Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
jobb ma a Ferka
több mint 3 éve
Innen már sima vonat lesz....Ferrariról beszélünk olyan nincs 😊
ThundersNFL
több mint 3 éve
Ez most majdnem olyan ügyes volt, mint a pénteki beírásomHa nincs safety car, szerintem is simaMost sima Ferrari 1-2 ha nem bassza el BinottoMindegy mit csinál ma szerintemHacsak nem vált max közepesekre és a végén frissebb gumikkal bedarálja őket....Fura hogy Max-szal egyik Ferrari se ment.Nagyon gyorsan megeszik
Kiváncsi vagyok a végére igazuk lesz-e.
Toca Őrgróf
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt

több mint 3 éve
elvileg igen, de nagyon oda kell figyelni arra a 2-3 pályaelhagyásra, amin vannak LEC és SAI...a helyükben egyébként nem mennék egyelőre a boxba....most jöhet a SC...akkor jönni kell...nem jöttMost sima Ferrari 1-2 ha nem bassza el BinottoMindegy mit csinál ma szerintemHacsak nem vált max közepesekre és a végén frissebb gumikkal bedarálja őket....Fura hogy Max-szal egyik Ferrari se ment.Nagyon gyorsan megeszik
Toca Őrgróf
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
ThundersNFL
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 933
Na RB a 2. helyet is feladta mára ezzel, hogy Lajos tempóját kérik Verstappentől?
több mint 3 éve
Innen már sima vonat lesz....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ha nincs safety car, szerintem is simaMost sima Ferrari 1-2 ha nem bassza el BinottoMindegy mit csinál ma szerintemHacsak nem vált max közepesekre és a végén frissebb gumikkal bedarálja őket....Fura hogy Max-szal egyik Ferrari se ment.Nagyon gyorsan megeszik
Toca Őrgróf
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
ThundersNFL
Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
Most sima Ferrari 1-2 ha nem bassza el BinottoMindegy mit csinál ma szerintemHacsak nem vált max közepesekre és a végén frissebb gumikkal bedarálja őket....Fura hogy Max-szal egyik Ferrari se ment.Nagyon gyorsan megeszik
Toca Őrgróf
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
Draft

több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Wéber gyere vissza. Nagy Dani már lágyat pakolt volna.
több mint 3 éve
Alonso 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Idióta Tsunami
több mint 3 éve
Mindegy mit csinál ma szerintemHacsak nem vált max közepesekre és a végén frissebb gumikkal bedarálja őket....Fura hogy Max-szal egyik Ferrari se ment.Nagyon gyorsan megeszik
Toca Őrgróf
Wyatt
ThundersNFL

több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Utolsó 20 körre legfeljebb. Addigra lesz 10-15 mp hátrány, +20 a box miatt. Ez nagyon nem áll neki.Hacsak nem vált max közepesekre és a végén frissebb gumikkal bedarálja őket....Fura hogy Max-szal egyik Ferrari se ment.Nagyon gyorsan megeszik
Toca Őrgróf
Wyatt
ThundersNFL
több mint 3 éve
Remélem a Ferka megnyeriNem az a kérdés h megnyeri-e, hanem hogy ez a világtalan Sainz megelőzi-e Verstappent.
Coolearie
több mint 3 éve
Russel gyönyörűen balra szedte a kormánytTanult a mesterétől 😉
Willie Parker
Draft

több mint 3 éve
Remélem a Ferka megnyeri
több mint 3 éve
Hacsak nem vált max közepesekre és a végén frissebb gumikkal bedarálja őket....Fura hogy Max-szal egyik Ferrari se ment.Nagyon gyorsan megeszik
Toca Őrgróf
Wyatt
Draft

több mint 3 éve
szar, hogy az első 6 csapat sokkal erősebb a többinél
több mint 3 éve
Fura hogy Max-szal egyik Ferrari se ment.hatalmas a gumielőnyük...max-nak nagyon nem működött a közepes, hiba lett volna olyan korán menni
Toca Őrgróf
több mint 3 éve
Fura hogy Max-szal egyik Ferrari se ment.Nagyon gyorsan megeszik
Toca Őrgróf

több mint 3 éve
Fura hogy Max-szal egyik Ferrari se ment.Kiváncsi vagyok a végére igazuk lesz-e.
több mint 3 éve
Stroll meddig bírja?
több mint 3 éve
Ja ez nyilvánvaló. A Red Bull meg átment alternatív stratégiára.A Ferrarik megpróbálják. És Hamilton is.Ha ennyire megette a redbull a közepest, akkor necces lesz nekik az 1 csere.Vélhetően nem is 1-et terveznek.
csipkelli
Jughead
csipkelli
több mint 3 éve
Hamiltonék de jól csinálták hogy nem mentek bele ebbe a bojba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
A Ferrarik megpróbálják. És Hamilton is.Ha ennyire megette a redbull a közepest, akkor necces lesz nekik az 1 csere.Vélhetően nem is 1-et terveznek.
csipkelli
Jughead