NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 471
87
19-től, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Akkor meg is fejtettük, mi értelme van ezeknek.Nekem mind az 5 kedvencem az. amikor Kimi részegen jelent meg 2018-ban 😀Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
Vito
több mint 4 éve
Nekem mind az 5 kedvencem az. amikor Kimi részegen jelent meg 2018-ban 😀Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
csipkelli
több mint 4 éve
Mert kötelező a részvétel a szerződése alapján? Illetve mert illik megjelenni?Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
A futam után azt gondolta, hogy a körülmények szerencsétlen alakulása vesztett. Nincs oka haragudni senkire, gratulált is helyben. Aztán megnézte, hogy sikerült összehozni az utolsó kört. Menjen jópofizni? Minek?
csipkelli
De nem csak a gáláról írtam, az csak egy része, a sajtó eseményeken se jelenik meg, csak lebegteti a visszavonulást és egy szót se szól.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.Meséld el az 5 kedvenc FIA-gála pillanatodat. Nagyon fontos esemény.
Jughead
A futam után azt gondolta, hogy a körülmények szerencsétlen alakulása vesztett. Nincs oka haragudni senkire, gratulált is helyben. Aztán megnézte, hogy sikerült összehozni az utolsó kört. Menjen jópofizni? Minek?
több mint 4 éve
Amilyen sportszerűen viselkedett Hamilton a futam után, annyira méltatlan ez a bojkott, amit művelnek a Mercivel együtt (és akkor még arról nem is szóltam, hogy egy lovagi ranggal rendelkező személytől mennyire nívótlan viselkedés ez). Fordítva nálam sokkal érthetőbb lenne (ha a futam után nem ment volna oda jópofizni mindenhova), így viszont egy mesterkélt nyomásgyakorlás az egész, hogy így megmutassák, hogy megmutassák az FIA-nak, hogy na így merjetek legközelebb olyan döntést hozni, ami ránk nézve kedvezőtlen.
több mint 4 éve
Maxnak eleg volt az utolsó fele is. 😊Ez a statisztika és komment nekem eddig nem volt meg:Nem számít, elég 20 kört az élen tölteni egy szezonban. Minden futamon az utolsót 😊
"Hogy Max megérdemli-e a bajnoki címet? Hát persze, hogy meg. 652 kört töltött az idén az élen Lewis 303 körével szemben" - Martin Brundle
...aztán jött az is, hogy lehetne megosztott cím... 😀
652-303 (Hungaroring-Silverstone nélkül) 😮 Ekkora mákot!
clbass
bcsarli
több mint 4 éve
Ez a statisztika és komment nekem eddig nem volt meg:Nem számít, elég 20 kört az élen tölteni egy szezonban. Minden futamon az utolsót 😊
"Hogy Max megérdemli-e a bajnoki címet? Hát persze, hogy meg. 652 kört töltött az idén az élen Lewis 303 körével szemben" - Martin Brundle
clbass
több mint 4 éve
legtöbb pontszerző hely hogyan jött ki, Hamilton Silverstoneban körbeért, ezen kívül Bakuban és Monzában estek ki mindketten, egyébként mindig bejött Top 10-ben. Hol nem szerzett még pontot Lajos? | esküszöm irónia nélkül tényleg kiváncsi vagyok |Ez a statisztika és komment nekem eddig nem volt meg:Plusz ugye a legtöbb győzelem, legtöbb dobogó, legtöbb pontszerző hely, legtöbb leggyorsabb kör. Hihetetlen mázlija volt egész évben.
clbass
Bálesz
szerk : jaaa számolják a Sprint futamokat is
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ez a statisztika és komment nekem eddig nem volt meg:Plusz ugye a legtöbb győzelem, legtöbb dobogó, legtöbb pontszerző hely, legtöbb leggyorsabb kör. Hihetetlen mázlija volt egész évben.
clbass

több mint 4 éve
Ez a statisztika és komment nekem eddig nem volt meg:"Hogy Max megérdemli-e a bajnoki címet? Hát persze, hogy meg. 652 kört töltött az idén az élen Lewis 303 körével szemben" - Martin Brundle
Szerkesztette: clbass
több mint 4 éve
Persze, sőt igazbáól nincs olyan döntés amivel ne döntötte volna el.Azért az is biotztos átfutott az agyán, hogy bárhogy dönt, tulajdonképpen Ő fogja eldönteni a VB címet. Ezt nem könnyű hideg fejjel kezelni.Itt az összes pilóta rádiózása az utolsó körökről.Tök egyértelmű, hogy Masi annyira nem mert dönteni, hogy már jó döntést nem hozhatott, hozott egy fel rossz döntést.
youtu.be/K469WuoDJTw
Hihetetlen, hogy Alonso és Vettel bent a kocsiban ülve egyből levágta, hogy mi a helyzet, akinek meg ez lenne a dolga az meg összehozta ezt a káoszt. Ha normálisan menedzseli Masi a helyzetet, el tudta volna indítani úgy a futamot, hogy senki nem tud abba belekötni, de megint határozatlan volt, habozott és kicsúszott a kezéből az irányítás... 1.5 körön belül 3-szor változtatta meg a döntését. Először kiadta a pilótaknak, hogy visszavehetik a körüket, majd visszavonta azt és 1 körrel később ismét megadta az engedélyt, de már csak a Hamilton-Verstappen közötti pilótáknak...
Mindenesetre holnapig van lehetősége fellebbezni a Mercinek, eddig teljes hírzár van felőlük. Plusz holnap lesz az FIA gála is, pikáns lesz a díjátadó, ha mégis fellebbeznek. 😀
Mr.Breaker
Amellett, hogy hibát / hibára halmozott, szerintem az se normális, hogy a csapat főnök eközben ordít a fülére.
Azért értem, hogy ez a munkája, de ami stressz és feszültség rajta volt a szezon utolsó futamán gyakorlatilag tapasztalatlanul, én nem tudom hibáztatni, hogy nem rögtön döntött.
Toca
bcsarli
A jó döntés az lett volna ha korábban elengedi a lekörözötteket és ugyanez lejátszódott volna csak a könyv szerint.
Valózínűleg habozott, hogy miért és mi játszódott ott le sose fog kiderülni.
Alapjába véve ezért nem értem a Merci hisztit, mert szabály szerint eljárva ha kicsit tökösebb / gyorsabban dönt Masi is ugyanez a végeredmény, mint most. Csak akkor nem sérül senki más érdeke.
Hogy a Merci érdeke hol sérült, még mindig nem látom, kb 4 versenyző mondhatja, hogy ezzel LEHETSÉGES dolgoktól fosztották meg.
több mint 4 éve
Azért az is biztos átfutott az agyán, hogy bárhogy dönt, tulajdonképpen Ő fogja eldönteni a VB címet. Ezt nem könnyű hideg fejjel kezelni.Itt az összes pilóta rádiózása az utolsó körökről.Tök egyértelmű, hogy Masi annyira nem mert dönteni, hogy már jó döntést nem hozhatott, hozott egy fel rossz döntést.
youtu.be/K469WuoDJTw
Hihetetlen, hogy Alonso és Vettel bent a kocsiban ülve egyből levágta, hogy mi a helyzet, akinek meg ez lenne a dolga az meg összehozta ezt a káoszt. Ha normálisan menedzseli Masi a helyzetet, el tudta volna indítani úgy a futamot, hogy senki nem tud abba belekötni, de megint határozatlan volt, habozott és kicsúszott a kezéből az irányítás... 1.5 körön belül 3-szor változtatta meg a döntését. Először kiadta a pilótaknak, hogy visszavehetik a körüket, majd visszavonta azt és 1 körrel később ismét megadta az engedélyt, de már csak a Hamilton-Verstappen közötti pilótáknak...
Mindenesetre holnapig van lehetősége fellebbezni a Mercinek, eddig teljes hírzár van felőlük. Plusz holnap lesz az FIA gála is, pikáns lesz a díjátadó, ha mégis fellebbeznek. 😀
Mr.Breaker
Amellett, hogy hibát / hibára halmozott, szerintem az se normális, hogy a csapat főnök eközben ordít a fülére.
Azért értem, hogy ez a munkája, de ami stressz és feszültség rajta volt a szezon utolsó futamán gyakorlatilag tapasztalatlanul, én nem tudom hibáztatni, hogy nem rögtön döntött.
Toca
több mint 4 éve
Emiatt a Ferrari mehetne bíróságra, nem a Merci.Ennyit nem ér már ez a történet, de a példának okáért Sainznak ugyanúgy ott kellett volna lennie Max seggében az újraindításnál. Nem vagyok hülye, nem szólt volna bele. De ezt nem tudják a szabályok. Csak megadta volna az esélyt.A szabályaik alapján a versenyigazgató felülírhatja az alapvető SC szabályokat, innentől nincs semmi látnivaló.Világosan telibeszarták a saját szabályaikat. Ennyi a történet.Simán megnyerték volna egy független bíróságon. Jöhet a következő szezon.hol? maximum a CAS elé vihették volna, ők meg látványosan tartózkodni szoktak az ítéletek megváltoztatásától.
csipkelli
slowmotion
Ahogyan utána mentegették ezt, az nevetséges. Mintha véletlen a rajt helyett leintették volna a versenyt, az okosok meg mutogatnák azt a szabályt, hogy a kockás zászló leinti a versenyt. Valóban.
csipkelli
Nem mellesleg tudtommal a Mercedesnek meg kellene indokolnia, hogy milyen joguk/jogos érdekük sérült, viszont mivel Bottas és Sainz között nem volt lekörözött, így őket hátrány nem érte (éppen ellenkezőleg egyébként előnyük származott ebből, így nincs olyan jogos érdekük, ami sérült volna).
Jughead
csipkelli
több mint 4 éve
érted, egész évben kutyakomédia volt, össze-vissza ítélték meg az eseményeket. nem ez volt az egyetlen hiba, ez csak egy volt a sok közül.Világosan telibeszarták a saját szabályaikat. Ennyi a történet.Simán megnyerték volna egy független bíróságon. Jöhet a következő szezon.hol? maximum a CAS elé vihették volna, ők meg látványosan tartózkodni szoktak az ítéletek megváltoztatásától.
csipkelli
slowmotion
Ahogyan utána mentegették ezt, az nevetséges. Mintha véletlen a rajt helyett leintették volna a versenyt, az okosok meg mutogatnák azt a szabályt, hogy a kockás zászló leinti a versenyt. Valóban.
csipkelli
ha bárhol bíróságra viszik ezt az egy esetet, akkor jött volna a Red Bull, és ők meg valami másikat visznek bíróságra. értsd: nem ez volt az egyetlen rossz döntés, csak az utolsó, és bár úgy tűnhet, hogy közvetlenül ez volt az oka, hogy Hamilton elvesztette a címet, az összes döntés ide-oda torzította a végkimenetelt.
a másik meg az (és igazából ez a fontosabb érv), hogy a független bíróságok úgy pattintanák le a keresetet, ahogy van. nincsen ugyanis illetékességük az ügyben, mivel ez egy független, nem a joghatóságuk alá tartozó szervezet által szervezett eseményen történt, ahol a döntéseket az adott szervezet hozta, büntetőjogi vonulata meg nincs a dolgoknak. sportügyekben eleve általában a CAS-t nevesítik, mint független döntőbíróságot, de ők meg ilyen horderejű döntéseket nem hoznak meg. a Mercedes bölcsen belátta, hogy ezzel csak pénzt és időt pazarolnának tök feleslegesen.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ennyit nem ér már ez a történet, de a példának okáért Sainznak ugyanúgy ott kellett volna lennie Max seggében az újraindításnál. Nem vagyok hülye, nem szólt volna bele. De ezt nem tudják a szabályok. Csak megadta volna az esélyt.A szabályaik alapján a versenyigazgató felülírhatja az alapvető SC szabályokat, innentől nincs semmi látnivaló.Világosan telibeszarták a saját szabályaikat. Ennyi a történet.Simán megnyerték volna egy független bíróságon. Jöhet a következő szezon.hol? maximum a CAS elé vihették volna, ők meg látványosan tartózkodni szoktak az ítéletek megváltoztatásától.
csipkelli
slowmotion
csipkelli
Nem mellesleg tudtommal a Mercedesnek meg kellene indokolnia, hogy milyen joguk/jogos érdekük sérült, viszont mivel Bottas és Sainz között nem volt lekörözött, így őket hátrány nem érte (éppen ellenkezőleg egyébként előnyük származott ebből, így nincs olyan jogos érdekük, ami sérült volna).
Jughead
több mint 4 éve
A szabályaik alapján a versenyigazgató felülírhatja az alapvető SC szabályokat, innentől nincs semmi látnivaló.Világosan telibeszarták a saját szabályaikat. Ennyi a történet.Simán megnyerték volna egy független bíróságon. Jöhet a következő szezon.hol? maximum a CAS elé vihették volna, ők meg látványosan tartózkodni szoktak az ítéletek megváltoztatásától.
csipkelli
slowmotion
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Világosan telibeszarták a saját szabályaikat. Ennyi a történet.Simán megnyerték volna egy független bíróságon. Jöhet a következő szezon.hol? maximum a CAS elé vihették volna, ők meg látványosan tartózkodni szoktak az ítéletek megváltoztatásától.
csipkelli
slowmotion
több mint 4 éve
Simán megnyerték volna egy független bíróságon. Jöhet a következő szezon.hol? maximum a CAS elé vihették volna, ők meg látványosan tartózkodni szoktak az ítéletek megváltoztatásától.
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Simán megnyerték volna egy független bíróságon. Jöhet a következő szezon.
több mint 4 éve
Gavallér lovag lett Hami rögtön látszik.tovabbra is tartom, hogy meno lett volna ha dijatadon jelentik be h fellebbeznek mikor atveszik a konstruktorit 😊
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Kösz mindent Jégember. Örök kedvenc marad.index.hu/sport/forma1/2021/12/16/kimi-raikkonen-visszavonul-jegkremevo-jegember-portre-f1-szaguldo-cirkusz/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Itt az összes pilóta rádiózása az utolsó körökről.Az lesz a pikáns, ha a FIA gálán jelentik be a fellebbezést😊
youtu.be/K469WuoDJTw
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Itt az összes pilóta rádiózása az utolsó körökről.Tök egyértelmű, hogy Masi annyira nem mert dönteni, hogy már jó döntést nem hozhatott, hozott egy fel rossz döntést.
youtu.be/K469WuoDJTw
Mr.Breaker