Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 8 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
meg a 2. félidő elején Lozano megint helyet cserélhetne Velával, Fagner picit jobban semlegesítette őt, mint Filipe Luis

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
ki kell húzni 0-0-al az első félidőt, aztán a 2. félidő elején lehet megint nyomni ezerrel, hátha talál egy gólt mexikó

Don't blink!
több mint 8 éve
Nejmar a foldon, johet a feles.
több mint 8 éve
Fagner a brazil Wagner.fagner love
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
akkó tegnap előtt, közbe 1-0 a braziloknak mingyáaz melyik meccsen volt, az orosz - spanyolon? 😀mint tegnap pepe, fejet egy gólt, rá 2 percre szoptak róla egyet 😀Alvarez a csapatomban van, ezekért a cselekért, szerelésekért járna 10 pont 😀előtte a fejesért meg -10 😀
Chargers LT
Löfli
eaglesmcnabb
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
remek az operatőr, úgy rángatja a kamerát mintha nem lenne holnap
több mint 8 éve
az melyik meccsen volt, az orosz - spanyolon? 😀mint tegnap pepe, fejet egy gólt, rá 2 percre szoptak róla egyet 😀Alvarez a csapatomban van, ezekért a cselekért, szerelésekért járna 10 pont 😀előtte a fejesért meg -10 😀
Chargers LT
Löfli
eaglesmcnabb

Don't blink!
több mint 8 éve
Alvarez a csapatomban van, ezekért a cselekért, szerelésekért járna 10 pont 😀-10 pont, mert onzo.
Chargers LT
több mint 8 éve
mint tegnap pepe, fejet egy gólt, rá 2 percre szoptak róla egyet 😀Alvarez a csapatomban van, ezekért a cselekért, szerelésekért járna 10 pont 😀előtte a fejesért meg -10 😀
Chargers LT
Löfli
több mint 8 éve
Alvarez a csapatomban van, ezekért a cselekért, szerelésekért járna 10 pont 😀előtte a fejesért meg -10 😀
Chargers LT

Don't blink!
több mint 8 éve
Alvarez a csapatomban van, ezekért a cselekért, szerelésekért járna 10 pont 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Francnak nem kell egyből ellőni vaze....áhhhát, Vela most egyből lőtt... 😀
Chargers LT

Don't blink!
több mint 8 éve
Hajrá Mehikó 😊
több mint 8 éve
Ez egy nagyon jo matchup mindkettonek, lesz hely tamadgatni.
több mint 8 éve
mexikó most kezd fáradni
több mint 8 éve
Hàt a védelmektől màr lehetne gól 😊
több mint 8 éve
Francnak nem kell egyből ellőni vaze....áhh
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Ez a 20 perc többet ért, mint a tegnapi 2*120 perc összesen
több mint 8 éve
Mexikónak màr rég vezetni kéne.
több mint 8 éve
Nem ezzel van a gond. Mexiko allandoan ezt csinalja, hogy nekimegy az ellennek, tisztan kiveheto, hogy itt ok nagyon hamar meg akarjak szerezni a vezetest, ezert mindent bevetnek, aztan a 60. perc kornyeken a brazilok elkezdenek jatszani, Mehiko atadja a teruletet, de ez a vedelem nem lesz eleg hozza, hogy kapott gol nelkul lehozza a meccset. A brazil szvsz igen.hat elso 12 perc utan meg lennek lepve, ha a brazilok lehoznak kapott gol nelkul 😀ahogy Sobri mondaná, Mexikó nem fogja végig bírni 😀
Borbinho
Löfli
több mint 8 éve
hat elso 12 perc utan meg lennek lepve, ha a brazilok lehoznak kapott gol nelkul 😀ahogy Sobri mondaná, Mexikó nem fogja végig bírni 😀
Borbinho

Don't blink!
több mint 8 éve
még jó hogy filipe luis tök jól védekezik, csak nem jött le most 😀
több mint 8 éve
Viva 🇲🇽 !