Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Encarnación megütötte a ChiSox 52. home runját augusztusban, ez új franchise rekord egy hónapra vetítve. Wow.Nálunk is lassan az lesz. Csak negatív rekord 😂
Mikey
több mint 5 éve
Encarnación megütötte a ChiSox 52. home runját augusztusban, ez új franchise rekord egy hónapra vetítve. Wow.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Hát basszák meg...🤬08/30 vasárnap 22:00, San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks (SPORT 2)
08/30 vasárnap 19:00, NY Yankees - NY Mets, Gm1 (SPORT 2)
Rutin

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Az utolsó 11 meccsen 10-1 a White Sox mutatója. Nem hiszem el, hogy ilyet leírtam.(S most hogy ezt leírtam, a kövi 11-en lesz majd 3-8. 😀)
| White Sox | 20-12 |
| Indians | 20-12 |
| Twins | 20-12 |
Jó az AL Central. 😊
több mint 5 éve
08/30 vasárnap 19:00, NY Yankees - NY Mets, Gm1 (SPORT 2)
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
hát Boone megint elcseszte... nem kellett volna kivenni Monty-tÉs Chapman is ... nagy melyrepulesben vagyunk, most a sérüléseket nem tudjuk pótolni
lol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Vasárnap egész sor ingyenes meccs lesz az MLB.TV-n, már (magyar idő szerint) este 7-től!(már persze, ha lejátsszák őket...)
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Szegény Chadwick Boseman, pont a 42-es napon... 😕 még ha nem is az igazi nap, akkor is olyan sorsszerű...RIP
több mint 5 éve
Amit Sixto csinál az valami zseniális.Mondták róla, hogy elég komoly szinten dob, de mivel nem nézek MiLB-t igy nem nagyon tudtam elképzelni. Most már eltudom 😀
több mint 5 éve
hát Boone megint elcseszte... nem kellett volna kivenni Monty-tGreen tegnapelőtt Freemant is megajándékozta, ma meg az egész Mets ütősort kis túlzással. Valami nincs rendben - persze ez csak egy seb amiből vérzik a csapat.
lol
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
hát Boone megint elcseszte... nem kellett volna kivenni Monty-t
több mint 5 éve
Hát, Rendon is egy 30 éves játékos egy friss 7 éves, 245 milliós szerződéssel. Sok ez így nagyon, ráadásul ha nem válik be, szabadulni szinte lehetetlen lesz tőle.azé' megiscsak leigazolták Rendont (tavalyi év végére nagy király lett, meg a FA class legjobb ütőjátékosa), meg még mindig ott van Ohtani... bár három fecske nem csinál nyarat. meg hát a dobószekciót kellene kicsit rebootolniuk, nem?Troutot leszámítva ez a csapat azért annyira nem kiemelkedő már évek óta. Én alapból egy hiszem ha látom hozzáállással kezeltem az .500 feletti várakozásokat velük szemben.És mi a magyarázata, hogy ilyen ergyák, illetve a várt 0.500 alatt vannak jóval?Az LAA utolsó helye a csoportjában és a 10-22 es mérlege nem meglepő és várakozáson aluli teljesítmény?Számomra meglepő, egy 50% körüli mérleget vártam tőlük. Innen még meglehet, de már nem sok esélyt látok rá. Ellenben remélhetőleg ez csak az első szar szezonja az újjáépítésnek és Maddon 3 éven belül ütőképes bandát csinál belőlük. Én kb. ezt várom.
Mi a magyarázata?
Illetve innen lehet még PO, vagy nagyon kicsi a valószínűsége?
Sobri Jóska
Shawn84
Sobri Jóska
Nem segítenek maguknak azokkal az orbitális szerződésekkel sem, amiket Troutnak, illetve korábban Pujolsnak adtak, bár nem tudom ezeknek a pontos struktúráját.
Kampman
slowmotion
Ohtanit én nagyon bírom, kifejezetten örültem, hogy Trout mellé érkezik, neki inkább a sérülésekkel lehet baja.
És valóban, a dobóknál van a legnagyobb hiányosság.
több mint 5 éve
azé' megiscsak leigazolták Rendont (tavalyi év végére nagy király lett, meg a FA class legjobb ütőjátékosa), meg még mindig ott van Ohtani... bár három fecske nem csinál nyarat. meg hát a dobószekciót kellene kicsit rebootolniuk, nem?Troutot leszámítva ez a csapat azért annyira nem kiemelkedő már évek óta. Én alapból egy hiszem ha látom hozzáállással kezeltem az .500 feletti várakozásokat velük szemben.És mi a magyarázata, hogy ilyen ergyák, illetve a várt 0.500 alatt vannak jóval?Az LAA utolsó helye a csoportjában és a 10-22 es mérlege nem meglepő és várakozáson aluli teljesítmény?Számomra meglepő, egy 50% körüli mérleget vártam tőlük. Innen még meglehet, de már nem sok esélyt látok rá. Ellenben remélhetőleg ez csak az első szar szezonja az újjáépítésnek és Maddon 3 éven belül ütőképes bandát csinál belőlük. Én kb. ezt várom.
Mi a magyarázata?
Sobri Jóska
Shawn84
Sobri Jóska
Nem segítenek maguknak azokkal az orbitális szerződésekkel sem, amiket Troutnak, illetve korábban Pujolsnak adtak, bár nem tudom ezeknek a pontos struktúráját.
Kampman
több mint 5 éve
Igen rá külön kíváncsi leszek, tavaly is vártam már hogy játsszon, ígéretes prospectnek tűnt a minor ligábanUrshela is megsérült, tudtam hogy lehet még fokozni 😁Örülj annak hogy Estevan Florial debütál a doubleheader első meccsén. 😊
kapitnono
Mikey

több mint 5 éve
Troutot leszámítva ez a csapat azért annyira nem kiemelkedő már évek óta. Én alapból egy hiszem ha látom hozzáállással kezeltem az .500 feletti várakozásokat velük szemben.És mi a magyarázata, hogy ilyen ergyák, illetve a várt 0.500 alatt vannak jóval?Az LAA utolsó helye a csoportjában és a 10-22 es mérlege nem meglepő és várakozáson aluli teljesítmény?Számomra meglepő, egy 50% körüli mérleget vártam tőlük. Innen még meglehet, de már nem sok esélyt látok rá. Ellenben remélhetőleg ez csak az első szar szezonja az újjáépítésnek és Maddon 3 éven belül ütőképes bandát csinál belőlük. Én kb. ezt várom.
Mi a magyarázata?
Sobri Jóska
Shawn84
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Urshela is megsérült, tudtam hogy lehet még fokozni 😁Örülj annak hogy Estevan Florial debütál a doubleheader első meccsén. 😊
kapitnono
több mint 5 éve
Urshela is megsérült, tudtam hogy lehet még fokozni 😁

több mint 5 éve
Ja, ez az a keret, amit a Pirates eddig alig használt kb.Külföldi (külföldön játszó) játékosok szerződtetésére fordítható összeg. Alapesetben lehet cserélni ebből a keretösszegből, de én amúgy úgy emlékszem, ezt idénre pont megtiltották, szóval nem teljesen értem.Ugye jól olvastam, hogy lényegében szarér-hugyér' adtuk? International pool spot, az valami karibi nyaralási kupon, nem?Nem látom, minek kellett Jarrod Dyson a White Soxnak.Meglátták benne a mélyen csillogó tehetségét 😀😀😀🤣
Mikey
Gergőke
Fast Willie
Mikey
több mint 5 éve
Külföldi (külföldön játszó) játékosok szerződtetésére fordítható összeg. Alapesetben lehet cserélni ebből a keretösszegből, de én amúgy úgy emlékszem, ezt idénre pont megtiltották, szóval nem teljesen értem.Ugye jól olvastam, hogy lényegében szarér-hugyér' adtuk? International pool spot, az valami karibi nyaralási kupon, nem?Nem látom, minek kellett Jarrod Dyson a White Soxnak.Meglátták benne a mélyen csillogó tehetségét 😀😀😀🤣
Mikey
Gergőke
Fast Willie
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Ugye jól olvastam, hogy lényegében szarér-hugyér' adtuk? International pool spot, az valami karibi nyaralási kupon, nem?Nem látom, minek kellett Jarrod Dyson a White Soxnak.Meglátták benne a mélyen csillogó tehetségét 😀😀😀🤣
Mikey
Gergőke
több mint 5 éve
És mi a magyarázata, hogy ilyen ergyák, illetve a várt 0.500 alatt vannak jóval?Az LAA utolsó helye a csoportjában és a 10-22 es mérlege nem meglepő és várakozáson aluli teljesítmény?Számomra meglepő, egy 50% körüli mérleget vártam tőlük. Innen még meglehet, de már nem sok esélyt látok rá. Ellenben remélhetőleg ez csak az első szar szezonja az újjáépítésnek és Maddon 3 éven belül ütőképes bandát csinál belőlük. Én kb. ezt várom.
Mi a magyarázata?
Sobri Jóska
Shawn84
több mint 5 éve
Az LAA utolsó helye a csoportjában és a 10-22 es mérlege nem meglepő és várakozáson aluli teljesítmény?Számomra meglepő, egy 50% körüli mérleget vártam tőlük. Innen még meglehet, de már nem sok esélyt látok rá. Ellenben remélhetőleg ez csak az első szar szezonja az újjáépítésnek és Maddon 3 éven belül ütőképes bandát csinál belőlük. Én kb. ezt várom.
Mi a magyarázata?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Az LAA utolsó helye a csoportjában és a 10-22 es mérlege nem meglepő és várakozáson aluli teljesítmény?Innen már nem hiszem hogy lesz Playoff ne aggódj 😀
Mi a magyarázata?
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Az LAA utolsó helye a csoportjában és a 10-22 es mérlege nem meglepő és várakozáson aluli teljesítmény?Mi a magyarázata?
több mint 5 éve
Nem látom, minek kellett Jarrod Dyson a White Soxnak.Meglátták benne a mélyen csillogó tehetségét 😀😀😀🤣
Mikey