Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
lol, késik a streamem 😀XP jöhet
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
asszem a tulaj geci ideges lesz ha meg a meccs utan visszakerem a 100 eurot amit kolcsonkert par napja 😀 ...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
és az egész úgy indul, hogy ha nem fejeli ki a belga védő a beívelést, akkor les
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Na, Martineznek reszelnek. Nainggolan kihagyasa utan fel fogjak koncolni.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 388
Bavaria, La Trappe; AmstelEgyébként vérbeli, gerinces, tántoríthatatlan szurkerként a vb ideje alatt is tartom a hagyományt.Hát, azért vannak jobb sörök a hollandnál. 😀
Kizárólag HOLLAND sört vagyok hajlandó inni!
Fast Willie
Név szerint miket?
Vrij6
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
lol, késik a streamem 😀
több mint 6 éve
Tipszmiksz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Mivanbaumeg 😀Suriken telibe.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ufffffff
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
szerintem nem szar, az előző 2-3 vb-n is hasonló volt már a színvonal. néhány jó meccs, néhány nézhetetlenMi a faszom ez a vb?😀Nekem is pont ilyen szépirodalmi gondolatok jutottak eszembe.
Vrij6
Ritka szar VB, de legalább kvázi sok a kinderüberaschung.
A nindzsák eddig komolyak így.
kishaszi
több mint 6 éve
Natakarodj...
több mint 6 éve
Fatality!!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Aztabüdös...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
takashi 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
2-0 😀😀😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Bocs, de a köbesz jobb.Tuti a holland kőbányait, aka hejjnekem. 😀Egyébként vérbeli, gerinces, tántoríthatatlan szurkerként a vb ideje alatt is tartom a hagyományt.Hát, azért vannak jobb sörök a hollandnál. 😀
Fast Willie
Név szerint miket?
Vrij6
Hanni
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Mi a faszom ez a vb?😀Nekem is pont ilyen szépirodalmi gondolatok jutottak eszembe.
Vrij6
Ritka szar VB, de legalább kvázi sok a kinderüberaschung.
A nindzsák eddig komolyak így.
több mint 6 éve
Belgákat eddig elhozta a Leekens által összerakott alap, de itt már több kellene... 😀
több mint 6 éve
jesszus. meccs van vazeSzokatlan helyzet 😀
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
jesszus. meccs van vaze
több mint 6 éve
Tuti a holland kőbányait, aka hejjnekem. 😀Egyébként vérbeli, gerinces, tántoríthatatlan szurkerként a vb ideje alatt is tartom a hagyományt.Hát, azért vannak jobb sörök a hollandnál. 😀
Fast Willie
Név szerint miket?
Vrij6
több mint 6 éve
din-don diridongó, juhéj!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
*Nem szophatsz ki a braziloktol, ha elotte bepucsitasz Japannak*#kurvaokosnegerfej