NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 358 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Ha már ennyi szó esett róluk. Friss, ropogós:

Matthew99
Elég király lett!
több mint 5 éve
Johnnyblaze Detroit Lions Georgia Bulldogs 175 — Detroit Teams forever
De örülök hogy végre tv-ben is látok MLB meccset es nem kell mindig streamen néznem! Bár kicsi az esély hogy Tigers meccset adjanak, Detroitot nem szereti a tv 🤣🤣🤣 De a Tigersnek egész ígéretes a kerete,na meg kíváncsi leszek mit tud az 1/1-es csodafiú 😊😁
Johnnyblaze
Ha az idei 1/1es Torkelsonra gondolsz, akkor jópár év ott mire eljutnak az MLB szintre.
kapitnono
Igen Torkelsonra gondoltam,na ezt nem tudtam! Bár kitudja hátha nem csak a farmcsapatban fog játszani, szerintem ő egy nagyon érdekes prospect,nagy jövő előtt áll!

Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
De örülök hogy végre tv-ben is látok MLB meccset es nem kell mindig streamen néznem! Bár kicsi az esély hogy Tigers meccset adjanak, Detroitot nem szereti a tv 🤣🤣🤣 De a Tigersnek egész ígéretes a kerete,na meg kíváncsi leszek mit tud az 1/1-es csodafiú 😊😁
Johnnyblaze
Ha az idei 1/1es Torkelsonra gondolsz, akkor jópár év ott mire eljutnak az MLB szintre.

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Amúgy szerintetek: kik fogják nyerni az egyes divíziókat, a főcsoportokat, és ki lesz a bajnok?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Johnnyblaze Detroit Lions Georgia Bulldogs 175 — Detroit Teams forever

Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 5 éve
Legyen külön eredménykövető a sport tv-s meccseknek vagy ez még korai?
r.baggio
Én mondjuk örömmel kimaradnék a magyar kommentátorok okosságait összeszedő hsz-ekből és hasonlókból. 😊

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 358 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
Végre láthatom a salak rendeltetésszerű használatát a coliseumban 😊
Levi
Még kíváncsiságból sem nézted meg eddig??? 😮
🤘gaben🤘
Láttam a moneyballt, az számít? Amúgy nem kötött le a baseball eddig, de most adok neki egy esélyt.
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
Levi
Még kíváncsiságból sem nézted meg eddig??? 😮

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 588 — Tyrone Creek
Levi
most már amúgy is csak rendeltetésszerűen fogják használni a stadiont 😊
több mint 5 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
több mint 5 éve
Fun fact: szünetbe dobáltak be pólókat ilyesmiket, az egyiket pont hozzám, nagynéném férje meg vhonnan vmi úton módón ismerte az akkori edzőt Dusty Bakert és így alá is lett írva meg meccs után elmentünk velük kajálni egyet, és ő vitt kocsival 😀
dr0725
😮😮😮

több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 588 — Tyrone Creek
A Metsnek elég jó a meze és a stadionja is, és adott a Yankees haterkedés is.
Lúzernek lúzerek, de inkább a lovable kategóriából.
Cubehor
szerintem tök menő választás.
én Yankees szurkoló vagyok, voltam eddig kb 8-9 meccsen a Bronxban, de kevés stadionban éreztem magamat annyira jól, mint a Citi Fielden egy Mets-Reds találkozón anno.
plusz most kurvajó a Mets, szóval jó pick! 😊

ha amúgy a Yanks mellett kell bandwagon csapatot választanom idénre, akkor az biztos a Braves lesz. Atlanta miatt amúgy is ők a kedvenc NL csapatom, de idén még az Acuna mezvásárlás is benne van a pakliban 😀
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Nekem egyetlen eddigi baseball élményem az volt amikor pár éve Washingtonban jártunk és kimentünk egy meccsre, azon kívül, hogy a hazafutás az jó több fogalmam nem volt róla, de aztán meccs közben úgy éreztem, hogy képbe vagyok szinte végig, még az is lejött első percekben, hogy Bryce Harper az nem semmi, meg jó kis hangulat is volt, de azt nem tudtam volna elképzelni, hogy emiatt tv elé üljek, de így lehet kap egy esélyt 😀

Fun fact: szünetbe dobáltak be pólókat ilyesmiket, az egyiket pont hozzám, nagynéném férje meg vhonnan vmi úton módón ismerte az akkori edzőt Dusty Bakert és így alá is lett írva meg meccs után elmentünk velük kajálni egyet, és ő vitt kocsival 😀

Azóta se Harper, se Baker nincs a Nationalsnél, szóval bajban vagyok kinek is illene szurkolni 😊
dr0725
A Nationals most jó, úgyhogy nem lősz mellé velük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
dr0725 New England Patriots 520
Nekem egyetlen eddigi baseball élményem az volt amikor pár éve Washingtonban jártunk és kimentünk egy meccsre, azon kívül, hogy a hazafutás az jó több fogalmam nem volt róla, de aztán meccs közben úgy éreztem, hogy képbe vagyok szinte végig, még az is lejött első percekben, hogy Bryce Harper az nem semmi, meg jó kis hangulat is volt, de azt nem tudtam volna elképzelni, hogy emiatt tv elé üljek, de így lehet kap egy esélyt 😀

Azóta se Harper, se Baker nincs a Nationalsnél, szóval bajban vagyok kinek is illene szurkolni 😊
több mint 5 éve
Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?
Komoly tényezők a döntésben hogy
A:Kinek a legszebb a meze.
B:Kinek a legmenőbb a stadionja.
C:Ki a helyi Patriots, akiket utálni kell.
D:Ki a lúzer, akit kerülni kell.
😜
Tony Adams
Attól függ, hogy a készülő rántott hús mellől kérdezed, vagy néhány sör elfogyasztása után a haverokkal.

több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
A Metsnek elég jó a meze és a stadionja is, és adott a Yankees haterkedés is.
Lúzernek lúzerek, de inkább a lovable kategóriából.
több mint 5 éve
😜
Tony Adams
Nálam így gyorsba:
A: Athletics
B: Giants
C: astros
D: Orioles (bocs robi)

Úgyhogy legyen a Yankees 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
😜
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
(+ idén nekik is barna lett a mezük xD)
P@trik
na ja, most már full time visszatértek a gyökerekhez
több mint 5 éve
Ha már ennyi szó esett róluk. Friss, ropogós:

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Jézus isten, sikerült 8-1ről kikapni hajnalba, még szerencse hogy még ez nem számít.
De gyerekek... Adam Conley már nem emberi, ezt a srácot épp eszű ember nem játszatja. Azzal járna a legjobban ha önként abba hagyná ezt a bohóckodást.

Rég idegesitettem fel magam ennyire egy tét nélküli meccsen.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Juhú, ez nagyszerű hír 😎 Biztosan fogom nézni!
Természetesen maradok La szimpatizáns a Chargers mellett, szóval Go Dodgers!
Bár inkább a korábbi előd Brooklyn Dodgers és Jackie Robinson miatt, a legendás 42es 😎
Chargers LT
aszittem megmaradsz a san diego-i gyökerek mellett, és a Padres lesz a befutó. így Rád lehet fogni, hogy felugrottál a bandwagonra 😊
slowmotion
Nekem tavaly volt az első szezonom amibe kb a felénél becsatlakoztam.
Az első meccsen pont egy Tatís Jr brillírozás volt, szal jah én a Padres wagonra felültem 😀

(+ idén nekik is barna lett a mezük xD)
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
Ahogy elnéztem a sporttv műsorát augusztus 4-ig. az NBA indulásával az MLB eltűnt a képernyőről. Remélem ez nem lesz tendencia.
Al
Ha már elvileg megvették a jogokat, nem hinném hogy csak 1-2 hétre
Szerintem simán csak nincs még kész a közvetítési terv
kapitnono
A mostani 3 meccs is tegnap került fel, szerintem pár napon belül fenn lesz a jövő heti is.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Ahogy elnéztem a sporttv műsorát augusztus 4-ig. az NBA indulásával az MLB eltűnt a képernyőről. Remélem ez nem lesz tendencia.
Al
Ha már elvileg megvették a jogokat, nem hinném hogy csak 1-2 hétre
Szerintem simán csak nincs még kész a közvetítési terv

Szerkesztette: kapitnono