Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
És még gólt is rúg. Milyen meglepő...Nem gyengén 😊idegállapotba vagy? 😀Jesus ma se zavar sok vizet. Bobby meg lent unatkozik a padon 😕Az ő helyében már be se állnék, ha be akarnak cserélni. Szar a csatár, aki pályán van? Én meg bomba formás szezon után ülhetek a padon? Akkor játszasson, akit akar. Fasz edző ez is. Jesus lófaszt nem csinált ezen a vb-n. Batshuayi 2, csak az legalább a 7. zicceréből berúgta.
alatriste
shagi0206
Löfli
A mai meló után ezt látni felüdülés nekem. Hogy hemperegnek a földön a tetvek, meg hogy megint az a balfasz játszik.
De Firmino nem hallgat a tanácsomra, és játszani fog.
shagi0206
több mint 6 éve
first downon megtalálodez Fuligjimmyert kiallt! 😀BOOOOBY <3Booby?
alatriste
hm...
slowmotion
Borbinho
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
ez Fuligjimmyert kiallt! 😀BOOOOBY <3Booby?
alatriste
hm...
slowmotion
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Szegény Ochoa...volt vagy 4-5 meccset hozó védése. Csak a társak elől elszúrták.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Csak a két félidő második felét láttam, de szegény mehikót végig ennyire lefojtották a brazilok?első húsz percben eléggé dominált Mexikó
peach
több mint 6 éve
Csak a két félidő második felét láttam, de szegény mehikót végig ennyire lefojtották a brazilok?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Neymar azert ezt is kapura rugta...😀 csecskany
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kapják be
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
BOOOOBY <3
Liverpool Fc
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
már többet csinált, mint Jesus.
több mint 6 éve
silva lesérült, felkészül geromel! jó lesz ez a belga meccs 😀szar lesz azert - pontot kapni fantasyban, h tovabbjutott csapat jatekosait kell lecserelnem (Casemiro + Silva 😀 )
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
silva lesérült, felkészül geromel! jó lesz ez a belga meccs 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
A Batmant nem kell bantani, Lukakunak is atlag kell 5 helyzet h abbol egyet beverjen. Batman meg tavasszal vmi elmebeteg modon bekezdett Dortmundban ,aztan megserult (en ugy emlekeztem h achillese ment tropara, de akk nem lenne itt), az se volt fix h jatszhat a VB-n. Remelem kovi szezonban nem adjuk kolcsonbe, Morata/Giroud szintet azert meguti...
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
Nem gyengén 😊idegállapotba vagy? 😀Jesus ma se zavar sok vizet. Bobby meg lent unatkozik a padon 😕Az ő helyében már be se állnék, ha be akarnak cserélni. Szar a csatár, aki pályán van? Én meg bomba formás szezon után ülhetek a padon? Akkor játszasson, akit akar. Fasz edző ez is. Jesus lófaszt nem csinált ezen a vb-n. Batshuayi 2, csak az legalább a 7. zicceréből berúgta.
alatriste
shagi0206
Löfli
A mai meló után ezt látni felüdülés nekem. Hogy hemperegnek a földön a tetvek, meg hogy megint az a balfasz játszik.
De Firmino nem hallgat a tanácsomra, és játszani fog.
több mint 6 éve
de most ezen mit kell fetrengeni???a bíró helyében fújnék, hogy szabad, aztán megyünk tovább, majd meggyógyul
több mint 6 éve
első meccsen is kapott sárgát, akkor elvileg igen 😕Belgium ellen mondjuk necces lehet Caselele nélkül.kisargazta magat?
eaglesmcnabb
Borbinho
több mint 6 éve
idegállapotba vagy? 😀Jesus ma se zavar sok vizet. Bobby meg lent unatkozik a padon 😕Az ő helyében már be se állnék, ha be akarnak cserélni. Szar a csatár, aki pályán van? Én meg bomba formás szezon után ülhetek a padon? Akkor játszasson, akit akar. Fasz edző ez is. Jesus lófaszt nem csinált ezen a vb-n. Batshuayi 2, csak az legalább a 7. zicceréből berúgta.
alatriste
shagi0206
több mint 6 éve
Belgium ellen mondjuk necces lehet Caselele nélkül.kisargazta magat?
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
Jesus ma se zavar sok vizet. Bobby meg lent unatkozik a padon 😕Az ő helyében már be se állnék, ha be akarnak cserélni. Szar a csatár, aki pályán van? Én meg bomba formás szezon után ülhetek a padon? Akkor játszasson, akit akar. Fasz edző ez is. Jesus lófaszt nem csinált ezen a vb-n. Batshuayi 2, csak az legalább a 7. zicceréből berúgta.
alatriste
több mint 6 éve
Nem is tudsz olvasni, ne hazudozzal mar!na ettől már hányok, tényleg...inkább olvasgatok mást 😕ezzel az a baj, hogy ez sose fog megváltozni. Ha rúgna 1 gólt még a brazil csapat, akkor vmelyik mexikói áldozza be magát pirossal, és taposson a nyakára.Nem vagyok egy kárörvendő típus, de remélem egyszer úgy lerúgja valaki, hogy többet nem focizhat. Nincs 1 olyan tetű sem (még a Ramos-Costa duó sem), akit ennyire utálnék, mint ezt a köcsög díszcigányt.en is, de azert ilyet nem kivanok meg neki se. inkabb essenek ki vmi kurva szar modon es nezzuk ahogy sir es talan magaba nez (ugyse).
shagi0206
Borbinho
shagi0206
Klaci79
több mint 6 éve
Belgium ellen mondjuk necces lehet Caselele nélkül.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
na ettől már hányok, tényleg...inkább olvasgatok mást 😕ezzel az a baj, hogy ez sose fog megváltozni. Ha rúgna 1 gólt még a brazil csapat, akkor vmelyik mexikói áldozza be magát pirossal, és taposson a nyakára.Nem vagyok egy kárörvendő típus, de remélem egyszer úgy lerúgja valaki, hogy többet nem focizhat. Nincs 1 olyan tetű sem (még a Ramos-Costa duó sem), akit ennyire utálnék, mint ezt a köcsög díszcigányt.en is, de azert ilyet nem kivanok meg neki se. inkabb essenek ki vmi kurva szar modon es nezzuk ahogy sir es talan magaba nez (ugyse).
shagi0206
Borbinho
shagi0206
több mint 6 éve
Jesus ma se zavar sok vizet. Bobby meg lent unatkozik a padon 😕
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Jo cselesek ezek a Mehikoiak, en vmiert abban a tudatban voltam ,h a Dzsudzsiva la PSV-ben jatszo Salcido jatszik 😀 a kozelin tunt fel,h a ez a srac v 25 eves, az meg inkabb a 40 kozeleben lehet. Egyik Carlos Salcedo, masik Carlos Salcido. My bad 😀