Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Erősebben tudja nyomni a gázpedált, jogos. 😂Elképesztő ez a motor fölény 9 tizedről simán felér 3 tizedre egy egyenes alatt.Nem! Ő a jobb pilóta!
Mr.Breaker
clbass
több mint 4 éve
Ott egy fél légterelő a pálya közepén, ilyenkor miért nem állítják le?
több mint 4 éve
Elképesztő ez a motor fölény 9 tizedről simán felér 3 tizedre egy egyenes alatt.Nem! Ő a jobb pilóta!
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Elképesztő ez a motor fölény 9 tizedről simán felér 3 tizedre egy egyenes alatt.
több mint 4 éve
Maxnak nem volt más lehetősége.Hacsak nem lesz újabb piros zászló.Szerintem is full elfog fogyni a közepes, ne legyen igazam.15 kör és a közepesek vissza lassulnak annyira,hogy már ne legyen gond a turbulens levegő.Kikerüli azzal a rakétával ez lesz a megoldás, 7 tizeden belülre ér DRS-sel megkajálja.Nem tud rá felérnk
Mr.Breaker
Heisman
Mr.Breaker
Toca
Nem hülyeség arra appelálni
vpi
több mint 4 éve
Botlás megint beragad a mezőny közepébe
több mint 4 éve
Hacsak nem lesz újabb piros zászló.Szerintem is full elfog fogyni a közepes, ne legyen igazam.15 kör és a közepesek vissza lassulnak annyira,hogy már ne legyen gond a turbulens levegő.Kikerüli azzal a rakétával ez lesz a megoldás, 7 tizeden belülre ér DRS-sel megkajálja.Nem tud rá felérnk
Mr.Breaker
Heisman
Mr.Breaker
Toca
Nem hülyeség arra appelálni
több mint 4 éve
Szerintem is full elfog fogyni a közepes, ne legyen igazam.15 kör és a közepesek vissza lassulnak annyira,hogy már ne legyen gond a turbulens levegő.Kikerüli azzal a rakétával ez lesz a megoldás, 7 tizeden belülre ér DRS-sel megkajálja.Nem tud rá felérnk
Mr.Breaker
Heisman
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
15 kör és a közepesek vissza lassulnak annyira,hogy már ne legyen gond a turbulens levegő.Kikerüli azzal a rakétával ez lesz a megoldás, 7 tizeden belülre ér DRS-sel megkajálja.Nem tud rá felérnk
Mr.Breaker
Heisman
több mint 4 éve
Kikerüli azzal a rakétával ez lesz a megoldás, 7 tizeden belülre ér DRS-sel megkajálja.Nem tud rá felérnk
Mr.Breaker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Bitang erős az a Merci. És jobbnak tűnik a kemény.Egyetértünk, ne kieséssel dőljön el!
Legyen valami klasszikus csata!
Toca
több mint 4 éve
kemény volt, hogy 0,7 tizedre volt Hami és ahogy mögé ért, irányíthatatlan lett egy picit a kocsi és rögtön 1,5 lett közte
több mint 4 éve
Szerintem most essen ki Lajos, oszt nyugodjon le mindenki 😊Szerintem ne. Szerintem essen ki Max, Hamilton szerezzen annyi pontot, hogy egal legyel teljesen, az utolso versenyen meg legyen az a vilagbajnok, aki ki-ki futamon veri a masikat.
bcsarli
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Kikerüli azzal a rakétával ez lesz a megoldás, 7 tizeden belülre ér DRS-sel megkajálja.
több mint 4 éve
Egyetértünk. Ilyen is van! 😀Forditva Max nem hagy ott helyet. Hami ezt benezte, utána viszont tényleg jól csinálta.Azért az kemény, hogy ezt 3-an egy kis összeéréssel abszolválták.Mert jó volt a sorrend. Hamika úgy vezet, mint egy világbajnok és mert fékezni középen. Maxika meg bebaszta a rövidre, vakmerően, ifjonti hévvel. Fordított esetben lett itt volna baj.
Jughead
Szokol
Toca
De amúgy essen már ki gyorsan mindkettő, mert így nem haladok a melóval.
több mint 4 éve
Forditva Max nem hagy ott helyet. Hami ezt benezte, utána viszont tényleg jól csinálta.Azért az kemény, hogy ezt 3-an egy kis összeéréssel abszolválták.Mert jó volt a sorrend. Hamika úgy vezet, mint egy világbajnok és mert fékezni középen. Maxika meg bebaszta a rövidre, vakmerően, ifjonti hévvel. Fordított esetben lett itt volna baj.
Jughead
Szokol
több mint 4 éve
Szerintem most essen ki Lajos, oszt nyugodjon le mindenki 😊
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ez kikerülés lesz drs-el.
több mint 4 éve
Bitang erős az a Merci. És jobbnak tűnik a kemény.Legyen valami klasszikus csata!
több mint 4 éve
Azért az kemény, hogy ezt 3-an egy kis összeéréssel abszolválták.Mert jó volt a sorrend. Hamika úgy vezet, mint egy világbajnok és mert fékezni középen. Maxika meg bebaszta a rövidre, vakmerően, ifjonti hévvel. Fordított esetben lett itt volna baj.
Jughead
több mint 4 éve
Hami elfelejtette, hogy nem Max van mellette...
több mint 4 éve
Azért az kemény, hogy ezt 3-an egy kis összeéréssel abszolválták.
több mint 4 éve
Nem is kell. Nem is vártam 😊Szerintem nem érdekel mit gondolsz szóval nincs ezzel gond 😊Szerintem szegénységi bizonyítvány ilyet kívánni , de hát kinek mi az érték küszöb 😊Én is az vagyok, de azért álmodozni szabad 😀Lehet én vagyok naiv, de az ilyen szerintem elképzelhetetlen az F1-ben. 😀Verstappen felrakta a sárgát. Rajtnál ezek kinyomják egymást, lehet ballagni Abu Dhabiba.Remélem Botlásnak megmondták, hogy a rajtnál csússzon bele maxikába
csipkelli
Brotesz
balintbaba
Brotesz
Toca
Brotesz
több mint 4 éve
Klasszik Max defekt a végén, mert nem bírja végig közepes 😀
több mint 4 éve
Bejött az üzletelés Masival
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz