EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Toto21
5 961
Cancelo vagy Nuno Mendes megy micsoda? 😀mi a fasz ez a portugál kezdő 11 😀Nem, ő a jobbhátvéd. Pepe és Ruben Dias a két belső.
Dalot belső védő? 😀
Toto21
Sixo
5 hónapja
Eb legjobb meccse eddig nálam. Angolok meg franciak leszophatnak.két jó csapat ritkán játszik jó meccset, általában a gyengébbeké emészthetőbb
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
mi a fasz ez a portugál kezdő 11 😀Nem, ő a jobbhátvéd. Pepe és Ruben Dias a két belső.
Dalot belső védő? 😀
Toto21
5 hónapja
Pedig szájához vette a sípot azt hittem lefújja amikor elkezdett sprintelni 😁Meg is verték volna
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Jött a török hendis mixem, de esküszöm nem örülök neki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Eb legjobb meccse eddig nálam. Angolok meg franciak leszophatnak.Nem csak szerinted
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
És kb 5 pont többletelőnyés ezen múlott a telimSzintén zenész.
zacknorb
Mikey
Ha a végén ezért bukom el a cégest megutálom Akturkoglut
5 hónapja
Kicsit kevesebb izgalmat könnyebben vettem volna azért, akármelyik lehetőségbőlMég jó, hogy 3,5 over van most bent nekemIgy volt kitalálva mi?
slowmotion
Hanni
5 hónapja
Eb legjobb meccse eddig nálam. Angolok meg franciak leszophatnak.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Toto21
5 961
2-1-et tettem anno Magyar - Svájcra és erre is... No comment
5 hónapja
Pedig szájához vette a sípot azt hittem lefújja amikor elkezdett sprintelni 😁
5 hónapja
Csórik.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Még jó, hogy 3,5 over van most bent nekemIgy volt kitalálva mi?
slowmotion
5 hónapja
Üres kapuval eldől 😔
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
és ezen múlott a telim
5 hónapja
szegény grúzok
5 hónapja
Willie Parker
15 385
A tippek meg mennek a levesbe
5 hónapja
Anyám megkérdezte hogy Hakan Sükür hol van😅
5 hónapja
Sajnálom a grúzokat, megérdemeltek volna 1 pontot legalább
5 hónapja
jézus..
5 hónapja
deyell
11 702
az a pali szerintem csak a 2002-es vb-n villogott, előtte-utána nem csinált semmit a nemzetközi porondon. amúgy a Rüstü, Sükür, Bastürk egy mém, ami még a hírcsárda féle híradó paródiában volt, onnan idéztem hátha valakinek leesik. de annyiban stimmel is, hogy Rüstü a legjobb török kapus, Sükür meg a legjobb csatáruk volt, de minden idők legjobb török játékosa szerintem Hamit Altintop.legnagyobb basát kihagytad.Hasan Sas.atyaúristen, ha még lenne egy burak yilmaz meg egy umut bulut ez sima championship.ahhoz még kellene egy Rüstü, Bastürk, Hakan Sükür is.
eaglesmcnabb
deyell
Kenny
choose life