NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
barom Verstappen, tudtam, hogy elkúrja!
több mint 4 éve
nem igaz, hogy ez ellen a lassítások ellen nem lehet csinálni semmit!nem először látom, hogy szétbarmolnak köröket
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
A szememben ezek felesleges fasz büntetések. De akkor álljunk neki strigulázni tegnaptól kezdve a feltartásokat, aztán mehet a buli. Szép lesz a kvali is emiatt.Bottas kap egy friss rakétát. Közben Hamiltont vizsgálják az FP3 miatt. Nem vagyok nagy híve a felesleges büntetéseknek, a szabadedzésen bénázás miatti rajtbüntetés gondolom a hagyják őket versenyezni címszó alatt fut.Boti a leselejtezett rakétából kap egyet, így nem jár neki rajtbüntetést, legalább van valami haszna a sok felhalmozott motorjának.
csipkelli
Szabadedzés ide vagy oda a szabály az szabály. '18ban Vettel pl. azért kapott az USA-ban 3 rajthelyes büntit, mert az FP1 alatt egy piros zászlós megszakításkor megengedettnél kb 10 km/h-val többel ment. Most itt Lajost két eset miatt is beidézték. Egyszer ugye a Mazepin feltartás miatt, plusz az egyik gyorskörében dupla sárga alatt javított a szektor idején.
U.I. Most olvasom lehet Lajos jobban is járna a büntetéssel, mert ha kap 2 figyelmeztetést az esetekért, pont kigyűlnének neki a büntető pontok, amivel automatikusan 10 rajthelyes büntit kapna. 😅
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Boti a leselejtezett rakétából kap egyet, így nem jár neki rajtbüntetést, legalább van valami haszna a sok felhalmozott motorjának.Na most gyorsak voltak az FIA-nál. A sárga zászlós javításért nem kapott semmit, rendszer hibára hivatkozva úszta meg Lajos.
Szabadedzés ide vagy oda a szabály az szabály. '18ban Vettel pl. azért kapott az USA-ban 3 rajthelyes büntit, mert az FP1 alatt egy piros zászlós megszakításkor megengedettnél kb 10 km/h-val többel ment. Most itt Lajost két eset miatt is beidézték. Egyszer ugye a Mazepin feltartás miatt, plusz az egyik gyorskörében dupla sárga alatt javított a szektor idején.
U.I. Most olvasom lehet Lajos jobban is járna a büntetéssel, mert ha kap 2 figyelmeztetést az esetekért, pont kigyűlnének neki a büntető pontok, amivel automatikusan 10 rajthelyes büntit kapna. 😅
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Bottas kap egy friss rakétát. Közben Hamiltont vizsgálják az FP3 miatt. Nem vagyok nagy híve a felesleges büntetéseknek, a szabadedzésen bénázás miatti rajtbüntetés gondolom a hagyják őket versenyezni címszó alatt fut.Boti a leselejtezett rakétából kap egyet, így nem jár neki rajtbüntetést, legalább van valami haszna a sok felhalmozott motorjának.
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Bottas kap egy friss rakétát. Közben Hamiltont vizsgálják az FP3 miatt. Nem vagyok nagy híve a felesleges büntetéseknek, a szabadedzésen bénázás miatti rajtbüntetés gondolom a hagyják őket versenyezni címszó alatt fut.Benéztem, Bottas nem friss motort kap.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 4 éve
Gyorsnak gyors! De előzni hol?
több mint 4 éve
Lényegében megszűnik a Richard Petty Motorsports, miután Hogy ez részleteiben mit jelent, még nem tudni, de állítólag csak a szponzorok miatt marad hivatalosan RPM autó a 43-as. Gallagheréktől ez így elég merész indítás újoncként a Cup Seriesben, egyből két (na jó, csak másfél) autóval.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
RIP Frank Williams, hatalmas ember volt a F1-ben, és kevesen tudták így kiépíteni és megtartani ilyen sok ideig a saját csapatukat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Na a legújabb hírmorzsa Marquezről. Karácsony környékén lesz megint egy orvosi kontroll és ott fognak kiderülni a jövőbeli lehetőségek. Ezt Alberto Puig fogalmazta meg így. Jövőbeli lehetőségek. De ez mit jelent? Mik a lehetőségek? Hogy MM kihagyja a 2022es teszteket is? Hogy a szezonnyitón se fog tudni indulni? Hogy versenyszerűen nem ül többet motorra? Az semmiképp sem jó jel szerintem, hogy ennyire semmi konkrétumot nem tudunk. Burkolva kb ez az, hogy készüljetek akár a legrosszabbra…MotoGPnek a Quirón Salud az orvosi támogatója/szponzora, nem tudom ha Marquez is oda jár valamelyik nap beugrok megkérdezni mi a helyzet 😀
Cowboykarcsi90
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Na a legújabb hírmorzsa Marquezről. Karácsony környékén lesz megint egy orvosi kontroll és ott fognak kiderülni a jövőbeli lehetőségek. Ezt Alberto Puig fogalmazta meg így. Jövőbeli lehetőségek. De ez mit jelent? Mik a lehetőségek? Hogy MM kihagyja a 2022es teszteket is? Hogy a szezonnyitón se fog tudni indulni? Hogy versenyszerűen nem ül többet motorra? Az semmiképp sem jó jel szerintem, hogy ennyire semmi konkrétumot nem tudunk. Burkolva kb ez az, hogy készüljetek akár a legrosszabbra…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Mondjuk egy anyacsavar mindig bezavarhat.Annyira semmi nem szól mellette, hogy remelem lesz egy csavar.Azért annyira jól jött ki a Merci mindenből az utóbbi időben, hogy az utolsó két versenyen kell, hogy valami szívást is kapjanak.Aham, ki is jött a hír, hogy jön vissza a brazil motor Lewishoz. Továbbá gondolom most h Bottas nem fejezte be, ott is kicserélnek pár dolgot. 😀
Toca
Ezt ha megnyeri Max innen, az már már 2007 reloaded.
esanders10
Toca
több mint 4 éve
Annyira semmi nem szól mellette, hogy remelem lesz egy csavar.Azért annyira jól jött ki a Merci mindenből az utóbbi időben, hogy az utolsó két versenyen kell, hogy valami szívást is kapjanak.Aham, ki is jött a hír, hogy jön vissza a brazil motor Lewishoz. Továbbá gondolom most h Bottas nem fejezte be, ott is kicserélnek pár dolgot. 😀
Toca
esanders10
több mint 4 éve
Azért annyira jól jött ki a Merci mindenből az utóbbi időben, hogy az utolsó két versenyen kell, hogy valami szívást is kapjanak.Aham, ki is jött a hír, hogy jön vissza a brazil motor Lewishoz. Továbbá gondolom most h Bottas nem fejezte be, ott is kicserélnek pár dolgot. 😀
Toca
több mint 4 éve
Azért annyira jól jött ki a Merci mindenből az utóbbi időben, hogy az utolsó két versenyen kell, hogy valami szívást is kapjanak.
több mint 4 éve
Nehogy majd Schumi kilökje egy lekörözésnél! 🙃
több mint 4 éve
Csak összetákolják Lajosnak a vizes nyolcadikat 😉
több mint 4 éve
Gépfegyverek ellen nehéz harcolni, ha neked csak egy kés jutott a végső összecsapásra. 😕tíz lábon belülre kell kerülni, azon belül a késes nyer. bár ez maroklőfegyverre volt, lehet géppityuval van az több is.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Ami fontos lehet. Ha abu dhabira pont egyenlőséggel mennek, akkor a dupla kiesés tudjuk hogy kinek jön jól. Szerintem érdemes ezt a szálat figyelni még. Az látszik, hogy motorhiba, ütközések, káoszfutamok nélkül Maxnak más esélye nem nagyon lesz. Bízok azért az igazságban.Látva ezt a Merci tempót, itt pályán max csak a rajtoknál fognak találkozni. 😅 Káosz futamban talán Jeddahban halvány remény lehet, viszonylag szűk pálya, egy hiba esetén ott biztos az SC. Abu-Dhabi meg egyszerűen annyira steril pálya, az elmúlt 12 évben nem emlékszem egy futamra sem, ahol váratlan dolog történt volna. Utolsó 2 futamra még jön Lajos Brazíliai rakétája és azzal be is fejezik a kivéreztetését Verstappennek. Gépfegyverek ellen nehéz harcolni, ha neked csak egy kés jutott a végső összecsapásra. 😕
A pályával kapcsolatban, rosszabb futamra számítottam, jobb volt mint Zandvoort.
esanders10
több mint 4 éve
Vagy mondjuk ha nem kapna minden más csapat versenyen perceket vagy kört 😀Milyen jó lenne a 2 nagy nélkül az F-1!Szerintem nincs a jelenlétükkel gond, azon kívül, hogy mindkettő egy pöcs.
🏎
steelwolf
Én a problémát abban látom, hogy a második számú pilóták sem tudnak beleszólni a versenyzésbe. Mennyivel izgibb lenne, ha Hamika vagy Maxika a harmadik helyen végzett volna néha.
Szokol
De mindegy is, idei szezonra összességében szavunk nem lehet, legalábbis izgalmakban.
Szerkesztette: esanders10
több mint 4 éve
Ami fontos lehet. Ha abu dhabira pont egyenlőséggel mennek, akkor a dupla kiesés tudjuk hogy kinek jön jól. Szerintem érdemes ezt a szálat figyelni még. Az látszik, hogy motorhiba, ütközések, káoszfutamok nélkül Maxnak más esélye nem nagyon lesz. Bízok azért az igazságban.A pályával kapcsolatban, rosszabb futamra számítottam, jobb volt mint Zandvoort.
több mint 4 éve
Milyen jó lenne a 2 nagy nélkül az F-1!Szerintem nincs a jelenlétükkel gond, azon kívül, hogy mindkettő egy pöcs.
🏎
steelwolf
Én a problémát abban látom, hogy a második számú pilóták sem tudnak beleszólni a versenyzésbe. Mennyivel izgibb lenne, ha Hamika vagy Maxika a harmadik helyen végzett volna néha.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Tudott volna, de látszott, hogy az 1. kiállás után csak autókázott és tartotta ezt a kényelmes 6-7 mp-t, kb ez a bevett szokás, nincs értelme nagyobb előnyt kiépíteni az esetleges SC-k miatt, ezért is írtam, hogy ha akarták volna bőven kiálláson kívül lett volna Verstappen.Persze ott lett mert Max kijött 😛Futam végére ott lesz a különbség.Lajos itt ha akarná Verstappennek is jó 30-40 mp-t adna,más szint nagyon a két autó.Ha tudna annyit adni akkor adna, mert így bukja a legjobb kört ha 20 belül marad.
Mr.Breaker
Toca
Mr.Breaker
Következő versenyen kiderül van-e esély meg Maxnak.
Toca
Ja és igen, csipkelli-nek igaza van, ez az úgymond használt motorja volt Lajosnak, a brazíl rakétát az utolsó 2 futamra tartogatják.