NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Iktriad díjam lesz. De nem készítem ki a helyèt mert igazam leszNa akkor meglesz Maxinak a VB, FIA eldöntötte hogy nem egyből piros zászló lesz, egy utcai pályánHa mégis Hamika lesz a VB, hova teszed ezt a sok jóslatot? 😛
Heisman
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Érdekes azért, hogy még Bottast nem is kezdték el vizsgálni a feltartással kapcsolatban.
több mint 4 éve
Na akkor meglesz Maxinak a VB, FIA eldöntötte hogy nem egyből piros zászló lesz, egy utcai pályánHa mégis Hamika lesz a VB, hova teszed ezt a sok jóslatot? 😛
Heisman

több mint 4 éve
Hálátlan Schumacher. Nagy nehézségek árán éppen összerakják a pályát időben, erre 13 kör után tönkre is teszi.Csak szeretné, hogy ne döntsék meg az apja rekordját 😊
Mikey
több mint 4 éve
Hálátlan Schumacher. Nagy nehézségek árán éppen összerakják a pályát időben, erre 13 kör után tönkre is teszi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Na akkor meglesz Maxinak a VB, FIA eldöntötte hogy nem egyből piros zászló lesz, egy utcai pályán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Lajos Morci!Mondjuk megertem, idegesito, hogy az elmult honapokban folyamatosan fent dontenek pontok es gyozelmek sorsarol, az lenyegtelen, hogy epp melyik iranyba.
Toca
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Hamiltont közepesre kell tenni. Könnyű döntés, Bottas van mögötte.
több mint 4 éve
Lajos Morci!
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Na mondtam, hogy itt inkább piros zászlók lesznek, mint SC-k.
több mint 4 éve
Ebbű baj lesz more!
több mint 4 éve
Beszarok! 😀
több mint 4 éve
Na, Schumacher kisegitette Verstappent. 😀
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
😀 😀
több mint 4 éve
hoppá!!! mákos Verstappen😊
több mint 4 éve
Doublestack így jött ki, Bottas magától is lelassíthatott volna
több mint 4 éve
Az f1 sztem soha nem a sportsszerűségről szólt. Én leszarom, pont ez tetszik benne.Sportszerűség és szabálytalanság nem ugyanaz.
balintbaba
Merci nyilván megjátszotta. Viszont meg kell buntetni. Lehet jobb nem lesz az RBnek de attól meg kell.
több mint 4 éve
Másodikszámú torpedó mikor érkezik?idióta redbull!!!Illik a szezonba. Mindenrol szol ez a vb-csata, csak a sportszerusegrol nem.
azért ez a feltartás Bottastól nálam nagyon nem sportszerű
NB2
Stez
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Mercinek megérte ez a Bottas feltartás, kap egy 5 mp-t majd, még a pozíciója is megmaradhat, de levédték vele Verstappent és nincs Hamilton mögött közvetlen.
több mint 4 éve
Az f1 sztem soha nem a sportsszerűségről szólt. Én leszarom, pont ez tetszik benne.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
idióta redbull!!!Illik a szezonba. Mindenrol szol ez a vb-csata, csak a sportszerusegrol nem.
azért ez a feltartás Bottastól nálam nagyon nem sportszerű
NB2
több mint 4 éve
Hát necces ez a taktika.
több mint 4 éve
idióta redbull!!!azért ez a feltartás Bottastól nálam nagyon nem sportszerű
több mint 4 éve
Igazából ezért nem kell Hamiltonnak nyomni, jobban jár ha spórol. Itt nem lehet magy különbséget kiharcolni.