NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Ahogy elnéztem a sporttv műsorát augusztus 4-ig. az NBA indulásával az MLB eltűnt a képernyőről. Remélem ez nem lesz tendencia.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 413
A baseball szabalyait mar kisebb koromban elsajatitottam de meccset soha nem neztem meg vegig.anno suli elott toltam a meccseket a sega game gearen.Anno 92 vagy 93 ban kaptam rokonoktol egy blue jays sapkat es egy polot
Allitom h itthon akkor nem sok embernek volt meg.talan csak nekem.
Orulok h magyarul is lesz vegre mert talan tobb ragad ram az apro kis finomsagaibol .az alapokat tobbszor el fogjak mondani mint az nfl-nek, de tobb szo is lesz a taktikarol es ezeddig azt nem nagyon lattam at.
Szoval hajra blue jays.
több mint 5 éve
furcsa lesz majd gondolom sokaknak hogy indulhatunk a mi is az a sárga vonal szintről....
legalább az is megérti esetleg hogy van értelme a kevésbé vájtfülűeknek szóló
kommentárnak is aki NFL-ben (10-15év nézői tapasztalattal ) kizárólag erre vágyott 😊
persze ez most indul , tehát a legnagyobb lesz azok aránya akik ismerkednek ezért kritikus is lesz az első időszak hogy ott tudják tartani az egyszerű érdeklődőt a képernyő előtt de azért mindig minden sportban jönnek(jönnének az új nézők )
ezért is szép feladat ezt összehangolni hosszútávon is
több mint 5 éve
A Blue Jays Buffalo helyett végül Pittsburghben játsza hazai meccseit

több mint 5 éve
Nagy örömmel látom, hogy mennyi embert hozott izgalomba a hír. Őszintén szólva, én már vagy 10 éve várom a megjelenését a SportTV-n. Már csak azért is, mert nyáron azért sokszor nem volt érdemi közvetítés, amikor baseball meccseket lehetett volna adni.Akkor már a nyitó szériában képernyőre kerülhettünk volna mindkettőnk örömére. 😊
Sajnos az utóbbi időben nem követtem az eseményeket (mert elég időrabló), de előtte évekig volt MLBTV előfizetésem (volt hogy egy idényben az összes Cardinals meccset láttam), s már 20 évvel ezelőtt is játszottam fantasy baseballt.
Remélem kedvenceim is mielőbb képernyőre kerülnek, akik természetesen a St. Louis-i csapat.
Let's go Cards!
Al
Let's go Bucs!
több mint 5 éve
Juhú, ez nagyszerű hír 😎 Biztosan fogom nézni!aszittem megmaradsz a san diego-i gyökerek mellett, és a Padres lesz a befutó. így Rád lehet fogni, hogy felugrottál a bandwagonra 😊
Természetesen maradok La szimpatizáns a Chargers mellett, szóval Go Dodgers!
Bár inkább a korábbi előd Brooklyn Dodgers és Jackie Robinson miatt, a legendás 42es 😎
Chargers LT
több mint 5 éve
péntek, 1.00: Washington Nationals–New York Yankees (Tv: Sport2)péntek, 22.00: New York Mets–Atlanta Braves (Tv: Sport2)
vasárnap, 22.00: Oakland Athletics–Los Angeles Angels (Tv: Sport2)
több mint 5 éve
Nagy örömmel látom, hogy mennyi embert hozott izgalomba a hír. Őszintén szólva, én már vagy 10 éve várom a megjelenését a SportTV-n. Már csak azért is, mert nyáron azért sokszor nem volt érdemi közvetítés, amikor baseball meccseket lehetett volna adni.Sajnos az utóbbi időben nem követtem az eseményeket (mert elég időrabló), de előtte évekig volt MLBTV előfizetésem (volt hogy egy idényben az összes Cardinals meccset láttam), s már 20 évvel ezelőtt is játszottam fantasy baseballt.
Remélem kedvenceim is mielőbb képernyőre kerülnek, akik természetesen a St. Louis-i csapat.
Let's go Cards!
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Juhú, ez nagyszerű hír 😎 Biztosan fogom nézni!Természetesen maradok La szimpatizáns a Chargers mellett, szóval Go Dodgers!
Bár inkább a korábbi előd Brooklyn Dodgers és Jackie Robinson miatt, a legendás 42es 😎
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Ha nem lesz NFL szezon, akkor Murray és Mahomes átjöhetnének játszani 😆Detroitban is végre lesz egy rendes irányító akkor 😀
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ha nem lesz NFL szezon, akkor Murray és Mahomes átjöhetnének játszani 😆
több mint 5 éve
Amúgy ha megnéz valaki szerintem 1-2 meccset az alap szabályokkal szerintem tisztába lehet jönni, nekem se tartott sokáig megérteni.És néha még ők semJó lenne, ha az alapokat elmondanák, de a baseball tipikusan az a sport amit nézve, egyedi esetenként lehet megérteni és magyarázni, ömlesztve nem.Én azt szoktam mondani, h amit legalább 200 M amerikai ért, az nem lehet olyan bonyolult..😄
A helyükben bele sem mennék a részletekbe, max egy magazinműsorban, ha vmi szokatlan dolog történik.
Fast Willie
(De értem)
zemanla
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
És néha még ők semJó lenne, ha az alapokat elmondanák, de a baseball tipikusan az a sport amit nézve, egyedi esetenként lehet megérteni és magyarázni, ömlesztve nem.Én azt szoktam mondani, h amit legalább 200 M amerikai ért, az nem lehet olyan bonyolult..😄
A helyükben bele sem mennék a részletekbe, max egy magazinműsorban, ha vmi szokatlan dolog történik.
Fast Willie
(De értem)
zemanla
több mint 5 éve
Jó lenne, ha az alapokat elmondanák, de a baseball tipikusan az a sport amit nézve, egyedi esetenként lehet megérteni és magyarázni, ömlesztve nem.Én azt szoktam mondani, h amit legalább 200 M amerikai ért, az nem lehet olyan bonyolult..😄
Fast Willie
(De értem)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Jó lenne, ha az alapokat elmondanák, de a baseball tipikusan az a sport amit nézve, egyedi esetenként lehet megérteni és magyarázni, ömlesztve nem.A helyükben bele sem mennék a részletekbe, max egy magazinműsorban, ha vmi szokatlan dolog történik.
több mint 5 éve
Azt a rohadt..... Hát ez mekkora királyság. Baszki baseballt fogunk nézni a sport tv-n. Hajrá Ricsi, hajrá Sankó!! Kötve hiszem, hogy túl sok Pirates meccset leadnának majd, de akkor is rohadt boldog vagyok. Egy szar nap, fasza lezárása. El sem hiszem....
Szerkesztette: Gergőke
több mint 5 éve
De akkor Ricsi és Korda Gyuri vezesse Klárikával karöltve.Viszont az tényleg érdekel, hogy eredeti kommentárral lesz, vagy valakit próbálnak rá keresni?Megvannak az emberek. Magyarul lesz.
kapitnono
Matthew99
- Ricsi: Úristen, hát látták ezt, hogy mekkorát ütött Joe Dimaggio? Hááát ezt nem hiszem el, hihetetlen!!!
- Korda: És ELTALÁLTA Klárikám, de még hogy, látod hogy száll a labda, ki a stadionból, na ez ütés volt, igaz Klárikám?
Csak szeretetből 😀 😉
több mint 5 éve
Pedig egyszerű, a hoki kanadai nemzeti sport, a baseball meg nem.Az amúgy valóban érdekes kérdés lehetne, hogy a hokisok átmehetnek Kanadába, a baseballosok viszont nem. OK, a hokisok sem utazgatnak majd össze-vissza, de akkor is érdekes hogy ők mehetnek. Szóval odakint is szépen megvan a kettős mérce.Gondoltam hogy ez csak a "földi halandókra" vonatkozik 😀NHL-ben egyelőre nincs mit megoldani, mert Edmontonban és Torontóban lesz a teljes rájátszás.Hajrá Blue Jays! 😀 ha lesz tévés meccs meg még is néznem!Mondjuk a Toronto esete pont érdekes, mert ugye Kanada lezárta az USA előtt a határt januárig, így a Blue Jays elvileg Buffaloban játsza hazai meccseit.
alatriste
De érdekes lesz hogy Nhl ben mondjuk hogy oldják ezt meg.
kapitnono
Mikey
kapitnono
Mikey
Ha a Blue Jays szíveskedett volna sikeresebb lenne az elmúlt 25 évben (az Expos meg nem elköltözni), akkor most játszhatnának ők is otthon. 😀
több mint 5 éve
most underrated post of 2020Húúú szinte hallom Ricsit ahogy kiabálja hogy hazafutááááááás, gyönyörű hibaaaa meg elkezdi a baseball 101-t azzal hogy itt nincs két kapu, hogy fura lehet de nem gólra játsszák, meg az a cél hogy a négy bázist érintve visszaérj az otthonbázisra. Ja meg beolvassa az SMS-t, amiben leírja Rezső hogy ő már amúgy 20 éve Astros szurkoló és már készül a rántott hús.Csütörtökön már lesz meccs, bár lehet eredeti kommentárral.lesz idejük talpraállítani mindent? kb mindjárt indul a buli nem?aztakurva, hát ez gecijó amúgy 😀Hoppá ezt nem verték nagy dobra, akkor ezzel mindent helyre hoztak 😛www.sport1tv.hu/tv-musorA Sport tv MLB jogot szerzett?Én nem hallottam erről, merrefelé olvastad?
Erről lemaradtam!
🤘gaben🤘
kapitnono
csütörtök 01:00
www.sport1tv.hu/?s=mlb
🤘gaben🤘
dande
gondolom NFL pótléknak vették, Ricsi és Sankó is bevethető
shawnka
briareos
🤘gaben🤘
Nagyon epic lenne.
Mikey
köszönöm Mikey 😀 😀 😀
több mint 5 éve
Az amúgy valóban érdekes kérdés lehetne, hogy a hokisok átmehetnek Kanadába, a baseballosok viszont nem. OK, a hokisok sem utazgatnak majd össze-vissza, de akkor is érdekes hogy ők mehetnek. Szóval odakint is szépen megvan a kettős mérce.Gondoltam hogy ez csak a "földi halandókra" vonatkozik 😀NHL-ben egyelőre nincs mit megoldani, mert Edmontonban és Torontóban lesz a teljes rájátszás.Hajrá Blue Jays! 😀 ha lesz tévés meccs meg még is néznem!Mondjuk a Toronto esete pont érdekes, mert ugye Kanada lezárta az USA előtt a határt januárig, így a Blue Jays elvileg Buffaloban játsza hazai meccseit.
alatriste
De érdekes lesz hogy Nhl ben mondjuk hogy oldják ezt meg.
kapitnono
Mikey
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 413
Anno probalkoztak a magazin musorral, de levettek (10+)eve.Ez az, amit én még évtizedekig nem tudtam magyar tévében elképzelni 😀Nap teljesen váratlan sport örömhíre!😊 Nem gondoltam volna, hogy pont a Sport TV próbálkozik be elsőként ezzel. Drukkolok! Meg így legalább lesz még egy platform amt lehet fikázni, hogy milyen rossz a magyar közvetítés, maradok az mlb.tv-nél HD-ben!😊
Tényleg nagyon örülök 😊
Kampman
zavi27
Az nfl bejott, a poker is no meg a darts is...hajra!!
több mint 5 éve
Akkor lassan lehet indítani a homerun.hu-t 😊 Név levédetve 😛Viszont az tényleg érdekel, hogy eredeti kommentárral lesz, vagy valakit próbálnak rá keresni?Megvannak az emberek. Magyarul lesz.
kapitnono
Matthew99
több mint 5 éve
Viszont az tényleg érdekel, hogy eredeti kommentárral lesz, vagy valakit próbálnak rá keresni?Megvannak az emberek. Magyarul lesz.
kapitnono

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ezért maradt Víziló itt?!😊Viszont az tényleg érdekel, hogy eredeti kommentárral lesz, vagy valakit próbálnak rá keresni?úgy tudom magyar kommentár lesz már csütörtök hajnalban is
kapitnono
shawnka