Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Meccs ismétlések is lesznek v csak késő esti és éjjeli élő közvetítést ad a Sport Tv?Ma öttől elvileg ismétlik a hajnalit
Fast Willie

több mint 5 éve
laikus szemmel nézve:Persze. De szerintem ez így volt az amerikai focival is. Ott is sokan lemorzsolódtak, de aki meg vette a fáradtságot az ráérzett a szépségére.Nagyjából értem mi történik, Tommy Lee Jones Ty Cobbról szól filmje után utánaolvastam. Inkább azt emelném ki, hogy nagy tömegeket nem fog beszippantani az általad is leírtak miatt, meg mert nem olyan, mint mondjuk egy mma-meccs, hogy bárhol bekapcsolódsz, egyből tudod mire megy ki a történet. A finomságokat, előkészítéseket, apró eltereléseket, stb. nem fogod vágni, de attól még élvezheted, ahogy verekszemek.Én a tegnapi meccset az esőig néztem.Én ma nézem majd meg. De mivel két domináns dobó játszott és az idény első meccse volt ezért gyanítom nem a válasz.
Kérdésem ahhoz, aki vágja a baseballt:
Jó meccs volt addig? Jónak számít, amit láttam?
Mert kivülről csak dob, üt, dob, nem üt, nulla emlékezetes, szórakoztató szitu, mint egy “ütésgyár”, semmi látványosság, kunszt, történés.
Sobri Jóska
Korábbi felvetésedre válaszolva. Annak aki játszotta a sportot mint pl én sokkal jobban jönnek az apróságok mint egy laikusnak. De én pl a jégkorongról kapcsolok el mert nem látom a korongot és idegesít. Ennek a sportnak is megvan a szépsége, de legalább olyan nehéz megérteni mint eleinte az amerikai focit. Itt se egy-két meccs alatt lesz valaki tartós néző és bizony itt is utána kell olvasni a dolgoknak. Rengeteg meccs van, ha párba belenézel meg egy kicsit utánaolvasol akkor nem lesz annyira zavaró hogy nem érted mi történik. Én tudom hogy nincs annál jobb mint mikor 30 métert sprintelsz és törött kézzel behúzol a centerfielden egy labdát amivel döntőbe juttok. Vagy mikor egy jó dobó előnyben van veled szemben és a legszebb dobását - amivel ki akar nyírni - vágod ki a világba. Szóval vannak itt is olyanok hogy fogod a fejed napokig hogy ezt meg hogy, de ezt ne várd az első meccsen.
Matthew99
Sobri Jóska
Matthew99
amfociban ott van a big hit pillanat amikor helikopterbe tesznek valakit és szaltozik mielőtt földetér vagy egykezes elkapás, vagy breakout run, és ezt meglátod és oh oké show me more, Sokkal több a többszereplős pillanat amikor A- lenyomja B-.t
baseball-ban én nem látom ezt a mozzanatot, látványos becsúszás, vagy homár vagy felugrok nézőkarámhoz és lehúzom labdát. ezek NEKEM nem adták ugyanazt az oh oké mutass többet érzést amikor először láttam. Aztán nyilván jópár baseball meccs is lecsúszott,de szerintem az entry treshold alacsonyabb amfocinál.
több mint 5 éve
Meccs ismétlések is lesznek v csak késő esti és éjjeli élő közvetítést ad a Sport Tv?
több mint 5 éve
Persze. De szerintem ez így volt az amerikai focival is. Ott is sokan lemorzsolódtak, de aki meg vette a fáradtságot az ráérzett a szépségére.Nagyjából értem mi történik, Tommy Lee Jones Ty Cobbról szól filmje után utánaolvastam. Inkább azt emelném ki, hogy nagy tömegeket nem fog beszippantani az általad is leírtak miatt, meg mert nem olyan, mint mondjuk egy mma-meccs, hogy bárhol bekapcsolódsz, egyből tudod mire megy ki a történet. A finomságokat, előkészítéseket, apró eltereléseket, stb. nem fogod vágni, de attól még élvezheted, ahogy verekszemek.Én a tegnapi meccset az esőig néztem.Én ma nézem majd meg. De mivel két domináns dobó játszott és az idény első meccse volt ezért gyanítom nem a válasz.
Mert kivülről csak dob, üt, dob, nem üt, nulla emlékezetes, szórakoztató szitu, mint egy “ütésgyár”, semmi látványosság, kunszt, történés.
Sobri Jóska
Korábbi felvetésedre válaszolva. Annak aki játszotta a sportot mint pl én sokkal jobban jönnek az apróságok mint egy laikusnak. De én pl a jégkorongról kapcsolok el mert nem látom a korongot és idegesít. Ennek a sportnak is megvan a szépsége, de legalább olyan nehéz megérteni mint eleinte az amerikai focit. Itt se egy-két meccs alatt lesz valaki tartós néző és bizony itt is utána kell olvasni a dolgoknak. Rengeteg meccs van, ha párba belenézel meg egy kicsit utánaolvasol akkor nem lesz annyira zavaró hogy nem érted mi történik. Én tudom hogy nincs annál jobb mint mikor 30 métert sprintelsz és törött kézzel behúzol a centerfielden egy labdát amivel döntőbe juttok. Vagy mikor egy jó dobó előnyben van veled szemben és a legszebb dobását - amivel ki akar nyírni - vágod ki a világba. Szóval vannak itt is olyanok hogy fogod a fejed napokig hogy ezt meg hogy, de ezt ne várd az első meccsen.
Matthew99
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Én a tegnapi meccset az esőig néztem.Én erős közepesnek mondanám. Két elit dobó kezdett, és bár egyikük sem hozta a legjobbját, Cole még így is jó volt, Scherzer pedig erős közepes. Scherzer 11 strikeoutja nagyon jól hangzik, csak nagyon megtévesztő, mert mellette volt sok nagyon félrement dobása is, ami tőle azért szokatlan. De Stanton és Judge köszönte szépen. Védekezésben inkább rutinjátékok voltak, semmi extra. Emiatt a meccs miatt senki nem fogja megszeretni a baseballt az biztos. De pl. Stanton homerunja az nagyon komoly volt, igazi csemege, klasszikus stantonian homerun, emlékeim szerint valami 113 mph-val vágta ki talán 460 yardra, ami zseniális, ekkorát ütni kevesen tudnak.
Sobri Jóska
Azért kár hogy a vihar miatt félbe kellett szakítani a meccset, az igazi a 7-8-9. inning lett volna, ismerve a két csapatot.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Nagyjából értem mi történik, Tommy Lee Jones Ty Cobbról szól filmje után utánaolvastam. Inkább azt emelném ki, hogy nagy tömegeket nem fog beszippantani az általad is leírtak miatt, meg mert nem olyan, mint mondjuk egy mma-meccs, hogy bárhol bekapcsolódsz, egyből tudod mire megy ki a történet. A finomságokat, előkészítéseket, apró eltereléseket, stb. nem fogod vágni, de attól még élvezheted, ahogy verekszemek.Én a tegnapi meccset az esőig néztem.Én ma nézem majd meg. De mivel két domináns dobó játszott és az idény első meccse volt ezért gyanítom nem a válasz.
Sobri Jóska
Matthew99
több mint 5 éve
Én a tegnapi meccset az esőig néztem.Én ma nézem majd meg. De mivel két domináns dobó játszott és az idény első meccse volt ezért gyanítom nem a válasz.
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Én a tegnapi meccset az esőig néztem.Kérdésem ahhoz, aki vágja a baseballt:
több mint 5 éve
Az NBA meccs alatt, a sarokban felvillanó MLB logó azért jó érzéssel töltött el tegnap.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Én eddig ezért csak a PO-t néztem, mert ott az izgalomfakor megvan.Kivéve, ha sikerül egy olyan meccsel debütálni, ami egyik oldalról slugfest, másik oldalról meg sok látványos akció van (steal, DP/TP, outfield assist, nagy elkapások az outfielden)Első benyomás:Az első benyomásom nekem is ez volt.
Úgy érzem a baseballt nem igen fogják tömegek nézni itthon.
Dobnak, ütnek, ha homerun van, az se látványosabb, mintha luftot ütnek, valahogy nincs dinamikája ennek a sportnak.
Ahhoz, hogy tudja az ember, hogy ki dob, miért ő, mit dob, mi a játékosok sorrendje, ki mit tud, stb. rengeteg háttérinfó, alaptudás kell.
Nem olyan, hogy infóktól függetlenül nézem, és szórakoztat, mint egy random tenisz, darts vagy akár egy autóverseny, vagy bármilyen pont/gólszerző csapatsport.
Sobri Jóska
Ha gyerekként valaki nem nő ebbe bele organikusan, akkor ezt a sportot tényleg nem lehet egy meccs alatt megszeretni.
Kampman
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Kivéve, ha sikerül egy olyan meccsel debütálni, ami egyik oldalról slugfest, másik oldalról meg sok látványos akció van (steal, DP/TP, outfield assist, nagy elkapások az outfielden)Első benyomás:Az első benyomásom nekem is ez volt.
Dobnak, ütnek, ha homerun van, az se látványosabb, mintha luftot ütnek, valahogy nincs dinamikája ennek a sportnak.
Ahhoz, hogy tudja az ember, hogy ki dob, miért ő, mit dob, mi a játékosok sorrendje, ki mit tud, stb. rengeteg háttérinfó, alaptudás kell.
Nem olyan, hogy infóktól függetlenül nézem, és szórakoztat, mint egy random tenisz, darts vagy akár egy autóverseny, vagy bármilyen pont/gólszerző csapatsport.
Sobri Jóska
Ha gyerekként valaki nem nő ebbe bele organikusan, akkor ezt a sportot tényleg nem lehet egy meccs alatt megszeretni.
Kampman
több mint 5 éve
Sok K-ja volt, na.Nah, majdnem eljutottunk a 7. iningig.Wat? 😀
Szép lassan lehozza a meccset a Yankees, pedig a WAS dobója jobb ma.
Chargers LT
Darksun3
több mint 5 éve
Nyomorult eső meg villámlás.Stanton elkezdte. 💙
több mint 5 éve
Első benyomás:Egyetértek. Ha nem lesz hajlandó a hazai közönség leülni utána olvasni a szabályoknak, esetleg videókat nézni, rákeresni a nagy nevekre stb... akkor halottnak a csók mert csak nyavalygás lesz rinyálás hogy unalmas, nem értem.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nah, majdnem eljutottunk a 7. iningig.Wat? 😀
Szép lassan lehozza a meccset a Yankees, pedig a WAS dobója jobb ma.
Chargers LT
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
Ezért jó a Marlins Park 😛
több mint 5 éve
Nah, majdnem eljutottunk a 7. iningig.Szép lassan lehozza a meccset a Yankees, pedig a WAS dobója jobb ma.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Az lenne még a fasza ha Rendon menne ütni 😀
több mint 5 éve
A közvetítés elégge kompetensnek, jónak, összeszedettnek, gördülékenynek tűnik.De persze nem értek a baseballhoz, hogy ezt bizton kijelenthessem. De az egyből lejött miért csípik Sanyit, akik nem expertek a fociban. Itt nekem is jónak tűnik.
több mint 5 éve
Mondjuk ahogy elnézem reklàmidőt azért nyert a Sport tv rendesen 😛
több mint 5 éve
Első meccs hajnal 1re elég kemény lecke, de ahogy látom, ez igazi taktikai játszma, azokat meg szeretem.
több mint 5 éve
Első benyomás:Az első benyomásom nekem is ez volt.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Annyira nem is vészes, megmondom őszintén rosszabbra számítottam.Abból a szempontból talán jót tesz a zárt kapus meccs, hogy egy kicsit "lecsupaszított" formáját látjuk a baseballnak, nem kell még annyi mindenről beszélni.
adamfaragoo
több mint 5 éve
Első benyomás:Úgy érzem a baseballt nem igen fogják tömegek nézni itthon.
több mint 5 éve
Astrubal Cabrerát is várom... Nagy öreg ő is, mint Castro
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀