NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 471
87
19-től, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Happy Holidays! 🤣Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
A new era of @F1 starts right here… 👊
— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) December 23, 2021
Firing up our 2022 F1 car for the first time - the W13 is ALIVE. 🤩 pic.twitter.com/fphuaVp2dI
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/12/23/meghalt-a-sulyos-balesetet-szenvedo-magyar-raliversenyzo/Nyugodjon békében! 😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Alakul a Coliseum. 😊From my @NASCARONFOX teammate @MW55 pic.twitter.com/heaj34gs4N
— Larry McReynolds (@LarryMac28) December 21, 2021
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Egy kis visszaesést ledolgozva 3. helyen zártak! ...és még a leggyorsabb kör is az övé lett!Alonso nem bír leállni, jelenleg egy 24 órás gokart versenyen vesz részt! A 10. órában 3. helyen állnak!Confiad en el plan!
steelwolf
Heisman
több mint 4 éve
Alonso nem bír leállni, jelenleg egy 24 órás gokart versenyen vesz részt! A 10. órában 3. helyen állnak!Confiad en el plan!
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Alonso nem bír leállni, jelenleg egy 24 órás gokart versenyen vesz részt! A 10. órában 3. helyen állnak!
több mint 4 éve
Ó, bár lenne hozzá töke. De úgyis rajtunk marad 85 éves koráig, mint Brady.Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
A futam után azt gondolta, hogy a körülmények szerencsétlen alakulása vesztett. Nincs oka haragudni senkire, gratulált is helyben. Aztán megnézte, hogy sikerült összehozni az utolsó kört. Menjen jópofizni? Minek?
csipkelli
De nem csak a gáláról írtam, az csak egy része, a sajtó eseményeken se jelenik meg, csak lebegteti a visszavonulást és egy szót se szól.
Jughead

több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Fogja a pezsgőt, és elsétál a dobogóról 😀 😀Én nem tudom milyen Hamiltont ismersz nekem tökéletesen belevág a személyiségébe.Ugyanolyan gyerekes lenne a részükről is. Igazából engem Totoék nem lepnek, Versteppentől is ezt várnám hasonló esetben, viszont Hamiltontól mást vártam, nálam ő különb személyiség ilyen tekintetben (maximum Vettelt tudnám hozzámérni a mezőnyből).Én azt mondom, hogy ugyanúgy nem kell ezt túlragozni ahogy fordítva se kellett volna az egész szitut.Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
A futam után azt gondolta, hogy a körülmények szerencsétlen alakulása vesztett. Nincs oka haragudni senkire, gratulált is helyben. Aztán megnézte, hogy sikerült összehozni az utolsó kört. Menjen jópofizni? Minek?
csipkelli
De nem csak a gáláról írtam, az csak egy része, a sajtó eseményeken se jelenik meg, csak lebegteti a visszavonulást és egy szót se szól.
Jughead
FIA úgyse fog semmit visszavonni, nyomásgyakorlást meg ezeket a köröket le kell játszani úgyis mindig.
Azért ha fordított eset lett volna, RB se megy el a gálára sőt ők is bedobták, ha változik valami ők lépnek F1-ből.
Ez így megy, nem kell csodálkozni, nem kell puffogni rajta.
Hamilton meg minek menjen ilyenekre, hogy kiszedjenek belőle olyat amit nem akar kimondani, nyilván emészti a dolog, ahogy a kis vélemény buborékukban vannak ők biztosan úgy érzik meglopták őket, eméssze meg aztán jövőre jöjjenek vissza erősebben ha tudnak.
Legalább azt elérték, hogy a két majom nem ordibálhat majd a versenybírával, talán akkor kisebb stresszben jobb döntések születnek majd. Már ezért megérte ez a hócihő.
Toca
Jughead
Amíg nyer is megy néha a duzzogás, ha meg kikap...
Toca
Jó a buli, ne hagyjátok abba! Melyik topikban volt a tegnapi gála-közvetítés? Nem találom.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 4 éve
Verstappen már most is tökéletes erre a feladatra, ha elkezd nyerni folyamatosan ugyanúgy utálni fogják a nem hollandok 😀Én nem tudom milyen Hamiltont ismersz nekem tökéletesen belevág a személyiségébe.Ugyanolyan gyerekes lenne a részükről is. Igazából engem Totoék nem lepnek, Versteppentől is ezt várnám hasonló esetben, viszont Hamiltontól mást vártam, nálam ő különb személyiség ilyen tekintetben (maximum Vettelt tudnám hozzámérni a mezőnyből).Én azt mondom, hogy ugyanúgy nem kell ezt túlragozni ahogy fordítva se kellett volna az egész szitut.Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Jughead
FIA úgyse fog semmit visszavonni, nyomásgyakorlást meg ezeket a köröket le kell játszani úgyis mindig.
Azért ha fordított eset lett volna, RB se megy el a gálára sőt ők is bedobták, ha változik valami ők lépnek F1-ből.
Hamilton meg minek menjen ilyenekre, hogy kiszedjenek belőle olyat amit nem akar kimondani, nyilván emészti a dolog, ahogy a kis vélemény buborékukban vannak ők biztosan úgy érzik meglopták őket, eméssze meg aztán jövőre jöjjenek vissza erősebben ha tudnak.
Legalább azt elérték, hogy a két majom nem ordibálhat majd a versenybírával, talán akkor kisebb stresszben jobb döntések születnek majd. Már ezért megérte ez a hócihő.
Toca
Jughead
Toca
Ha nem nyer akkor egyből jön "nem értékelik az igazi kemény versenyzést" 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Én nem tudom milyen Hamiltont ismersz nekem tökéletesen belevág a személyiségébe.Ugyanolyan gyerekes lenne a részükről is. Igazából engem Totoék nem lepnek, Versteppentől is ezt várnám hasonló esetben, viszont Hamiltontól mást vártam, nálam ő különb személyiség ilyen tekintetben (maximum Vettelt tudnám hozzámérni a mezőnyből).Én azt mondom, hogy ugyanúgy nem kell ezt túlragozni ahogy fordítva se kellett volna az egész szitut.Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Jughead
Toca
Jughead
több mint 4 éve
Egyszerű kérdés: mindenki ott volt rajta kívül? Ha igen, akkor hatalmas bunkóság, ha nem mindenki, akkor meg ő így döntött azt kész.
több mint 4 éve
Ezt nyilatkozta a gálával kapcsolatban:ezt nem olvastam, lehet igy van, bar szamomra eleg erdekes lenne.Akkor viszont Toto egy fasz, hogy áthárítja Hamiltonra, hiszen azt mondta, hogy Hamilton döntését tiszteletben tartja és szolidaritásból ő se jelenik meg FIA rendezvényeken.azert ezt nem Hami donti el hanem Toto meg a merci vezetes. nyilvan nem csinalja meg a csapattal azt, hogy odamegy egyedul. btw: en megertem ezt a viselkedest. lehet gyerekesnek nevezni, de mikor sportolokent benne vagy egy ilyenben akkor ehhez jopofat vagni nem a legjobb dolog.Ugyanolyan gyerekes lenne a részükről is. Igazából engem Totoék nem lepnek, Versteppentől is ezt várnám hasonló esetben, viszont Hamiltontól mást vártam, nálam ő különb személyiség ilyen tekintetben (maximum Vettelt tudnám hozzámérni a mezőnyből).Én azt mondom, hogy ugyanúgy nem kell ezt túlragozni ahogy fordítva se kellett volna az egész szitut.Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Jughead
Toca
Jughead
csebi
Jughead
csebi
"I won't be there because of my loyalty to Lewis and because of my own personal integrity".
A fentiek miatt ment helyette James Allison (szóval a Merci részt vett, csak Hamilton és a Hamilton miatti lojalitás miatt Toto nem ment el).
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Gondoltam, hogy ez alól is felmentett lesz a fiú és a brancs. Dicsérjétek is meg őket, hogy nem mentek el, és hozzátok valahogyan össze, hogy milyen igazi sportember ő nyilatkozatostul stb. Menni fog!Nem felmentjük, megértjük. És jöjjön az irgum-burgum az FIA-gála kihagyásáért, szabály az szabály!
kristóf17
több mint 4 éve
Gondoltam, hogy ez alól is felmentett lesz a fiú és a brancs. Dicsérjétek is meg őket, hogy nem mentek el, és hozzátok valahogyan össze, hogy milyen igazi sportember ő nyilatkozatostul stb. Menni fog!
több mint 4 éve
ezt nem olvastam, lehet igy van, bar szamomra eleg erdekes lenne.Akkor viszont Toto egy fasz, hogy áthárítja Hamiltonra, hiszen azt mondta, hogy Hamilton döntését tiszteletben tartja és szolidaritásból ő se jelenik meg FIA rendezvényeken.azert ezt nem Hami donti el hanem Toto meg a merci vezetes. nyilvan nem csinalja meg a csapattal azt, hogy odamegy egyedul. btw: en megertem ezt a viselkedest. lehet gyerekesnek nevezni, de mikor sportolokent benne vagy egy ilyenben akkor ehhez jopofat vagni nem a legjobb dolog.Ugyanolyan gyerekes lenne a részükről is. Igazából engem Totoék nem lepnek, Versteppentől is ezt várnám hasonló esetben, viszont Hamiltontól mást vártam, nálam ő különb személyiség ilyen tekintetben (maximum Vettelt tudnám hozzámérni a mezőnyből).Én azt mondom, hogy ugyanúgy nem kell ezt túlragozni ahogy fordítva se kellett volna az egész szitut.Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Jughead
Toca
Jughead
csebi
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Mondjuk ez a "gála" teljesen komolytalan volt. Én csak belenéztem, de pont sikerült a 2 leggázabb pillanatot kifognom. Egyszer felküldték Verstappent átadni egy random junior gokartosnak a díjat, ő meg azt sem tudta kinek kéne odaadnia, a műsörvezetőket kérdezgette, hogy akkor ki is kapja... A másik meg mikor Verstappennek odaadták a VB serleget egy random faszinak sikerült felszöknie a színpadra és elvinnie a "showt". 😅Amúgy nekem még az maradt meg ilyen emlékezetes pillanat, mikor Hamilton az X-edik címe után begurult öltönyben az az évi VB autójával a színpadra. Az még egy olyan pillanat volt, a Kimi csutka beállása mellett ami emlékezetes volt számomra. 😀
több mint 4 éve
Akkor viszont Toto egy fasz, hogy áthárítja Hamiltonra, hiszen azt mondta, hogy Hamilton döntését tiszteletben tartja és szolidaritásból ő se jelenik meg FIA rendezvényeken.azert ezt nem Hami donti el hanem Toto meg a merci vezetes. nyilvan nem csinalja meg a csapattal azt, hogy odamegy egyedul. btw: en megertem ezt a viselkedest. lehet gyerekesnek nevezni, de mikor sportolokent benne vagy egy ilyenben akkor ehhez jopofat vagni nem a legjobb dolog.Ugyanolyan gyerekes lenne a részükről is. Igazából engem Totoék nem lepnek, Versteppentől is ezt várnám hasonló esetben, viszont Hamiltontól mást vártam, nálam ő különb személyiség ilyen tekintetben (maximum Vettelt tudnám hozzámérni a mezőnyből).Én azt mondom, hogy ugyanúgy nem kell ezt túlragozni ahogy fordítva se kellett volna az egész szitut.Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Jughead
Toca
Jughead
csebi
több mint 4 éve
azert ezt nem Hami donti el hanem Toto meg a merci vezetes. nyilvan nem csinalja meg a csapattal azt, hogy odamegy egyedul. btw: en megertem ezt a viselkedest. lehet gyerekesnek nevezni, de mikor sportolokent benne vagy egy ilyenben akkor ehhez jopofat vagni nem a legjobb dolog.Ugyanolyan gyerekes lenne a részükről is. Igazából engem Totoék nem lepnek, Versteppentől is ezt várnám hasonló esetben, viszont Hamiltontól mást vártam, nálam ő különb személyiség ilyen tekintetben (maximum Vettelt tudnám hozzámérni a mezőnyből).Én azt mondom, hogy ugyanúgy nem kell ezt túlragozni ahogy fordítva se kellett volna az egész szitut.Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Jughead
Toca
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Oké, de a versenyeken alapból ott vagy 😀Nem az a nagy megfejtés, hogy mi értelme van ezeknek, hanem ha kötelező akkor elmész, mint mondjuk a versenyek előtti sajtótájékoztatókra.Akkor meg is fejtettük, mi értelme van ezeknek.Nekem mind az 5 kedvencem az. amikor Kimi részegen jelent meg 2018-ban 😀Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Vito
csipkelli
Vito
Aztán adod a semmitmondó nyilatkozatokat csütörtökön. Ami nélkül ugyanúgy meg lehetne rendezni a hétvégéket.
több mint 4 éve
Ugyanolyan gyerekes lenne a részükről is. Igazából engem Totoék nem lepnek, Versteppentől is ezt várnám hasonló esetben, viszont Hamiltontól mást vártam, nálam ő különb személyiség ilyen tekintetben (maximum Vettelt tudnám hozzámérni a mezőnyből).Én azt mondom, hogy ugyanúgy nem kell ezt túlragozni ahogy fordítva se kellett volna az egész szitut.Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Jughead
Toca
több mint 4 éve
Ha nem lenne ott Kimi és nem nyernék semmit én se mennék el erre. Az elmúlt 10 évből egyedül a Kimi részeg volt jelenet amire bárki is emlékszik. A VB kupát adják oda egyből az utolsó futamon és kész.Akkor meg is fejtettük, mi értelme van ezeknek.Nekem mind az 5 kedvencem az. amikor Kimi részegen jelent meg 2018-ban 😀Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Vito
csipkelli
több mint 4 éve
Nem az a nagy megfejtés, hogy mi értelme van ezeknek, hanem ha kötelező akkor elmész, mint mondjuk a versenyek előtti sajtótájékoztatókra.Akkor meg is fejtettük, mi értelme van ezeknek.Nekem mind az 5 kedvencem az. amikor Kimi részegen jelent meg 2018-ban 😀Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Vito
csipkelli
több mint 4 éve
Én azt mondom, hogy ugyanúgy nem kell ezt túlragozni ahogy fordítva se kellett volna az egész szitut.Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Jughead