NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
na akkor már Maxnak sincs hibátlan szezonja, főleg hogy szinte semmit nem tudott javítani az utolsó körön, megérte 😀Ééés mennek is szépen hátra, Bottasnak már biztos a 3 rajthely, valószínűleg Sainz is megkapja, Verstappen meg 5 helyet kap, mert neki már dupla sárga volt, a másik kettőnél csak szimpla. Mondjuk ez is érdekes, hogy egy pálya szélén álló autónál, hogyan változhatnak a körülmények 10 mp alatt szimpla sárgából duplává.UI. A Mercedes és az RB lehet csinált magának ismét egy kis délutáni programot, mert se Bottas és Verstappen sem vette el a végén a dupla sárgánál.Remélem büntetik mindkettőt, és Alonso 3.helyről indul 😛 😀
Mr.Breaker
Gaslyval megérdemelnék a dobogót
Heisman
Mindenesetre ez jó nagy f*szság volt az RB és Verstappen részéről, utolsóként ment, tudta már addigra, hogy Bottas nem tudott javítani plusz Lajostól is kb 3-3,5 tizedre volt már akkor, ha már Max nem tudta felmérni a helyzetet, az RB rászólhatott volna, hogy vegye el, főleg amiatt mert már vettek el tőle pole-t ugyan ilyen hülyeség miatt.
Mr.Breaker
amúgy ha láttad tegnap közvetítést elég fura volt, folyton írták hogy "Yellow Flag" majd "Track is cleared" és ez folyton cserélődött, szerintem a dupla sárga arra jött már hogy észrevették hogy teli van a pálya törmelékkel is
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Ééés mennek is szépen hátra, Bottasnak már biztos a 3 rajthely, valószínűleg Sainz is megkapja, Verstappen meg 5 helyet kap, mert neki már dupla sárga volt, a másik kettőnél csak szimpla. Mondjuk ez is érdekes, hogy egy pálya szélén álló autónál, hogyan változhatnak a körülmények 10 mp alatt szimpla sárgából duplává.UI. A Mercedes és az RB lehet csinált magának ismét egy kis délutáni programot, mert se Bottas és Verstappen sem vette el a végén a dupla sárgánál.Remélem büntetik mindkettőt, és Alonso 3.helyről indul 😛 😀
Mr.Breaker
Heisman
Mindenesetre ez jó nagy f*szság volt az RB és Verstappen részéről, utolsóként ment, tudta már addigra, hogy Bottas nem tudott javítani plusz Lajostól is kb 3-3,5 tizedre volt már akkor, ha már Max nem tudta felmérni a helyzetet, az RB rászólhatott volna, hogy vegye el, főleg amiatt mert már vettek el tőle pole-t ugyan ilyen hülyeség miatt.
Végül csak Bottas és Verstappen kapott büntetést, ahogy korábban írtam 3-5ös leosztásban. Sainz elvileg valamennyire bele emelt ezért megúszta. Azt az 5 rajthelyet vállalták volna be inkább a motorcserével, mint ezzel a teljesen felesleges büntetéssel. Verstappennek meg sok szerencsét az egyik leglassabb végsebességgel rendelkező RB-vel átugrani a Mclaren, Mercedes párost ezen a pályán.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Nyilván a MotoGP az MotoGP, de ha van korszakos tehetség akinek - szerintem - reális esélye lenne egy megfelelő géppel, akár a király kategoriában is, az Toprak.Közben a SBKban is véget ért egy korszak, még ha nem is annyira direkt módon mint a GPben. Rea uralmának vége. A hat bajnoki címet jelentő menetelést szakította most meg Razgatlioglu. Nagyon komolyan gondolkodom rajta, hogy valahogy besűrítem a hétvégéimbe és újranézem az idei superbike szezont. Talán az sem túlzás hogy a valaha volt egyik legjobb volt a 2021es.Nem követem évek óta a motor versenyeket, de ezzel azért vigyáznék. Ugye rea sem volt tényező a gp-ben és edwards is eléggé besült a sb eredményeihez képest.
Kíváncsi leszek, hogy mostmár a bajnoki címmel a zsebében mikor érkezik a török a MotoGPbe. Mert hogy oda való tehetség, az egyértelmű. Akkor azt meg minél harmarabb érdemes meglépnie.
Cowboykarcsi90
peach
Rea írd és mond összesen két lehetőséget kapott egyébként. 2012ben, Stoner helyén amikor az ausztrál eltörte a bokáját. Szezon közben, úgy hogy az egyik héten debütált a GPben, következő héten superbike majd a rá következő héten megint a motogp. Így hozott össze egy hetedik meg egy nyolcadik helyet. Azért szerintem ez nagyon nem egy rossz eredmény. Nulla teszt vagy gyakorlási lehetőség nélkül.
Edwards szerintem egyszerűen túl öregen került a nagyokhoz, hiába volt kétszeres SBK bajnok. Spies is többet érhetett volna el egy kicsit több szerencsével meg kevesebb sérüléssel. Ő meg Bayliss ugye a máig egyetlen MotoGPben is futamot nyerő SBK világbajnok.
Szóval arra próbálok rávilágítani, hogy azért akadnak nevek időtől időre, akiknél látszik hogy nem lenne esélytelen a dolog. Két dolog kulcs fontosságú szerintem. Egyrészt, hogy ne harminchoz közel vagy már azon túl, amikor az élsportban már öregnek számítasz, lépje meg ezt. Tehát ha Razga komolyan gondolja a GP versenyzést, 2023 ban mozdulni kéne. Illetve gyári, vagy legalább gyári támogatású gépet ajánló csapathoz menni. Nem szórakozni egy két éves modellekkel csak azért hogy a MotoGPben lehessen. Ha pl. jövőre is ilyen teljesítményt hoz, akkor szerintem kérhet is és fog is kapni ilyen ajánlatokat. Nem is feltétlen csak a Yamahától.
Tényleg csak az a kérdés, hogy a török akar e egyáltalán. Én amúgy kinézem belőle, hogy azt mondja jól érzi magát, itt kb biztos hogy sikeres tud lenni és leszarja a többit. Csak szerintem kár lenne egy potenciális sztárt “kallódni” hagyni a superbikeban.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Közben a SBKban is véget ért egy korszak, még ha nem is annyira direkt módon mint a GPben. Rea uralmának vége. A hat bajnoki címet jelentő menetelést szakította most meg Razgatlioglu. Nagyon komolyan gondolkodom rajta, hogy valahogy besűrítem a hétvégéimbe és újranézem az idei superbike szezont. Talán az sem túlzás hogy a valaha volt egyik legjobb volt a 2021es.Nem követem évek óta a motor versenyeket, de ezzel azért vigyáznék. Ugye rea sem volt tényező a gp-ben és edwards is eléggé besült a sb eredményeihez képest.
Kíváncsi leszek, hogy mostmár a bajnoki címmel a zsebében mikor érkezik a török a MotoGPbe. Mert hogy oda való tehetség, az egyértelmű. Akkor azt meg minél harmarabb érdemes meglépnie.
Cowboykarcsi90
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Közben a SBKban is véget ért egy korszak, még ha nem is annyira direkt módon mint a GPben. Rea uralmának vége. A hat bajnoki címet jelentő menetelést szakította most meg Razgatlioglu. Nagyon komolyan gondolkodom rajta, hogy valahogy besűrítem a hétvégéimbe és újranézem az idei superbike szezont. Talán az sem túlzás hogy a valaha volt egyik legjobb volt a 2021es. Kíváncsi leszek, hogy mostmár a bajnoki címmel a zsebében mikor érkezik a török a MotoGPbe. Mert hogy oda való tehetség, az egyértelmű. Akkor azt meg minél harmarabb érdemes meglépnie.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Jól kell beosztani. 😊Illetve a 82-es a legbetegebb VB szerintem, Rosberg egy futamgyőzelemmel világbajnok, de más se jutott 2 fölé, a 16 futamon 11 különböző győztes volt:Igen, a 82-es kicsit tavalyi Moto gp, Mir féle szezon 😀
hu.wikipedia.org/wiki/1982-es_Formula–1_világbajnokság
Sobri Jóska
Ami még durvább szerintem hogy Keke úgy világbajnok hogy 5 győzelme van összesen karrierje alatt. Kicsit olyan Nicky Hayden után érzet a pályafutása. (neki 3 volt a gpben, miközben egy Pedrosa 31 winnel, sem nyert vb-t)
esanders10
5 pole position, 5 győzelem, tökéletes helyzetkihasználás.
több mint 4 éve
Illetve a 82-es a legbetegebb VB szerintem, Rosberg egy futamgyőzelemmel világbajnok, de más se jutott 2 fölé, a 16 futamon 11 különböző győztes volt:Igen, a 82-es kicsit tavalyi Moto gp, Mir féle szezon 😀
Sobri Jóska
Ami még durvább szerintem hogy Keke úgy világbajnok hogy 5 győzelme van összesen karrierje alatt. Kicsit olyan Nicky Hayden után érzet a pályafutása. (neki 3 volt a gpben, miközben egy Pedrosa 31 winnel, sem nyert vb-t)
több mint 4 éve
Ezért gáz alapvetően a F1, mert az autó nyer, nem a pilóta.Ha minden úgy alakul ahogy kinéz, egy kérdés hozzátok. Szerintetek ha Max nem nyer ezzel az idei teljesítménnyel idén, az hívható minden idők legjobb olyan produkciójának ami nem ért vb-t? Vagy legalábbis a legjobbak közt. Abban biztos vagyok hogy amióta nézem hétvégéről hétvégére (2005) ez lenne az első ahol igazságtalanságnak érezném, na jó 2005 a másik, az elég stresszes volt középsulisként Kimi drukkerként 😀Igazából, ha Hamilton nem adott volna 50-60 pontot oda a hibáival, akkor már eldőlt volna az egész. Nekem pont ezért fájna nagyon Hamilton győzelme, mert az egyik oldalon egy majdnem hibátlan szezon, a másikon meg egy olyan, ami hemzseg a hibáktól.
Én ezt már elengedtem magamban a múltkor, nem is izgultam most a szokásos módon. Hamilton egyszer igazán megtapasztalhatna egy vb párharc finálét nem autó előnyből 😀
esanders10
Jughead
Szerintetek ha Max nem nyer ezzel az idei teljesítménnyel idén, az hívható minden idők legjobb olyan produkciójának ami nem ért vb-t? Vagy legalábbis a legjobbak közt.89-ben nyerhetett volna Senna, 99-ben Irvine, de sokszor van olyan versenyző, aki középmezőny autóval hoz jó eredményeket, de amíg úgyis az autó dönt, addig ezek csak "tisztes helytállások" maradnak.
esanders10
Ha most kikap Verstappen az csak azt mutatja, hogy van két pilota, akik az adott évben közel egál képességűek, de az egyiknek jobb az autója.
Illetve a 82-es a legbetegebb VB szerintem, Rosberg egy futamgyőzelemmel világbajnok, de más se jutott 2 fölé, a 16 futamon 11 különböző győztes volt:
több mint 4 éve
Ha minden úgy alakul ahogy kinéz, egy kérdés hozzátok. Szerintetek ha Max nem nyer ezzel az idei teljesítménnyel idén, az hívható minden idők legjobb olyan produkciójának ami nem ért vb-t? Vagy legalábbis a legjobbak közt. Abban biztos vagyok hogy amióta nézem hétvégéről hétvégére (2005) ez lenne az első ahol igazságtalanságnak érezném, na jó 2005 a másik, az elég stresszes volt középsulisként Kimi drukkerként 😀Igazából, ha Hamilton nem adott volna 50-60 pontot oda a hibáival, akkor már eldőlt volna az egész. Nekem pont ezért fájna nagyon Hamilton győzelme, mert az egyik oldalon egy majdnem hibátlan szezon, a másikon meg egy olyan, ami hemzseg a hibáktól.
Én ezt már elengedtem magamban a múltkor, nem is izgultam most a szokásos módon. Hamilton egyszer igazán megtapasztalhatna egy vb párharc finálét nem autó előnyből 😀
esanders10
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Számomra voltak jobb pilóták!Minden pilóta ugyanolyan jó!
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Nekem mindegy csak ne Lajos nyerje meg a végén.Max mindent kiad magából, fenomenális szezont megy, erre ez az angol teafejű nyeri meg aki amúgy idén szerintem abszolút nem érdemelné meg a top3-at sem. Számomra voltak jobb pilóták!
több mint 4 éve
UI. A Mercedes és az RB lehet csinált magának ismét egy kis délutáni programot, mert se Bottas és Verstappen sem vette el a végén a dupla sárgánál.Remélem büntetik mindkettőt, és Alonso 3.helyről indul 😛 😀
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Kérdés van még? Itt, ha Lajos/Mercedes nem hibázik, ez az utolsó 3 futam sima diadal menet lesz nekik és mehet majd a pajzsra emelése Szőr Nyóócszorosnak.
Nem az eredmény elszomorító, hanem a különbség!A "legjobb" autóval Verstappen 3 tizeden belülre se tudta magát kvalifikálni az elmúlt időmérőkön. 😅
steelwolf
UI. A Mercedes és az RB lehet csinált magának ismét egy kis délutáni programot, mert se Bottas és Verstappen sem vette el a végén a dupla sárgánál.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Ha minden úgy alakul ahogy kinéz, egy kérdés hozzátok. Szerintetek ha Max nem nyer ezzel az idei teljesítménnyel idén, az hívható minden idők legjobb olyan produkciójának ami nem ért vb-t? Vagy legalábbis a legjobbak közt. Abban biztos vagyok hogy amióta nézem hétvégéről hétvégére (2005) ez lenne az első ahol igazságtalanságnak érezném, na jó 2005 a másik, az elég stresszes volt középsulisként Kimi drukkerként 😀Én ezt már elengedtem magamban a múltkor, nem is izgultam most a szokásos módon. Hamilton egyszer igazán megtapasztalhatna egy vb párharc finálét nem autó előnyből 😀
Szerkesztette: esanders10
több mint 4 éve
Nem az eredmény elszomorító, hanem a különbség!
több mint 4 éve
Alonso hatalmasat ment
több mint 4 éve
Gyanús hogy Lajos lesz a VB.
több mint 4 éve
hát ezt a Hamiltont nem lehet majd itt megverniszédületesen jó a merci
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Perez majd 6 tizedet kap az AT-től azonos gumin, ajjajjajj a leggyorsabb autóval. 🤫
több mint 4 éve
Perez te amatőr!(mondjuk itt látszik, hogy a merci mennyivel jobb autó)
több mint 4 éve
MaxFIA 😉 😂Az Fia elutasította a Merci fellebbezését... ilyenkor nincs MAFIA kommentMafFIA!!! 😀
Heisman
bcsarli
több mint 4 éve
Az Fia elutasította a Merci fellebbezését... ilyenkor nincs MAFIA kommentMafFIA!!! 😀
Heisman
több mint 4 éve
Az Fia elutasította a Merci fellebbezését... ilyenkor nincs MAFIA komment