, büntivel is akár megcsíphető lesz a 14. rajtpozíció. 😀
több mint 3 éve
Leclerc, Verstappen, Norris, Ocon, Bottas, Mick Schumacher a büntetéses lista
több mint 3 éve
Löki motorcsere
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2022/08/26/audi-forma-1-2026-motorfejlesztes-adam-baker-neuburg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mennyivel korrektebb...24.hu/sport/forma-1/2022/08/26/daniel-ricciardo-mclaren-sebastian-vettel/

Madden hates me.
több mint 3 éve
Naszóval, mivel nem jégkorong (😀):Nekem is nagyon tetszenek a nyilatkozatai, ezekért ő a kedvencem, mert nem a szokásos mantrákat mondja. Miért kéne neki sajnálnia vagy akár együttéreznie Ricciardo-val?
www.espn.com/f1/story/_/id/34458574/lando-norris-no-sympathy-daniel-ricciardo-struggles
Szimpatikus...
Mikey
több mint 3 éve
Zane Smith marad az FRM #38-as Fordjában a Truck Seriesben jövőre is, és több Cup Series versenyen is indul majd egy harmadik FRM autóval, kezdésnek egyből a Daytona 500-on is. Emellett ha minden jól alakul, több Xfinity versenyen is indulni fog, de ott szinte biztosan nem a csapat saját színeiben.B O L D O G S Á G
több mint 3 éve
Kurt Busch "visszalépett" a playofftól, mivel nem lehet majd ott a az első playoff verseny(ek)en sem. Hát szerintem jobban tenné, ha a teljes hátralévő szezont kihagyná és akkor rendesen kipihenné azt az agyrázkódást, ami lassan két hónapja nem múlik el.KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 3 éve
Charles Box Box.Remélem ez a fejlesztés megindokolja, miért lesz Leclerc 7. amikor 10 körrel a vége előtt még vezetett.Looks like Ferrari brought a new low downforce rear wing to Spa.#AMuS #F1 #BelgianGP pic.twitter.com/QkAX79aeMq
— Tobi Grüner 🏁 (@tgruener) August 25, 2022
empty taxi
"OK Charles, now push-push"
vpi
Ja bocs Carlost akartam mondani, mindegy keresünk hátul neked is új gumit.
több mint 3 éve
Remélem ez a fejlesztés megindokolja, miért lesz Leclerc 7. amikor 10 körrel a vége előtt még vezetett.Looks like Ferrari brought a new low downforce rear wing to Spa.#AMuS #F1 #BelgianGP pic.twitter.com/QkAX79aeMq
empty taxi
"OK Charles, now push-push"
több mint 3 éve
Looks like Ferrari brought a new low downforce rear wing to Spa.#AMuS #F1 #BelgianGP pic.twitter.com/QkAX79aeMq

Madden hates me.
több mint 3 éve
Strollt én nagyon sokáig védtem, mert versenyeken rendre odapakolta, de mostanában egyre kevésbé tudom őt védeni. Előzni meg csak úgy lehet sokat, ha hátulról kell indulni.Stroll nem annyira vészes, az időmérős tempója nagyon gyenge, de cserében az egyik legstabilabb versenyen. Engem ő egy picit Buttonra emlékeztet egy szinttel gyengébb kiadásban.Kiváncsi vagyok kicsi Schumi elmegy-e az Alpinehoz.Mondjuk Stroll és Latifi mellett sztem ő az akinek az elmúlt 2 év alapján semmi keresnivalója az F1-ben.
Fire Binotto!
Duff
Tarsi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
A legtöbbszőr idén ő előzőt!Stroll nem annyira vészes, az időmérős tempója nagyon gyenge, de cserében az egyik legstabilabb versenyen. Engem ő egy picit Buttonra emlékeztet egy szinttel gyengébb kiadásban.Kiváncsi vagyok kicsi Schumi elmegy-e az Alpinehoz.Mondjuk Stroll és Latifi mellett sztem ő az akinek az elmúlt 2 év alapján semmi keresnivalója az F1-ben.
Fire Binotto!
Duff
Tarsi