Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
azért baseballnál az offtube közvetítés hibája tisztán látszik, nem első eset, hogy konkrétan nem tudják hány futó jutott be
több mint 5 éve
Üdv Urak!5 éves fiúnak ki milyen kesztyűt, labdát javasol. Méretekben sem vagyok biztos és abban sem honnan vegyem.
Előre is köszönöm!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
A bázis elé térdelni szabályos?🤔Nem igazán. Nem is értem miért nem nézették vissza, sima akadályozás.
nagir

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
A bázis elé térdelni szabályos?🤔

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Az LAA már 17-26. Innen is irreális a PO?nekik idén már sanyi.
Olyan nem volt még, hogy egy csapat az utolsó 17 meccsét megnyerte zsinórban?
Illetve .500mérleggel nem lehet PO?
Sobri Jóska
biztos volt ilyen, de nem Anaheimben, és nem idén.
.500 alatt is lehet idén PO-csapat (a 8-8 hely miatt), de sz'tem max .500 lesz, vagy egyértelműen pozitív mérleg.
bleacherreport.com/articles/2907490-making-the-case-for-almost-every-mlb-team-to-make-the-postseason
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Az LAA már 17-26. Innen is irreális a PO?Olyan nem volt még, hogy egy csapat az utolsó 17 meccsét megnyerte zsinórban?
Illetve .500mérleggel nem lehet PO?
több mint 5 éve
A változatosság kedvéért megint beröffent a slam diego. 😀
több mint 5 éve
Zsinór két walk off win 😊...Megvertük a White Soxot. 😊. Az utóbbi 20 meccsen már 10:10 a mérleg. Az első 20 meccses etap 4:16-hoz képest komoly javulás.Hayest pedig kezdem nagyon komálni. Most is triplát vágott és védekezésben is komoly már a srác. Nem véletlenül mondta Shelton, hogy nagyon sokan fognak még Hayes 13-as mezében sétálgatni Pittsburghben, a PNC Park környékén meg pláne.
több mint 5 éve
A Dodgers ellen kétféle módon szoktunk kikapni. Teljesen simán, már az első perctől semmi esélyt se hagyva (ezt főleg idegenben), vagy nagy előnyről leolvadva. Ez most a második.azé' majdnem sikerült Jansennek visszaengednie Titeket a meccsbe. szerencsére nem kétpontos előnnyel mentünk be a b10-be, különben látványosan estünk volna mi is pofára.
Kampman
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Kifejezetten izgalmas meccs volt végig a Mariners elleni! A mutatónk .512, talán még idén nem is volt ilyen magas. Innen még akármi is lehet, meg annak az ellenkezője ... 😛

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
A Dodgers ellen kétféle módon szoktunk kikapni. Teljesen simán, már az első perctől semmi esélyt se hagyva (ezt főleg idegenben), vagy nagy előnyről leolvadva. Ez most a második.
több mint 5 éve
Ma este mindenki 21-es mezszámmal játszik nálunk. Természetesen Roberto Clemente tiszteletére. Kíváncsi vagyok, hogy Bell megkapja-e idén a Clemente díjat.
több mint 5 éve
Amikor már azt hiszi az ember, hogy elértük a mélypontot, akkor a következő meccsen kapunk 10 pontot egy inning alatt. 😀 Ottavino kiejtés nélkül benyalt hatot.Mondjuk az sem feltétlenül normális, hogy 5-8 sérülttel .600 körül van a csapat. Szerintem várható volt hogy előbb-utóbb szétesik a csapat.
Kíváncsi vagyok, ma hajnalban mivel rukkolnak elő a srácok, nehéz lesz ezt alulmúlni.
Darksun3
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Amikor már azt hiszi az ember, hogy elértük a mélypontot, akkor a következő meccsen kapunk 10 pontot egy inning alatt. 😀 Ottavino kiejtés nélkül benyalt hatot.Ottavino elképesztő mélyrepülésben van tavalyi szezont is beleértve. nem tudom mi lett ezzel az emberrel ...
Kíváncsi vagyok, ma hajnalban mivel rukkolnak elő a srácok, nehéz lesz ezt alulmúlni.
Darksun3
feszegetik, hogy Boone elvesztette a játékosokat, nem tudja őket motiválni. mikor végre van hitting akkor a dobók hagyják cserben a csapatot, ez hihetetlen. még PO sem lesz ebből ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Amikor már azt hiszi az ember, hogy elértük a mélypontot, akkor a következő meccsen kapunk 10 pontot egy inning alatt. 😀 Ottavino kiejtés nélkül benyalt hatot.Olyan még nem volt, hogy az első inningben le kell cserélni a kezdő dobót és a meccs végére elfogy a bullpen. Challenge accepted
Darksun3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Amikor már azt hiszi az ember, hogy elértük a mélypontot, akkor a következő meccsen kapunk 10 pontot egy inning alatt. 😀 Ottavino kiejtés nélkül benyalt hatot.Kíváncsi vagyok, ma hajnalban mivel rukkolnak elő a srácok, nehéz lesz ezt alulmúlni.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
Ha vkit erdekel : mai Braves-Marlins ingyenesen a YouTube-on.
több mint 5 éve
Tegnap az agyon szidott bullpenünk gyakorlatilag megnyerte a meccset. A végén pedig Bell, Hayes, Tucker, Newman és Gonzalez is jól játszott, ütött és fordítani is tudtunk. 🙂
több mint 5 éve
Tweet of the season. 😂😂Folytatódott:
twitter.com/sara__stock/status/1300995825330511875?s=19
Mikey
larrybrownsports.com/baseball/red-sox-robert-wife-sara-tweet/563010
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Freddie Freeman-nek 1,384 meccs kellett az első Grand Slamig, Aztán most megint szerzett egyet. Úgy volt vele, hogy tetszett neki megpróbálja még egyszer 😀
több mint 5 éve
LAA kétszer is sokpontos meccsen kapta el egy ponttal a HOU-t.Örül mindenki ennek.
A hátralévő meccseken egy jó 70 -75 százalékos győzelmi aránnyal meg lehet még a PO?
Hány meccset játszanak ebben az alapszakaszban?
Sobri Jóska
Nem.
60.

több mint 5 éve
LAA kétszer is sokpontos meccsen kapta el egy ponttal a HOU-t.A hátralévő meccseken egy jó 70 -75 százalékos győzelmi aránnyal meg lehet még a PO?
Hány meccset játszanak ebben az alapszakaszban?
több mint 5 éve
Szezon elején nem gondoltam volna, hogy ilyenkor még a legtöbb ütött HR egy embertől csak 6 lesz, és azt sem, hogy ez pont Corey Dickerson lesz 😀
több mint 5 éve
Trevor Williams édes jó Istenem,de szar volt. Szerencsétlen Alford meg eltörte a könyökét, pedig jobb volt az elmúlt pár meccsen, mint Dyson bármikor.