Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
A sporttv-s videóban ki is javította Sanyi, hogy "csak" gélprofi volt a német 2. Osztályban.Nem tudom volt e már, de elvileg Bartha Zoltán, Haraszti Ádám és Méhes Gábor lesznek a meccsek kommentátorai, és néha Kovács Sándor is csatlakozik szagérteniRespect Sanyinak meg minden, de PROFI baseballjátékosnak titulálni azért minimum költői túlzás 😊
index.hu/kultur/media/2020/07/23/eloszor_kozvetit_magyar_teve_amerikai_baseballt_eloben/
kapitnono
r.baggio
több mint 5 éve
Jó, de melyik bevásárlóközpontnak van ezenkívül elhúzható teteje? 🤣Az meg bevásárlóközpont 😀Éppen ez az oka, hiszen itt ballpark volt a kritérium 😅Pont ezt furcsálom, hogy senki nem írta a "menő stadion"ok közé a Miami Malinsét?! Az egy vidámpark kb 😀Nekem az egyébként tetszik 😀+ az a stadion!Amit a Marlins tulajdonosai a csapat alapítása óta úgy kollektívan csináltak, az botrány. Egyértelműen a legreménytelenebb franchise az összes major ligát tekintve.Köszi, hogy a B-re és nem a D-re raktál minket! 😀Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
Komoly tényezők a döntésben hogy
A:Kinek a legszebb a meze.
B:Kinek a legmenőbb a stadionja.
C:Ki a helyi Patriots, akiket utálni kell.
D:Ki a lúzer, akit kerülni kell.
😜
Tony Adams
B: Pittsburgh
C: Yankees, továbbra is
D: Miami
Kampman
Gergőke
Kampman
🤘gaben🤘
Mondjuk családias hangulat van benne, az biztos
Kampman
Chargers LT
Btw. az új Rangers stadion is ott van a szeren!
gdavid
Shawn84
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Az meg bevásárlóközpont 😀Éppen ez az oka, hiszen itt ballpark volt a kritérium 😅Pont ezt furcsálom, hogy senki nem írta a "menő stadion"ok közé a Miami Malinsét?! Az egy vidámpark kb 😀Nekem az egyébként tetszik 😀+ az a stadion!Amit a Marlins tulajdonosai a csapat alapítása óta úgy kollektívan csináltak, az botrány. Egyértelműen a legreménytelenebb franchise az összes major ligát tekintve.Köszi, hogy a B-re és nem a D-re raktál minket! 😀Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
Gergőke
Kampman
🤘gaben🤘
Kampman
Chargers LT
gdavid
több mint 5 éve
Index..., ennyi .Nem tudom volt e már, de elvileg Bartha Zoltán, Haraszti Ádám és Méhes Gábor lesznek a meccsek kommentátorai, és néha Kovács Sándor is csatlakozik szagérteniRespect Sanyinak meg minden, de PROFI baseballjátékosnak titulálni azért minimum költői túlzás 😊
index.hu/kultur/media/2020/07/23/eloszor_kozvetit_magyar_teve_amerikai_baseballt_eloben/
kapitnono
r.baggio
több mint 5 éve
Éppen ez az oka, hiszen itt ballpark volt a kritérium 😅Pont ezt furcsálom, hogy senki nem írta a "menő stadion"ok közé a Miami Malinsét?! Az egy vidámpark kb 😀Nekem az egyébként tetszik 😀+ az a stadion!Amit a Marlins tulajdonosai a csapat alapítása óta úgy kollektívan csináltak, az botrány. Egyértelműen a legreménytelenebb franchise az összes major ligát tekintve.Köszi, hogy a B-re és nem a D-re raktál minket! 😀Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
Gergőke
Kampman
🤘gaben🤘
Kampman
Chargers LT
Szerkesztette: gdavid
több mint 5 éve
Pont ezt furcsálom, hogy senki nem írta a "menő stadion"ok közé a Miami Malinsét?! Az egy vidámpark kb 😀Nekem az egyébként tetszik 😀+ az a stadion!Amit a Marlins tulajdonosai a csapat alapítása óta úgy kollektívan csináltak, az botrány. Egyértelműen a legreménytelenebb franchise az összes major ligát tekintve.Köszi, hogy a B-re és nem a D-re raktál minket! 😀Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
Gergőke
Kampman
🤘gaben🤘
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
szerintem is legyen, biztos lesz pár ember és így az elején pláne érdekes leszLegyen külön eredménykövető a sport tv-s meccseknek vagy ez még korai?Legyen, de csöcsös!😉😊😛
r.baggio
nagir
több mint 5 éve
Nem tudom volt e már, de elvileg Bartha Zoltán, Haraszti Ádám és Méhes Gábor lesznek a meccsek kommentátorai, és néha Kovács Sándor is csatlakozik szagérteniRespect Sanyinak meg minden, de PROFI baseballjátékosnak titulálni azért minimum költői túlzás 😊
kapitnono

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem nem, pont ellenkezőleg 😉 A Dodgers szimpátia még a Brooklyn-i időkből való, csak ugye 1958-ban LA-be költöztek, mint nemrég a Chargers...ezzel nem tudok mit kezdeni 😀Juhú, ez nagyszerű hír 😎 Biztosan fogom nézni!aszittem megmaradsz a san diego-i gyökerek mellett, és a Padres lesz a befutó. így Rád lehet fogni, hogy felugrottál a bandwagonra 😊
Természetesen maradok La szimpatizáns a Chargers mellett, szóval Go Dodgers!
Bár inkább a korábbi előd Brooklyn Dodgers és Jackie Robinson miatt, a legendás 42es 😎
Chargers LT
slowmotion
A másikban nem tévedtél amúgy, a San Diego Padres-nek hasonlóan szurkolok, mert akkor is San Diego az legjobb hely! 😀 Bár a Chargers is még ott lenne ...
több mint 5 éve
Nem tudom volt e már, de elvileg Bartha Zoltán, Haraszti Ádám és Méhes Gábor lesznek a meccsek kommentátorai, és néha Kovács Sándor is csatlakozik szagérteniindex.hu/kultur/media/2020/07/23/eloszor_kozvetit_magyar_teve_amerikai_baseballt_eloben/

több mint 5 éve
Kedvenc : Orioles (de ez 1ertelmu volt,a Ravens utan),szoval mostanaban nagyon SIKERes eveim vannak ...!!! 💆♂️ De sebaj,jovunk fel (majd ) ,mint a talajviz! 😉
több mint 5 éve
bocs, ez lemaradt: 🤣öhmyoutu.be/oGne3DZUqdoegyől bevásároltak Astros cuccokból
shawnka
🤘gaben🤘
hu.wikipedia.org/wiki/Hungarian_Astros
shawnka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
öhmyoutu.be/oGne3DZUqdoegyől bevásároltak Astros cuccokból
shawnka
🤘gaben🤘
hu.wikipedia.org/wiki/Hungarian_Astros
több mint 5 éve
youtu.be/oGne3DZUqdoegyől bevásároltak Astros cuccokból
shawnka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Mindig is játszadoztam a gondolattal hogy érdemes lenne megtanulni ezt a sportot is hogy miről szól, stb. Örülök neki hogy magyar adó is adja, bele is kezdek ebbe az egész mizériába. 😊
több mint 5 éve
😂😂😂KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Én annak örülök a leginkább, hogy Brett Gardner utolsó évét/éveit a TV-ben is nézhetem 😎
több mint 5 éve
'sztakurva, 12 évvel meghosszabbítottuk Mookie-tEddig paráztam, hogy egy törölt szezonért cseréltünk el remenyteli fiatalokat, de ez 😀
Ed: 12 év, 365 millió. Azért talán nem rossz
...
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Úgy emlékszem, a baseball meccsek általában kevésbé vannak magyar nézőbarát időpontban, nem? Ez a magyar idő szerint hajnalt jelenti nálam.Alapjáraton heti 4 -5 nap magyar idő szerint este 7-től is vannak meccsek. Szombaton pl. már a Cubs- Brewers 19:05-kor kezd, de este 22:10-ig 11 meccset fognak elkezdeni. Én sok meccset tudtam eddig is élőben nézni.
csi77
több mint 5 éve
Meg is van az első sms témája:"Nagyon köszönjük, hogy magyar tvben bézbózt nézhetünk igazán fantasztikus dolog. DE AZÉRT AZ NFL MECCSEK ISMÉTLÉSÉT NEM KELLETT VOLNA ABBAHAGYNI 😕😕:"
😊
Igen most még benne van a Ravens meccs a műsor újságba, de akkor meg az a bosszantó, hogy pont az Eagles Giants marad ki ami most pénteken lett volna...... tudtam, gogy utálnak minket 😛 100ezredik UFC gála helyett valahová befért volna. ..
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Nekem az egyébként tetszik 😀+ az a stadion!Amit a Marlins tulajdonosai a csapat alapítása óta úgy kollektívan csináltak, az botrány. Egyértelműen a legreménytelenebb franchise az összes major ligát tekintve.Köszi, hogy a B-re és nem a D-re raktál minket! 😀Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
Gergőke
Kampman
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
Úgy emlékszem, a baseball meccsek általában kevésbé vannak magyar nézőbarát időpontban, nem? Ez a magyar idő szerint hajnalt jelenti nálam.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Szanfransziszkóban ehhez rohadt nagy homárt sem kell ütni, tele is van a McCovey Cove csónakokkal meccsek alattAz tény, hogy gyönyörű a PNC Park, meg az is elég kemény, hogy+ az a stadion!Amit a Marlins tulajdonosai a csapat alapítása óta úgy kollektívan csináltak, az botrány. Egyértelműen a legreménytelenebb franchise az összes major ligát tekintve.Köszi, hogy a B-re és nem a D-re raktál minket! 😀Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?A: Houston
😜
Tony Adams
Kampman
Gergőke
Kampman
🤘gaben🤘
amikor az ember fia üt egy rohadt nagy homárt akkor az a folyóban landol. 😀
Gergőke
több mint 5 éve
július 27. - San Diego Padres - Arizona DiamondbacksA közvetítési menetrendet ki lehetne pinnelni, ha valakinek van ideje.Eddig ennyi van:
Heisman Trophy
péntek, 1.00: Washington Nationals–New York Yankees
péntek, 22.00: New York Mets–Atlanta Braves
vasárnap, 22.00: Oakland Athletics–Los Angeles Angels
Sport 2 mind
🤘gaben🤘
július 29. - Oakland Athletics - Colorado Rockies