Autó- és motorsportok
Jó döntés.
BREAKING: @LandoNorris signs a new multi-year contract with @McLarenF1
— Formula 1 (@F1) May 19, 2021
The announcement cements McLaren's driver line-up of Norris and Daniel Ricciardo for 2022 and beyond#F1 pic.twitter.com/20S08OQeZU
iktriad
Continue game? 🎮📝 @LandoNorris pic.twitter.com/udFRMV3EGG
— McLaren (@McLarenF1) May 19, 2021
BREAKING: @LandoNorris signs a new multi-year contract with @McLarenF1
— Formula 1 (@F1) May 19, 2021
The announcement cements McLaren's driver line-up of Norris and Daniel Ricciardo for 2022 and beyond#F1 pic.twitter.com/20S08OQeZU
Nem rossz.Itt megemlítendő Byron 11 versenyes Top 10-es sorozata is, elképesztő amit csinál.
A historic day for Hendrick Motorsports at the @MonsterMile!
— NASCAR (@NASCAR) May 16, 2021
Congratulations to @TeamHendrick for becoming the first organization since Roush Fenway Racing in 2005 to finish 1-2-3-4 in a NASCAR Cup Series race! pic.twitter.com/tCWG4WmbMU
iktriad
Ez a kép pedig az idei kedvencem eddig autósport kategóriában.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
A historic day for Hendrick Motorsports at the @MonsterMile!
— NASCAR (@NASCAR) May 16, 2021
Congratulations to @TeamHendrick for becoming the first organization since Roush Fenway Racing in 2005 to finish 1-2-3-4 in a NASCAR Cup Series race! pic.twitter.com/tCWG4WmbMU
ja. csak nyerhetett volna Elliott is.Mondjuk nekem ez az egy negatívum, idén azon találtam magam hogy mindenki szimpatikus ebből a mezőnyből 😊Ott elgurult a gyógyszer nála ez nem is kérdés, irtam én is ha emlékszel, hogy parasztság volt tőle.De most komolyan, lehet ezt a srácot nem szeretni? 🙂Igen, lehet nem szeretni, 300-nál azért nem kéne dodzsemezni Mirrel 😀
Cowboykarcsi90
Heisman
De ez bárkivel előfordul, szerintem ettől függetlenül a legszimpatikusabb személyiség a rajtrácson.
Legalábbis nekem. Mert nyilván ez teljesen szubjektív dolog. 🙂
Cowboykarcsi90
Közben a Hendrick Motorsports mind a 4 autó Top4-ben ért célba. Elképesztő 😮
Heisman
Igen mert javában egy őrség váltást láthatunk. Vagy legalábbis markáns változást az élmezőnyben. Ha jelenleg 3 motorost kellene megneveznem bajnoki harcosként, én a Quartararo-Bagnaia-meg tudjátok ki hármast sorolnám fel. Mondjuk 2019ben ezekből ki volt már meg? Ok Fabio már vilantotta az oroszlán körmeit de nem volt még VB aspiráns....idén azon találtam magam hogy mindenki szimpatikus ebből a mezőnyből 😊Ott elgurult a gyógyszer nála ez nem is kérdés, irtam én is ha emlékszel, hogy parasztság volt tőle.De most komolyan, lehet ezt a srácot nem szeretni? 🙂Igen, lehet nem szeretni, 300-nál azért nem kéne dodzsemezni Mirrel 😀
Cowboykarcsi90
Heisman
De ez bárkivel előfordul, szerintem ettől függetlenül a legszimpatikusabb személyiség a rajtrácson.
Cowboykarcsi90
Heisman
Jelenleg Marquez se nyeri hülyere magát így őt se lehet most annyira utálni.
Szoval igazából új arcok mennek a bajnoki címért hétről hétre ennél fogva relatíve tiszta lappal mindenki. Nincsenek még akkora rivalizálasok kialakulva mint ami potenciálisan majd 2-3 év mulva lesz. Nincsenek meg a sérelmek, a ki kivel volt fasz ekkor és ekkor ezért most még mindenk nagyon tökösnek de egyben a sportszerűség minta képének tűnik. Majd el múlik 🙂
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
One of the most historic partnerships in motorsport, brought to life for the most iconic race in Formula 1. #GulfXMcLaren #MonacoGP pic.twitter.com/fiCo8YU39t
— McLaren (@McLarenF1) May 16, 2021
Mondjuk nekem ez az egy negatívum, idén azon találtam magam hogy mindenki szimpatikus ebből a mezőnyből 😊Ott elgurult a gyógyszer nála ez nem is kérdés, irtam én is ha emlékszel, hogy parasztság volt tőle.De most komolyan, lehet ezt a srácot nem szeretni? 🙂Igen, lehet nem szeretni, 300-nál azért nem kéne dodzsemezni Mirrel 😀
Cowboykarcsi90
Heisman
Cowboykarcsi90
Közben a Hendrick Motorsports mind a 4 autó Top4-ben ért célba. Elképesztő 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Larson nagyon meggyőző ismét, ha a szerencse is melléáll majd, a bajnokság egyik legnagyobb esélyese lesz.A Larson speciális 😀
Hamlin hozza megint a Top 5-öt, de ez az autó megint nem esélyes a győzelemre simán sebességből. :-/
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Ha jól tudom jövőre jönnek a 18 colosok!?
Hamlin hozza megint a Top 5-öt, de ez az autó megint nem esélyes a győzelemre simán sebességből. :-/
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Ott elgurult a gyógyszer nála ez nem is kérdés, irtam én is ha emlékszel, hogy parasztság volt tőle.De most komolyan, lehet ezt a srácot nem szeretni? 🙂Igen, lehet nem szeretni, 300-nál azért nem kéne dodzsemezni Mirrel 😀
Cowboykarcsi90
Heisman
De most komolyan, lehet ezt a srácot nem szeretni? 🙂Igen, lehet nem szeretni, 300-nál azért nem kéne dodzsemezni Mirrel 😀
Cowboykarcsi90
Én élveztem miközben néztem, szórakoztatott, nem lehetett tudni mi lesz a kimenetel, egy pontig bárki nyerhetett volna.Szerintem jó futam volt, a végén lehetett volna 1-2 kör, hogy Zarco Miller seggében, de így se volt rossz.mi volt ebben jó futam?😊 a 4. helyezett ember már fél órával le volt maradva a dobogósoktól...
Sobri Jóska
NB2
Ebbe belekötni olyan, mintha arról győzködnél, hogy a szusi jobb, mint a töltöttkáposzta.
Neked az ízlik, nekem ez.
Szerintem jó futam volt, a végén lehetett volna 1-2 kör, hogy Zarco Miller seggében, de így se volt rossz.mi volt ebben jó futam?😊 a 4. helyezett ember már fél órával le volt maradva a dobogósoktól...
Sobri Jóska
száraz indulás Miller, Vin, Quarta, MM, de MM esik hátra, leszakad az ég, jön a szokásos Vin betojás, MM meg majd 3 mp-cet ledolgoz és a szokásos boxos gyors motorcsere és első, MM, Quarta, Miller, Suzukik közben eldobják, a többiek nagyon lemaradnak, MM gyors majd eldobja 😕 Miler kap 2 hosszúkörös büntit, de még így is leveri Quartát, majd jön Zarco és ő is, Bagnaia majdnem bejön 3.-nak, de amúgy az első 2-3 kör után unalmas verseny volt. Jah MM amúgy 1,8-cal gyorsabb a 10. helyen mint Miller (18.-ról jött fel az esés után), majd megint kicsúszott 😕Jól van Marquez a helyére került😃Melyik értelemben? 😀
KoporShow
Nem tudtam megnézni a futamot, milyen volt?
Coolearie
Első helyről kiesett.Jól van Marquez a helyére került😃Melyik értelemben? 😀
KoporShow
Coolearie
Nem a kedvencem Marc nyert már eleget.🤣
Szárazon kezdtek, pár kör után leszakadt az eső, motort cseréltek majd kisütött a nap. Ennek ellenére a futam viszonylag nyugodt volt.
Zarco felzárkózása szép volt.
Szerkesztette: KoporShow
Jól van Marquez a helyére került😃Melyik értelemben? 😀
KoporShow
Bagnaiaval nem tudom mi történt. Bár az is igaz, hogy ha tényleg esni fog holnap, sok jelentőség nem lesz az időmérős helyeknek.