NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 727 — Csodabogár
bazdmeg Max

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 517 — nabege2@yahoo.com
barom Verstappen, tudtam, hogy elkúrja!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 517 — nabege2@yahoo.com
nem igaz, hogy ez ellen a lassítások ellen nem lehet csinálni semmit!
nem először látom, hogy szétbarmolnak köröket
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Bottas kap egy friss rakétát. Közben Hamiltont vizsgálják az FP3 miatt. Nem vagyok nagy híve a felesleges büntetéseknek, a szabadedzésen bénázás miatti rajtbüntetés gondolom a hagyják őket versenyezni címszó alatt fut.
csipkelli
Boti a leselejtezett rakétából kap egyet, így nem jár neki rajtbüntetést, legalább van valami haszna a sok felhalmozott motorjának.

Szabadedzés ide vagy oda a szabály az szabály. '18ban Vettel pl. azért kapott az USA-ban 3 rajthelyes büntit, mert az FP1 alatt egy piros zászlós megszakításkor megengedettnél kb 10 km/h-val többel ment. Most itt Lajost két eset miatt is beidézték. Egyszer ugye a Mazepin feltartás miatt, plusz az egyik gyorskörében dupla sárga alatt javított a szektor idején.

U.I. Most olvasom lehet Lajos jobban is járna a büntetéssel, mert ha kap 2 figyelmeztetést az esetekért, pont kigyűlnének neki a büntető pontok, amivel automatikusan 10 rajthelyes büntit kapna. 😅
Mr.Breaker
A szememben ezek felesleges fasz büntetések. De akkor álljunk neki strigulázni tegnaptól kezdve a feltartásokat, aztán mehet a buli. Szép lesz a kvali is emiatt.
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Boti a leselejtezett rakétából kap egyet, így nem jár neki rajtbüntetést, legalább van valami haszna a sok felhalmozott motorjának.

Szabadedzés ide vagy oda a szabály az szabály. '18ban Vettel pl. azért kapott az USA-ban 3 rajthelyes büntit, mert az FP1 alatt egy piros zászlós megszakításkor megengedettnél kb 10 km/h-val többel ment. Most itt Lajost két eset miatt is beidézték. Egyszer ugye a Mazepin feltartás miatt, plusz az egyik gyorskörében dupla sárga alatt javított a szektor idején.

U.I. Most olvasom lehet Lajos jobban is járna a büntetéssel, mert ha kap 2 figyelmeztetést az esetekért, pont kigyűlnének neki a büntető pontok, amivel automatikusan 10 rajthelyes büntit kapna. 😅
Mr.Breaker
Na most gyorsak voltak az FIA-nál. A sárga zászlós javításért nem kapott semmit, rendszer hibára hivatkozva úszta meg Lajos.
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Bottas kap egy friss rakétát. Közben Hamiltont vizsgálják az FP3 miatt. Nem vagyok nagy híve a felesleges büntetéseknek, a szabadedzésen bénázás miatti rajtbüntetés gondolom a hagyják őket versenyezni címszó alatt fut.
csipkelli

több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Benéztem, Bottas nem friss motort kap.

Szerkesztette: csipkelli
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 408 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Gyorsnak gyors!
De előzni hol?
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 586
Lényegében megszűnik a Richard Petty Motorsports, miután Petty a többségi tulajdonos Medallion Bank eladta a tulajdonát a GMS Racingnek. De ha jól olvasom, a #43-as Chevy hivatalosan '22-ben is az RPM neve alatt fog indulni.

Hogy ez részleteiben mit jelent, még nem tudni, de állítólag csak a szponzorok miatt marad hivatalosan RPM autó a 43-as. Gallagheréktől ez így elég merész indítás újoncként a Cup Seriesben, egyből két (na jó, csak másfél) autóval.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 180 — "Montoya por favor!"
RIP Frank Williams, hatalmas ember volt a F1-ben, és kevesen tudták így kiépíteni és megtartani ilyen sok ideig a saját csapatukat

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 408 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 180 — "Montoya por favor!"
Na a legújabb hírmorzsa Marquezről. Karácsony környékén lesz megint egy orvosi kontroll és ott fognak kiderülni a jövőbeli lehetőségek. Ezt Alberto Puig fogalmazta meg így. Jövőbeli lehetőségek. De ez mit jelent? Mik a lehetőségek? Hogy MM kihagyja a 2022es teszteket is? Hogy a szezonnyitón se fog tudni indulni? Hogy versenyszerűen nem ül többet motorra? Az semmiképp sem jó jel szerintem, hogy ennyire semmi konkrétumot nem tudunk. Burkolva kb ez az, hogy készüljetek akár a legrosszabbra…
Cowboykarcsi90
MotoGPnek a Quirón Salud az orvosi támogatója/szponzora, nem tudom ha Marquez is oda jár valamelyik nap beugrok megkérdezni mi a helyzet 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Na a legújabb hírmorzsa Marquezről. Karácsony környékén lesz megint egy orvosi kontroll és ott fognak kiderülni a jövőbeli lehetőségek. Ezt Alberto Puig fogalmazta meg így. Jövőbeli lehetőségek. De ez mit jelent? Mik a lehetőségek? Hogy MM kihagyja a 2022es teszteket is? Hogy a szezonnyitón se fog tudni indulni? Hogy versenyszerűen nem ül többet motorra? Az semmiképp sem jó jel szerintem, hogy ennyire semmi konkrétumot nem tudunk. Burkolva kb ez az, hogy készüljetek akár a legrosszabbra…

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 968
Azért annyira jól jött ki a Merci mindenből az utóbbi időben, hogy az utolsó két versenyen kell, hogy valami szívást is kapjanak.
Toca
Aham, ki is jött a hír, hogy jön vissza a brazil motor Lewishoz. Továbbá gondolom most h Bottas nem fejezte be, ott is kicserélnek pár dolgot. 😀
Ezt ha megnyeri Max innen, az már már 2007 reloaded.
esanders10
Annyira semmi nem szól mellette, hogy remelem lesz egy csavar.
Toca
Mondjuk egy anyacsavar mindig bezavarhat.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 150 — Vikings fan
Azért annyira jól jött ki a Merci mindenből az utóbbi időben, hogy az utolsó két versenyen kell, hogy valami szívást is kapjanak.
Toca
Aham, ki is jött a hír, hogy jön vissza a brazil motor Lewishoz. Továbbá gondolom most h Bottas nem fejezte be, ott is kicserélnek pár dolgot. 😀
esanders10
Annyira semmi nem szól mellette, hogy remelem lesz egy csavar.
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 808
Toca
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 150 — Vikings fan
több mint 4 éve
Nehogy majd Schumi kilökje egy lekörözésnél! 🙃
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 349 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak összetákolják Lajosnak a vizes nyolcadikat 😉
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 940 — Cowboys fan
Gépfegyverek ellen nehéz harcolni, ha neked csak egy kés jutott a végső összecsapásra. 😕
Mr.Breaker
tíz lábon belülre kell kerülni, azon belül a késes nyer. bár ez maroklőfegyverre volt, lehet géppityuval van az több is.
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Ami fontos lehet. Ha abu dhabira pont egyenlőséggel mennek, akkor a dupla kiesés tudjuk hogy kinek jön jól. Szerintem érdemes ezt a szálat figyelni még. Az látszik, hogy motorhiba, ütközések, káoszfutamok nélkül Maxnak más esélye nem nagyon lesz. Bízok azért az igazságban.

A pályával kapcsolatban, rosszabb futamra számítottam, jobb volt mint Zandvoort.
esanders10
Látva ezt a Merci tempót, itt pályán max csak a rajtoknál fognak találkozni. 😅 Káosz futamban talán Jeddahban halvány remény lehet, viszonylag szűk pálya, egy hiba esetén ott biztos az SC. Abu-Dhabi meg egyszerűen annyira steril pálya, az elmúlt 12 évben nem emlékszem egy futamra sem, ahol váratlan dolog történt volna. Utolsó 2 futamra még jön Lajos Brazíliai rakétája és azzal be is fejezik a kivéreztetését Verstappennek. Gépfegyverek ellen nehéz harcolni, ha neked csak egy kés jutott a végső összecsapásra. 😕
több mint 4 éve
Milyen jó lenne a 2 nagy nélkül az F-1!
🏎
steelwolf
Szerintem nincs a jelenlétükkel gond, azon kívül, hogy mindkettő egy pöcs.

Én a problémát abban látom, hogy a második számú pilóták sem tudnak beleszólni a versenyzésbe. Mennyivel izgibb lenne, ha Hamika vagy Maxika a harmadik helyen végzett volna néha.
Szokol
Vagy mondjuk ha nem kapna minden más csapat versenyen perceket vagy kört 😀
De mindegy is, idei szezonra összességében szavunk nem lehet, legalábbis izgalmakban.

Szerkesztette: esanders10
több mint 4 éve
Ami fontos lehet. Ha abu dhabira pont egyenlőséggel mennek, akkor a dupla kiesés tudjuk hogy kinek jön jól. Szerintem érdemes ezt a szálat figyelni még. Az látszik, hogy motorhiba, ütközések, káoszfutamok nélkül Maxnak más esélye nem nagyon lesz. Bízok azért az igazságban.

A pályával kapcsolatban, rosszabb futamra számítottam, jobb volt mint Zandvoort.
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 365 — Steelers fan
Milyen jó lenne a 2 nagy nélkül az F-1!
🏎
steelwolf
Szerintem nincs a jelenlétükkel gond, azon kívül, hogy mindkettő egy pöcs.

Én a problémát abban látom, hogy a második számú pilóták sem tudnak beleszólni a versenyzésbe. Mennyivel izgibb lenne, ha Hamika vagy Maxika a harmadik helyen végzett volna néha.
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Lajos itt ha akarná Verstappennek is jó 30-40 mp-t adna,más szint nagyon a két autó.
Mr.Breaker
Ha tudna annyit adni akkor adna, mert így bukja a legjobb kört ha 20 belül marad.
Toca
Futam végére ott lesz a különbség.
Mr.Breaker
Persze ott lett mert Max kijött 😛
Következő versenyen kiderül van-e esély meg Maxnak.
Toca
Tudott volna, de látszott, hogy az 1. kiállás után csak autókázott és tartotta ezt a kényelmes 6-7 mp-t, kb ez a bevett szokás, nincs értelme nagyobb előnyt kiépíteni az esetleges SC-k miatt, ezért is írtam, hogy ha akarták volna bőven kiálláson kívül lett volna Verstappen.

Ja és igen, csipkelli-nek igaza van, ez az úgymond használt motorja volt Lajosnak, a brazíl rakétát az utolsó 2 futamra tartogatják.