Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Montgomery hamar eldöntötte, hogy ez a meccs nem fontos...
több mint 5 éve
José Abreu – AL Player of the Month ✔️Padres is duplázott 😊)
Luis Robert – AL Rookie of the Month ✔️
🙏
Mikey
Tatis és Cronenworth
több mint 5 éve
José Abreu – AL Player of the Month ✔️Luis Robert – AL Rookie of the Month ✔️
🙏
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Köszönöm mindkettőtöknek 😊
több mint 5 éve
igazából az előzméy tweettel együtt érthető csak."Nullaszor váltam, de ha folytatja a leadoff ütők sétáltatását, akkor elgondolkozok a válókereset benyújtásán."Tweet of the season. 😂😂Vagyis? Köszönöm, ha megfejted angolul gyengébbül értőknek 😉
twitter.com/sara__stock/status/1300995825330511875?s=19
Mikey
dande
Mikey
(egyszeri néző): "Könyörgöm kapcsoljatok a Red Sox meccsére. Éppen ez a Robert Stock nevű fószer dob náluk, aki úgy néz ki, mint aki kétszer elvált, és teljesen elvesztette a talajt a lába alól. Nem tudom nem nézni. Teljesen megbabonáz."
(feleség): "Még nem vált el, de ha továbbra is sétáltatja a legelső ütőket, akkor lehet, hogy beadom a keresetet."
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
"Nullaszor váltam, de ha folytatja a leadoff ütők sétáltatását, akkor elgondolkozok a válókereset benyújtásán."Tweet of the season. 😂😂Vagyis? Köszönöm, ha megfejted angolul gyengébbül értőknek 😉
Mikey
dande
több mint 5 éve
Tweet of the season. 😂😂Vagyis? Köszönöm, ha megfejted angolul gyengébbül értőknek 😉
Mikey
több mint 5 éve
Tweet of the season. 😂😂twitter.com/sara__stock/status/1300995825330511875?s=19
több mint 5 éve
| Most az MLB M-je és kiss a B-je olvashatatlan ahogy összefolyik a fehér háttérrel. Szerencsésebb lenne, ha valami sötét körvonala lenne a betűknek, akkor szépen kiemelkedne az MLB felirat, így belemaszatolódik a képbe. |Nem szabad mindig tökéleteset csinálni, mert akkor elvárás lesz a későbbiekben 😊
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Sporttv MLB facebook oldalának új fejléce | Itt már figyeltem a logóra Sobri. |Jól tetted. 😊
Matthew99
| Most az MLB M-je és kiss a B-je olvashatatlan ahogy összefolyik a fehér háttérrel. Szerencsésebb lenne, ha valami sötét körvonala lenne a betűknek, akkor szépen kiemelkedne az MLB felirat, így belemaszatolódik a képbe. |
több mint 5 éve
www.sbnation.com/2019/7/31/20696861/dorktown-comic-book-baltimore-orioles-30-3jaja, a 20 run az tényleg komoly lélektani határ, mintha még a bat boy is szerezne pontokatEzt pont egy Orioles drukkernek mondod? 😀 😀 😀
slowmotion
www.espn.com/mlb/game?gameId=270822201
www.youtube.com/watch?v=Iwocr4UpBW8
robiroboter
szeretem ezt a "cikket" arról a meccsről 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Sporttv MLB facebook oldalának új fejléce | Itt már figyeltem a logóra Sobri. |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
30 run, akkor már a takarítónők is beszálltak?jaja, a 20 run az tényleg komoly lélektani határ, mintha még a bat boy is szerezne pontokatEzt pont egy Orioles drukkernek mondod? 😀 😀 😀
slowmotion
www.espn.com/mlb/game?gameId=270822201
robiroboter
több mint 5 éve
jaja, a 20 run az tényleg komoly lélektani határ, mintha még a bat boy is szerezne pontokatEzt pont egy Orioles drukkernek mondod? 😀 😀 😀
slowmotion
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
jaja, a 20 run az tényleg komoly lélektani határ, mintha még a batboy is szerezne pontokatamúgy néztem, az utolsó másfél inninget már egy career backup catcher dobta le a ColoradóbanÉs tegnap nem is csak az volt az egyetlen tükörsima pontgazdag mészárszék, de hát a 16-2, 12-1 vagy a 10-1 már nem is olyan nagy szám a 23-5-höz képest 😀 😀 😀
slowmotion
www.fangraphs.com/scoreboard.aspx?date=2020-09-01
robiroboter
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
amúgy néztem, az utolsó másfél inninget már egy career backup catcher dobta le a ColoradóbanÉs tegnap nem is csak az volt az egyetlen tükörsima pontgazdag mészárszék, de hát a 16-2, 12-1 vagy a 10-1 már nem is olyan nagy szám a 23-5-höz képest 😀 😀 😀
slowmotion
www.fangraphs.com/scoreboard.aspx?date=2020-09-01
több mint 5 éve
23-5🤪 vizilabda eredmény, azért elég ritka... Amúgy Dickerson nagy meccse volt:van ugye az expected win/loss mutató, ami a szerzett és kapott pontok mennyiségéből számolja, hogy milyen mérleggel kellene állnia egy csapatnak.
www.thescore.com/mlb/news/2013337
nagir
na a Rockies-nak tegnap még 17-18-as mérleg mellett 16-19 volt a mutató, ma már 17-19-es mérleg mellett ez csak 15-21. más szóval a mérlegük .013-mal csökkent, a mutató meg .040-nel.
amúgy néztem, az utolsó másfél inninget már egy career backup catcher dobta le a Coloradóban
több mint 5 éve
23-5🤪 vizilabda eredmény, azért elég ritka... Amúgy Dickerson nagy meccse volt:www.thescore.com/mlb/news/2013337

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Ke'bryan Hayes bemutatkozott. 😊 1HR, 2 RBI, 3 H és a srác inkább a védő munkájáról híres. 3 golden glove-ot nyert a minor ligában. 😊Igaz a 11.inningben végül kikaptunk, de Hayes igen bíztató volt.
több mint 5 éve
Marte első meccsén győztes HR-t ütött.
több mint 5 éve
09/03 szerda 00:30, Miami Marlins - Toronto Blue Jays (SPORT 2)Csütörtök lesz. 😊
több mint 5 éve
Úgy fest, hogy aktiválni tudjuk Ke'bryan Hayest. Egy kis jó hír legalább így a Cubs elleni széria előtt.
több mint 5 éve
Amerikaban,mindig a vendeg van elore irva.
több mint 5 éve
@r.baggio: megint fordítva vannak a tévés párosítások amúgy focis módra 😉Mert korábban meg kellett fordítanom a sport tv honlapjára írt párosításokat, most meg elkezdték ők is fordítva írni... 😊
robiroboter

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
srácok, ugyanezt mondtam. és nem amfocit írtam, hanem (rugdosós) focit 😉 foci: H-V baseball: V-H