NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 020
53
01:35 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
13 órája
Rosario és DeJong, micsoda infield depth!A Yankees tárgyal a Marlinsszal Edward Cabrera kapcsán. Végül is, sosem lehet túl sok kezdőd, ha a Yankees vagy.Majdnem sikerült az üzlet. De Jong megvan úgyhogy nincs gond.
Mikey
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
13 órája
A Yankees tárgyal a Marlinsszal Edward Cabrera kapcsán. Végül is, sosem lehet túl sok kezdőd, ha a Yankees vagy.Majdnem sikerült az üzlet. De Jong megvan úgyhogy nincs gond.
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 napja
Kellenek, de csak dobni. Amikor LF-en nem tudják befutni a single-t, mellényúlnak, és triple lesz belőle, az vicces, de nem hasznos.kellenek a jo dobok,kezdok. akar bullpenbe is es behozni oket.fiam megtalálta a konzolon az MLB The Show 24-et, feltette játszani a legjobb játékosokat. játszott, Mookie, Freddie... Kershaw asszem CF volt védekezésben, Glasnow talán 2B, és négy van öt pitcher játszott mezőnyben 😊A Yankees tárgyal a Marlinsszal Edward Cabrera kapcsán. Végül is, sosem lehet túl sok kezdőd, ha a Yankees vagy.mi meg majd first basere is kezdot rakunk majd.
Mikey
csebi
slowmotion
YoungZeeZee
2 napja
YoungZeeZee
9 427
kellenek a jo dobok,kezdok. akar bullpenbe is es behozni oket.fiam megtalálta a konzolon az MLB The Show 24-et, feltette játszani a legjobb játékosokat. játszott, Mookie, Freddie... Kershaw asszem CF volt védekezésben, Glasnow talán 2B, és négy van öt pitcher játszott mezőnyben 😊A Yankees tárgyal a Marlinsszal Edward Cabrera kapcsán. Végül is, sosem lehet túl sok kezdőd, ha a Yankees vagy.mi meg majd first basere is kezdot rakunk majd.
Mikey
csebi
slowmotion
2 napja
fiam megtalálta a konzolon az MLB The Show 24-et, feltette játszani a legjobb játékosokat. játszott, Mookie, Freddie... Kershaw asszem CF volt védekezésben, Glasnow talán 2B, és négy van öt pitcher játszott mezőnyben 😊A Yankees tárgyal a Marlinsszal Edward Cabrera kapcsán. Végül is, sosem lehet túl sok kezdőd, ha a Yankees vagy.mi meg majd first basere is kezdot rakunk majd.
Mikey
csebi
2 napja
A Yankees tárgyal a Marlinsszal Edward Cabrera kapcsán. Végül is, sosem lehet túl sok kezdőd, ha a Yankees vagy.mi meg majd first basere is kezdot rakunk majd.
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 napja
A Yankees tárgyal a Marlinsszal Edward Cabrera kapcsán. Végül is, sosem lehet túl sok kezdőd, ha a Yankees vagy.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
14 napja
Közben neg Kershaw-éknál beesett az ötödik kölök. Jó éve volt.
15 napja
Ryan O'Hearnt leigazoltuk. Nem tűnik olyan rossznak.🙂 Meg Brandon Lowe is jött. Két egész értelmes s ezáltal meglepő Pirates igazolás.🙂Ugyanitt Boldog Karácsonyt mindenkinek! 🙂
17 napja
Majd ha visszavonult, akkor fog sokat keresni. Asszem évi kettőt keres, hatvannyolcat eltoltak, és talán negyvenháromnak számít a CBT-számítás szempontjából.A Los Angeles Dodgersnek szó szerint meg kell fizetnie az egymást követő két MLB-bajnoki címének az árát. Az MLB ugyanis elkészítette a 2025-ös idény luxusadó-bevallását minden csapat számára, ami alapján a Dodgersnek abszolút ligarekordot jelentő 169,4 millió dolláros luxusadót kell befizetnie.Úgy hogy Ohtaninál a takarító is többet keres. Gondolom egyébként nem sajnálják.
Az összeg mértékét elhelyezendő: 12 olyan csapat szerepel az MLB-ben, aminek ennél a komplett bérkerete (!) alacsonyabb. A bajnokcsapat története során immár 519,4 millió dollárnyi luxusadót fizetett be, amivel átvette a vezetést az örökrangsorban a New York Yankeestől (514,2).
zacknorb
Matthew99
De ez azzal is jár, hogy húsz év múlva is fizetni fogja őket a Dogers, ehhez kell a kurva nagy bátorság, mert addig bármi közbejöhet.
Ugyanakkor viszont kurvára örülnék, ha a CBA-ban foglalkoznának ezzel, és abbahagy(at)nák ezt a gyakorlatot. Akár azon az áron is, hogy a Dogers szétszéled. Kiesni csak nem fognak...
17 napja
Pont akartam írni, hogy simán kitermeli. Látszik, hogy hosszú távban gondolkodnak.nekem meg mindig az a durva h kitermelik ezt a penzt a csapatok.ebben az esetben a dodgersA Los Angeles Dodgersnek szó szerint meg kell fizetnie az egymást követő két MLB-bajnoki címének az árát. Az MLB ugyanis elkészítette a 2025-ös idény luxusadó-bevallását minden csapat számára, ami alapján a Dodgersnek abszolút ligarekordot jelentő 169,4 millió dolláros luxusadót kell befizetnie.És az a baj, hogy nem monopóliuma van ebben a Dodgersnek, mert minden big-market teamnek adott lenne hogy 19-re lapot húzzon, egyszerűen csak átírták a játékszabályokat úgy, hogy betartották a szabályokat.
Az összeg mértékét elhelyezendő: 12 olyan csapat szerepel az MLB-ben, aminek ennél a komplett bérkerete (!) alacsonyabb. A bajnokcsapat története során immár 519,4 millió dollárnyi luxusadót fizetett be, amivel átvette a vezetést az örökrangsorban a New York Yankeestől (514,2).
zacknorb
Kíváncsi vagyok mi lesz a válaszreakció a következő 10 évben a többi csapattól, biztos, hogy a kockázatkerülés háttérbe fog szorulni. Szerintem a Dodgers sikere nyilván az okos üzleti modellből (merchandising, jegyek, dodgers-kultusz) fakad, de évek óta a liga legelitebb farmrendszerük van, főleg bullpen oldalon. Rohadt sokat invesztáltak biomechanikai laborokba, pitch designre is külön hangsúlyt fektetnek és sok ilyen független pitching labbel van szerződésük, és a dobóikon is regular season alatt pitch-limit van inningekre, pont a hosszú távú befektetés reményében.
Ez pont ugyanaz mint ami Billy Beane víziója volt, csak ők ezt már egy teljesen másik szinten űzik, kábé a négyzetre emelték. Kíváncsi vagyok hogy az ilyen Soto-szintű contractek mennyire fognak kihalni a közeljövőben, és mennyi új development center fog épülni még a periféria-országokban (Kuba, Venezuela, Dominika), de szerintem már így mentalityből fakadóan is inkább Japán lesz a stratégiai fókusz, mert egyszerűen más a pszichológia és sokkal könnyebben trainelhető játékosok
Salty
YoungZeeZee
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
18 napja
YoungZeeZee
9 427
nekem meg mindig az a durva h kitermelik ezt a penzt a csapatok.ebben az esetben a dodgersA Los Angeles Dodgersnek szó szerint meg kell fizetnie az egymást követő két MLB-bajnoki címének az árát. Az MLB ugyanis elkészítette a 2025-ös idény luxusadó-bevallását minden csapat számára, ami alapján a Dodgersnek abszolút ligarekordot jelentő 169,4 millió dolláros luxusadót kell befizetnie.És az a baj, hogy nem monopóliuma van ebben a Dodgersnek, mert minden big-market teamnek adott lenne hogy 19-re lapot húzzon, egyszerűen csak átírták a játékszabályokat úgy, hogy betartották a szabályokat.
zacknorb
Kíváncsi vagyok mi lesz a válaszreakció a következő 10 évben a többi csapattól, biztos, hogy a kockázatkerülés háttérbe fog szorulni. Szerintem a Dodgers sikere nyilván az okos üzleti modellből (merchandising, jegyek, dodgers-kultusz) fakad, de évek óta a liga legelitebb farmrendszerük van, főleg bullpen oldalon. Rohadt sokat invesztáltak biomechanikai laborokba, pitch designre is külön hangsúlyt fektetnek és sok ilyen független pitching labbel van szerződésük, és a dobóikon is regular season alatt pitch-limit van inningekre, pont a hosszú távú befektetés reményében.
Ez pont ugyanaz mint ami Billy Beane víziója volt, csak ők ezt már egy teljesen másik szinten űzik, kábé a négyzetre emelték. Kíváncsi vagyok hogy az ilyen Soto-szintű contractek mennyire fognak kihalni a közeljövőben, és mennyi új development center fog épülni még a periféria-országokban (Kuba, Venezuela, Dominika), de szerintem már így mentalityből fakadóan is inkább Japán lesz a stratégiai fókusz, mert egyszerűen más a pszichológia és sokkal könnyebben trainelhető játékosok
Salty
18 napja
A Los Angeles Dodgersnek szó szerint meg kell fizetnie az egymást követő két MLB-bajnoki címének az árát. Az MLB ugyanis elkészítette a 2025-ös idény luxusadó-bevallását minden csapat számára, ami alapján a Dodgersnek abszolút ligarekordot jelentő 169,4 millió dolláros luxusadót kell befizetnie.És az a baj, hogy nem monopóliuma van ebben a Dodgersnek, mert minden big-market teamnek adott lenne hogy 19-re lapot húzzon, egyszerűen csak átírták a játékszabályokat úgy, hogy betartották a szabályokat.
zacknorb
18 napja
A Los Angeles Dodgersnek szó szerint meg kell fizetnie az egymást követő két MLB-bajnoki címének az árát. Az MLB ugyanis elkészítette a 2025-ös idény luxusadó-bevallását minden csapat számára, ami alapján a Dodgersnek abszolút ligarekordot jelentő 169,4 millió dolláros luxusadót kell befizetnie.Úgy hogy Ohtaninál a takarító is többet keres. Gondolom egyébként nem sajnálják.
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
18 napja
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
18 napja
A Los Angeles Dodgersnek szó szerint meg kell fizetnie az egymást követő két MLB-bajnoki címének az árát. Az MLB ugyanis elkészítette a 2025-ös idény luxusadó-bevallását minden csapat számára, ami alapján a Dodgersnek abszolút ligarekordot jelentő 169,4 millió dolláros luxusadót kell befizetnie. Az összeg mértékét elhelyezendő: 12 olyan csapat szerepel az MLB-ben, aminek ennél a komplett bérkerete (!) alacsonyabb. A bajnokcsapat története során immár 519,4 millió dollárnyi luxusadót fizetett be, amivel átvette a vezetést az örökrangsorban a New York Yankeestől (514,2).
Poloska vagyok.
21 napja
Utánozás majomszokás! Bár a Dogersnek sikerült így...New York egyik fele folytatja a másik "lerablását". Ezek nem látják, hogy mi is egy helyben toporgunk?én bírtam Weavert, sajnálom, hogy elengedtük. lassan amúgy annyi starterrel hoznak minket szóba, hogy ha nyárra mki felépül akkor starterek töltik meg a bullpent is ...
Matthew99
csebi
21 napja
New York egyik fele folytatja a másik "lerablását". Ezek nem látják, hogy mi is egy helyben toporgunk?én bírtam Weavert, sajnálom, hogy elengedtük. lassan amúgy annyi starterrel hoznak minket szóba, hogy ha nyárra mki felépül akkor starterek töltik meg a bullpent is ...
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
New York egyik fele folytatja a másik "lerablását". Ezek nem látják, hogy mi is egy helyben toporgunk?A Subway Series alatt majd mindenki rossz öltözőbe megy 😊
Matthew99
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
22 napja
New York egyik fele folytatja a másik "lerablását". Ezek nem látják, hogy mi is egy helyben toporgunk?

24 napja
20 -> 25www.mlb.com/news/pete-alonso-on-why-he-chose-no-25-for-orioles
de
eutawstreetreport.com/pete-alonso-ryan-mountcastle-coby-mayo/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
28 napja

www.mlb.com/orioles/news/why-pete-alonso-is-a-fit-for-the-orioles-in-2026
Orioles fans, having seen the backend of Davis’ career, know this as well as anyone 😀 😀 😀
blogs.fangraphs.com/peter-out-orioles-swipe-alonso-from-mets/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
28 napja
A Polar Bear áprilisban pihen 😊Lehet a bejelentés óta se hiszi el, nézi a dátumokat nincs e április elseje és hasonlók. 😀First baseman Pete Alonso and the Baltimore Orioles are finalizing a five-year, $155 million contract, sources tell ESPN. Alonso leaves the Mets to make a loaded AL East even better.Ezt meg kellett volna hagyni Robinak 😄
KeyG
Matthew99
KeyG
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
29 napja
Lehet a bejelentés óta se hiszi el, nézi a dátumokat nincs e április elseje és hasonlók. 😀First baseman Pete Alonso and the Baltimore Orioles are finalizing a five-year, $155 million contract, sources tell ESPN. Alonso leaves the Mets to make a loaded AL East even better.Ezt meg kellett volna hagyni Robinak 😄
KeyG
Matthew99
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
29 napja
First baseman Pete Alonso and the Baltimore Orioles are finalizing a five-year, $155 million contract, sources tell ESPN. Alonso leaves the Mets to make a loaded AL East even better.Ezt meg kellett volna hagyni Robinak 😄
KeyG