Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Orioles,idenynek vege !
Na nem mintha elore olyan sokat gondoltam volna,de az eddigi “hullamvasut” szezon alatt neha pozitívan csalodtam...
Viszont ,hogy ma Milone es Givens is elcserelve...

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Idén tuti nem lesz 115 vereség.
Bocsi.
Kampman
Igy van !

SportTv-s kozvetitesben,a LEGROSSZABB paros a mai! Haraszti a “karamjaval” es a szakerto ember.... naaaaaaa
Ray_bp_Lewis
Pont akartam kérdezni ki a szaki. Nagyon rossz hallgatni.
Matthew99
Ha jol emlekszem,biraskodik... Az MLB Udvardyja .
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
5 inning, 9-1.
Zsenik vagyunk továbbra is.
Lehet inkább lefekszem, hogy hajnalba megtudjam nézni az Inter Miami meccsét. 😀
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Orioles,idenynek vege !
Na nem mintha elore olyan sokat gondoltam volna,de az eddigi “hullamvasut” szezon alatt neha pozitívan csalodtam...

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Bocsi.
Kampman
Igy van !

SportTv-s kozvetitesben,a LEGROSSZABB paros a mai! Haraszti a “karamjaval” es a szakerto ember.... naaaaaaa
Ray_bp_Lewis
Pont akartam kérdezni ki a szaki. Nagyon rossz hallgatni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Orioles,idenynek vege !

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Bocsi.
Kampman
Igy van !

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
más: valaki anno ugye megjegyezte, hogy Blackmon milyen jól tolja, 17 meccs után .500-as átlaggal s 1.248-as OPS-szel állt. na azóta egy "mezei" .305, .582-t
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ha lenne egy Tyrion méretű törpe ütőjátékos, annak sokkal lejjebb és kisebb lenne a strikezone-ja, egy 210 centis játékosnak meg feljebb és nagyobb?
Sobri Jóska
Pont így. Könyök és térd vonala számít vertikálisan.

- - -

Dane Dunning karrierje második startján első inningben 3 K. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Most nézem, Tinoco DFA?
Mi történik? Agyatlan birkák vették át a csapatot? Ja, hogy eddig is azoknál volt 😀
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Orioles,idenynek vege !

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Bocsi.

több mint 5 éve
Orioles,idenynek vege !

See you next year!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
ha már a Sportegykettő mindent megtesz, hogy elkerülje a bajnokság egyik legnagyobb esélyesének a meccseit, akkor legalább az MLB ma ingyé' adja (majdnem az összeset, haha)
több mint 5 éve
Hát ezt rossz nézni, ugy érzem bőven elég volt mára a baseballból. 😀
21 inning óta egy darab pontot nem szereztünk, de cserébe annyi errort csinálunk amennyit csak lehet. Itt valamit sürgősen változtatni kell.
Zseniális.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Ha lenne egy Tyrion méretű törpe ütőjátékos, annak sokkal lejjebb és kisebb lenne a strikezone-ja, egy 210 centis játékosnak meg feljebb és nagyobb?

több mint 5 éve
Miguel Cabrera hogy megünnepeltette magát az üres lelátókkal a Tigers mezben elért 2000. ütése okán. 😂😂😂

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Mégsem a Diamondbacks meccs lesz ma?
Kampman
Nem sajnos! Gondolom két fő oka van az egyik, amit értek is, hogy így időben belefér utána élőben a Mavericks-Clippers... Meg a Yankeesre biztos 100 emberrel több kiváncsit itthon!
nagir
Ja elvileg az első tipp a nyerő, mert ugye doubleheader, és így csak 7 inning az idei szabályok szerint
kapitnono
Persze, a másodikat csak mint SF szurker írtam... 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Kampman
Nem sajnos! Gondolom két fő oka van az egyik, amit értek is, hogy így időben belefér utána élőben a Mavericks-Clippers... Meg a Yankeesre biztos 100 emberrel több kiváncsit itthon!
nagir
Ja elvileg az első tipp a nyerő, mert ugye doubleheader, és így csak 7 inning az idei szabályok szerint

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Kampman

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Na, már az első inningbe elveszitjük a meccset. Mondjuk legalább nem kell sokáig izgulni 😀
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049

több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Pozitív lett egy COVID-teszt az Oakland-nél, úgyhogy halasztva a ma esti A's @Astros.

...pedig egész évben ez lett volna a legnormálisabb időben (értsd: legkorábbi időpontban) kezdődő meccse az Athletics-nek... 😕

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
jól néz ki ez a Marlins pitching, Sixtoban hatalmas potenciál van, Pablonak még egy-két ilyen tegnapi performansz és igazi ace lesz. a nagy baj, hogy nulla a run support, Jeter és Mattingly simán beférne ebbe a lineupba.
lol
Illetve ma este visszatér Sandy Alcantara is, véleményem szerint ő is egy kiváló dobó.
Plusz lassan Caleb is felépül a vírusos mizériából. Dobokkal nagyon jól állunk.
több mint 5 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
jól néz ki ez a Marlins pitching, Sixtoban hatalmas potenciál van, Pablonak még egy-két ilyen tegnapi performansz és igazi ace lesz. a nagy baj, hogy nulla a run support, Jeter és Mattingly simán beférne ebbe a lineupba.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Basszus, ez azért most fájt. 9.inning vezetünk, erre Rodriguez benyeli egy 2 run homért. Látszik,hogy soha nem volt closer. A Cardinals ellen is majdnem elrontotta, most össze is jött. ☹️

több mint 5 éve
Ezen a héten pl összesen 1 homerunt szereztünk 🥴
több mint 5 éve
Encarnación megütötte a ChiSox 52. home runját augusztusban, ez új franchise rekord egy hónapra vetítve. Wow.
Mikey
Nálunk is lassan az lesz. Csak negatív rekord 😂
adamfaragoo
Volt valami kiírás a minap meccs közben, hogy Abreunak egyedül több HR-ja van augusztusban, mint némelyik csapatnak, s talán a Marlins is közte volt. Durva.

- - -

Nekem pedig most villant be a felismerés, hogy nézem, ma Dunning kezd majd, hogy vele a rotáció 3/5-e a 2016-os Adam Eaton-féle csere keretében érkezett a Nationalstől. 😊 Giolito, López és Dunning. Köszi Nats!

több mint 5 éve
Utolsó 2 meccsünkön 0 run.
Igaz még van 2 inning de nem bízok sok mindenben.