Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Na Bottas hogyan fogja elszurni? Téteket lehet megtenniÖsszemegy Verstappennel! 🙃
csebi
több mint 5 éve
A hideg jó lehet a Ferrarinak?
több mint 5 éve
Na Bottas hogyan fogja elszurni? Téteket lehet megtenni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Egy olyan versenyosztályban ahol 13-an nyertek versenyt ott nehéz kiemelkedni, de a kis Schumi mégis behúzta, mert stabilan tudta kezelni a két futamot, főleg év végén. Én "Svarcinak" szurkoltam, de ő pl sokszor DNF-ezett és nem tudta jól kezelni a gumit, ezáltal a futamok végére rendszeresen hátraesett, főleg itt a szezon második felében. Sok jó versenyzőt láttam, de stabilt nem. Kérdés, hogy abban a bűn gyenge Haas-ban mit tud villantani Schumi.Egyébként Ilott iszonyatosan verheti a fejét a falba, mert MINDEN úgy alakult az ellenfelének ahogy elképzelte, Ő nem tudta hozni magát. Minden adott volt, hogy behúzza, de már szombaton is elszúrta.
Egyébként én örülök, hogy a tv adja ezeket a versenyeket, mert ez tényleg még igazi autóverseny, rengeteg esélyessel, győztessel, harccal, előzéssel.
több mint 5 éve
Szerintem nem lesz olyan jó mint az apja...de tévedhetekNem vállaltál nagyot ezzel a jóslattal 😀
ThundersNFL
De hozzáteszem, én sem látom bele, hogy különösebben sikeres lesz. Pechjére ráadásul egy nagyon erős fiatal mag (Verstappen-Leclerc-Russell) állt össze akikkel meccselni kéne a következő 10-12 évben. Ahhoz meg előbb virítani kell, hogy megkapja hozzá az autót is.
Szurkolok neki, hogy ne csak a neve tartsa a Forma-1-ben, de 3-4 szezonnál nem látok többet a pályafutásában.
több mint 5 éve
dawyd728
4 149
Szerintem nem lesz olyan jó mint az apja...de tévedhetekSchumacher név nélkül nem lenne minden évben a legjobb csapatban és már 2-3 éve lemorzsolódott volna az f1 felé vezető úton. Ugyan sokkal tehetségtelenebbek is jutottak már el az F1-be sőt lesznek jövőre is a mezőny tagjai, de a hype ami körül öleli az elég zavaró. Szerintem azt a karriert se fogja befutni, amit Earnhardt Jr. képes volt, pedig ő sem a legélesebb kés volt a
ThundersNFL
több mint 5 éve
Szerintem nem lesz olyan jó mint az apja...de tévedhetek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Alesi az Jean fia?Az F2 baromi izgi!rohadt jó verseny, Illott mögött mivan!!!
steelwolf
de a vb szerintem eldőlt Ilott lassú sajna, pedig az esélye megvolt
NB2
Mindjàrt utána nèzek..
több mint 5 éve
Az F2 baromi izgi!
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Ezért nem akarnak gecik lenni vele, és az utolsó futam után jelentik csak be Perezt.Egyszerűbb a képlet: thai tulaja van a Red Bullnak.Foggalmam sincs h mi lehet Albonnal Hornerről de biztosan durvább cucc mint Szájer sexdrogbulikáiAlbon ma is kiesik a Q2-ben... ja és persze Verstappen persze első lettAlbon menjen, a Mercikben maradt még.
Pár perc és indul a Q3, hajrá Russell 😊
Heisman
csipkelli
csebi
empty taxi
több mint 5 éve
Egyszerűbb a képlet: thai tulaja van a Red Bullnak.Foggalmam sincs h mi lehet Albonnal Hornerről de biztosan durvább cucc mint Szájer sexdrogbulikáiAlbon ma is kiesik a Q2-ben... ja és persze Verstappen persze első lettAlbon menjen, a Mercikben maradt még.
Heisman
csipkelli
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Leclerc csoda köre, szélárnyék nélkül(!!!!)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Leclerc azzal a fossal mit ment...
Draft

több mint 5 éve
Az IndyCar vezetői tárgyalnak a Ferrarival egy esetleges csatlakozásról, mint beszállító.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nagyon durva első körök lesznek itt, főleg ha lesz drs is!azért russel hosszú tempója nem igazán jó, de gyakorlásnak megteszi, ha bejön a dobogóra, szerintem mindenki elégedett lesz
persze én annak fogok szurkolni, hogy nyerjen😊
most szerintem a 7 órás nfl meccsek háttérbe szorulnak, mert jó versenyre van kilátás
több mint 5 éve
Leclerc 😁
több mint 5 éve
Holnap ezen 87 kör...sprintverseny feeling
Draft

több mint 5 éve
Foggalmam sincs h mi lehet Albonnal Hornerről de biztosan durvább cucc mint Szájer sexdrogbulikáiAlbon ma is kiesik a Q2-ben... ja és persze Verstappen persze első lettAlbon menjen, a Mercikben maradt még.
Heisman
csipkelli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
26 ezred. Bottas úgyis elbasz valamit holnap. Hamilton meg ne siessen vissza.
több mint 5 éve
Majdnem meglett.. holnap hajra Russel!
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Albon ma is kiesik a Q2-ben... ja és persze Verstappen persze első lettAlbon menjen, a Mercikben maradt még.
Heisman
több mint 5 éve
Albon ma is kiesik a Q2-ben... ja és persze Verstappen persze első lettPár perc és indul a Q3, hajrá Russell 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
olyan mintha Illot nem DRS-ezne a célegyenesben