Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy Leclerc rádiót azért bejátszhattak volna.Valami ilyesmi lehetett.
Hanni a parasztfelkelő
www.youtube.com/watch?v=VY4rc4A-Q-s
több mint 3 éve
Fire Binotto!Már drive to surviveban is messze ő volt a legunszimpatikusabb nyomorék. Az egyetlen csapatfőnök, aki nem angolul interjúzott.
Toca Őrgróf
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Egy Leclerc rádiót azért bejátszhattak volna.Plan B, plan B!
Hanni a parasztfelkelő
több mint 3 éve
Max se normális, igazából neki kurva mindegy, hogy 7. vagy 8. de azért azzal a ronccsal se volt hajlandó elengedni Micket. 😀
több mint 3 éve
És ahogy a retardált binotto örömködik a végén, hogy hurrá nyertek. Bazdmeg ez komolyan nem érti, hogy mégis miért versenyeznek ebben az évben
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Egy Leclerc rádiót azért bejátszhattak volna.
több mint 3 éve
Verstappen undorítóan védekezik ma is...
több mint 3 éve
Szerintem meg erről szól a versenyzés, menj el a vegletekig, aztán vagy bejön vagy nem.Verstappen egyik-másik védekezése elég necces voltSzerintem Verstappen a legagresszivabb a mezőnyben, s csak azért nincsenek balesetei, mert az éppen aktuális ellenfele józanabb gondolkodású.
NB2
tüsi91
több mint 3 éve
Ricciardo megint nagyot ment! Ja nem.Várja már az IndyCar.
ulpianus
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 933
Ezt szépen kisakkozta a Ferrari Leclercnek brávó, újabb futamot írhatunk fel nekik miért is nem nyertek semmit már 15 éve. 👏👏
több mint 3 éve
Ricciardo megint nagyot ment! Ja nem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Verstappen egyik-másik védekezése elég necces voltSzerintem Verstappen a legagresszivabb a mezőnyben, s csak azért nincsenek balesetei, mert az éppen aktuális ellenfele józanabb gondolkodású.
NB2
több mint 3 éve
Tűpontos.Szerintem ő hozza a taktikai döntéseket a Ferrarinál… #f1 pic.twitter.com/OTcsytBmLs
— Haraszti Ádám (@aharaszti) July 3, 2022
több mint 3 éve
Verstappen egyik-másik védekezése elég necces voltLeclerc ugyanezt csinálta amúgy
NB2
több mint 3 éve
Fire Binotto!
több mint 3 éve
Verstappen egyik-másik védekezése elég necces volt
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Nem volt rossz. A Mercedes boxban beszariak voltak, a Ferrarinál tök hülyék 😀
több mint 3 éve
Verstappen meg ki akarja lökni Micket
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jaja megnyeretik Hamival😃Kanyar bementi íven nem volt teljesen mellette, ilyenkor nem kell neki helyet hagyni. Pereznek fékeznie kell és nem előnyt szerezni egy kanyarátvágással. Ez 5 mp lesz szerintem.Perez átvágott Leclerc ellen két kanyart aztán leszorította Hamikát, csak mondom.Sztem ott indult, h Lec szorította le egy kettős irányváltással
Szokol
Willie Parker
Szokol
több mint 3 éve
Pedig nekem azt mondták, hogy Leclerc nem tud versenyezniNem jo emberekre hallgatsz. 😊
Wester

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Hát nem tudom ezt ki szülte meg a ferrarinál már megint, de remélem nem sértődik meg, ha Leclerc leköpi majd
több mint 3 éve
Legalább a dobogó legyen megNem hiszem, hogy a futam végéig elbontják a pódiumot. 😊
steelwolf
több mint 3 éve
Kanyar bementi íven nem volt teljesen mellette, ilyenkor nem kell neki helyet hagyni. Pereznek fékeznie kell és nem előnyt szerezni egy kanyarátvágással. Ez 5 mp lesz szerintem.Perez átvágott Leclerc ellen két kanyart aztán leszorította Hamikát, csak mondom.Sztem ott indult, h Lec szorította le egy kettős irányváltással
Szokol
Willie Parker
több mint 3 éve
ViccBazdmeg
20 pontot hozhatot volna Verstappenen!