NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Miért rendeznek itt versenyt?!Nekem kurvara tetszik a pálya 😀
bcsarli
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Gyakorlatilag Verstappen szabálytalan pályaelhagyása okozta az egész balesetet, mert feltorlódott a keresztbecsúszása miatt az egész mezőny.Ki kell zárni nincs más lehetőség.
Szokol
több mint 4 éve
Miért rendeznek itt versenyt?!
több mint 4 éve
Gyerekek, pályán kívül előzött, ne bohóckodjunk már...Szerintem is. Viszont Hami meg semmit nem hagyott ott.
Szokol
Igazából úgyis elrajtoltajak őket ugyanúgy.
több mint 4 éve
Na felfogják végre, hogy nem jó ötlet az állórajt?
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Wéberék nagyon hülyék, Brazília persze. 15 méterrel a pálya mellé érkezett Hamilton?
több mint 4 éve
szegény Perez, pedig mekkorát rajtolt!
több mint 4 éve
Gyakorlatilag Verstappen szabálytalan pályaelhagyása okozta az egész balesetet, mert feltorlódott a keresztbecsúszása miatt az egész mezőny.
több mint 4 éve
Bottas majdnem eldöntötte a VB-t.
több mint 4 éve
Bottas most viszont geci korrekt volt
több mint 4 éve
Gyerekek, pályán kívül előzött, ne bohóckodjunk már...
több mint 4 éve
Mondjuk ezt a hétvégét látva, nem biztos, hogy az újabb álló rajtoltatás volt a jó döntés a versenyirányítástól.
több mint 4 éve
Hát szerintem ez szabálytalan volt Maxi részéről.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Verstappennek érik a fekete zászló szépen lassan.Lol 😂😂😂😂
Szokol
több mint 4 éve
Asztalnál majd eldöntik ki nyer. Max milyen fost rajtolt.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Töketlen Masi, most mi lesz a döntés?
több mint 4 éve
Verstappennek érik a fekete zászló szépen lassan.
több mint 4 éve
vicc ez a pálya
több mint 4 éve
Azért megnézném a fórumot fordított esetben, BLM FIA rohadtszemét g****-k, eldöntik ki nyerjeEz még hagyján, nézd meg az F1 index fórumot! 😀
vpi
Más: engem még mindig érdekel, hogy mekkorát kapott tegnap Maxika autója, az még érdekes lehet.
több mint 4 éve
Azért megnézném a fórumot fordított esetben, BLM FIA rohadtszemét g****-k, eldöntik ki nyerje
több mint 4 éve
Ezt az álszenteskedést amikor akármi van Lajos az Lukylton, de másnál nem lehet megemlíteni. Arról tehetett hogy Max tegnap falnakcsapta az autót?Mondjuk arról nem ő tehet, hogy az idióta Merci mindkét autót kihozta.Iktriad díjam lesz. De nem készítem ki a helyèt mert igazam leszNa akkor meglesz Maxinak a VB, FIA eldöntötte hogy nem egyből piros zászló lesz, egy utcai pályánHa mégis Hamika lesz a VB, hova teszed ezt a sok jóslatot? 😛
Heisman
Bálesz
Heisman
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Imolát visszakapta Verstappen. Ki is kell használni.
több mint 4 éve
Az miért volt jó, hogy Bottas és Hamika is ugyanazon a taktikán maradt?mindent vagy semmit játszott a merci
Szokol
több mint 4 éve
Az miért volt jó, hogy Bottas és Hamika is ugyanazon a taktikán maradt?
több mint 4 éve
Mondjuk arról nem ő tehet, hogy az idióta Merci mindkét autót kihozta.Iktriad díjam lesz. De nem készítem ki a helyèt mert igazam leszNa akkor meglesz Maxinak a VB, FIA eldöntötte hogy nem egyből piros zászló lesz, egy utcai pályánHa mégis Hamika lesz a VB, hova teszed ezt a sok jóslatot? 😛
Heisman
Bálesz
Heisman