EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Még jó, hogy 3,5 over van most bent nekem
5 hónapja
Bazzz ezt igy eltörni...majdnem egymás lábát törték el
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Bazzz ezt igy eltörni...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
törököknek hiányzik Türkilmaz 😊Türkyilmaz svejci
(ki jön rá a csalafintaságra? 😊 )
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
a kapu teljes jobb oldala ott volt!!!
5 hónapja
ezt kihagyni 😕
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Elvonták a figyelmemÉrdekesség: 2002-ben nyaralás alatt Törökországbsn török adón néztük a vébét.Playoff eredménykövető-kompatibilis holiday. Az igen.
Hasan Şaş nevét, ilyen Haszan Cöc-nek ejtették, ami nyilván csöcs magyarul. Vagyis hasán csöcs
Willie Parker
Tactful Cactus
5 hónapja
Tayfun Korkut is voltBelozoglukét Emre is voltÉrdekes hogy Emret senki sem említi, pedig hatalmas játékos volt - mondjuk hogy a 2002es csapatban játszott-e már abban nem vagyok 100%-ig biztoslegnagyobb basát kihagytad.Hasan Sas.atyaúristen, ha még lenne egy burak yilmaz meg egy umut bulut ez sima championship.ahhoz még kellene egy Rüstü, Bastürk, Hakan Sükür is.
eaglesmcnabb
deyell
Kenny
davemayer
Kampman
davemayer
5 hónapja
törököknek hiányzik Türkilmaz 😊(ki jön rá a csalafintaságra? 😊 )
5 hónapja
Toto21
5 961
Mbappe pihenhet a kieséses szakaszig legalább.
5 hónapja
Tactful Cactus
13 879
Érdekesség: 2002-ben nyaralás alatt Törökországbsn török adón néztük a vébét.Playoff eredménykövető-kompatibilis holiday. Az igen.
Hasan Şaş nevét, ilyen Haszan Cöc-nek ejtették, ami nyilván csöcs magyarul. Vagyis hasán csöcs
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
...és ez a Güler majd kap 5-10 perceket abban a realban, jobban tenné ha lelépEz ilyen sajnos, főleg Mbappe meg Endrick érkezésével még kevesebb hely lesz a kezdőben. Mert ugye Bellinghamnek meg Viniciusnak is fixen játszania kell, és akkor még ott lesz ugye Rodrygo, Güler, Brahim is támadó oldalon, jövőre minden hír szerint érkezik 150 millióért Wirtz is. Kíváncsi leszek hogy oldja meg Carlo, bár sokszor eléggé rosszul döntöttek kit engedjenek el, Odegaard, Özil, Hakimi csak hogy párat említsek.
Stoki
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Ezt a védést Sztálin is lájkolja
5 hónapja
Mamardashvili szépen kifogta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Budu-nak nem lesz könnyű dolga, elszokott az embéeggyes magas szinttől azértMeg a Zsóry szagától.
Willie Parker
5 hónapja
Tactful Cactus
13 879
Aki 2 hétig a Jags PS tagja volt.ha iktriad itt lenne ha mondaná a másik a Szabics Emre voltFejbol mondom: alacsony termetu Emre Belözoglu jatszott a 2002es török csapatban.Érdekes hogy Emret senki sem említi, pedig hatalmas játékos volt - mondjuk hogy a 2002es csapatban játszott-e már abban nem vagyok 100%-ig biztoslegnagyobb basát kihagytad.Hasan Sas.atyaúristen, ha még lenne egy burak yilmaz meg egy umut bulut ez sima championship.ahhoz még kellene egy Rüstü, Bastürk, Hakan Sükür is.
eaglesmcnabb
deyell
Kenny
davemayer
Zsellér van de Vrij
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Budu-nak nem lesz könnyű dolga, elszokott az embéeggyes magas szinttől azért
5 hónapja
Jön Budu
5 hónapja
na gyerünk budumir
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Miért van hamis is ?Én meg az igazi Tony AdamsreCsak Sixo sztem Ayhan levitelére gondolt, aki helyett Demiral jöttNagyon érett ez a csere.Tony Adams is megmondta két 🍺 között
Sixo
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
5 hónapja
Na, jön a Vidis Vili, aki Budu
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Én meg az igazi Tony AdamsreCsak Sixo sztem Ayhan levitelére gondolt, aki helyett Demiral jöttNagyon érett ez a csere.Tony Adams is megmondta két 🍺 között
Sixo
Willie Parker
zacknorb
5 hónapja
Csak Sixo sztem Ayhan levitelére gondolt, aki helyett Demiral jöttNagyon érett ez a csere.Tony Adams is megmondta két 🍺 között
Sixo
Willie Parker