NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 594
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Ha már ennyi szó esett róluk. Friss, ropogós:Elég király lett!
Matthew99
több mint 5 éve
Igen Torkelsonra gondoltam,na ezt nem tudtam! Bár kitudja hátha nem csak a farmcsapatban fog játszani, szerintem ő egy nagyon érdekes prospect,nagy jövő előtt áll!De örülök hogy végre tv-ben is látok MLB meccset es nem kell mindig streamen néznem! Bár kicsi az esély hogy Tigers meccset adjanak, Detroitot nem szereti a tv 🤣🤣🤣 De a Tigersnek egész ígéretes a kerete,na meg kíváncsi leszek mit tud az 1/1-es csodafiú 😊😁Ha az idei 1/1es Torkelsonra gondolsz, akkor jópár év ott mire eljutnak az MLB szintre.
Johnnyblaze
kapitnono
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 5 éve
De örülök hogy végre tv-ben is látok MLB meccset es nem kell mindig streamen néznem! Bár kicsi az esély hogy Tigers meccset adjanak, Detroitot nem szereti a tv 🤣🤣🤣 De a Tigersnek egész ígéretes a kerete,na meg kíváncsi leszek mit tud az 1/1-es csodafiú 😊😁Ha az idei 1/1es Torkelsonra gondolsz, akkor jópár év ott mire eljutnak az MLB szintre.
Johnnyblaze

több mint 5 éve
Amúgy szerintetek: kik fogják nyerni az egyes divíziókat, a főcsoportokat, és ki lesz a bajnok?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
De örülök hogy végre tv-ben is látok MLB meccset es nem kell mindig streamen néznem! Bár kicsi az esély hogy Tigers meccset adjanak, Detroitot nem szereti a tv 🤣🤣🤣 De a Tigersnek egész ígéretes a kerete,na meg kíváncsi leszek mit tud az 1/1-es csodafiú 😊😁
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 5 éve
Legyen külön eredménykövető a sport tv-s meccseknek vagy ez még korai?Én mondjuk örömmel kimaradnék a magyar kommentátorok okosságait összeszedő hsz-ekből és hasonlókból. 😊
r.baggio
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Láttam a moneyballt, az számít? Amúgy nem kötött le a baseball eddig, de most adok neki egy esélyt.Végre láthatom a salak rendeltetésszerű használatát a coliseumban 😊Még kíváncsiságból sem nézted meg eddig??? 😮
Levi
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
Végre láthatom a salak rendeltetésszerű használatát a coliseumban 😊Még kíváncsiságból sem nézted meg eddig??? 😮
Levi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Végre láthatom a salak rendeltetésszerű használatát a coliseumban 😊most már amúgy is csak rendeltetésszerűen fogják használni a stadiont 😊
Levi
több mint 5 éve
Végre láthatom a salak rendeltetésszerű használatát a coliseumban 😊
több mint 5 éve
Fun fact: szünetbe dobáltak be pólókat ilyesmiket, az egyiket pont hozzám, nagynéném férje meg vhonnan vmi úton módón ismerte az akkori edzőt Dusty Bakert és így alá is lett írva meg meccs után elmentünk velük kajálni egyet, és ő vitt kocsival 😀😮😮😮
dr0725
több mint 5 éve
A Metsnek elég jó a meze és a stadionja is, és adott a Yankees haterkedés is.szerintem tök menő választás.
Lúzernek lúzerek, de inkább a lovable kategóriából.
Cubehor
én Yankees szurkoló vagyok, voltam eddig kb 8-9 meccsen a Bronxban, de kevés stadionban éreztem magamat annyira jól, mint a Citi Fielden egy Mets-Reds találkozón anno.
plusz most kurvajó a Mets, szóval jó pick! 😊
ha amúgy a Yanks mellett kell bandwagon csapatot választanom idénre, akkor az biztos a Braves lesz. Atlanta miatt amúgy is ők a kedvenc NL csapatom, de idén még az Acuna mezvásárlás is benne van a pakliban 😀
több mint 5 éve
Nekem egyetlen eddigi baseball élményem az volt amikor pár éve Washingtonban jártunk és kimentünk egy meccsre, azon kívül, hogy a hazafutás az jó több fogalmam nem volt róla, de aztán meccs közben úgy éreztem, hogy képbe vagyok szinte végig, még az is lejött első percekben, hogy Bryce Harper az nem semmi, meg jó kis hangulat is volt, de azt nem tudtam volna elképzelni, hogy emiatt tv elé üljek, de így lehet kap egy esélyt 😀A Nationals most jó, úgyhogy nem lősz mellé velük.
Fun fact: szünetbe dobáltak be pólókat ilyesmiket, az egyiket pont hozzám, nagynéném férje meg vhonnan vmi úton módón ismerte az akkori edzőt Dusty Bakert és így alá is lett írva meg meccs után elmentünk velük kajálni egyet, és ő vitt kocsival 😀
Azóta se Harper, se Baker nincs a Nationalsnél, szóval bajban vagyok kinek is illene szurkolni 😊
dr0725

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nekem egyetlen eddigi baseball élményem az volt amikor pár éve Washingtonban jártunk és kimentünk egy meccsre, azon kívül, hogy a hazafutás az jó több fogalmam nem volt róla, de aztán meccs közben úgy éreztem, hogy képbe vagyok szinte végig, még az is lejött első percekben, hogy Bryce Harper az nem semmi, meg jó kis hangulat is volt, de azt nem tudtam volna elképzelni, hogy emiatt tv elé üljek, de így lehet kap egy esélyt 😀Fun fact: szünetbe dobáltak be pólókat ilyesmiket, az egyiket pont hozzám, nagynéném férje meg vhonnan vmi úton módón ismerte az akkori edzőt Dusty Bakert és így alá is lett írva meg meccs után elmentünk velük kajálni egyet, és ő vitt kocsival 😀
Azóta se Harper, se Baker nincs a Nationalsnél, szóval bajban vagyok kinek is illene szurkolni 😊
több mint 5 éve
Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?Attól függ, hogy a készülő rántott hús mellől kérdezed, vagy néhány sör elfogyasztása után a haverokkal.
Komoly tényezők a döntésben hogy
A:Kinek a legszebb a meze.
B:Kinek a legmenőbb a stadionja.
C:Ki a helyi Patriots, akiket utálni kell.
D:Ki a lúzer, akit kerülni kell.
😜
Tony Adams
több mint 5 éve
A Metsnek elég jó a meze és a stadionja is, és adott a Yankees haterkedés is.Lúzernek lúzerek, de inkább a lovable kategóriából.
több mint 5 éve
Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?Nálam így gyorsba:
Komoly tényezők a döntésben hogy
😜
Tony Adams
A: Athletics
B: Giants
C: astros
D: Orioles (bocs robi)
Úgyhogy legyen a Yankees 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot? Komoly tényezők a döntésben hogy
😜
több mint 5 éve
(+ idén nekik is barna lett a mezük xD)na ja, most már full time visszatértek a gyökerekhez
P@trik
több mint 5 éve
Ha már ennyi szó esett róluk. Friss, ropogós:

több mint 5 éve
Jézus isten, sikerült 8-1ről kikapni hajnalba, még szerencse hogy még ez nem számít.De gyerekek... Adam Conley már nem emberi, ezt a srácot épp eszű ember nem játszatja. Azzal járna a legjobban ha önként abba hagyná ezt a bohóckodást.
Rég idegesitettem fel magam ennyire egy tét nélküli meccsen.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Nekem tavaly volt az első szezonom amibe kb a felénél becsatlakoztam.Juhú, ez nagyszerű hír 😎 Biztosan fogom nézni!aszittem megmaradsz a san diego-i gyökerek mellett, és a Padres lesz a befutó. így Rád lehet fogni, hogy felugrottál a bandwagonra 😊
Természetesen maradok La szimpatizáns a Chargers mellett, szóval Go Dodgers!
Bár inkább a korábbi előd Brooklyn Dodgers és Jackie Robinson miatt, a legendás 42es 😎
Chargers LT
slowmotion
Az első meccsen pont egy Tatís Jr brillírozás volt, szal jah én a Padres wagonra felültem 😀
(+ idén nekik is barna lett a mezük xD)
több mint 5 éve
A mostani 3 meccs is tegnap került fel, szerintem pár napon belül fenn lesz a jövő heti is.Ahogy elnéztem a sporttv műsorát augusztus 4-ig. az NBA indulásával az MLB eltűnt a képernyőről. Remélem ez nem lesz tendencia.Ha már elvileg megvették a jogokat, nem hinném hogy csak 1-2 hétre
Al
Szerintem simán csak nincs még kész a közvetítési terv
kapitnono
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Ahogy elnéztem a sporttv műsorát augusztus 4-ig. az NBA indulásával az MLB eltűnt a képernyőről. Remélem ez nem lesz tendencia.Ha már elvileg megvették a jogokat, nem hinném hogy csak 1-2 hétre
Al
Szerintem simán csak nincs még kész a közvetítési terv
Szerkesztette: kapitnono