Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Alec Mills no hitter 😀
több mint 5 éve
Meg több a hurrikán...New Orleanst én is jobban szeretném... (jobb a klíma! 😊 is!)Red Sox?Boston.
(nem divat? mi a baj vele?)
zemanla
Mikey
zemanla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Sixto megint zseniális volt. Elképesztő ez a srác.
több mint 5 éve
Ó amit a 2. inningtől mutatott Stiever, az valami bámulatos volt. Szép jövője van a pitchingnek Chicago déli oldalán.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Azt hiszem ezt a mai meccset elengedem... Így 3. inning 9:0-nál 😀
több mint 5 éve
New Orleanst én is jobban szeretném... (jobb a klíma! 😊 is!)Red Sox?Boston.
zemanla
Mikey

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Red Sox?Boston.
zemanla
több mint 5 éve
Hogy elcsúszott? Rossz volt a kitámasztás és kifordult a bal lába.😀😀😀De ez miért történt?
twitter.com/SportsCenter/status/1305171945722445824?s=20
Mikey
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
😀😀😀De ez miért történt?
Mikey
több mint 5 éve
😀😀😀Ez milyen!?🤣
Mikey

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
SF Giants 👑beírtam akikre emlékeztem így hirtelen 😊két hsz nem lehet egyszerre kiemelve, majd az elsőbe szépen bemásolgatomEz is jó. 👍
r.baggio
Sobri Jóska: Los Angeles Angels
Sobri Jóska
r.baggio
Blue Jays szimpatizáns
Szerkesztette: nagir

több mint 5 éve
Red Sox?(nem divat? mi a baj vele?)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Padres
több mint 5 éve
Pirates (másodsorban Dodgers, harmadsorban Padres)
több mint 5 éve
Giants. (Mellettük még erősen Orioles, Athletics, Blue Jays)
több mint 5 éve
😀😀😀twitter.com/SportsCenter/status/1305171945722445824?s=20
több mint 5 éve
Orioles👍
több mint 5 éve
Nagyon király, h mindenki fejedelmi többesben beszél a csapatoktól, lehet, ti tudjátok is, h ki-, kinek szurkol.🙂én az Athleticsnek, ezért vagyok szomorú, hogy kiesett egész szezonra az egyik legjobb játékosuk, Matt Chapman.
zemanla
buhloone mindstate
több mint 5 éve
beírtam akikre emlékeztem így hirtelen 😊két hsz nem lehet egyszerre kiemelve, majd az elsőbe szépen bemásolgatomEz is jó. 👍
r.baggio
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
két hsz nem lehet egyszerre kiemelve, majd az elsőbe szépen bemásolgatomEz is jó. 👍
r.baggio
több mint 5 éve
két hsz nem lehet egyszerre kiemelve, majd az elsőbe szépen bemásolgatom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nagyon király, h mindenki fejedelmi többesben beszél a csapatoktól, lehet, ti tudjátok is, h ki-, kinek szurkol.🙂Teljesen jogos.
De én csak azt látom, h Saints-, Steelers, stb szurker kommentelt...a (tegnapi) műsort még nem vágom fejből....
😀😀😀😀
Vagy még nagyon kezdő vok BB ban?!
zemanla
Én is rászoktam erre a topicra, de fingom nincs kinél mit takar, és melyik csapatról van szó, amikor olvasom, hogy “nálunk, nyertünk, a dobónk” stb. 😊
Ha mindenki beírja kinek drukkol, akkor egy posztba szívesen összegzem, amit aztán ki lehet pinelni felülre, ha lehetséges hogy két kiemelt hsz. legyen egyszerre.
Majd baggio megmondja.
több mint 5 éve
Nagyon király, h mindenki fejedelmi többesben beszél a csapatoktól, lehet, ti tudjátok is, h ki-, kinek szurkol.🙂De én csak azt látom, h Saints-, Steelers, stb szurker kommentelt...a (tegnapi) műsort még nem vágom fejből....
😀😀😀😀
Vagy még nagyon kezdő vok BB ban?!
Szerkesztette: zemanla

több mint 5 éve
Nem lehetne az hogy mostantól csak az Orioles-zal játszunk?Azért ez a mostani elég necces volt, 2 sacfly-t sikerült csak összehozni 10 inning alatt, viszont az előző 3 meccs nem volt rossz
csebi

több mint 5 éve
Zsinórban jöttek most a vereségek, erre Bell elkezd HR-eket ütni. Egyszer kipróbálhatnánk, hogy megyünk is valamire ezekkel a homárokkal.