Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Második félidőben bejön több mint 6 éve
Jó, de ők doppingolnak.ezt a belgák nem fogják végig bírni... nagyobb test hamarabb elfárad, nem kell ehhez nagy észezt mondd az oroszoknak 😀
eaglesmcnabb
Borbinho
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
ezt a belgák nem fogják végig bírni... nagyobb test hamarabb elfárad, nem kell ehhez nagy észJapan pont ugyanugy ki fog faradni.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
ezt a belgák nem fogják végig bírni... nagyobb test hamarabb elfárad, nem kell ehhez nagy észezt mondd az oroszoknak 😀
eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Komolyra fordítva tényleg nem értem én ezt a világranglistát. Én nem azt mondom, hogy legyen Japán a legjobb 10-be, de hogy a rákban nincs a legjobb 30-ban azt nem értem...Most esunk is vissza. De mivel eddig Leekens, a belga es a tuneziai futball felviragoztatoja volt a kapitanyunk, igy Magyarorszag megkapta a ket masik orszag altal osszeszedett pontok harmadat pluszba.
Ahogy mások is írták, ezek simán bucira vernének minket. Főleg most...
NB2
több mint 6 éve
Willie Parker
15 388
Asszonynak időben megkented ma? 😂Japànnàl mi is előrébb vagyunk? 😊Avg péló méretben biztos. Másban nem igazán.
NB2
Hanni
több mint 6 éve
ezt a belgák nem fogják végig bírni... nagyobb test hamarabb elfárad, nem kell ehhez nagy ész
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Komolyra fordítva tényleg nem értem én ezt a világranglistát. Én nem azt mondom, hogy legyen Japán a legjobb 10-be, de hogy a rákban nincs a legjobb 30-ban azt nem értem...Ahogy mások is írták, ezek simán bucira vernének minket. Főleg most...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 388
Szerintem Japánban nincsen egy olyan tehetséges gázszerelő sem, mint nálunkJapànnàl mi is előrébb vagyunk? 😊Arc meg mellszőrzetben mindenképpen.
NB2
Vrij6
több mint 6 éve
Japànnàl mi is előrébb vagyunk? 😊Arc meg mellszőrzetben mindenképpen.
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Japànnàl mi is előrébb vagyunk? 😊Pont ezen gondolkoztam egy 5-10 perce, hogy tetmeccsen sztem egy 3-0s japo siker szamunkra lenne hizelgo. Siman pariban vannak a belgakkal. nyilvan gyengebbek, de szamomra kellemes meglepetes a jatekuk.
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Japànnàl mi is előrébb vagyunk? 😊'86 óta nem kaptunk gólt VB-n.
NB2
Mindenkinél is előrébb vagyunk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Japànnàl mi is előrébb vagyunk? 😊Avg péló méretben biztos. Másban nem igazán.
NB2
több mint 6 éve
De Bruyne latvanyosan szenved ebbe a hatratolt iranyitoi szerepkorben. O nem Iniesta, nem Xavi, nem Pirlo, es vedekezni sem tud, nem is szeret. Martinez tanulhatott volna a szezonbol, hogy Guardiola hol jatszatja. Mert De Bruyne egy asz, csak nem ott, ahol Martinez erolteti.
több mint 6 éve
Japànnàl mi is előrébb vagyunk? 😊
több mint 6 éve
Mit varsz egy New England-i kiegett csalotol?A kis sàrga, hogy àtkarolta a nagy feketét 😊Ritka mély rácista hozzászólás. 😛
NB2
---
Szerk.: közben leesett, hogy egy karolópók zsákmányejtéséről beszéltél.
kishaszi
több mint 6 éve
Ezt most Inui tökölte el.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
Az akkor lett volna, ha vágottszemű a niggertA kis sàrga, hogy àtkarolta a nagy feketét 😊Ritka mély rácista hozzászólás. 😛
NB2
kishaszi
több mint 6 éve
na megjott a tulaj, innentol Belgaknak szurkolok (lofaszt, de sztem ki is dobna ha japanok jutnanak tovabb 😀 )
több mint 6 éve
A kis sàrga, hogy àtkarolta a nagy feketét 😊Ritka mély rácista hozzászólás. 😛
NB2
---
Szerk.: közben leesett, hogy egy karolópók zsákmányejtéséről beszéltél.
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
Mibe nem?kagawa de balfasz, abból inui gólt lőtt volnaNeymar meg elesik az otos felfesteseben. Na es.
eaglesmcnabb
Stez
több mint 6 éve
kagawa de balfasz, abból inui gólt lőtt volnaNeymar meg elesik az otos felfesteseben. Na es.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Inui lefejeli a védőket 😊 szép
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
kagawa de balfasz, abból inui gólt lőtt volna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Hehehe, még ha a japókra gondoltam volna. 😀 😛Lőni kell 18-20-ról, hogy beakadjon egy gól, onnantól könnyebb lesz.ja csak eleg ritkan jutnak oda, egy Kagawa loves volt az elso 5 percben meg :/
Vrij6
Borbinho