NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 249
82
19-től, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
m4-en újra nézheti aki akarja, most kezdődik az ismétlés 😊Ebbe már megnyeri Hamilton? 🤣
NB2
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Ez pont azt jelenti, Masi felülírhatja a Merci által hivatkozott szabályt és behívhatja az SC-t, nem kell megvárnia a +1 kört, ha ő úgy ítéli meg, mert leírja a szabálykönyv az SC használatáról ő rendelkezik. Úgy ítélte meg, hogy nincs annak biztonsági kockázata, hogy rögtön behívja az SC-t a lekörözöttek elengedése után. Igen ezt megteheti Masi, ahogy azt is, hogy alkudozzon a rajthelyekről egy piros zászlós újra rajtolásnál. A futamon Masinak lényegében tejhatalma van, az FIA szabálykönyve ilyenkor csak iránymutatás."15.3 The clerk of the course shall work in permanent consultation with the Race Director. The RaceHidd el, hogy a FIA ért hozzá. Ha elutasította az óvást, akkor a szabályok így vannak, nincs mit vitatni.Igazából onnantól, hogy a szabályzat szerint a versenyigazgató az SC-vel kapcsolatban eltérhet az SC szabályoktól nem értem min megy az izmozás. Persze lehet azt mondani, hogy ez egy rossz szabály, de visszamenőlegesen ezt nem fogják törölni.Ez szerintem fals infó. Az a rész, amit emlegetnek nem arról szól, hogy átírhatja a SC szabályait, hanem hogy egyszemélyben bármikir elrendelheti Masni, hogy bejöjjön.
Jughead
Szokol
Kristálytiszta.
Willie Parker
Director shall have overriding authority in the following matters and the clerk of the course may
give orders in respect of them only with his express agreement:
a) The control of practice and the race, adherence to the timetable and, if he deems it
necessary, the making of any proposal to the stewards to modify the timetable in
accordance with the Code or Sporting Regulations.
b) The stopping of any car in accordance with the Code or Sporting Regulations.
c) The stopping of practice or suspension of the race in accordance with the Sporting
Regulations if he deems it unsafe to continue and ensuring that the correct restart
procedure is carried out.
d) The starting procedure.
e) The use of the safety car"
Erre gondoltam. Ez nem azt jelenti, hogy Masni átírhatja a szabályokat.
Szokol
Ezt a téli szünetben viszont az FIA-nak nagyon rendbe kellene szednie, plusz embereket beiktatni a döntési láncba, vagy elvenni a versenyigazgatótól jogokat, mert az, hogy másodpercek alatt kell döntéseket hoznia úgy hogy közben még a csapatokkal is rádiózik ilyen döntésekhez vezetnek. Ha 1 körrel hamarabb meghozza ma ezt a döntést, akkor most nem lenne miről beszélni, de tétova volt. Ez egy autoriter pozíció, nem lehet játszani a jó tanárt, aki minden veszekedő diákot meghallgat, mert az ide vezet. Káosszá vált az idei évre a bíráskodás, pont emiatt a hozzáállás miatt.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
A mai nap két dolgot nem tudott a Mercedes:1: Nyerni
2: Veszíteni
több mint 4 éve
m4-en újra nézheti aki akarja, most kezdődik az ismétlés 😊
több mint 4 éve
No. It’s Latifi 😀Vajon Massa felhívta Hamiltont?Hamilton csak annyit kérdezne : Is that Glock (who is speaking)?
,Na most milyen érzés Lewis?'
steelwolf
Heisman
több mint 4 éve
Vajon Massa felhívta Hamiltont?Hamilton csak annyit kérdezne : Is that Glock (who is speaking)?
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Vajon Massa felhívta Hamiltont?7 VB címmel a zsebben kicsit könnyebb lehet elviselni 😊
steelwolf
több mint 4 éve
Vajon Massa felhívta Hamiltont?Mindezt brazilul.
steelwolf
több mint 4 éve
But the stewards threw this out, claiming the article of the regulations Mercedes based its case on had been overriden by the call for the safety car to come in at the end of the lap."15.3 The clerk of the course shall work in permanent consultation with the Race Director. The RaceHidd el, hogy a FIA ért hozzá. Ha elutasította az óvást, akkor a szabályok így vannak, nincs mit vitatni.Igazából onnantól, hogy a szabályzat szerint a versenyigazgató az SC-vel kapcsolatban eltérhet az SC szabályoktól nem értem min megy az izmozás. Persze lehet azt mondani, hogy ez egy rossz szabály, de visszamenőlegesen ezt nem fogják törölni.Ez szerintem fals infó. Az a rész, amit emlegetnek nem arról szól, hogy átírhatja a SC szabályait, hanem hogy egyszemélyben bármikir elrendelheti Masni, hogy bejöjjön.
Jughead
Szokol
Kristálytiszta.
Willie Parker
Director shall have overriding authority in the following matters and the clerk of the course may
a) The control of practice and the race, adherence to the timetable and, if he deems it
necessary, the making of any proposal to the stewards to modify the timetable in
c) The stopping of practice or suspension of the race in accordance with the Sporting
Regulations if he deems it unsafe to continue and ensuring that the correct restart
Szokol
www.formula1.com/en/latest/article.breaking-stewards-dismiss-mercedes-abu-dhabi-grand-prix-protests-as-team.Q8StGwXFdORYlI32Jggoz.html
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
"15.3 The clerk of the course shall work in permanent consultation with the Race Director. The RaceHidd el, hogy a FIA ért hozzá. Ha elutasította az óvást, akkor a szabályok így vannak, nincs mit vitatni.Igazából onnantól, hogy a szabályzat szerint a versenyigazgató az SC-vel kapcsolatban eltérhet az SC szabályoktól nem értem min megy az izmozás. Persze lehet azt mondani, hogy ez egy rossz szabály, de visszamenőlegesen ezt nem fogják törölni.Ez szerintem fals infó. Az a rész, amit emlegetnek nem arról szól, hogy átírhatja a SC szabályait, hanem hogy egyszemélyben bármikir elrendelheti Masni, hogy bejöjjön.
Jughead
Szokol
Kristálytiszta.
Willie Parker
több mint 4 éve
Ezek szerint Masni mindent eldönthet, akkor meg nem mindegy? Ő a csaló, övé a buli, a Liberty szabaddá tette, önállósodott, mint Smith ügynök.Én ilyet sose írtam. Megérdemelte Maxika a szezonbeli teljesítménye alapján, megérdemelte volna Hamika a mai futam alapján. De ez a befejezés minden, csak nem korrekt.Na de akkor elcsalták? És ha igen, akkor kik és mit??Korrekt döntés született by you
Szokol
Willie Parker
Meg amúgy is, valaki csalja már el...
Szokol
több mint 4 éve
Én ilyet sose írtam. Megérdemelte Maxika a szezonbeli teljesítménye alapján, megérdemelte volna Hamika a mai futam alapján. De ez a befejezés minden, csak nem korrekt.Na de akkor elcsalták? És ha igen, akkor kik és mit??Korrekt döntés született by you
Szokol
Willie Parker
Meg amúgy is, valaki csalja már el...
több mint 4 éve
Hidd el, hogy a FIA ért hozzá. Ha elutasította az óvást, akkor a szabályok így vannak, nincs mit vitatni.Igazából onnantól, hogy a szabályzat szerint a versenyigazgató az SC-vel kapcsolatban eltérhet az SC szabályoktól nem értem min megy az izmozás. Persze lehet azt mondani, hogy ez egy rossz szabály, de visszamenőlegesen ezt nem fogják törölni.Ez szerintem fals infó. Az a rész, amit emlegetnek nem arról szól, hogy átírhatja a SC szabályait, hanem hogy egyszemélyben bármikir elrendelheti Masni, hogy bejöjjön.
Jughead
Szokol
Kristálytiszta.
több mint 4 éve
Az egész évet a Netflix rendezteNem téged minősítettelek, csak amit mondtál 😉Persze mondhatod ezt is.Lazíts tesó, nem vagyok se Max, se Lewis fan. És kérlek, ne próbálj minősíteni, hogy baromságot beszélek, mert ez téged minősít.
Bárki bármilyen baromságot mondhat. Meg védheti a hülyeséget, de a Merci annyi köszönhet a FIAnak, hogy nem az ő baromsagaikrol beszél mindenki hanem a FIArol.
Tök vicces, hogy 1 futam alpjan szerencséről beszélnek a Hamilton fanok, amikor mekkora mákjai voltak, mikor hibázott. Arról nem is beszélve, hogy úgy verte ki első helyre a falba Maxot idén, hogy semmi baja nem lett és buntetve se lett…
Toca
Másrészt meg a szabálykönyvben azért van a sok oldalon a sok betű, hogy azt kéne betartani szó szerint, és nem hajlítgatni.
Ma a pályán normál körülmények között a RedBullnak esélye nem volt nyerni. Aki ezzel vitatkozik, az nézzen golfközvetítést inkább. Verstappen kapott egy utolsó utáni esélyt az élettől (vagy a Netflixtől 😊 ) a felügyelők hathatós balfaszsága miatt. Ennyi.
tomz
Nyilván nem volt ma eselye az RBnek ahogy az utolsó 4 futamon se.
Szerencsére a VB nem ennyi futambol all. És szerencsére Max visszakapta most azt amit Hami több ponton is bemákolt.
Tényleg sajnálom, hogy a FIA nem tudta a lemorozeseket okosan kivitelezni, mert megoldható lett volna, hogy normálisan előre küldje őket még időben.
Toca
több mint 4 éve
Igazából onnantól, hogy a szabályzat szerint a versenyigazgató az SC-vel kapcsolatban eltérhet az SC szabályoktól nem értem min megy az izmozás. Persze lehet azt mondani, hogy ez egy rossz szabály, de visszamenőlegesen ezt nem fogják törölni.Ez szerintem fals infó. Az a rész, amit emlegetnek nem arról szól, hogy átírhatja a SC szabályait, hanem hogy egyszemélyben bármikir elrendelheti Masni, hogy bejöjjön.
Jughead
több mint 4 éve
Nem téged minősítettelek, csak amit mondtál 😉Persze mondhatod ezt is.Lazíts tesó, nem vagyok se Max, se Lewis fan. És kérlek, ne próbálj minősíteni, hogy baromságot beszélek, mert ez téged minősít.
Bárki bármilyen baromságot mondhat. Meg védheti a hülyeséget, de a Merci annyi köszönhet a FIAnak, hogy nem az ő baromsagaikrol beszél mindenki hanem a FIArol.
Tök vicces, hogy 1 futam alpjan szerencséről beszélnek a Hamilton fanok, amikor mekkora mákjai voltak, mikor hibázott. Arról nem is beszélve, hogy úgy verte ki első helyre a falba Maxot idén, hogy semmi baja nem lett és buntetve se lett…
Toca
Másrészt meg a szabálykönyvben azért van a sok oldalon a sok betű, hogy azt kéne betartani szó szerint, és nem hajlítgatni.
Ma a pályán normál körülmények között a RedBullnak esélye nem volt nyerni. Aki ezzel vitatkozik, az nézzen golfközvetítést inkább. Verstappen kapott egy utolsó utáni esélyt az élettől (vagy a Netflixtől 😊 ) a felügyelők hathatós balfaszsága miatt. Ennyi.
tomz
Nyilván nem volt ma eselye az RBnek ahogy az utolsó 4 futamon se.
Szerencsére a VB nem ennyi futambol all. És szerencsére Max visszakapta most azt amit Hami több ponton is bemákolt.
Tényleg sajnálom, hogy a FIA nem tudta a lemorozeseket okosan kivitelezni, mert megoldható lett volna, hogy normálisan előre küldje őket még időben.
több mint 4 éve
Na de akkor elcsalták? És ha igen, akkor kik és mit??Korrekt döntés született by you
Szokol
több mint 4 éve
Na de akkor elcsalták? És ha igen, akkor kik és mit??
több mint 4 éve
Az lett volna a legdurvább, ha a lekörözötteket köztük hagyják, mint ahogy bejelentettékIgazából onnantól, hogy a szabályzat szerint a versenyigazgató az SC-vel kapcsolatban eltérhet az SC szabályoktól nem értem min megy az izmozás. Persze lehet azt mondani, hogy ez egy rossz szabály, de visszamenőlegesen ezt nem fogják törölni.Egyetértek, hogy ez már veszett fejsze, de ha annyi kijön belőle hogy Masi-t kirakják, megéri.
Jughead
Amúgy tegyétek a kezeteket a szivetekre kedves Max fan-ok. Fordított esetben ugyanígy menne a rinya, csak a másik irányból. Csak jönne hozzá még egy kis BLM és négerezés (mondjuk az így is jött)
vpi
több mint 4 éve
700+ hsz..nem semmi.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Jelenhelyzetben pont illene ide a Damu Roland Hal a Tortán eseménye viseó formátumában.Bottas nyert, jó éjszakát!
Coolearie
több mint 4 éve
Jelenhelyzetben pont illene ide a Damu Roland Hal a Tortán eseménye viseó formátumában.
több mint 4 éve
Szerintem ez teljesen normális. Mindkét szurkoló csapat kibukna ezen, mert eléggé visszás volt a vége, de mivel az járt ezzel jobban, aki ezt jobban megérdemelte (ha a Baku, Silverstone és Hungaroring trióból csak az egyiken nem járt volna pórul Max, akkor ez egy sima Max VB cím), ezért szerintem végül így volt fair. 😊Igazából onnantól, hogy a szabályzat szerint a versenyigazgató az SC-vel kapcsolatban eltérhet az SC szabályoktól nem értem min megy az izmozás. Persze lehet azt mondani, hogy ez egy rossz szabály, de visszamenőlegesen ezt nem fogják törölni.Egyetértek, hogy ez már veszett fejsze, de ha annyi kijön belőle hogy Masi-t kirakják, megéri.
Jughead
Amúgy tegyétek a kezeteket a szivetekre kedves Max fan-ok. Fordított esetben ugyanígy menne a rinya, csak a másik irányból. Csak jönne hozzá még egy kis BLM és négerezés (mondjuk az így is jött)
vpi
több mint 4 éve
Igazából onnantól, hogy a szabályzat szerint a versenyigazgató az SC-vel kapcsolatban eltérhet az SC szabályoktól nem értem min megy az izmozás. Persze lehet azt mondani, hogy ez egy rossz szabály, de visszamenőlegesen ezt nem fogják törölni.Egyetértek, hogy ez már veszett fejsze, de ha annyi kijön belőle hogy Masi-t kirakják, megéri.
Jughead