Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
@r.baggio: megint fordítva vannak a tévés párosítások amúgy focis módra 😉Amerikai focis párosításokat is így írják nem tudom miért. És Löflinek igaza van.
robiroboter
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Na első meccsen megrakta a Sox a Twinst a Target Fielden, úgyhogy egyedül az AL Central élén!Szerencsére sikerült túlélni Giolito no-hitter hangoverjét az Abreu, Mazara, Robert hármasnak köszönhetően.
BTW Robert for ROY! Nem néztem utána, de így tippre tuti min. top3 rookie eddig. Mondjuk HR-ben első, azt tudom. 😊
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
@r.baggio: megint fordítva vannak a tévés párosítások amúgy focis módra 😉de amúgy ha a vendég csapat van elől akkor nem úgy kéne írni, mint az amifociban hogy pl Brewers @ Tigers? úgy lenne logikus, meg az mlb oldalán is úgy van 😊
robiroboter
| nem, nincs jobb dolgom 😀 |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
@r.baggio: megint fordítva vannak a tévés párosítások amúgy focis módra 😉
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Egyébként Villar-ért cserébe Mr. Marlin fiát kaptuk meg.
több mint 5 éve
Amúgy visszatérve Villarra elég nagy parasztság szerintem ez, hogy mecss közben lehozták aztán Mattingly közölte vele, hogy szevasz tavasz.NHL nem rég volt, hogy Matt Duchenet 2017-ben meccs közben az 1. és a 2. harmad között cserélte el az Avalanche, így már nem is játszotta végig a meccset...🙃
Ha tudom, hogy valakit biztosan el akarok cserélni akkor azt nem nevezem be arra az egy meccsre. Ha meg maradt volna akkor kimaradt 1 meccsből, na bumm.
adamfaragoo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Amúgy visszatérve Villarra elég nagy parasztság szerintem ez, hogy mecss közben lehozták aztán Mattingly közölte vele, hogy szevasz tavasz.Ha tudom, hogy valakit biztosan el akarok cserélni akkor azt nem nevezem be arra az egy meccsre. Ha meg maradt volna akkor kimaradt 1 meccsből, na bumm.
több mint 5 éve
A magyarosítás jó és szükséges, a félrefordítás rossz és haszontalan.“ Ravens ,RIGO” basszad meg !!!! Haraszti eddig azt hittem,egy aranylag normalis kommentator,de amit a baseball kozvetites ota mutat az vmi szegyen!Haraszti magyarosítani akar...
Ray_bp_Lewis
Most mindenki döntse el maga, hogy ez jó vagy rossz...
NB2
több mint 5 éve
ok most leesett 😊))Ez nem “magyarositas”,hanem mar angolul sem tud.“ Ravens ,RIGO” basszad meg !!!! Haraszti eddig azt hittem,egy aranylag normalis kommentator,de amit a baseball kozvetites ota mutat az vmi szegyen!Haraszti magyarosítani akar...
Ray_bp_Lewis
NB2
Ray_bp_Lewis
de amúgy Haraszti ha van akkor mindent magyarosít
több mint 5 éve
Ez nem “magyarositas”,hanem mar angolul sem tud.“ Ravens ,RIGO” basszad meg !!!! Haraszti eddig azt hittem,egy aranylag normalis kommentator,de amit a baseball kozvetites ota mutat az vmi szegyen!Haraszti magyarosítani akar...
Ray_bp_Lewis
NB2
több mint 5 éve
“ Ravens ,RIGO” basszad meg !!!! Haraszti eddig azt hittem,egy aranylag normalis kommentator,de amit a baseball kozvetites ota mutat az vmi szegyen!Haraszti magyarosítani akar...
Ray_bp_Lewis
több mint 5 éve
Miért nem a legfontosabb poszt a dobóé?
több mint 5 éve
“ Ravens ,RIGO” basszad meg !!!! Haraszti eddig azt hittem,egy aranylag normalis kommentator,de amit a baseball kozvetites ota mutat az vmi szegyen!
több mint 5 éve
Starling Marte megy a Marlinsba, lol, nagy igazolás volt 😀szegényt nem szeretik fent, Pirates után fél szezon az épp rohadt gyenge Arizonanál és most a Marlins 😀 lehet visszavonulnék a helyében.
Archie Bradley meg a Redsbe 😕
Löfli
több mint 5 éve
Starling Marte megy a Marlinsba, lol, nagy igazolás volt 😀Archie Bradley meg a Redsbe 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Off: Őszintén: abból katyvaszból ami most nálunk van, menjen csak mert nem úgy tűnik, hogy egyhamar változni fog... Mutassa csak meg máshol is, hogy milyen zseni, akkor talán a soha semmit nem csináló, de pofázni nagyon tudó károgók is befogják végre a nagyarcukat (nem az itteni fórumozókta gondoltam persze 😊 ) Szóval most annyira nem bánom ha megy 😛 😉)Egyébként csak én vagyok ilyen hülye, hogy ennyire megkedvelem a játékosokat?Minden sportban így van, sőt szerintem a legtöbb embernél. Nem ismerek nagyon Barca drukkert pl aki szivesen elengedné Messit 😀
Annyira nehéz ilyenkor elengedni őket.
adamfaragoo
Heisman Trophy
On 😊
több mint 5 éve
De én az utolsó "senkivel" is igy vagyok, aki üt kettőt 3 év alatt. Még őket is nehezen engedem el.Egyébként csak én vagyok ilyen hülye, hogy ennyire megkedvelem a játékosokat?Minden sportban így van, sőt szerintem a legtöbb embernél. Nem ismerek nagyon Barca drukkert pl aki szivesen elengedné Messit 😀
adamfaragoo
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Egyébként csak én vagyok ilyen hülye, hogy ennyire megkedvelem a játékosokat?Én pont így voltam nyáron azzal az úriemberrel, aki épp most érkezik elvileg hozzátok.
adamfaragoo
több mint 5 éve
Egyébként csak én vagyok ilyen hülye, hogy ennyire megkedvelem a játékosokat?Minden sportban így van, sőt szerintem a legtöbb embernél. Nem ismerek nagyon Barca drukkert pl aki szivesen elengedné Messit 😀
adamfaragoo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Közben kiderült, hogy Griffin Conine érkezik Villarért cserébe. Aki egyébként Mr. Marlin fia. 😀
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Robbie Ray szintén Toronto, Mike Minor Oakland.
több mint 5 éve
Egyébként csak én vagyok ilyen hülye, hogy ennyire megkedvelem a játékosokat?Annyira nehéz ilyenkor elengedni őket.
több mint 5 éve
Bedobtuk a törölközőt erre a szezonra is.Féltem tőle, hogy ez a "se tankolás, se komoly építkezés" irány kb. ide fog vezetni.
több mint 5 éve
Villar Torontoba megy. Illetve Caleb Smith+ H. Meija és még valaki - Starling Marte csere lesz ha minden igaz.
több mint 5 éve
"Jonathan Villar is being removed from the game in New York."elvileg Toronto az irány.
Remek...kár volt akkor leigazolni ha már is megy.
Viszont több helyen irják, hogy Starling Marte érkezik. Kezdek kiváncsi lenni.
adamfaragoo
én szerintem nem is láttam még ilyet, hogy meccs közben kivesznek valakit trade miatt