Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Hú, én elég rég néztem rendszeresen F1-et, de most teljesen lesokkolt ez a 2 másodperces kiállás.Igen, kicsit elhúzták 😊
Kampman
több mint 4 éve
Hú, én elég rég néztem rendszeresen F1-et, de most teljesen lesokkolt ez a 2 másodperces kiállás.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Jön Verstappen. Hozni kell Hamiltont.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Mire elérik Sainz box ablakát már 8-10 mp hátránya lesz. 😕
több mint 4 éve
Kár, hogy nem lehet tankolni, akkor lehetne Red Bullt tölteni az üzemanyag tankba. Max adna Maxnak extra szárnyakat.
több mint 4 éve
2. rajt az olyan volt, hogy a Verstappen szurkoló ismerőseim is azt írták hogy nézd vissza a köcsög Hamiltonozás helyett, mert ők is látták hogy ki volt a hibás, csak nem merik kimondaniJézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibásIgen, múlt héten ha Max nem megy ki a második rajtnál, akkor is összetörik mindkét kocsi, de amikor ő kiment a bukótérbe, akkor az szabálytalan előnyszerzés volt, most ez nem, ott azzal magyarázták, hogy Hamilton volt elől, most Max volt elől, de érdekes módon most ez nem számított. Kettős mérce, nagyon látványosan…
peach
StormST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Arra volt jo a tegnapi idomero hogy tobb penzt lehetet kaszslni a nyavogo vb cimevel
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
De szerintem le is lassitott Max, mert a radioban kerdezte utana a csapatat, hogy ez igy rendben volt-e. Ez arra enged kovetkeztetni, hogy visszavett (valoszinuleg tulsagosan is, mert nagyon megijedt, nehogy buntessek netan) szandekosan, hogy Hamilton gond nelkul visszamehessen. Az, hogy Hamilton nem lepett a fekre, es azonnal siman visszanyergelt a palyara, az mar mas dolog.Nem előzte meg Hamiltont, mert Hamilton levágta a kanyart, ezzel jókora előnyt összeszedve.Jézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibásNem, szerintem itt senki sem volt hibas, szerintem Verstappen egy idiota volt, mert rogton befosott, hogy buntetnek, es visszaengedte Hamiltont, mikozben szvsz nem kellett volna.
peach
Stez
Jughead
Ezt nem kommentalom, mert ez mar megint arrol szol, hogy aki ruhelli, rogton jon frocsogni es anyazni, hogy neki mindent lehet, aki meg neki szurkol, annak jogos volt. 😀 Ez utobbi a parttalan vita lenne/lesz. Ugyhogy en csak a kerdeses szituaciora gondoltam, hogy ott szerintem Max elszurta, mert megijedt.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Innen 2 kiállásra kell állni, megpróbálni hátha tudnak annyi tempót kiautózni, de akkor sem lesz sokkal több esélye. Gyorsabb a Merci futamon.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Csak le kell követni a Red Bullt a kiállásokkal. Nem kell bonyolítani.
több mint 4 éve
Jézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibásIgen, múlt héten ha Max nem megy ki a második rajtnál, akkor is összetörik mindkét kocsi, de amikor ő kiment a bukótérbe, akkor az szabálytalan előnyszerzés volt, most ez nem, ott azzal magyarázták, hogy Hamilton volt elől, most Max volt elől, de érdekes módon most ez nem számított. Kettős mérce, nagyon látványosan…
peach

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Persze, hogy más. Itt szegény Hamiltonka volt a szenvedő fél. Az mindig más helyzet a bíráknál.Azért más a helyzetJézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibás1 hete ezért maxot megbüntették, a fekának meg engedik, ez itt a gond
peach
jabi
Toca

több mint 4 éve
Ez bazdmeg totál elúszott. 😕 Úgy szétszakadt a mezőny már most, plusz Hamiltonnak tovább fogják bírni a gumijai is. Ez innen a Merci kezében van, hogy mennyivel is nyerik meg a dolgot.
több mint 4 éve
Könyörgöm, keresztbe csúszott a pályán, annó az a1 ringen ugyanezt csinálta leclercel aki nem nyitott a kormányon, ki is esett. Max meg nyert. Amúgy az, hogy az fia fasz remélem nem vita témaJézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibás1 hete ezért maxot megbüntették, a fekának meg engedik, ez itt a gond
peach
jabi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Innen már elevagni se tud …
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Friss motor miatt mehetnek a nagyobb leszorítóerős csomaggal. Azt szeretik a gumik.Amúgy h-h nem éri utol lágyon?A Merci talált valamit a szezon végére egyértelműen gyorsabb a versenytempójuk
steelwolf
Wester
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Lassan túl nagy lesz a hátrány, elévágás sem fog segíteni, mire tiszta pályára tudnák hozni Verstappent 4-5 mp lesz a hátránya minimum.
több mint 4 éve
Nem előzte meg Hamiltont, mert Hamilton levágta a kanyart, ezzel jókora előnyt összeszedve.Jézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibásNem, szerintem itt senki sem volt hibas, szerintem Verstappen egy idiota volt, mert rogton befosott, hogy buntetnek, es visszaengedte Hamiltont, mikozben szvsz nem kellett volna.
peach
Stez
több mint 4 éve
Azért más a helyzetJézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibás1 hete ezért maxot megbüntették, a fekának meg engedik, ez itt a gond
peach
jabi
több mint 4 éve
Hamilton szerintem meg se kérdezte! Sikánon keresztbe visszajött eléJézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibásNem, szerintem itt senki sem volt hibas, szerintem Verstappen egy idiota volt, mert rogton befosott, hogy buntetnek, es visszaengedte Hamiltont, mikozben szvsz nem kellett volna.
peach
Stez
több mint 4 éve
Amúgy h-h nem éri utol lágyon?Ugy hogy sokkal szarabb az autoja
steelwolf
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Amúgy h-h nem éri utol lágyon?A Merci talált valamit a szezon végére egyértelműen gyorsabb a versenytempójuk
steelwolf
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Jézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibás1 hete ezért maxot megbüntették, a fekának meg engedik, ez itt a gond
peach
több mint 4 éve
Jézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibásOké, de múlt héten még szabályos volt, amit Max csinált és szabálytalan, amit Hamilton.
peach
több mint 4 éve
Amúgy h-h nem éri utol lágyon?