Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Annyira nem is vészes, megmondom őszintén rosszabbra számítottam.
több mint 5 éve
Kilenc nyilasok potyognának így 😊
több mint 5 éve
De furcsa lesz újra a "4 kísérletből 10 yardot kell haladni" féle közvetítéseket hallgatni 😊Nekem eddig szinte csak újat mondott.
Kampman
Most átelhetem, amit azok élhettek át, akikre ráerőszakoltam a focimeccsnézést.
több mint 5 éve
Keblek? 😊Szerintem most nem fognak meztelen nők berohanni a pályára
dande
több mint 5 éve
Hát Stanton az Stanton, nincs mit csinálni 😀Marlins drukkerként ez különösen fájdalmas lehet
adamfaragoo
több mint 5 éve
Keblek? 😊
több mint 5 éve
Hát Stanton az Stanton, nincs mit csinálni 😀
több mint 5 éve
De furcsa lesz újra a "4 kísérletből 10 yardot kell haladni" féle közvetítéseket hallgatni 😊
több mint 5 éve
Azért ennyi új infót egyszerre átadni nem egyszerű. A sporttal most ismerkedő győzze követni. Egyébként ez topic sztem egyelőre bőven megteszi eknak 😊
több mint 5 éve
Akkor mégse lesz eredménykövető? Szomorú Panda leszekSanyi nagyon jó az új nézők behozásában, megszeretteti velük a sportot, aztán majd gondolom a baseballnak is meglesznek a hazai Höri-Márk szerű kommentátorai is
Sankó amúgy szerintem itt jobb lesz, mármint nem lesz pár embernek baja vele
Chargers LT
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Nem is tudom kinek szurkoljak , de szerintem Castro miatt a Natsnak fogok 😀
több mint 5 éve
Akkor mégse lesz eredménykövető? Szomorú Panda leszekSankó amúgy szerintem itt jobb lesz, mármint nem lesz pár embernek baja vele
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Na de hova tűnt Faragó Ricsiiiii??? 😊
több mint 5 éve
aztán stream van-e? 😀Még jó hogy nem kérdezed meg, hogy lesz-e valaki (a Yankees és a Nationals szurkolókon kívül).
Löfli
több mint 5 éve
aztán stream van-e? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Na még így rajt előtt gyorsan megszavazták, hogy 16 csapat jut rájátszásba. Divíziónként az első kettő, valamint főcsoportonként a két további legjobb mutatóval rendelkező csapat.Elkerülendő, hogy 4 csapat végezzen 32-28-as mérleggel és 4 tiebreaker meccset játsszanak a wild card forduló előtt 😀
Mikey
több mint 5 éve
Na még így rajt előtt gyorsan megszavazták, hogy 16 csapat jut rájátszásba. Divíziónként az első kettő, valamint főcsoportonként a két további legjobb mutatóval rendelkező csapat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Juan Soto koronás. Kihagyja a mai nyitó meccset ellenünk, meg gondolom még párat.Nálunk meg DJ nem játszik még. Izgis lesz ez így, ki tudja melyik kulcs meccsen melyik húzó játékos marad ki korona miatt vagy 2 hétre 😀
Matthew99

több mint 5 éve
Juan Soto koronás. Kihagyja a mai nyitó meccset ellenünk, meg gondolom még párat.Na mondjuk ő elég nagy veszteség a csapatának.
Matthew99
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Juan Soto koronás. Kihagyja a mai nyitó meccset ellenünk, meg gondolom még párat.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
"Sziasztok! Én csak azt szeretném kérdezni, hogy itt mér nincs sárga vonal a tévében?"Nem Ricsi lesz a kommentátor 😊
"Ja és ilyen menő bázislabdasapkákat hol lehet venni?"
nagir
több mint 5 éve
"Sziasztok! Én csak azt szeretném kérdezni, hogy itt mér nincs sárga vonal a tévében?""Ja és ilyen menő bázislabdasapkákat hol lehet venni?"

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Végre, 2020-ban MLB magyarul, Sport Tv-n, ráadásul többek között Méhes Zümivel is, mint anno az NFL-nél.Remélem minél több Red Sox meccset is adnak, hajrá! 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!