Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Nehez lesz Hamiltonnak innen, a ket RedBull lohol utanna. Milyen stressz lehet most ijj.
több mint 4 éve
na ki akarta baszni egyből, ki gondolta volna 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Eldőlt!
több mint 4 éve
apu kezdődik 😊
több mint 4 éve
Bazzeg max
több mint 4 éve
Nah nezzuk.
több mint 4 éve
Hollandiában fizetős csatornán megy az f1, de annyira meg vannak őrülve az emberek hogy egész hétvégére kódolatlanná tették, így mindenki nézheti a történelmi futamot 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
akkor lássuk...
több mint 4 éve
youtu.be/IbeBnn0UfscSztem ez lesz 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Lando, Perez, Verstappen, Hamilton.
több mint 4 éve
Én is azt mondom elore h ez Hamiltone lesz de majd meglátjuk. Remelem nrm egy baleseten vagy egy velemenyes manoveren fog múlniHa tippelni kell, szerintem egyik sem ér célba
csebi
több mint 4 éve
Én is azt mondom elore h ez Hamiltone lesz de majd meglátjuk. Remelem nrm egy baleseten vagy egy velemenyes manoveren fog múlni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Nem Hamilton, hanem az autója 😊Csak találgatunk. De oké, legyen! Ha 1.-2. helyen állnak az 1. kör végén, akkor Hamilton megeszi Verstappent.ahányszor eddig azt olvastam itt, hogy "innen megeszi Hamilton Verstappent", annyiszor nem tudott még csak pozícióba sem kerülnigörcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzniÉs ezt miből számolta ki? Matematikus? 😄😄
slowmotion
Mr.Breaker
slowmotion
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Csak találgatunk. De oké, legyen! Ha 1.-2. helyen állnak az 1. kör végén, akkor Hamilton megeszi Verstappent.ahányszor eddig azt olvastam itt, hogy "innen megeszi Hamilton Verstappent", annyiszor nem tudott még csak pozícióba sem kerülnigörcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzniÉs ezt miből számolta ki? Matematikus? 😄😄
slowmotion
Mr.Breaker
slowmotion
több mint 4 éve
ahányszor eddig azt olvastam itt, hogy "innen megeszi Hamilton Verstappent", annyiszor nem tudott még csak pozícióba sem kerülnigörcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzniÉs ezt miből számolta ki? Matematikus? 😄😄
slowmotion
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
görcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzniÉs ezt miből számolta ki? Matematikus? 😄😄
slowmotion
több mint 4 éve
Közben Mazepin szombatról vasárnapra covidos lett... Hmm érdekes, mindenesetre nem indul a futamon.A friss NASCAR bajnok Kyle Larson és Hass csapatfőnöke, Günter Steiner ma reggel. Mazepin pozitív COVID tesztje miatt 1 Haas autó indul majd ma a futamon, pedig Larson igazán beugorhatna. Szvsz nem lenne rosszabb, mint Mazepin...
Mr.Breaker
több mint 4 éve
görcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzniTeljes mertekig igy gondolom en is. Egy pillanatig sem lesz kerdes, ki nyeri a futamot.
slowmotion
több mint 4 éve
görcsöltök ezerrel, hogy de a lágy gumi meg hogy nem lesz elég... Verstappen tükörsimán fogja behúzni
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Közben Mazepin szombatról vasárnapra covidos lett... Hmm érdekes, mindenesetre nem indul a futamon.
több mint 4 éve
Szerintem lesz minimum kontatkt, és még hetekig nem hirdetnek világbajnokot. Így még sokáig ez lehet a téma, első az üzlet 😊
több mint 4 éve
Rossi...Én még nem vagyok biztos benne, hogy Rossi vagy Marquez e az.Federer lesz az 😊Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.Hát Brady 😉
Remélem holnap még nyer ebben az ellenszélben és végképp megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltat minden kétkedőnek, hogy ki is a GOAT!
Szokol
steelwolf
bcsarli
Cowboykarcsi90
Meg még Ronnie O'Sullivan 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Én még nem vagyok biztos benne, hogy Rossi vagy Marquez e az.Federer lesz az 😊Én most jöttem rá, hogy a Merci évek óta egy tucatautó, amit Bottas eredményei bizonyítanak és csak Hamika zsenije miatt taroltak folyamatosan. Ezért is Ő minden idők legjobbja.Hát Brady 😉
Remélem holnap még nyer ebben az ellenszélben és végképp megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltat minden kétkedőnek, hogy ki is a GOAT!
Szokol
steelwolf
bcsarli
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!