Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Jézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibásNem, szerintem itt senki sem volt hibas, szerintem Verstappen egy idiota volt, mert rogton befosott, hogy buntetnek, es visszaengedte Hamiltont, mikozben szvsz nem kellett volna.
peach
több mint 4 éve
Az ott Karun? 😵💫😵💫Kint van ő is a versenyen.De hova tűnt Damon Hill?KiminekEz innen easy win. 😕Kinek?
Toca
Kampman
Toca
Coolearie
iktriad
több mint 4 éve
Jézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibásSzaudi hamilton elozes megvan?
peach
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ez a stewardok befolyásólása fantasztikus. Nem is tudtam, hogy jégtáncot nézek.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mennyi idióta van a Red Bullnál, édes istenem...
több mint 4 éve
Basszus, de indiai lett.Kint van ő is a versenyen.De hova tűnt Damon Hill?KiminekEz innen easy win. 😕Kinek?
Toca
Kampman
Toca
Coolearie
iktriad
több mint 4 éve
Kint van ő is a versenyen.De hova tűnt Damon Hill?KiminekEz innen easy win. 😕Kinek?
Toca
Kampman
Toca
Coolearie
több mint 4 éve
Jézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibás
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ez nevetséges 😕
több mint 4 éve
Egyenlo elbiralas 🤣🤣🤣🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
De hova tűnt Damon Hill?KiminekEz innen easy win. 😕Kinek?
Toca
Kampman
Toca
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Nem sokat gondolkodott Hamilton sem, laza 1.5 mp-t nyert a levágással.
több mint 4 éve
Ugyanilyen helyzetben Szaúd-Arábiában Verstappennek vissza kellett adnia a helyet. Vicc ez az egész sport. 😀Arról nem beszélve, hogy Lajoska így összeszedett kb 1,5 mp előnyt, de szarni rá.
Jughead

több mint 4 éve
Amugy eskuszom, en most siman azt gondolnam, hogy nem volt szabalytalan Verstappen, o ment be az ivre szvsz (bar nem lattam a visszajatszast), emiatt vissza sem adtam volna a pozit Hamiltonnak. En most ugy lattam, Hamiltonnak kellett volna visszafekeznie, es egy pillanattal kesobb vett vissza, ezert fordult ra Verstappenre.
több mint 4 éve
Ugyanilyen helyzetben Szaúd-Arábiában Verstappennek vissza kellett adnia a helyet. Vicc ez az egész sport. 😀mindkétszer Maxika tereli le Hamiltont a pályáról
Jughead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jó fostosan rajtol a RedBull.
több mint 4 éve
Max az ilyen pályán kívüli visszaelőzésért múlt héten büntit kapott…
több mint 4 éve
Ugyanilyen helyzetben Szaúd-Arábiában Verstappennek vissza kellett adnia a helyet. Vicc ez az egész sport. 😀De Braziliában meg nem szóltak bele!
Jughead
több mint 4 éve
Ugyanilyen helyzetben Szaúd-Arábiában Verstappennek vissza kellett adnia a helyet. Vicc ez az egész sport. 😀
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Lajos már húz el, ez ennyi volt valószínűleg.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
na ki akarta baszni egyből, ki gondolta volna 😀Ha ki akarta volna, kibaszta volna, nyugi.
Heisman
Úgyis az elnyomott nyer, nem kell aggódni.

több mint 4 éve
Ez innen easy win. 😕