NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Fun fact: a charlotte-i oválon kétnapos NextGen teszt van. A JGR-os ARCA autó 1.6 másodperccel gyorsabb kört tudott versenyen, mint tegnap a JGR NextGen autója. Még szerencse, hogy a Cup Series a negyedik számú sorozat az USA-ban. Vagyis ööö...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Már most elindult egy olyan pletyka, hogy állítólag Marquez a qatari szezonnyitón sem fog tudni elindulni. (Mondjuk ha ezt már most tudják, akkor tényleg valami komoly probléma lehet a spanyollal) Alex Marquezt tenné a HRC a helyére, kvázi vissza a gyári csapatba. Az LCRhez meg Lecuonát ültetné be a Honda, aki így egy kettőre vissza is kerülne a GPbe. Arról nincs elmélet, hogy Őt ki helyettesítené a superbikeban.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Hivatalos, hogy a Roush Fenway Racingből RFK Racing lett Keselowski résztulajdonossá válásával. Legyen már február.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ezen mi perdöntő bizonyíték, de komolyan??? Egy fokot nem nyit a kormányon Hami felé! Az, hogy kifelé az ideális ív felé tart a kanyar előtt természetes. Mélyebben fékez, tény. Elméri a féktávot, tény. Ellenben negatív irányba nem, hogy nem korrigál, de még a kanyarvétel dinamikája is normálisnak tűnik a bemeneti ponthoz képest.Nem értek vele egyet, de kiváló magyarázatnak tűnik, hogy:
Amikor hasonló, fordított külső íves előzésnél Hami torpedózott, akkor is Max volt a hibás, mert ráhúzott. Ha most Hami ráhúzott volna akkor megint Max a hibás, mert… ezt magyarázzátok már el kérlek!
Egyébként szerintem igen! Mindkét esetben a belső íves hibázott, csak míg akkor Haminak a dupla 0 is még a jobb kimenetel lett volna, most a legkevésbé sem.
clbass
- nem törekedett bevenni a kanyart,
- nem hagyott maga mellett egy autónyi helyet,
- szándékosan levezette a pályáról a másik versenyzőt.
Én már a futam alatt is büntettem volna, de utólag faszság.
több mint 4 éve
Ezen mi perdöntő bizonyíték, de komolyan??? Egy fokot nem nyit a kormányon Hami felé! Az, hogy kifelé az ideális ív felé tart a kanyar előtt természetes. Mélyebben fékez, tény. Elméri a féktávot, tény. Ellenben negatív irányba nem, hogy nem korrigál, de még a kanyarvétel dinamikája is normálisnak tűnik a bemeneti ponthoz képest.Amikor hasonló, fordított külső íves előzésnél Hami torpedózott, akkor is Max volt a hibás, mert ráhúzott. Ha most Hami ráhúzott volna akkor megint Max a hibás, mert… ezt magyarázzátok már el kérlek!
Egyébként szerintem igen! Mindkét esetben a belső íves hibázott, csak míg akkor Haminak a dupla 0 is még a jobb kimenetel lett volna, most a legkevésbé sem.
több mint 4 éve
Meg Hami előzés Leclercnel is új volt ha jól emlékszem. Mindkettőt lesöpörték.Ott Albon tesztje volt az új bizonyíték, és a fellebbezés alapja. Itt meg az onboard, ha igaz, hogy enélkül döntöttek a futamon.Ez új bizonyíték? H is volt a sikverstone? Ahol egyértelmű új bizonyíték volt és lesöpörték …Leterelés, 5 másodperc. Véget ért volna a futam, Hamilton bekocog mögötte.emiatt amúgy milyen büntetés járna a többi x-2 pilótának?Ez ennél sokkal világosabb történet az onboard alapján.www.youtube.com/watch?v=jAyM_zXRibEEbben a manőverben szerintem benne volt az Austin-i Alonso-Kimi 1-es kanyar incidense. Be tudott volna valószínűleg fordulni Verstappen a pályán belül, de azzal lehet úgy járt volna, mint Alonso Austin-ban és úgy ítélik meg a bírák, hogy kiszorította Hamilton-t, aki a bukótérből akár meg is elözhette volna őt a szabálykönyv szerint legálisan. Ezt az esélyt nem akarta megadni Hamiltonnak, így lett belőle ez az eset. Ha hivatalosan nézzük joga volt ahhoz a kanyarhoz, mert Hamilton még nem fejezte be az előzést, így a felügyelők ezt egy véletlen elfékezésnek titulálhatták ami kevés következményt vont maga után, egyik autó se sérült, mindössze mindketten szélesre futottak miatta (nyilván ez legkevésbé Verstappenen múlt), nem szándékos kiterelésnek ítélték, ami már büntetést vont volna maga után.
Előkerült az onboard. Hát, nem csodálom, hogy eddig rejtegették. Ez nem szélesre csúszás.
csipkelli
Mr.Breaker
De értem Masiékat, miért nem akartak beleszólni. És valahol reménykedtek is abban, hogy Hamilton később megcsinálja. Adtak is Verstappennek egy utolsó figyelmeztetést az első kígyózásra.
Igazából a Mercedes is elbaszta, ilyen tempófölényt stratégiából is le kell zongorázni, Verstappen nem fog ingyen adni semmit. És ameddig húz a friss motor, el kell kerülniük a találkozásokat a pályán. Ha már nem, akkor nincs más választás.
Silverstone és Hungaroring miatt valahol nem lenne igazságos, ha nem Verstappen nyerne, de erre most reális esély van. És abban se lehet biztos, hogy jövőre vb-esélyes kocsi lesz alatta. Nem csodálom, hogy mindent belead.
csipkelli
(ha stop&go vagy hasonló, akkor Verstappen még jól is jött ki belőle, mert akkor nem biztos, hogy Botlás nem előzi meg, és még kisebb lenne az előnye, mint amilyen most)
slowmotion
Közben óvott a Mercedes. A verseny közben az onboard nélkül engedték el az esetet, elvileg ez új bizonyíték. De így is lesöpörhetik. Annyit biztos elérnek, hogy az újságírók ezzel fogják Verstappent csesztetni Katarban.
csipkelli
csebi
Ebből se lesz semmi, hülyét csinálnának a saját versenyigazgatójukból.
csipkelli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ott Albon tesztje volt az új bizonyíték, és a fellebbezés alapja. Itt meg az onboard, ha igaz, hogy enélkül döntöttek a futamon.Ez új bizonyíték? H is volt a sikverstone? Ahol egyértelmű új bizonyíték volt és lesöpörték …Leterelés, 5 másodperc. Véget ért volna a futam, Hamilton bekocog mögötte.emiatt amúgy milyen büntetés járna a többi x-2 pilótának?Ez ennél sokkal világosabb történet az onboard alapján.www.youtube.com/watch?v=jAyM_zXRibEEbben a manőverben szerintem benne volt az Austin-i Alonso-Kimi 1-es kanyar incidense. Be tudott volna valószínűleg fordulni Verstappen a pályán belül, de azzal lehet úgy járt volna, mint Alonso Austin-ban és úgy ítélik meg a bírák, hogy kiszorította Hamilton-t, aki a bukótérből akár meg is elözhette volna őt a szabálykönyv szerint legálisan. Ezt az esélyt nem akarta megadni Hamiltonnak, így lett belőle ez az eset. Ha hivatalosan nézzük joga volt ahhoz a kanyarhoz, mert Hamilton még nem fejezte be az előzést, így a felügyelők ezt egy véletlen elfékezésnek titulálhatták ami kevés következményt vont maga után, egyik autó se sérült, mindössze mindketten szélesre futottak miatta (nyilván ez legkevésbé Verstappenen múlt), nem szándékos kiterelésnek ítélték, ami már büntetést vont volna maga után.
Előkerült az onboard. Hát, nem csodálom, hogy eddig rejtegették. Ez nem szélesre csúszás.
csipkelli
Mr.Breaker
De értem Masiékat, miért nem akartak beleszólni. És valahol reménykedtek is abban, hogy Hamilton később megcsinálja. Adtak is Verstappennek egy utolsó figyelmeztetést az első kígyózásra.
Igazából a Mercedes is elbaszta, ilyen tempófölényt stratégiából is le kell zongorázni, Verstappen nem fog ingyen adni semmit. És ameddig húz a friss motor, el kell kerülniük a találkozásokat a pályán. Ha már nem, akkor nincs más választás.
Silverstone és Hungaroring miatt valahol nem lenne igazságos, ha nem Verstappen nyerne, de erre most reális esély van. És abban se lehet biztos, hogy jövőre vb-esélyes kocsi lesz alatta. Nem csodálom, hogy mindent belead.
csipkelli
(ha stop&go vagy hasonló, akkor Verstappen még jól is jött ki belőle, mert akkor nem biztos, hogy Botlás nem előzi meg, és még kisebb lenne az előnye, mint amilyen most)
slowmotion
Közben óvott a Mercedes. A verseny közben az onboard nélkül engedték el az esetet, elvileg ez új bizonyíték. De így is lesöpörhetik. Annyit biztos elérnek, hogy az újságírók ezzel fogják Verstappent csesztetni Katarban.
csipkelli
csebi
Ebből se lesz semmi, hülyét csinálnának a saját versenyigazgatójukból.
több mint 4 éve
Ez új bizonyíték? H is volt a sikverstone? Ahol egyértelmű új bizonyíték volt és lesöpörték …Leterelés, 5 másodperc. Véget ért volna a futam, Hamilton bekocog mögötte.emiatt amúgy milyen büntetés járna a többi x-2 pilótának?Ez ennél sokkal világosabb történet az onboard alapján.www.youtube.com/watch?v=jAyM_zXRibEEbben a manőverben szerintem benne volt az Austin-i Alonso-Kimi 1-es kanyar incidense. Be tudott volna valószínűleg fordulni Verstappen a pályán belül, de azzal lehet úgy járt volna, mint Alonso Austin-ban és úgy ítélik meg a bírák, hogy kiszorította Hamilton-t, aki a bukótérből akár meg is elözhette volna őt a szabálykönyv szerint legálisan. Ezt az esélyt nem akarta megadni Hamiltonnak, így lett belőle ez az eset. Ha hivatalosan nézzük joga volt ahhoz a kanyarhoz, mert Hamilton még nem fejezte be az előzést, így a felügyelők ezt egy véletlen elfékezésnek titulálhatták ami kevés következményt vont maga után, egyik autó se sérült, mindössze mindketten szélesre futottak miatta (nyilván ez legkevésbé Verstappenen múlt), nem szándékos kiterelésnek ítélték, ami már büntetést vont volna maga után.
csipkelli
Mr.Breaker
csipkelli
slowmotion
csipkelli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Vagy kötelezhetik, hogy adja vissza a pozíciót, ha nem tesz ennek eleget, akkor szokott az említett 5 mp kiosztásra kerülni.Leterelés, 5 másodperc. Véget ért volna a futam, Hamilton bekocog mögötte.emiatt amúgy milyen büntetés járna a többi x-2 pilótának?Ez ennél sokkal világosabb történet az onboard alapján.www.youtube.com/watch?v=jAyM_zXRibEEbben a manőverben szerintem benne volt az Austin-i Alonso-Kimi 1-es kanyar incidense. Be tudott volna valószínűleg fordulni Verstappen a pályán belül, de azzal lehet úgy járt volna, mint Alonso Austin-ban és úgy ítélik meg a bírák, hogy kiszorította Hamilton-t, aki a bukótérből akár meg is elözhette volna őt a szabálykönyv szerint legálisan. Ezt az esélyt nem akarta megadni Hamiltonnak, így lett belőle ez az eset. Ha hivatalosan nézzük joga volt ahhoz a kanyarhoz, mert Hamilton még nem fejezte be az előzést, így a felügyelők ezt egy véletlen elfékezésnek titulálhatták ami kevés következményt vont maga után, egyik autó se sérült, mindössze mindketten szélesre futottak miatta (nyilván ez legkevésbé Verstappenen múlt), nem szándékos kiterelésnek ítélték, ami már büntetést vont volna maga után.
csipkelli
Mr.Breaker
csipkelli
slowmotion
csipkelli
Plusz ezzel a fellebezéssel kis nyomás alá is helyezhetik az FIA-t, hogy máskor ilyen esetnél erősebben fogjon majd az a toll.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Leterelés, 5 másodperc. Véget ért volna a futam, Hamilton bekocog mögötte.emiatt amúgy milyen büntetés járna a többi x-2 pilótának?Ez ennél sokkal világosabb történet az onboard alapján.www.youtube.com/watch?v=jAyM_zXRibEEbben a manőverben szerintem benne volt az Austin-i Alonso-Kimi 1-es kanyar incidense. Be tudott volna valószínűleg fordulni Verstappen a pályán belül, de azzal lehet úgy járt volna, mint Alonso Austin-ban és úgy ítélik meg a bírák, hogy kiszorította Hamilton-t, aki a bukótérből akár meg is elözhette volna őt a szabálykönyv szerint legálisan. Ezt az esélyt nem akarta megadni Hamiltonnak, így lett belőle ez az eset. Ha hivatalosan nézzük joga volt ahhoz a kanyarhoz, mert Hamilton még nem fejezte be az előzést, így a felügyelők ezt egy véletlen elfékezésnek titulálhatták ami kevés következményt vont maga után, egyik autó se sérült, mindössze mindketten szélesre futottak miatta (nyilván ez legkevésbé Verstappenen múlt), nem szándékos kiterelésnek ítélték, ami már büntetést vont volna maga után.
csipkelli
Mr.Breaker
csipkelli
slowmotion
több mint 4 éve
emiatt amúgy milyen büntetés járna a többi x-2 pilótának?Ez ennél sokkal világosabb történet az onboard alapján.www.youtube.com/watch?v=jAyM_zXRibEEbben a manőverben szerintem benne volt az Austin-i Alonso-Kimi 1-es kanyar incidense. Be tudott volna valószínűleg fordulni Verstappen a pályán belül, de azzal lehet úgy járt volna, mint Alonso Austin-ban és úgy ítélik meg a bírák, hogy kiszorította Hamilton-t, aki a bukótérből akár meg is elözhette volna őt a szabálykönyv szerint legálisan. Ezt az esélyt nem akarta megadni Hamiltonnak, így lett belőle ez az eset. Ha hivatalosan nézzük joga volt ahhoz a kanyarhoz, mert Hamilton még nem fejezte be az előzést, így a felügyelők ezt egy véletlen elfékezésnek titulálhatták ami kevés következményt vont maga után, egyik autó se sérült, mindössze mindketten szélesre futottak miatta (nyilván ez legkevésbé Verstappenen múlt), nem szándékos kiterelésnek ítélték, ami már büntetést vont volna maga után.
csipkelli
Mr.Breaker
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ez ennél sokkal világosabb történet az onboard alapján.www.youtube.com/watch?v=jAyM_zXRibEEbben a manőverben szerintem benne volt az Austin-i Alonso-Kimi 1-es kanyar incidense. Be tudott volna valószínűleg fordulni Verstappen a pályán belül, de azzal lehet úgy járt volna, mint Alonso Austin-ban és úgy ítélik meg a bírák, hogy kiszorította Hamilton-t, aki a bukótérből akár meg is elözhette volna őt a szabálykönyv szerint legálisan. Ezt az esélyt nem akarta megadni Hamiltonnak, így lett belőle ez az eset. Ha hivatalosan nézzük joga volt ahhoz a kanyarhoz, mert Hamilton még nem fejezte be az előzést, így a felügyelők ezt egy véletlen elfékezésnek titulálhatták ami kevés következményt vont maga után, egyik autó se sérült, mindössze mindketten szélesre futottak miatta (nyilván ez legkevésbé Verstappenen múlt), nem szándékos kiterelésnek ítélték, ami már büntetést vont volna maga után.
csipkelli
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
www.youtube.com/watch?v=jAyM_zXRibEEbben a manőverben szerintem benne volt az Austin-i Alonso-Kimi 1-es kanyar incidense. Be tudott volna valószínűleg fordulni Verstappen a pályán belül, de azzal lehet úgy járt volna, mint Alonso Austin-ban és úgy ítélik meg a bírák, hogy kiszorította Hamilton-t, aki a bukótérből akár meg is elözhette volna őt a szabálykönyv szerint legálisan. Ezt az esélyt nem akarta megadni Hamiltonnak, így lett belőle ez az eset. Ha hivatalosan nézzük joga volt ahhoz a kanyarhoz, mert Hamilton még nem fejezte be az előzést, így a felügyelők ezt egy véletlen elfékezésnek titulálhatták ami kevés következményt vont maga után, egyik autó se sérült, mindössze mindketten szélesre futottak miatta (nyilván ez legkevésbé Verstappenen múlt), nem szándékos kiterelésnek ítélték, ami már büntetést vont volna maga után.
csipkelli
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=jAyM_zXRibEamugy szamomra ez komoly problema h nem buntetik meg itt Maxot, mert ez veszelyes. ezt ugy mondom h Maxnak szoritok iden Gasly mellett.
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
www.youtube.com/watch?v=jAyM_zXRibEElőkerült az onboard. Hát, nem csodálom, hogy eddig rejtegették. Ez nem szélesre csúszás.
több mint 4 éve
Hivatalosan is Zhou lesz a 2.pilóta az Alfánál, az olasz Jézusnak viszlátVan pár ember akikkel nagyon követjük az F1-et, és egyből küldjük egymásnak ha valamit olvasunk (spanyolul, portugálul, olaszul, angolul), nem vagyok beépített ember 😀+5-ös büntetést kap Lajos motorcsere miatt.Csak igazad lett a motorcserével megkövetem magam. Gyanús vagy te nekem, még a sajtó se tudta, te már biztosra írtad a motorcserét, csak nem van egy beépített embered a Mercedesnél? 😄
Heisman
Ezt a Hringes motorfejlesztést nagyon úgy néz ki elkapkodta a Merci és beerőltettek egy még nem épp kiforrott motorfejlesztést idő előtt. Összességében ezzel inkább csökkentették a vb esélyeiket mintsem növelték volna.
Mr.Breaker
A héten már terjengett random oldalakon az ICU csere. Nyilván nem a nagyobb helyeken.
Btw ilyen az is hogy Zhou lesz a 2.pilóta az Alfánál, mert lefotóztak egy plakátot amin már gratulálnak neki. A Red Bull fehér festése meg benne volt a játékban mint kód, azt onnan lehetett megtudni.
Heisman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
több mint 4 éve
ha vigasztal ma én is benéztem a moto2-n, mikor írták, hogy Gardner és Fernandes között mennyi a különbség, ott én meg 25-18-csal számoltam, egy körrel később esett le, hogy itt 25-20 a pontkiosztásjó akkor ezt benéztem, főleg hogy a 3. helyezet MotoGP-ben 16 pontot, a 4. 13 pontot kap 😀Kolléga a sprint futamra célzott szerintem, ugyanis ha nincs a kizárás simán behúzza azt is Hamilton, így +1 ponttal közelebb került volna Verstappenhez, ahelyett, így 2 pontot vesztett vele szemben.ez nem a motoGP, 25 18 15 a pontszámSemmi nem történt. Mexikóban az RBR volt esélyesebb be is húzta. Azt, hogy 15 mp-t vert röhögve Maxi Hamira nem számított, így is +7 pont.A dologhoz hozzátartozik, hogy hála a Hamiék bénázásának ők csak 5-öt hoztak Verstappenen, holott a tempóelőny alapján minimum 8-at kellett volna.
Most látszott, hogy Hami az esélyes, igaz ő egy picit nehezebben, de behúzta, de ő is csak +7-et hozott.
Hozta mindenki a papírformát, annyi, hogy Hami jóval nehezebben!
NB2
Jughead
ott 25 20 17 15 stb mert 15 ember kap pontot, f1-ben csak 10
Heisman
Mr.Breaker
Heisman
több mint 4 éve
Lesz még itt rajt utáni crash az uccsó 3 futamon, nem hinném h mind Lajos mind Max befejezi mindhármat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Sztem is ez inkább Lajosnak all már, meglepne ha Verstappen megőrizne a vezetést kivéve ha technika szól kozbeMotorokkal hogyan is állnak?
csebi
Max: Hungaroringen berakott 3-as, Szocsiban 4-es.
Hamilton: Spa 3, Isztambul 4, Interlagos 5.
Ha minden igaz. Verstappen a 4-esben teljes új csomagot kapott, Hamiltonnál a 4. és 5. csak V6-os.
több mint 4 éve
Nem mondtam, hogy egyértelműen azt most utólag te hoztad be.Melyik világbajnoki évében volt egyértelműen jobb nála valaki? 08ban Massa is dobott el futamokat önhibából, szóval az nem ér. Hibrid éra, meg nem igazán bemérhető reálisan, mert mindeddig csak csapattárs volt valós ellenfél. Az idei szezon képében a 17-es és 18-as Ferrari kísérlet is megmosolyogtató.A többi idényben is volt 😀 az semmit nem jelent 😊lehet, de speciel ebben az évben volt nála jobb teljesítmény eddig 😀Innen LH behúzza a nyolcadikat mert kell a comeback Story a fos LibertynekMinden idők legjobb pilótája jogosan szerzi meg minden idők legtöbb vb-címét.
ThundersNFL
Szokol
esanders10
Toca
esanders10
Szerintem utóbbi években többször volt jobb teljesítmény nála. Persze az, hogy ez nem az első helyért ment más kérdés.
több mint 4 éve
Sztem is ez inkább Lajosnak all már, meglepne ha Verstappen megőrizne a vezetést kivéve ha technika szól kozbe
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Az RB vagy a Mercedes-é a jobb autó idén eszmefuttatáshoz kis időmérős statisztika a nyáriszünet utánról. Volt összesen azóta 8 hétvége, ha levesszük a 2 esős időmérőt, a Mercedes 4-szer bizonyúlt gyorsabbnak, az RB 2-szer. Ezeken az időmérőkőn az RB-k átlagosan 0,123 ezreddel voltak gyorsabbak, a Mercik ezzel szemben a 4 időmérőn átlagosan már 0,381 ezreddel előzték meg a legjobb RB-s pilótát. Ezért is vagyok értetlen azon állítások után akik azt mondják ez már eldőlt Verstappen javára, hiába vezet 3 futammal a vége előtt 14 ponttal, továbbra is ő az underdog ebben a vb csatában, az RB-nek csak megvillanásai vannak a Silverstone-i Mercedes fejlesztések óta, a konstans tempóelőny egyértelműen a Mercedesé.
több mint 4 éve
Előbbihez még annyit hogy eddig részben azért nem zavart a rekorddöntögetés, mert Lewis valóban méltó rá tehetségügyileg, nem sajnálja az ember tőle (az persze bosszantó hogy küzdeni sem kellett sokszor) DE ami a legfontosabb szerintem hogy az eddigi világbajnoki címeinél nem volt egyértelműen jobb nála valaki, egyik évben sem. Legalábbis nem tudsz rámutatni. Ha volt is valaki azt nem láttuk, láthattuk ala Alonso-Meki effektus. (15 és 18 között) De ezt sosem tudjuk meg.Ez az idei szezon ilyen téren is más, és számomra ezért fájna nagyon ha hozzá kerülne a trófea.
Záró gondolatom. Pls ott a közel keleten, vhogy csússzatok meg, nem kell az a futam még idén Jeddahban 😊)
Szerkesztette: esanders10
több mint 4 éve
Melyik világbajnoki évében volt egyértelműen jobb nála valaki? 08ban Massa is dobott el futamokat önhibából, szóval az nem ér. Hibrid éra, meg nem igazán bemérhető reálisan, mert mindeddig csak csapattárs volt valós ellenfél. Az idei szezon képében a 17-es és 18-as Ferrari kísérlet is megmosolyogtató.A többi idényben is volt 😀 az semmit nem jelent 😊lehet, de speciel ebben az évben volt nála jobb teljesítmény eddig 😀Innen LH behúzza a nyolcadikat mert kell a comeback Story a fos LibertynekMinden idők legjobb pilótája jogosan szerzi meg minden idők legtöbb vb-címét.
ThundersNFL
Szokol
esanders10
Toca
Szerkesztette: esanders10