Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Athletics acquire Adam Dunn and cash considerations from the Chicago White Sox for minor league pitcher Nolan Sanburn.Elég gyenge éve van Dunnak, szóval csak abban reménykedhetnek az A's szurkolók, hogy a csapatváltás és az, hogy a rájátszásért játszhat, jó hatással lesz rá.
remélem ez a trade jobban beválik, mint a korábbiak.deyell
Szurkolok neki, hatalmas ember, bár mint játékos, kevés frusztrálóbbat láttam nála.
---
A helyére az az Andy Wilkins jött fel, aki vezeti az International League-et (AAA) 30 HR-nal és 85 RBI-jal, valamint második 38 double-jével. Kezd is mindjárt a Tigers ellen, felfoghatja ezt amolyan egyhónapos tryoutnak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Athletics acquire Adam Dunn and cash considerations from the Chicago White Sox for minor league pitcher Nolan Sanburn.Ja, már akartam is írni, hogy a trade deadline két nyertese jól befékezett augusztusban 😊
remélem ez a trade jobban beválik, mint a korábbiak.deyell
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Athletics acquire Adam Dunn and cash considerations from the Chicago White Sox for minor league pitcher Nolan Sanburn.remélem ez a trade jobban beválik, mint a korábbiak.
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Robi, egy nagy adag türelmet kívánok De Azához. 😛---
Holnap végre szeptember és roster expansion. ^ ^
több mint 11 éve
Begyűjtöttük idei 33. egyrunos vereségünket, legalább valamiben ligaelsők vagyunk.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Örök hála 😊Valaki tudna egy működő linket a Pirates meccshez?előre is köszi!Hagganswww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=276594&part=sportsgaben
több mint 11 éve
Valaki tudna egy működő linket a Pirates meccshez?előre is köszi!Hagganswww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=276594&part=sports
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Valaki tudna egy működő linket a Pirates meccshez?előre is köszi!
több mint 11 éve
19:05-től Chris Sale vs Max Scherzer a doubleheader első felvonásaként, nézzétek!Cserébe a második meccsen két abszolút rookie kezd majd. 😀
több mint 11 éve
Soler 2 HR. Lassan én se hiszem el mit művelnek a prospectek.
több mint 11 éve
Nincsenek elvárások vele szemben, úgyhogy nem fog tudni csalódást okozni 😊Axelrod meg megkönnyebbülhetett, hogy elkerült a White Soxból, mert most egész jó 😛Jakehomer😀
A Soxban is voltak kiváló meccsei, és mikorra elkezdtem reménykedni, hogy potens ML starter lehet, mindig előjött az igazi énje, és bizonyította, hogy nem több AAAA pitchernél.
Szóval vigyázz, lesz ez még így se Axelroddal. 😛
Mikey
Nyilván nem lehetett Brox betlijével számolni, de Leake 82 pitchnél járt egy egál meccsen, újabb érdekes (értsd szar) döntés Price-tól.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Axelrod meg megkönnyebbülhetett, hogy elkerült a White Soxból, mert most egész jó 😛Jakehomer😀
A Soxban is voltak kiváló meccsei, és mikorra elkezdtem reménykedni, hogy potens ML starter lehet, mindig előjött az igazi énje, és bizonyította, hogy nem több AAAA pitchernél.
Szóval vigyázz, lesz ez még így se Axelroddal. 😛
---
Augusztusban Sale, Quintana és Danks, azaz a rotáció 1-2-3. számú tagja összesen 0, azaz nulla győzelmet tud felmutatni. C'mon man...
több mint 11 éve
Mondtam hogy megvan az eséj igaz első meccs után még nemannyira biztos hogy a másik két meccsen is ilyen jól játszunk. A meccsnek csak az összefoglalôját láttam és azis nyolc perc volt tehát nem lehetett olyan hosszú meccs.djrockJellemző, hogy a papíron legkedvezőbb pitcher matchupot veszítettük el, a másik két meccsen váratlanul beindult az offense, azt nem gondoltam, hogy Arrietát megcsapkodjuk. Axelrod meg megkönnyebbülhetett, hogy elkerült a White Soxból, mert most egész jó 😛
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
@79JoseAbreu has 31 doubles, 33 HRs and 96 RBIs. The only other first-year players to go 30-30-100? Ted Williams and Albert Pujols.!
@MLBStatoftheDay
több mint 11 éve
Soler első major league ütése homár 😀 így kell kezdenilolMifelénk újabban ez a beugró 😀
több mint 11 éve
Meg a stadionban, mi? Maga nem játszik a "hol nézitek" kérdésben! 😉Ti hol néztek baseballt, amióta nincs ESPN America?Attilahawkstévében.shawnka
Btw, ma egy inningben volt jó az O, de azt az egyet sokáig fogja emlegetni Price 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Ti hol néztek baseballt, amióta nincs ESPN America?Attilahawkstévében.
több mint 11 éve
Soler első major league ütése homár 😀 így kell kezdeni
több mint 11 éve
Odabaszott az O megint. De legalább ex Red pitcher alázott minket vuhú.Mondtam hogy megvan az eséj igaz első meccs után még nemannyira biztos hogy a másik két meccsen is ilyen jól játszunk. A meccsnek csak az összefoglalôját láttam és azis nyolc perc volt tehát nem lehetett olyan hosszú meccs.
Bumgarner majdnem no hittert dobott, de ez fontosabb,.Sandoval a csaj telefonjával szelfizett. 😛
Jakehomer
Lehet nem vagyunk normálisak hogy, a Cubs-nak szurkolunk, de legalább van szivünk és kitartunk a csapatért.
Go Cubs Go!!!!
több mint 11 éve
Odabaszott az O megint. De legalább ex Red pitcher alázott minket vuhú.Bumgarner majdnem no hittert dobott, de ez fontosabb,.Sandoval a csaj telefonjával szelfizett. 😛
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Na, a skacok összekapták magukat a Cubs-söprés után, tegnap földbe döngölték a Tampát. Öt homárral meg ilyen double playekkel 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
Nos, lehet. 😀 Tavaly bejött. ^ ^Gratuláció a jenkiknek a söprésért, jó kis széria volt. Amennyit a Sox bénázott, abszolút megérdemeltétek.köszi Mikey.
...
A végére remélem meglesz a top5 pick, az utóbbi meccseken sokat tesz érte a társaság.
Télen pedig örömmel fogadnék egy kisebb takarítást Hahntól, néhány játékost ugyanis nem szeretnék a jövőben Sox mezben látni.Mikey
figyi már nem ugyanezt írtad tavaly ilyenkor? 😀csebi
több mint 11 éve
Gratuláció a jenkiknek a söprésért, jó kis széria volt. Amennyit a Sox bénázott, abszolút megérdemeltétek.köszi Mikey.
...
A végére remélem meglesz a top5 pick, az utóbbi meccseken sokat tesz érte a társaság.
Télen pedig örömmel fogadnék egy kisebb takarítást Hahntól, néhány játékost ugyanis nem szeretnék a jövőben Sox mezben látni.Mikey
figyi már nem ugyanezt írtad tavaly ilyenkor? 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Gratuláció a jenkiknek a söprésért, jó kis széria volt. Amennyit a Sox bénázott, abszolút megérdemeltétek....
Télen pedig örömmel fogadnék egy kisebb takarítást Hahntól, néhány játékost ugyanis nem szeretnék a jövőben Sox mezben látni.