Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Norris igy johet egy lagygumiert utso korre plusz egy pontert
több mint 3 éve
Elképesztő híg a Ferrari valahogy mindig el tudja baszni. Hosszú évek óta nincs ég normális stratéga…
több mint 3 éve
Alonso lehet a Ferrarinak segít hátha a lekörözéseknél összejön valamiMegmutatja, hogy mi a baj Monaco-val? Vagy csak utálja Lajost 😀
Vagy mit csinál?
Heisman
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Alonso lehet a Ferrarinak segít hátha a lekörözéseknél összejön valamiVagy mit csinál?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nem lenne baj ha Alonso belerakná a falba, 10 autót tart fel + OcontAkkor vége is lenne a versenynek és nem teljes pont
Heisman
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
nem lenne baj ha Alonso belerakná a falba, 10 autót tart fel + Ocont
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Leclerc elég motivációt vesztett…vagy a gumi is kuka választás…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
Weather update 🚩 pic.twitter.com/ey7cgOP3LN
— Valtteri Bottas (@ValtteriBottas) May 29, 2022
😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Alonso szimpla passzióból szopatja Hamilton? Van humora 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
Ennek a futamnak sok értelme nincs mondjuk sose volt, előzni kb lehetetlen, ha meg valaki odacsapja a kocsit fél óráig áll minden. Kár hogy kb esélytelen hogy kivegyék a programból monacot, egy jó pár pályával együtt.

több mint 3 éve
Alonso 2007-be repít vissza egy kicsit
több mint 3 éve
Esős körülmények között egyébként, ha nem szándékos az átvágás, akkor nincs büntetés. Itt Verstappen megcsúszott, szóval ha át is vágta (ha ráment az nem elég), akkor sem várható büntetés.
több mint 3 éve
Ez a gumi kérdés is az RB felé billen!Jól el lett baszva a futam!még lerohadhat a RB, az bármikor benne van 😀
Tényleg egy átok Monaco 😔
steelwolf
Heisman
Ja csak abba lehet bízni!
több mint 3 éve
Jól el lett baszva a futam!még lerohadhat a RB, az bármikor benne van 😀
Tényleg egy átok Monaco 😔
steelwolf
több mint 3 éve
Jól el lett baszva a futam!Tényleg egy átok Monaco 😔
több mint 3 éve
Amugy komolyan, ha szabalytalan volt Verstappen, miert nem is vizsgaljak?
több mint 3 éve
Strollal igazi dynamic duo-t alkotnának.A csavot allitolag mar most vinni akarjak Vettel helyere allitolag.Gunthereknek erre nem lesz pénzük, kb ha vesz magának csapatot csak akkor. 😀O dehogynem. Az a vicc.Sumakker jovore f1 kozeleben nem lenne, ha nem az lenne a fater, aki.Így se lesz.
Stez
Toca
Stez
Toca
Csak tudnam, mit latnak benne. Vagy csak en vagyok vak.
Stez
több mint 3 éve
Supermax melyik oldalon van?Piros!! Lesz rajt 😮Sztem nem lesz allorajt. Elegge unfair lenne azokkal szemben akik a vizesebb oldalrol rajtolnanak 😀
Heisman
Duff
több mint 3 éve
De amúgy Maxikát mi a pocsert nem vizsgálják?Max az új Lewis?
Toca
több mint 3 éve
A csavot allitolag mar most vinni akarjak Vettel helyere allitolag.Gunthereknek erre nem lesz pénzük, kb ha vesz magának csapatot csak akkor. 😀O dehogynem. Az a vicc.Sumakker jovore f1 kozeleben nem lenne, ha nem az lenne a fater, aki.Így se lesz.
Stez
Toca
Stez
Toca
Csak tudnam, mit latnak benne. Vagy csak en vagyok vak.
több mint 3 éve
Ha a nézettséget nézem, én is állórajtot választanékPiros!! Lesz rajt 😮Sztem nem lesz allorajt. Elegge unfair lenne azokkal szemben akik a vizesebb oldalrol rajtolnanak 😀
Heisman
Duff
több mint 3 éve
De amúgy Maxikát mi a pocsert nem vizsgálják?őt nem kell 😉
Toca
több mint 3 éve
Piros!! Lesz rajt 😮Sztem nem lesz allorajt. Elegge unfair lenne azokkal szemben akik a vizesebb oldalrol rajtolnanak 😀
Heisman