EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
tizikre pont hazaértem, történt valami fontos? 😀5 perc foci, 115 perc fingreszelésről maradtál le.
Löfli
4 hónapja
akkor a holland-törökön tuti az OT? 😊beraktam én is, de ezek után tuti a 3-1-es holland győzelem 😀
NB2
4 hónapja
nincs több fekete mágia 😕tizikre pont hazaértem, történt valami fontos? 😀2,24-es a gólátlag Löfli.
Löfli
Én nem akarok senkit sem blamálni, de ez a legsötétebb időket idézi.
Kampman
4 hónapja
Nem volt egy magyar rokona, mint Hingisnek, hogy honosítsuk? 😀Shaqiri a rétoromán/albán/koszovói nemzet bombázójaShakira johetett volna hamarabbPique egy időre teljesen kivette a játékból.
gamerkr
iktriad
Willie Parker
4 hónapja
Kampman
28 313
tizikre pont hazaértem, történt valami fontos? 😀2,24-es a gólátlag Löfli.
Löfli
Én nem akarok senkit sem blamálni, de ez a legsötétebb időket idézi.
4 hónapja
Willie Parker
15 381
tizikre pont hazaértem, történt valami fontos? 😀Keveset voltál wc-n, az a baaaj
Löfli
4 hónapja
tizikre pont hazaértem, történt valami fontos? 😀
4 hónapja
akkor a holland-törökön tuti az OT? 😊Tuti.
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Svajc kihagyta a helyzeteit a vegen, igy Anglia nyeri a tiziparbajt.Hol van iktriad.
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
akkor a holland-törökön tuti az OT? 😊
4 hónapja
Willie Parker
15 381
Svajc kihagyta a helyzeteit a vegen, igy Anglia nyeri a tiziparbajt.Szerintem elrontják az angolok
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Ha nincs Merino gólja a 120. percben, a két kontinenstorna mind a négy negyeddöntője 11-es párbajjal végződött volna.Ötből négy, bravó!
Dráma. | Kabaré. |
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
De a legjobb egy focimeccsben a tizenegyespárbaj.Végre ismét eljutottunk egyig.
4 hónapja
Hát egy 5 percet leszámítva tényleg a nézhetetlen kategória volt a tizikik 😂
4 hónapja
Svajc kihagyta a helyzeteit a vegen, igy Anglia nyeri a tiziparbajt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Willie Parker
15 381
Shaqiri a rétoromán/albán/koszovói nemzet bombázójaShakira johetett volna hamarabbPique egy időre teljesen kivette a játékból.
gamerkr
iktriad
4 hónapja
Ezek utan az angolok továbbjutnak az tutiA foci tényleg meghalt ha ez a bagázs eltud vergődni a döntőig...
4 hónapja
Sebii
3 526
Shaqiri gondolta megprobalja, elvegre adja a tv
4 hónapja
Shakira johetett volna hamarabbPique egy időre teljesen kivette a játékból.
gamerkr
4 hónapja
Érintés nélküli szögletből majdnem gól. Megérdemeltük volna, hogy így legyen vége. 😀
4 hónapja
Shakira johetett volna hamarabb
4 hónapja
tegnap a franciák legalább nem voltak puncik és szanaszét kontrázták a portugálokat, svájciak hülyék, pedig zavarható ez az angol védelem
4 hónapja
Ez a Schar világi balfasz, meterekkel lő mellé nem szabad lőjön majd tizenegyestHa kapu közepét célozza, még becsúszhat a kapufa mellett.
FLZOLI
4 hónapja
Willie Parker
15 381
Saka most balhátvéd volt