Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 469 — nabege2@yahoo.com
A mai meccs eddig jobb mint a tegnapi volt, szvsz.
Al
Valahogy nincs lendületük, ritmusuk, dinamikájuk, én így érzem, próbálom megfogalmazni. Minden történés (ütés, dobás) önálló, nem áll össze egy folyamatosságá, kontextus nélküli, mint egy flow nélküli sport.
Sobri Jóska
A dobások függnek pl. az éppen aktuális pitch count-tól és hogy van-e futó a bázisokon. Pl. 0-2-es countnál a dobó inkább engedhet meg magának egy a zónától távolabb eső (pl. földet érő) dobást, amire esetleg a már bajban lévő ütő megpróbál suhintani, így könnyebben kieshet.

Ha van futó a bázisokon, a dobó sokkal kisebb mozdulattal rugaszkodik el a dobáshoz (nem teljesen húzza fel magához az egyik lábát), hogy a bázisfutónak kevesebb ideje legyen megiramodni a következő bázis felé, így kevesebb esélye legyen ellopni azt.
Kampman
Pont ezek az aprosagok kellenek nekem, hogy jobban megszeressem ezt a sportot. Az apro taktikai lepesekrol fingom nem volt.
ZoliMP
De nem egy meccs alatt kell megtanulni. Szerintem Sanyi rohadt rosszul csinálja, hogy ennyi infót elmond. Felesleges, túl sok ez egy kezdő nézőnek!
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 413
Al
Valahogy nincs lendületük, ritmusuk, dinamikájuk, én így érzem, próbálom megfogalmazni. Minden történés (ütés, dobás) önálló, nem áll össze egy folyamatosságá, kontextus nélküli, mint egy flow nélküli sport.
Sobri Jóska
A dobások függnek pl. az éppen aktuális pitch count-tól és hogy van-e futó a bázisokon. Pl. 0-2-es countnál a dobó inkább engedhet meg magának egy a zónától távolabb eső (pl. földet érő) dobást, amire esetleg a már bajban lévő ütő megpróbál suhintani, így könnyebben kieshet.

Ha van futó a bázisokon, a dobó sokkal kisebb mozdulattal rugaszkodik el a dobáshoz (nem teljesen húzza fel magához az egyik lábát), hogy a bázisfutónak kevesebb ideje legyen megiramodni a következő bázis felé, így kevesebb esélye legyen ellopni azt.
Kampman
Pont ezek az aprosagok kellenek nekem, hogy jobban megszeressem ezt a sportot. Az apro taktikai lepesekrol fingom nem volt.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 068
Al
Sobri Jóska

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
Al
Nekem is jobban tetszik valahogy, hiába a 0-0 eddig.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Al

több mint 5 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 601
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 469 — nabege2@yahoo.com
Jön egy újabb meccs, kicsit nézőbarátabb időpontban
Kampman
Másik fórumban azt ecseteltem, hogy az NFL népszerűségének az elterjedésében sokat segített, hogy az esti meccsek nézőbarát időpontban voltak. Akkor még 22.15-kor kezdődtek, nem volt ennyi megszakítás hajnali 1-re simán végetért. Ennyit ki lehetett bírni. Ha állandó lesz ez az éjjeli közvetítés akkor kb senki nem fogja nézni.
Én ugye ESPN American soxor néztem baseballt, valamelyest fogalmam van róla, de szerintem ez vontatottabb mint az NFL, így nézők nélkül még rosszabb.
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 588 — Tyrone Creek
jó, kell egy Acuna mez
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Azért az komoly, hogy Pete Alonso a Metsből tavaly rookie rekordot döntött, de úgy, hogy az egész ligában a legtöbb HR-t ütötte...
Az MLB Mahomesa

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Jorge Alfaro IL-re került, zseniális ...
több mint 5 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Első közvetítésnek színvonalas és közérthető volt, bár én Harasztit kifejezetten bírom.

A meccs közepes volt, de igazat adok annak, aki azt mondja, hogy a baseball a magyar szemnek vontatott játék. A nézőnélküliség pedig kifejezetten elvesz az élvezeti faktorból.
Fast Willie
fantasy kell mellé, akkor kifejezetten élvezetes tud lenni 😉

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 5 éve
Hát ezek miatt szeretem a baseballt!
Al
Úgy látszik az idő szépíti az emlékeket és meg is másítja 😊

A nagy come back amit láttam, az a CIN ellen volt 2005-ben és nem 2-8 volt az utolsó inningben, hanem 3-9 az utolsó előttiben és onnan lett 10-9.

Valamint Ankiel sem a térdelő Freesenek, hanem az álló Klausnak dobott. Mondjuk így is a kesztyűbe dobta, de meg lehet nézni itt, 26 mp-nél.
 www.youtube.com/watch?v=a7ZgkREFR-I
Al
Nem Leningrádban, hanem Moszkvában, nem Merciket, hanem Zsigulikat, és nem osztogattak, hanem fosztogattak.

több mint 5 éve
Al
Úgy látszik az idő szépíti az emlékeket és meg is másítja 😊

A nagy come back amit láttam, az a CIN ellen volt 2005-ben és nem 2-8 volt az utolsó inningben, hanem 3-9 az utolsó előttiben és onnan lett 10-9.

Valamint Ankiel sem a térdelő Freesenek, hanem az álló Klausnak dobott. Mondjuk így is a kesztyűbe dobta, de meg lehet nézni itt, 26 mp-nél.
 www.youtube.com/watch?v=a7ZgkREFR-I
több mint 5 éve
Bézbóz tájm 😎
Go Mets

több mint 5 éve
Jön egy újabb meccs, kicsit nézőbarátabb időpontban

több mint 5 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/baseball-amit-a-jatekrol-tudni-erdemes-mielott-leul-meccset-nezni-2774465

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Én elhiszem, hogy elsőre a baseball szüzeknek nem volt valami nagy élmény a tegnapi meccs. Azért úgy gondolom egy mérkőzésből nem szabad messze menő következtetést levonni.
Szerintem sokat dob az élményen, ha van akinek szurkolhatsz. Ezért érdemes választani kedvenceket. Én Cards drukkerként lerágtam a körmöm a WS meccseken, s irgalmatlanul boldog voltam a győzelmekkor. Ott bizony izgalmas tudott lenni az is, ha nem találnak labdát (már mint az ellenfél 😊
Valaki írta, hogy nem olyan látványos mint egy foci meccs. Lehet. De azért itt is lehet látványos dolgokat látni, pl. mikor pókemberként felmászik a 3 m magas falra, hogy megakadályozzon egy HR-t.
A mai napig él bennem egy Cards meccs, mikor a centerfieldről Rich Ankiel a 3-as bázison álló Freesehez dobott egy labdát, hogy megakadályozzon egy triplát. A szépség az volt benne, hogy Freese a bázisnál térdelt, kesztyűjét a főldre letéve, azért hogy az ütő bevetődése előtt hozzá értesse a labdát, s kiejtse. Ebbe a letett kesztyűbe dobta bele Ankiel a labdát vagy 60 méterről (mert ugye a kesztyűben a labdának is benne kell lennie, hogy számítson). Még ma is libabőrös vagyok, ha rágondolok.
Ami még a baseball meccs melett szól, hogy még egy ilyen sport nincs, ami a végéig izgalmas tud maradni. Ugyanis a hazai pálya előnye ott mutatkozik meg, hogy a 9 inningben a hazai csapat lehet utoljára a pontszerző. Szintén Cards meccs, a 9. inningben 8-2-re vezetett az ellenfél, s innen nyert a Cards 9-8-ra. Kb. olyan, mintha a gurulós fociban a 90. percben 4-0-ra vezet valaki, s mégis a másik nyer 5-4-re. Kizárt.
Vagy a 2011-es WS 6. meccse. Nem is mentem be dolgozni utánna, mert megjártam a mennyországot és a poklot is egy meccsen belül, többször is. Nézzétek meg ezt a Youtube videót  www.youtube.com/watch?v=uiz-SbJ9i08

Szerkesztette: Al
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Első közvetítésnek színvonalas és közérthető volt, bár én Harasztit kifejezetten bírom.

A meccs közepes volt, de igazat adok annak, aki azt mondja, hogy a baseball a magyar szemnek vontatott játék. A nézőnélküliség pedig kifejezetten elvesz az élvezeti faktorból.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mégis megtörténik a Buffalo Blue Jays, ugyanis a buffalói farmcsapatuk pályáján fogják játszani a hazai mérkőzéseik többségét. Többségét, mert pl. a Nats elleni első hazai szériájuk Washingtonban lesz lejátszva.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Szerintem elsőre nem volt ez rossz meccs, de lesznek sokkal jobbak is.
Inkább annyi még, hogy home runnál sem emelte senki a hangját... Pedig az egy TD vel ér fel kb.
Nyugodtan lehet emeltebb hangvételű kommentár.
Az új nézők abból értik, hogy valami tényleg fontos és nagy dolog történt.
Chargers LT
Igen ezt én is hiányoltam, így kicsit olyan preseason hangulatú meccsnek tűnt.
adamfaragoo
Zárt kapus meccsek esetén még a World Series is ilyen lesz sajnos, ezen egy kommentátor nem sokat segít

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Inkább annyi még, hogy home runnál sem emelte senki a hangját... Pedig az egy TD vel ér fel kb.
Chargers LT
adamfaragoo
De amúgy, megnéztem eredeti nyelven is az összefoglalót, ott sem nagyon emelte a hangját a kommentátor egyik sem ahogy szokott lenni.
De pl NBA meccseken ami most volt, szinte ugyanez. Mintha egy hanglejtéssel tolta volna ott is végig az eredeti kommentátor.

több mint 5 éve
Chargers LT
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Meccs ismétlések is lesznek v csak késő esti és éjjeli élő közvetítést ad a Sport Tv?
Fast Willie
Most lesz 5kor az ismétlés.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nyilván mindenkinek más más az ízlése.
Valakinek ez az unalmas, valakinek a foci, valakinek a kosár és így tovább.