Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Na, első inningbe már 3 hit, nem lesz ez igy jó. Főleg, hogy a Metsnél deGrom dob.
több mint 5 éve
Nagyon érdekes strikezóna van ma.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Hú de örülök hogy helyesen ejtik Keuchel nevét.Kovács „Minden Nehéz” Sándor. 😁
több mint 5 éve
Ha jol tevedek,akkor ez volt az idei elso “NO NO” ? Buko,hogy nem ezt adta a SportTV. Azert egy ilyen meccsel is ujabb FANTASZTIKUS oldalat mutatta volna be a baseball . Aki tudja,nezze meg ! 😉Vasárnap majd a Giants ellen csinálunk egy perfect game-et.
Ray_bp_Lewis
több mint 5 éve
ilyenkor szokott az lenni, hogy a következő ellenfél 5-6 runnal gratulál neki?Üsse kavics, annyit megér.
slowmotion
Utolsó két startján 16 IP, 3 H, 0 ER, 2 BB, 26 K. Wow.
több mint 5 éve
youtu.be/dNa57aJQR9kGurriel túl sok Csajkovszkijt hallgatott meccs előtt?
Heisman Trophy
több mint 5 éve
youtu.be/dNa57aJQR9k
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Durva amúgy, hogy az egész csapatnak összesen van 22 homerunja és mégis ilyen jól állunk.Bár amíg négykézláb tudunk bázist lopni addig nincs is rá szükség 😛
több mint 5 éve
ilyenkor szokott az lenni, hogy a következő ellenfél 5-6 runnal gratulál neki?kár azért az egy walkért, a no hitter is nagyon szép teljesítmény, de a perfect game a csúcs
több mint 5 éve
Ha jol tevedek,akkor ez volt az idei elso “NO NO” ? Buko,hogy nem ezt adta a SportTV. Azert egy ilyen meccsel is ujabb FANTASZTIKUS oldalat mutatta volna be a baseball . Aki tudja,nezze meg ! 😉
több mint 5 éve
Úgy voltam vele hogy a tegnapi meccset nem fogom visszanézni, mert ma ugye matiné van és akartam Sport TV-n nézni. De szerintem este én a tegnapit fogom nézni mert ezt egészében kell látnom. 😁GIOOOOOO!! 🖤🤍Maximális elismerésem! Ez nagyon komoly volt! Remélem ma azért több közünk lesz a dologhoz. Mégse kéne a Tv-ben annyira lebőgni. 😀
Mikey
Gergőke
több mint 5 éve
A legviccesebb home steal amit valaha láttam 😂twitter.com/MLB/status/1298475852439715840?s=19
több mint 5 éve
GIOOOOOO!! 🖤🤍Maximális elismerésem! Ez nagyon komoly volt! Remélem ma azért több közünk lesz a dologhoz. Mégse kéne a Tv-ben annyira lebőgni. 😀
Mikey
több mint 5 éve
Na, a Mets mindkét meccsen nullázva lett.Ezt már szeretem.
Plusz Jön Berti lett az első Marlins játékos aki 1 inning alatt 3 bázist lopott.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
GIOOOOOO!! 🖤🤍
több mint 5 éve
Az utolsó out volt a legneccesebb:Enjoy every out from @LGio27's no-hitter. #CarryTheFreight pic.twitter.com/U5XoAFVG9V
— MLB (@MLB) August 26, 2020

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
*weather delay*Utálod, akkor Nascart ne nézz 😀
Nem is tudom mit utálok jobban ettől a felirattól.
adamfaragoo
Újraindítás után kb 10-ből 9 futam delay-es volt...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
*weather delay*Nem is tudom mit utálok jobban ettől a felirattól.
több mint 5 éve
hát Plutkon nincs minek befuccsolnia...😀Clev kezd szerdán. Plesac pedig vissza fog térni amint McKenzie vagy Plutko befuccsol.hát Plesac nem lopta be magát a vezetőség szívébe, idén már nem játszik a major-benClevingert piacra is dobták
lol
sportsnaut.com/2020/08/report-cleveland-indians-open-to-trading-star-mike-clevinger/
robiroboter
labo7
több mint 5 éve
Clev kezd szerdán. Plesac pedig vissza fog térni amint McKenzie vagy Plutko befuccsol.Felverik az árát 😀
labo7
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Clev kezd szerdán. Plesac pedig vissza fog térni amint McKenzie vagy Plutko befuccsol.hát Plesac nem lopta be magát a vezetőség szívébe, idén már nem játszik a major-benClevingert piacra is dobták
lol
sportsnaut.com/2020/08/report-cleveland-indians-open-to-trading-star-mike-clevinger/
robiroboter
több mint 5 éve
Nagyon sok dologgal egyetértek a cikkben. A szezon elején mindenképpen az alsóházba soroltam magunkat. Aztán beütött a covid, ami még tovább rontott a dolgokon. Elmaradtak edzések, játékosok elkapták. Tudom, hogy voltak csapatok, akiket súlyosabban érintett a betegség, de mi eleve gyengék volgunk és ez csak tovább romlott. Azt nem gondoltam, hogy ennyire szarul fogunk kezdeni, de most hátha egy kicsit jobbra fordulnak a dolgok. Shelton nagyon sokáig volt ütő kócs, és ezért reménykedem, hogy lassan Bell is beindul és Reynolds meg Polanco tovább javul.Ami miatt van bennem egy kis reménywww.bucsdugout.com/2020/8/25/21400647/how-bad-is-the-pirates-hitting-really
Gergőke
robiroboter
több mint 5 éve
hát Plesac nem lopta be magát a vezetőség szívébe, idén már nem játszik a major-benClevingert piacra is dobták
lol
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
hát Plesac nem lopta be magát a vezetőség szívébe, idén már nem játszik a major-ben
több mint 5 éve
El is felejtettem, hogy most két meccsünk lesz.Hosszú lesz az éjszaka 😀