Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Az tény, hogy gyönyörű a PNC Park, meg az is elég kemény, hogy+ az a stadion!Amit a Marlins tulajdonosai a csapat alapítása óta úgy kollektívan csináltak, az botrány. Egyértelműen a legreménytelenebb franchise az összes major ligát tekintve.Köszi, hogy a B-re és nem a D-re raktál minket! 😀Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
Komoly tényezők a döntésben hogy
A:Kinek a legszebb a meze.
B:Kinek a legmenőbb a stadionja.
C:Ki a helyi Patriots, akiket utálni kell.
D:Ki a lúzer, akit kerülni kell.
😜
Tony Adams
B: Pittsburgh
C: Yankees, továbbra is
D: Miami
Kampman
Gergőke
Kampman
🤘gaben🤘
amikor az ember fia üt egy rohadt nagy homárt akkor az a folyóban landol. 😀
több mint 5 éve
Nekem, pl. James Hetfield, miatt lett a kedvencem a SF. Ez azért elég ütődött indok, tudom, de ez van!off
nagir
player.hu/auto-motor-2/9-nagyon-metal-auto-a-metallica-frontemberenek-garazsabol/
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Nekem, pl. James Hetfield, miatt lett a kedvencem a SF. Ez azért elég ütődött indok, tudom, de ez van!Nekem azért a Miami mert őket láttam játszani elsőnek.
nagir
Akkor még nem tudtam mire vállalkoztam 😀
több mint 5 éve
Nekem, pl. James Hetfield, miatt lett a kedvencem a SF. Ez azért elég ütődött indok, tudom, de ez van!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
+ az a stadion!Amit a Marlins tulajdonosai a csapat alapítása óta úgy kollektívan csináltak, az botrány. Egyértelműen a legreménytelenebb franchise az összes major ligát tekintve.Köszi, hogy a B-re és nem a D-re raktál minket! 😀Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
Gergőke
Kampman
több mint 5 éve
A közvetítési menetrendet ki lehetne pinnelni, ha valakinek van ideje.Eddig ennyi van:
Heisman Trophy
péntek, 1.00: Washington Nationals–New York Yankees
péntek, 22.00: New York Mets–Atlanta Braves
vasárnap, 22.00: Oakland Athletics–Los Angeles Angels
Sport 2 mind
több mint 5 éve
Azóta se Harper, se Baker nincs a Nationalsnél, szóval bajban vagyok kinek is illene szurkolni 😊Akkor gyere és Harper miatt szurkolj a Philliesnek 😊
dr0725
több mint 5 éve
Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Pinstripes all the way!
😜
Tony Adams
B: Mets
C: Red Sox ofc
D: Mariners
több mint 5 éve
Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?Na akkor már én is, de kicsit csaltam, két helyen holtverseny van:
😜
Tony Adams
A: Oakland (kelly green)
B: Cubs / Red Sox
C: Yankees / Cardinals
több mint 5 éve
Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?Akkor már én is leírom a sajátom 😀
😜
Tony Adams
A: Brewers
B: San Francisco
C: Én mindenkit szeretek, nem utálok senkit 😀
D: Miami (sajnos :c)
több mint 5 éve
ráadásul két éve mi vagyunk a szimpatikus lúzerek, akik ellen csalók nyerik meg a bajnoki címet. igaz, igaz 😀Nehéz olyan csapatot igazán utálni, aki több, mint 30 éve nem volt bajnok 😀Aranyos vagy, hogy a C-re nem.a Dodzserszt mondtad, pedig Mookie azért elég marquee acquisition volt, még ha csak cserével is jöttNa jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 5 éve
Amit a Marlins tulajdonosai a csapat alapítása óta úgy kollektívan csináltak, az botrány. Egyértelműen a legreménytelenebb franchise az összes major ligát tekintve.Köszi, hogy a B-re és nem a D-re raktál minket! 😀Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
Gergőke
több mint 5 éve
Nàlam Red Sox és Phillies 😊
több mint 5 éve
Köszi, hogy a B-re és nem a D-re raktál minket! 😀Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
több mint 5 éve
A közvetítési menetrendet ki lehetne pinnelni, ha valakinek van ideje.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Legyen külön eredménykövető a sport tv-s meccseknek vagy ez még korai?Legyen, de csöcsös!😉😊😛
r.baggio

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Nehéz olyan csapatot igazán utálni, aki több, mint 30 éve nem volt bajnok 😀Aranyos vagy, hogy a C-re nem.a Dodzserszt mondtad, pedig Mookie azért elég marquee acquisition volt, még ha csak cserével is jöttNa jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
slowmotion
több mint 5 éve
Aranyos vagy, hogy a C-re nem.a Dodzserszt mondtad, pedig Mookie azért elég marquee acquisition volt, még ha csak cserével is jöttNa jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
több mint 5 éve
Amúgy szerintetek: kik fogják nyerni az egyes divíziókat, a főcsoportokat, és ki lesz a bajnok?AL East: Yankees
Mikey
AL Central: White Sox
AL West: Astros
wild card: Rays, Twins
NL East: Phillies
NL Central: Cardinals
NL West: Dodgers
wild card: Braves, Cubs
A Cardinals-szal nagyon sosem lehet mellélőni, az NL-ből én rájuk tippelnék idén. Az AL-ből Astros vagy Yankees, attól függ, kinek lesz több szerencséje a sérülésekkel, a videókkal és a kukákkal.
Vagy az Astros lesz a bajnok, és akkor egy újabb sikerük lesz megcsillagozva, vagy a Yankees.
több mint 5 éve
Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Hát akkor egy Jorge Alfarosat készítenél ha megkérlek?Most nézem még a Starlin Castros képem van kint, nem is figyeltem.Ez csak egy kérésen múlik. Mondjuk hogy mikorra lesz kész az más kérdés.
Sajnos nem túl aktuális már 😀 De legalább miatta követni fogom a Washingtont is néha néha 😀
adamfaragoo
Matthew99
Azt megköszönném.
több mint 5 éve
Most nézem még a Starlin Castros képem van kint, nem is figyeltem.Ez csak egy kérésen múlik. Mondjuk hogy mikorra lesz kész az más kérdés.
Sajnos nem túl aktuális már 😀 De legalább miatta követni fogom a Washingtont is néha néha 😀
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Most nézem még a Starlin Castros képem van kint, nem is figyeltem. Sajnos nem túl aktuális már 😀 De legalább miatta követni fogom a Washingtont is néha néha 😀
több mint 5 éve
Így szokott ez menni legalább 2-3 év a fiókcsapatban, aztán ha ott jól teljesít, akkor kerül fel a felnőttekhez. Ha nagyon jól megy neki akkor lehet kevesebb is elég lesz.Igen Torkelsonra gondoltam,na ezt nem tudtam! Bár kitudja hátha nem csak a farmcsapatban fog játszani, szerintem ő egy nagyon érdekes prospect,nagy jövő előtt áll!De örülök hogy végre tv-ben is látok MLB meccset es nem kell mindig streamen néznem! Bár kicsi az esély hogy Tigers meccset adjanak, Detroitot nem szereti a tv 🤣🤣🤣 De a Tigersnek egész ígéretes a kerete,na meg kíváncsi leszek mit tud az 1/1-es csodafiú 😊😁Ha az idei 1/1es Torkelsonra gondolsz, akkor jópár év ott mire eljutnak az MLB szintre.
Johnnyblaze
kapitnono
Johnnyblaze

több mint 5 éve
Amúgy szerintetek: kik fogják nyerni az egyes divíziókat, a főcsoportokat, és ki lesz a bajnok?Ez szerintem most egy nagyon nehéz kérdés. A megszokottnál is sokkal több múlik majd azon, hogy ki mennyire tud majd egészséges maradni. Szerintem ez akár egy olyan szezon is lehet ahol az amúgy kevésbé esélyes csapatoknak is lehet keresni valójuk egyrészt a szezon rövidsége, másrészt a mindenki által ismert körülmény miatt.
Mikey