Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Annyira nem is vészes, megmondom őszintén rosszabbra számítottam.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kilenc nyilasok potyognának így 😊
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
De furcsa lesz újra a "4 kísérletből 10 yardot kell haladni" féle közvetítéseket hallgatni 😊
Kampman
Nekem eddig szinte csak újat mondott.
Most átelhetem, amit azok élhettek át, akikre ráerőszakoltam a focimeccsnézést.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 068
Keblek? 😊
dande
Szerintem most nem fognak meztelen nők berohanni a pályára

több mint 5 éve
Hát Stanton az Stanton, nincs mit csinálni 😀
adamfaragoo
Marlins drukkerként ez különösen fájdalmas lehet

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Keblek? 😊
több mint 5 éve
Hát Stanton az Stanton, nincs mit csinálni 😀
több mint 5 éve
De furcsa lesz újra a "4 kísérletből 10 yardot kell haladni" féle közvetítéseket hallgatni 😊

több mint 5 éve
Azért ennyi új infót egyszerre átadni nem egyszerű. A sporttal most ismerkedő győzze követni. Egyébként ez topic sztem egyelőre bőven megteszi eknak 😊
több mint 5 éve
Akkor mégse lesz eredménykövető? Szomorú Panda leszek

Sankó amúgy szerintem itt jobb lesz, mármint nem lesz pár embernek baja vele
Chargers LT
Sanyi nagyon jó az új nézők behozásában, megszeretteti velük a sportot, aztán majd gondolom a baseballnak is meglesznek a hazai Höri-Márk szerű kommentátorai is

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
Nem is tudom kinek szurkoljak , de szerintem Castro miatt a Natsnak fogok 😀
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Akkor mégse lesz eredménykövető? Szomorú Panda leszek

Sankó amúgy szerintem itt jobb lesz, mármint nem lesz pár embernek baja vele

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Na de hova tűnt Faragó Ricsiiiii??? 😊
több mint 5 éve
aztán stream van-e? 😀
Löfli
Még jó hogy nem kérdezed meg, hogy lesz-e valaki (a Yankees és a Nationals szurkolókon kívül).

több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 844 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
aztán stream van-e? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Na még így rajt előtt gyorsan megszavazták, hogy 16 csapat jut rájátszásba. Divíziónként az első kettő, valamint főcsoportonként a két további legjobb mutatóval rendelkező csapat.
Mikey
Elkerülendő, hogy 4 csapat végezzen 32-28-as mérleggel és 4 tiebreaker meccset játsszanak a wild card forduló előtt 😀

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Na még így rajt előtt gyorsan megszavazták, hogy 16 csapat jut rájátszásba. Divíziónként az első kettő, valamint főcsoportonként a két további legjobb mutatóval rendelkező csapat.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Juan Soto koronás. Kihagyja a mai nyitó meccset ellenünk, meg gondolom még párat.
Matthew99
Nálunk meg DJ nem játszik még. Izgis lesz ez így, ki tudja melyik kulcs meccsen melyik húzó játékos marad ki korona miatt vagy 2 hétre 😀

több mint 5 éve
Juan Soto koronás. Kihagyja a mai nyitó meccset ellenünk, meg gondolom még párat.
Matthew99
Na mondjuk ő elég nagy veszteség a csapatának.
több mint 5 éve
Az alábbi chartról jut eszembe még egy.
Új, a sportággal még csak ismerkedő, csapatot még nem választó nézőknek különösen ajánlott

Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez még a Cubs és az Astros bajnoki címei előtt készült 😊

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
"Sziasztok! Én csak azt szeretném kérdezni, hogy itt mér nincs sárga vonal a tévében?"
"Ja és ilyen menő bázislabdasapkákat hol lehet venni?"
nagir
Nem Ricsi lesz a kommentátor 😊

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
"Sziasztok! Én csak azt szeretném kérdezni, hogy itt mér nincs sárga vonal a tévében?"
"Ja és ilyen menő bázislabdasapkákat hol lehet venni?"

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Végre, 2020-ban MLB magyarul, Sport Tv-n, ráadásul többek között Méhes Zümivel is, mint anno az NFL-nél.
Remélem minél több Red Sox meccset is adnak, hajrá! 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!