NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 468
87
19-től, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Itt az összes pilóta rádiózása az utolsó körökről.youtu.be/K469WuoDJTw
Hihetetlen, hogy Alonso és Vettel bent a kocsiban ülve egyből levágta, hogy mi a helyzet, akinek meg ez lenne a dolga az meg összehozta ezt a káoszt. Ha normálisan menedzseli Masi a helyzetet, el tudta volna indítani úgy a futamot, hogy senki nem tud abba belekötni, de megint határozatlan volt, habozott és kicsúszott a kezéből az irányítás... 1.5 körön belül 3-szor változtatta meg a döntését. Először kiadta a pilótaknak, hogy visszavehetik a körüket, majd visszavonta azt és 1 körrel később ismét megadta az engedélyt, de már csak a Hamilton-Verstappen közötti pilótáknak...
Mindenesetre holnapig van lehetősége fellebbezni a Mercinek, eddig teljes hírzár van felőlük. Plusz holnap lesz az FIA gála is, pikáns lesz a díjátadó, ha mégis fellebbeznek. 😀
több mint 4 éve
Jimmie Johnson jövőre teljes szezont versenyez a CGR #48-as autójában, miután idén az ovál pályákon nem indult. Nocsak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Közben lovaggá ütötték Hamiltont. Most már a nevében is benne van, hogy sír.Már eddig is benne volt a nevében, én úgy emlékszem.
Bálesz
több mint 4 éve
Nem lett közép csapat a Mclaren, egészen 12-ig él csapat maradtak, mind költségvetésben mind eredményben. 10ben és 12ben is erőből mentek az egyéni vb-ért, előbbi évben a konstruktőriért is. 11-ben pedig Button és a Meki is 2. lett összetettben.A McLaren-es részt nem értem, egy éllovas csapatból egy középcsapat lett. VB esélyes, világbajnok versenyzők és autóból 4-5. helyezett versenyzők és csapat. nem tudom mi a visszaesés fogalma, ha nem ez.A Red Bull esetében nem mondom, hogy nem volt visszaesés, csak arra akartam rámutatni, hogy csak kisebb részben az ő munkájukon és nagyobb részben a Renault visszaesésén múlott, hogy nem találtak bele az új érába.Hát, lehet, te úgy értékelsz egy-két futamgyőzelmet, hogy nem visszaesés az előző évi világbajnoki címhez képest, én ennél szigorúbb vagyok.Én el tudom képzelni. Necces dolog a szabályváltozás.Nem mondom, hogy nem lehet igazad a végén, megszívhatja ezt a RB és a Merci is. De ezeket nem mostanában találták ki - ugye normál esetben már idéntől ez lett volna, szóval nem hiszem, hogy bármelyik most verhetetlen csapat ellen menne. Persze a legjobbnak van a legtöbb veszíteni valója, de ez nem rájuk írt változtatás.
2014-ben a Red Bull hirtelen nem volt contender pedig címvédők voltak, 2009-ben egy technikai trükknek köszönhetően a Brawn szétalázta a mezőnyt, a Mclaren lényegében azóta nem találja magát és sorolhatnám.
Tulajdonképp minden szabályváltoztatás az épp aktuális verhetetlen csapat ellen szól, miért vagy biztos, hogy most nem így lesz?
vpi
Továbbá a Red Bull és Mclaren visszaesése is ennél összetettebb.
A Red Bull úgy nem volt kontender 2014-ben, hogy az űrautó Merci ellen mentek (11 kettős győzelem a szezonban), de egyébként behúzták a 2. helyet és csak ők nyertek a Mercin kívül futamot. Jelentős részben egyébként a Renault visszaesésének volt köszönhető a Red Bull visszaesése. Ezt lehetett látni a többi Renault motoros csapaton, főleg a Lotus szenvedésén.
A Mclaren meg annyira szenvedett, hogy 2009-től sorozatban 3-2-2-3. volt a helyezésük a konstruktőriben, mindegyik évben több futamot nyerve. Ez semennyire nem lóg ki a előtte lévő 10 éves eredménysorukból. Nekik a Honda projekt tette be a kaput inkább.
Vito
vpi
A Mclaren esetében viszont egyáltalán nincs visszaesés 2009-től sem, ahogy írtam, ezek az eredmények tökéletesen illenek a 2000-es évek eredménysorába tőlük. Még a 2007-es konstruktőri első hely (csak kizárták őket) és a 2008-as egyéni cím éveiben sem voltak mondhatók egyértelmű legjobb csapatnak.
Vito
vpi
09 előtt sem ment minden évben vbért a Meki, ergo nem változott semmi 😀
Szerkesztette: esanders10
több mint 4 éve
Deák "homlok" Dani? Lehet, hogy lesz nála is, szerencsére nem látom, letiltottam minden olyan szart 😀Közben lovaggá ütötték Hamiltont. Most már a nevében is benne van, hogy sír.Közpénz Dani megfuttathatná ezt a poént 20 millióért, annyira jó.
Bálesz
csipkelli

több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Közben lovaggá ütötték Hamiltont. Most már a nevében is benne van, hogy sír.Közpénz Dani megfuttathatná ezt a poént 20 millióért, annyira jó.
Bálesz
több mint 4 éve
Közben lovaggá ütötték Hamiltont. Most már a nevében is benne van, hogy sír.

több mint 4 éve
De pont ezt mondom, hogy a szabályváltozás miatt visszaesés van. Hogy ez a Renault vagy a RedBull hibája ilyen értelemben édesmindegy.A Red Bull esetében nem mondom, hogy nem volt visszaesés, csak arra akartam rámutatni, hogy csak kisebb részben az ő munkájukon és nagyobb részben a Renault visszaesésén múlott, hogy nem találtak bele az új érába.Hát, lehet, te úgy értékelsz egy-két futamgyőzelmet, hogy nem visszaesés az előző évi világbajnoki címhez képest, én ennél szigorúbb vagyok.Én el tudom képzelni. Necces dolog a szabályváltozás.Nem mondom, hogy nem lehet igazad a végén, megszívhatja ezt a RB és a Merci is. De ezeket nem mostanában találták ki - ugye normál esetben már idéntől ez lett volna, szóval nem hiszem, hogy bármelyik most verhetetlen csapat ellen menne. Persze a legjobbnak van a legtöbb veszíteni valója, de ez nem rájuk írt változtatás.
2014-ben a Red Bull hirtelen nem volt contender pedig címvédők voltak, 2009-ben egy technikai trükknek köszönhetően a Brawn szétalázta a mezőnyt, a Mclaren lényegében azóta nem találja magát és sorolhatnám.
Tulajdonképp minden szabályváltoztatás az épp aktuális verhetetlen csapat ellen szól, miért vagy biztos, hogy most nem így lesz?
vpi
A Red Bull úgy nem volt kontender 2014-ben, hogy az űrautó Merci ellen mentek (11 kettős győzelem a szezonban), de egyébként behúzták a 2. helyet és csak ők nyertek a Mercin kívül futamot. Jelentős részben egyébként a Renault visszaesésének volt köszönhető a Red Bull visszaesése. Ezt lehetett látni a többi Renault motoros csapaton, főleg a Lotus szenvedésén.
A Mclaren meg annyira szenvedett, hogy 2009-től sorozatban 3-2-2-3. volt a helyezésük a konstruktőriben, mindegyik évben több futamot nyerve. Ez semennyire nem lóg ki a előtte lévő 10 éves eredménysorukból. Nekik a Honda projekt tette be a kaput inkább.
Vito
vpi
A Mclaren esetében viszont egyáltalán nincs visszaesés 2009-től sem, ahogy írtam, ezek az eredmények tökéletesen illenek a 2000-es évek eredménysorába tőlük. Még a 2007-es konstruktőri első hely (csak kizárták őket) és a 2008-as egyéni cím éveiben sem voltak mondhatók egyértelmű legjobb csapatnak.
Vito
A McLaren-es részt nem értem, egy éllovas csapatból egy középcsapat lett. VB esélyes, világbajnok versenyzők és autóból 4-5. helyezett versenyzők és csapat. nem tudom mi a visszaesés fogalma, ha nem ez.
több mint 4 éve
A Red Bull esetében nem mondom, hogy nem volt visszaesés, csak arra akartam rámutatni, hogy csak kisebb részben az ő munkájukon és nagyobb részben a Renault visszaesésén múlott, hogy nem találtak bele az új érába.Hát, lehet, te úgy értékelsz egy-két futamgyőzelmet, hogy nem visszaesés az előző évi világbajnoki címhez képest, én ennél szigorúbb vagyok.Én el tudom képzelni. Necces dolog a szabályváltozás.Nem mondom, hogy nem lehet igazad a végén, megszívhatja ezt a RB és a Merci is. De ezeket nem mostanában találták ki - ugye normál esetben már idéntől ez lett volna, szóval nem hiszem, hogy bármelyik most verhetetlen csapat ellen menne. Persze a legjobbnak van a legtöbb veszíteni valója, de ez nem rájuk írt változtatás.
vpi
Vito
vpi
több mint 4 éve
Hát, lehet, te úgy értékelsz egy-két futamgyőzelmet, hogy nem visszaesés az előző évi világbajnoki címhez képest, én ennél szigorúbb vagyok.Nem mondom, hogy nem lehet igazad a végén, megszívhatja ezt a RB és a Merci is. De ezeket nem mostanában találták ki - ugye normál esetben már idéntől ez lett volna, szóval nem hiszem, hogy bármelyik most verhetetlen csapat ellen menne. Persze a legjobbnak van a legtöbb veszíteni valója, de ez nem rájuk írt változtatás.Én el tudom képzelni. Necces dolog a szabályváltozás.Ezek még nem azok az autók ránézésre sem!Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Te is úgy érzed, hogy hamis vágyakat ébresztenek a többiekben?
Nyilván messze még a március és ezek még nem is a végleges autók, de azért érdekes, hiszen nem egyszer volt idén arról szó, hogy a többi csapat a szezon felénél abbahagyta az idei fejlesztést, míg a Red Bull és Merci nyilván nem (mondhat a Merci amit akar, év közben is egyfolytában fejlődött az autójuk). Persze mem valószínű, hogy ennyire visszaesnek, de talán némi hátrányuk lehet, ami többszereplőssé tehetné az évet.
Jughead
Verstappenből meg kinézem, hogy full beállva tesztelt.
Willie Parker
Tesztelnek egy-egy elemet és ennyi…
Motor nem fog változni drasztikusan, az aero csomag versenyben pedig meglepődnék, ha Newey nem húzna elő valamit a cilinderből az altatás után!
clbass
vpi
Vito
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Egyébként a FIA baromságainál egy undorítóbb dolgot tudok csak.Mi ugyanezt csinálnánk, ha azt gondolnánk, hogy elcsaltak tőlünk egy olimpiai aranyat. Szöllősi Gyuri Szaniszló Ferenc paródiákat adna elő a Nemzeti Sportban.
Amit tol most az összes brit vagy brit közeli ember nyilatkozat címén az totálisan nevetséges. Páros lábbal állnak bele Verstappenbe és Hamit éltetik.
Fúj de undorodom az ilyentől...
Toca
Verstappent mondjuk nem értem, miért veszik elő, de hát hülye angolok.
több mint 4 éve
Nem mondom, hogy nem lehet igazad a végén, megszívhatja ezt a RB és a Merci is. De ezeket nem mostanában találták ki - ugye normál esetben már idéntől ez lett volna, szóval nem hiszem, hogy bármelyik most verhetetlen csapat ellen menne. Persze a legjobbnak van a legtöbb veszíteni valója, de ez nem rájuk írt változtatás.Én el tudom képzelni. Necces dolog a szabályváltozás.Ezek még nem azok az autók ránézésre sem!Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Te is úgy érzed, hogy hamis vágyakat ébresztenek a többiekben?
Nyilván messze még a március és ezek még nem is a végleges autók, de azért érdekes, hiszen nem egyszer volt idén arról szó, hogy a többi csapat a szezon felénél abbahagyta az idei fejlesztést, míg a Red Bull és Merci nyilván nem (mondhat a Merci amit akar, év közben is egyfolytában fejlődött az autójuk). Persze mem valószínű, hogy ennyire visszaesnek, de talán némi hátrányuk lehet, ami többszereplőssé tehetné az évet.
Jughead
Willie Parker
Motor nem fog változni drasztikusan, az aero csomag versenyben pedig meglepődnék, ha Newey nem húzna elő valamit a cilinderből az altatás után!
clbass
vpi
több mint 4 éve
Én el tudom képzelni. Necces dolog a szabályváltozás.Ezek még nem azok az autók ránézésre sem!Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Te is úgy érzed, hogy hamis vágyakat ébresztenek a többiekben?
Jughead
Willie Parker
clbass
több mint 4 éve
Ezek még nem azok az autók ránézésre sem!Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Te is úgy érzed, hogy hamis vágyakat ébresztenek a többiekben?
Jughead
Willie Parker
több mint 4 éve
Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Te is úgy érzed, hogy hamis vágyakat ébresztenek a többiekben?
Jughead
több mint 4 éve
Nem a Mercedesre értettem specifikusan, hanem a Ferrari - RB - Merci kombora, biztos vagyok benne hogy vannak sutyiba fejlesztések amik nem úgy vannak el számolva.Igen a Mercedes a büdös geci ezredjére is 😀😀😀City és a PSG is tartja az UEFA fair playt.Fizetési sapka van tudtommal, szóval mindegy mennyijük van.Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Merci RB duónak van annyi pénze hogy egyszerre fejlessze a két autótipust, sőt a Merciről olvastam ilyet szezon közben. Meg ha valakik tudják mennyi számít az új szabályváltozás, az pont a Mercedesék. Sőt, én még azt is belelátom, hogy akkora előnyük van hogy kísérleteznek más beállításokkal stb.
Jughead
Heisman
Jughead
Toca
a pénzt úgy értettem hogy meg tudnak annyi embert fizetni, hogy szétosztják a projekteket két csoport között, de mindkét projekt a másik capbe tartozik. a 2021-es és a 2022-es fizetési sapka külön van.
Heisman
Amúgy nekem semmi bajom a Mercivel, nagyon ügyesen csinálták az elmúlt éveket.
És igen pl. a két külön tervezői csapat is már ilyen.
Mondjuk azért jelentős visszavágás ez is, de mivel a Merci azért főleg az alap előnyből el már a korszak kezdete óta valószínűleg az olló szűkűlni fog.
Kivétel, ha valamelyik csapat megint talál egy olyan elemet amit a többi majd később másol vagy a motorok között különbség lesz.
több mint 4 éve
Igen a Mercedes a büdös geci ezredjére is 😀😀😀City és a PSG is tartja az UEFA fair playt.Fizetési sapka van tudtommal, szóval mindegy mennyijük van.Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Merci RB duónak van annyi pénze hogy egyszerre fejlessze a két autótipust, sőt a Merciről olvastam ilyet szezon közben. Meg ha valakik tudják mennyi számít az új szabályváltozás, az pont a Mercedesék. Sőt, én még azt is belelátom, hogy akkora előnyük van hogy kísérleteznek más beállításokkal stb.
Jughead
Heisman
Jughead
Toca
a pénzt úgy értettem hogy meg tudnak annyi embert fizetni, hogy szétosztják a projekteket két csoport között, de mindkét projekt a másik capbe tartozik. a 2021-es és a 2022-es fizetési sapka külön van.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
City és a PSG is tartja az UEFA fair playt.Fizetési sapka van tudtommal, szóval mindegy mennyijük van.Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Merci RB duónak van annyi pénze hogy egyszerre fejlessze a két autótipust, sőt a Merciről olvastam ilyet szezon közben. Meg ha valakik tudják mennyi számít az új szabályváltozás, az pont a Mercedesék. Sőt, én még azt is belelátom, hogy akkora előnyük van hogy kísérleteznek más beállításokkal stb.
Jughead
Heisman
Jughead
több mint 4 éve
Fizetési sapka van tudtommal, szóval mindegy mennyijük van.Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Merci RB duónak van annyi pénze hogy egyszerre fejlessze a két autótipust, sőt a Merciről olvastam ilyet szezon közben. Meg ha valakik tudják mennyi számít az új szabályváltozás, az pont a Mercedesék. Sőt, én még azt is belelátom, hogy akkora előnyük van hogy kísérleteznek más beállításokkal stb.
Jughead
Heisman
több mint 4 éve
Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Merci RB duónak van annyi pénze hogy egyszerre fejlessze a két autótipust, sőt a Merciről olvastam ilyet szezon közben. Meg ha valakik tudják mennyi számít az új szabályváltozás, az pont a Mercedesék. Sőt, én még azt is belelátom, hogy akkora előnyük van hogy kísérleteznek más beállításokkal stb.
Jughead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Érdekes volt az első tesztnap a jövő évihez hasonló autókkal. Csak a Haas volt rosszabb, mint a Red Bull (Verstappen) és a Merci (Russell), a McLaren és a Ferrari majdnem két másodpercet vert rájuk.Nyilván messze még a március és ezek még nem is a végleges autók, de azért érdekes, hiszen nem egyszer volt idén arról szó, hogy a többi csapat a szezon felénél abbahagyta az idei fejlesztést, míg a Red Bull és Merci nyilván nem (mondhat a Merci amit akar, év közben is egyfolytában fejlődött az autójuk). Persze mem valószínű, hogy ennyire visszaesnek, de talán némi hátrányuk lehet, ami többszereplőssé tehetné az évet.
több mint 4 éve
Na de akkor elcsalták? És ha igen, akkor kik és mit??Donald, te vagy az?
Szokol

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Egyébként a FIA baromságainál egy undorítóbb dolgot tudok csak.Amit tol most az összes brit vagy brit közeli ember nyilatkozat címén az totálisan nevetséges. Páros lábbal állnak bele Verstappenbe és Hamit éltetik.
Fúj de undorodom az ilyentől...
több mint 4 éve
kb 15-20 éve nem követem a forma 1et, de ma végig kellett hallgatnom a főnököm beszámolóját a hétvégi futam befutójáról, szóval kicsit utána olvastam de ez egyszerűen nevetségesAzt nézel és gondolsz, amit akarsz, de hogy ez a forma-1 unalmas nem volt 1-2 verseny kivételével, az egészen biztos. Tévedések meg voltak ide is, oda is. Összességében talán ki is egyenlítették egymást. Csak olyan 30 éve követem, de hogy az egyik legjobb idény volt ez, az biztos.
kicsit olyan érzésem van mintha egy focimeccsen a bíró teljesen véletlenszerűen néha 5-10 percekre eltörölné a lesszabályt, biztos izgalmas lenne de értelmet már kevesebbet látok benne
jó lehet egy olyan szervezet versenyzőjének lenni amelyik verseny közben ad hoc módon dönt arról melyik szabályok érvényesek illetve melyek nem
na mindegy én ezután sem fogok forma 1et nézni, eddig csak baromi unalmas volt ezután már értelmetlen is
Cuchulain82
több mint 4 éve
Noah Gragson részidőben a Kaulig Racing #16-os Chevyjét fogja vezetni a Cup Seriesben Daniel Hemrickel és AJ Allmendingerrel felváltva.FUCK YEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!
Az offszezon híre, ki tudnék ugrani a bőrömből.
Eddig is a kedvenc csapatom volt a Kaulig, és ezek után most már szintekkel feljebb van bármelyik másiknál is.
P.S.: nagyjából egy órája hozta meg a futár a Gragsonos csini telefontokomat, szóval ráéreztem. 😀
Szerkesztette: Mikey