Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 340 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hú, én elég rég néztem rendszeresen F1-et, de most teljesen lesokkolt ez a 2 másodperces kiállás.
Kampman
Igen, kicsit elhúzták 😊

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 192
Hú, én elég rég néztem rendszeresen F1-et, de most teljesen lesokkolt ez a 2 másodperces kiállás.

több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Jön Verstappen. Hozni kell Hamiltont.
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Mire elérik Sainz box ablakát már 8-10 mp hátránya lesz. 😕
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 011 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kár, hogy nem lehet tankolni, akkor lehetne Red Bullt tölteni az üzemanyag tankba. Max adna Maxnak extra szárnyakat.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 215 — "Montoya por favor!"
Jézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibás
peach
Igen, múlt héten ha Max nem megy ki a második rajtnál, akkor is összetörik mindkét kocsi, de amikor ő kiment a bukótérbe, akkor az szabálytalan előnyszerzés volt, most ez nem, ott azzal magyarázták, hogy Hamilton volt elől, most Max volt elől, de érdekes módon most ez nem számított. Kettős mérce, nagyon látványosan…
StormST
2. rajt az olyan volt, hogy a Verstappen szurkoló ismerőseim is azt írták hogy nézd vissza a köcsög Hamiltonozás helyett, mert ők is látták hogy ki volt a hibás, csak nem merik kimondani

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 626 — Keep pounding
Arra volt jo a tegnapi idomero hogy tobb penzt lehetet kaszslni a nyavogo vb cimevel

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 004 — Whoops, looks like something went wrong.
Jézusom, azthinné az ember, hogy itt értelmes emberek vannak, de nem. Ha hamilton nem megy ki a bukótérben már kiesett volna mindkettő, de képesek vagytok ezt is kicinkelni, hogy a feka a hibás
peach
Nem, szerintem itt senki sem volt hibas, szerintem Verstappen egy idiota volt, mert rogton befosott, hogy buntetnek, es visszaengedte Hamiltont, mikozben szvsz nem kellett volna.
Stez
Nem előzte meg Hamiltont, mert Hamilton levágta a kanyart, ezzel jókora előnyt összeszedve.
Jughead
De szerintem le is lassitott Max, mert a radioban kerdezte utana a csapatat, hogy ez igy rendben volt-e. Ez arra enged kovetkeztetni, hogy visszavett (valoszinuleg tulsagosan is, mert nagyon megijedt, nehogy buntessek netan) szandekosan, hogy Hamilton gond nelkul visszamehessen. Az, hogy Hamilton nem lepett a fekre, es azonnal siman visszanyergelt a palyara, az mar mas dolog.

Ezt nem kommentalom, mert ez mar megint arrol szol, hogy aki ruhelli, rogton jon frocsogni es anyazni, hogy neki mindent lehet, aki meg neki szurkol, annak jogos volt. 😀 Ez utobbi a parttalan vita lenne/lesz. Ugyhogy en csak a kerdeses szituaciora gondoltam, hogy ott szerintem Max elszurta, mert megijedt.

több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Innen 2 kiállásra kell állni, megpróbálni hátha tudnak annyi tempót kiautózni, de akkor sem lesz sokkal több esélye. Gyorsabb a Merci futamon.
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Csak le kell követni a Red Bullt a kiállásokkal. Nem kell bonyolítani.
több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 12 554 — SB 50 Champion @ Grund
peach
Igen, múlt héten ha Max nem megy ki a második rajtnál, akkor is összetörik mindkét kocsi, de amikor ő kiment a bukótérbe, akkor az szabálytalan előnyszerzés volt, most ez nem, ott azzal magyarázták, hogy Hamilton volt elől, most Max volt elől, de érdekes módon most ez nem számított. Kettős mérce, nagyon látványosan…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
peach
1 hete ezért maxot megbüntették, a fekának meg engedik, ez itt a gond
jabi
Azért más a helyzet
Toca
Persze, hogy más. Itt szegény Hamiltonka volt a szenvedő fél. Az mindig más helyzet a bíráknál.

több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Ez bazdmeg totál elúszott. 😕
Úgy szétszakadt a mezőny már most, plusz Hamiltonnak tovább fogják bírni a gumijai is. Ez innen a Merci kezében van, hogy mennyivel is nyerik meg a dolgot.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 636 — a new hope (again)
peach
jabi
Könyörgöm, keresztbe csúszott a pályán, annó az a1 ringen ugyanezt csinálta leclercel aki nem nyitott a kormányon, ki is esett. Max meg nyert. Amúgy az, hogy az fia fasz remélem nem vita téma

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 168 — Vikings fan
Innen már elevagni se tud …
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Amúgy h-h nem éri utol lágyon?
steelwolf
A Merci talált valamit a szezon végére egyértelműen gyorsabb a versenytempójuk
Wester
Friss motor miatt mehetnek a nagyobb leszorítóerős csomaggal. Azt szeretik a gumik.
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Lassan túl nagy lesz a hátrány, elévágás sem fog segíteni, mire tiszta pályára tudnák hozni Verstappent 4-5 mp lesz a hátránya minimum.
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 229
peach
Nem, szerintem itt senki sem volt hibas, szerintem Verstappen egy idiota volt, mert rogton befosott, hogy buntetnek, es visszaengedte Hamiltont, mikozben szvsz nem kellett volna.
Stez
Nem előzte meg Hamiltont, mert Hamilton levágta a kanyart, ezzel jókora előnyt összeszedve.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 168 — Vikings fan
peach
jabi
Azért más a helyzet
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 165 — Saints fan
peach
Stez
Hamilton szerintem meg se kérdezte! Sikánon keresztbe visszajött elé
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 626 — Keep pounding
steelwolf
Ugy hogy sokkal szarabb az autoja

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 897 — Jó ötletnek tűnt!
steelwolf
A Merci talált valamit a szezon végére egyértelműen gyorsabb a versenytempójuk

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
jabi Green Bay Packers 129
peach
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 229
peach
Oké, de múlt héten még szabályos volt, amit Max csinált és szabálytalan, amit Hamilton.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 420 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!